Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Warren Worthington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Warren Worthington Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Warren Worthington 2hpjc6b

Warren Worthington Empty


Kedd Jún. 02, 2015 10:12 pm
Tárgy - Re: Warren WorthingtonElfogadva, gratulálunk..Bocsánat a megvárakoztatással, net problémák adódtak.

Nos, Kedvesem!

Fantasztikus írásod emelje a napom fényét. Olyan szépen, finoman és még is, amikor kell határozottan bánsz a szavakkal.
Nagyon lenyűgöztél engem.
Fájdalmas emlékek vannak és sajnos nem mélyen elrejtve. Nem is tudom, hogyan bírtam volna ki ezeket.
Tetszett, ahogyan a családnál leírtad ki él és halt. Sajnálom, hogy több a halott. Igényes, szép munkát olvashattam
Kísérletezés ötlete is nagyon tetszett nekem.

Nem is tartalak fel, menj utadra visszaont dobok egy pmet egy kérdéssel :3 SZÁÁÁÁÁLLLLJ foglalj képességet és nevet, valamint play byt.


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Warren Worthington.

I am Inactive
Warren Worthington.
Agent of Shield
: Warren Worthington Giphy
Hírnevem : 0
Play by : Jamie Cambell Bower
Csoportom : Inhuman (igaz nem tudja)
: Warren Worthington Blue-eyes-jace-wayland-jamie-campbell-bower-Favim.com-1205926

Warren Worthington Empty


Kedd Jún. 02, 2015 1:30 am
Tárgy - Warren Worthington

III.Warren Worthington
A szabadság a bátrak országa.

Ki vagyok?


Teljes neved : Warren Worthington


Beceneved: Wor, Worry


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Inhumans


Születés ideje, helye: 1994.08.12. , New York


családdal a kapcsolat: Apa: Alfred Worthington (55 éves,kormányzó, halott),anya: Dorotha Worthington (48 éves, háztartás vezető,halott),öcsi: Peter Worthington (19 éves, eltünt),nővér: Louise Worthington (19 éves, tanuló, halott)


5 db jellemző rád: büszkeség, határozottság, jó szívűség, makacsság, jól repülés


Képességem:
Worrynek Kree vér általi kisérletek során kinőtt a hátán két tollas szárny, akárcsak az angyaloknak. A szárnyak öt méter fesztávolságúak, amellyel átlagosan 110 km/órás sebbeségre képes. Persze ha olyan a helyzet akár a 300 km/órás sebbeséget is eltudja érni.Könnyedén fel tud repülni akár 4000 méter magasságba is, de akár feljebb is. Worry egész testfelépítése természetesen alkalmazkodott a repüléshez. Csontjai üregesek, akár a madaraké, így testsúlya is jóval alacsonyabb, mint a hozzá hasonló testfelépítésű emberé. Teste gyakorlatilag mentes minden zsiradéktól, és az izmok tömegeloszlása is arányosabb, mint egy átlagos ember esetében. A  szeme alkalmazkodott a repülés közben szembefújó szélhez is, amely az átlagos emberi szem számára felettébb káros. Légzőrendszerében van egy speciális membrán, amely nagy sebesség esetében is kiszűri a levegőből a szükséges oxigént.

Titkos aktámHogy hová is tartozok jelenleg? Sehová! Magam ura vagyok teljes mértékben és szeretném elfelejteni a Hidránál töltött éveimet. Összesen majdnem 8 évet töltöttem fogságban a szervezetnél, akik közben idegen eredetű vérrel kisérleteztek rajtam. Hosszú és fájdalmas időszak volt, de egyetlen jó, ami történt velem ekkor, hogy a kisérletek miatt megkaptam a szárnyaimat. Azóta megszöktem tőlük és jelenleg (remélem még jó sokáig) a magam ura vagyok. Senki se írányít és nem vagyok senkinek se a rabja!

▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔA családom a nyugati part egyik legnagyobb hatalmú családja volt, amire apám mindig is nagyon büszke volt. Rengeteg híres politikust, jogászt, orvost és más fontos ember került ki a Worthingtonok közül. Apáim is elég szépen teljesített hiszen nem egyszer választották meg New York állam kormányzójának, ami nem kicsi szó. A családom mindig is gazdag volt, így gyerek koromba nem volt hiányom semmiben. Persze nem neveltek elkényeztetett gyereknek, de jól tudom, hogy jóval jobb életkörülmények között éltünk, mint az átlag. Aztán a dolgok kezdtek megváltozni, amikor olyan 13 éves lehettem. Többször is haza jött úgy apa, hogy annyira ideges valami miatt, hogy az egész teste remeg. Már akkor kezdtem felfogni, hogy elég nehéz munkája van, de soha se értettem meg, hogy miért fél ennyire. Végül egy nyári éjjel anyám felébresztett engem és a testvéreimet, hogy menjünk le az étkezőbe. Nagyon megijedtem, mert anyám sírt végig és őt előtte még soha se láttam sírni. Mindig is egy erős, határozott nő volt, de aznap éjjel ő is megtört. Lent az étkezőben, pedig minden megváltozott, amit előtte ismertem. Mind a mai napig emlékszek minden egyes pillanatára. Ahogy leértük rögtön észre vettem, hogy nem egyedül vagyunk, hiszen jó pár fegyveres ember is velünk volt. A szüleim már előtte mondták, hogy van rá esély, hogy apa munkája miatt egyszer így megtámadnak, de ez egészen más volt.
-Most  már nem csak a feleségedet tudom bántani szóval oda adod a kódot, vagy inkább öljem meg őket?- kérdezte a férfi, aki az asztalfőnér egy tőrrel játszadozott. Az öcsém rögtön elkezdted sírni mire két nagyobb alak közeledett felénk én pedig megfogtam a kezét, hogy legalább egy kicsit lenyugtassam.
-Miért kell nektek az?-kérdezte apám, aki ekkor már a jelek szerint egy szép verésen volt túl.
-Jól tudod te, hogy mire kell nekünk- felelte a férfi és az asztalon lévő pisztolyt kezdte el felemelni- A kérdés az, hogy neked fontos-e a családod?
A fegyver csövét anyámra irányította és az egész szobában néma csönd lett. Amilyen erősen csak tudtam fogtam Peter kezét és közben anyát néztem. Féltem, mint még soha és semmit se tudtam tenni.
-Én ezt egy nemnek vettem- majd a következő pillanatban meghúzta a ravaszt. Csak egy pillanat volt és minden megváltozott. Peter és oda szaladtunk anya testéhez. Nem akartam  más, akkor csak azt, hogy utoljára megöleljen. Mi hárman, a Worthington testvérek ott térdepeltünk anyánk véres holtesténél és mindnyájan tudtok, hogy nem így fog befejeződni az éjjel.
-Most már  végre elhiszed, hogy bármit megteszek a kódért?
-Csak kérlek ne bántsd a gyerekeimet-felelte apám, aki közben végig minket nézett. Ő is sírt és látszódott rajta, hogy annyira fél, mint még soha se.-Megadom a kódot, csak ne bántsd őket.
Apám erre levette a nyakláncát melyet anyától kapott a 15 házassági évfordulójukra és a férfinek jujtotta. Mindig is tudtam, hogy fontos a nyaklánc, de eddig azt hittem, hogy csak eszmei érték miatt. A nyakláncon lévő medál Szent Annát, a házastársak védőszentjét ábrázolta, de mikor a férfi megkapta nem ez érdekelte, hanem a hátlapján lévő számsor. Már előtte is a kezembe fogtam és, akkor azt hittem, hogy az valami gyártási szám, de ekkor rájöttem, hogy az a kód, amiről annyit beszélnek.
A nővérem ekkor valami olyat tett, amit nem kellet volna. Felállt és elindult szaladva az ajtó felé, persze két fegyveres rögtön megállította.
-Tudod nem szeretem, ha valaki gondot okoz nekem- mondta a férfi, majd a pisztoly újra elsült. Nem tudom leírni azt, ami akkor éreztem, de a fájdalom és a düh keveréke volt.
-Azt mondtad, hogy nem bántod őket-apámnak  is már  folytak a könnyei a szeméből. Már a nővérem is meghalt ez a férfi keze által. Legszívesebben én is lelőttem volna akkor, de jól tudtam, hogy úgyse sikerült volna.
-Én ilyet aztán nem mondtam, ezt csak te kérlelted! Most pedig minden zavaró tényezőtől megszabadulok-a következő másodpercbe már apa se volt közöttünk. A családom utolsó tagja már csak Peter volt és alig 10 perc alatt történt az egész. Életem legszörnyűbb 10 perce volt, de jól tudom, hogy soha se fogom elfelejteni. Végül a puskát az öcsémre irányította és éreztem, hogy már minden veszve van. Akkor 13 évesen fel voltam készülve a  halálra és egyáltalán nem féltem.
-Tudjátok mit inkább őket felhasználjuk a kísérleteknél- mondta, majd vissza rakta az asztalra a pisztolyt- Mos pedig nyomás és hozzátok a két gyereket is!
Ekkor láttam utoljára a családomat. Anya mellettem feküdt, apa az asztalnál és  a nővérem, pedig  az ajtó mellett. Ez az utolsó emlékem róluk. Semmi más csak a vér tócsák és a friss lőpor illata. Miután a tömegmészárlást befejezték bekötötték a kezünket és két kocsiba ültettek minket. Ekkor láttam utoljára Petert, akivel külön választottak minket. Nem akartam semmi mást, csak bosszút állni és, hogy az öcsém mellettem legyen.

Az emberek, akik megölték a családomat és elraboltak a Hidra volt. Egy régi naci eredetű csoport, akik szívesen kísérleteztek embereken is. Ez csinálták velem is. Nem tudtam meg pontosan, hogy mit is, de egyfajta kékes lét fecskendeztek hosszú ideig a vérembe, aminek a következménye az lett, hogy kinőtt a két szárnyam. Először féltem saját magamtól és úgy gondoltam, hogy egy szörnyeteg vagyok. De aztán rájöttem, hogy ez lehet a menekülésem kulcsa. Egy élő fegyvert akartak belőlem kovácsolni és én ezt hagytam is, de közben az elmém épp maradt. Többször kiküldtek bevetésekre, amiket mindig jól végeztem el, de utáltam az egészet. Viszont, ha nem tettem volna meg  még mindig ott lennék köztük. Aztán az egyik bevetéskor, amikor úgy éreztem, hogy már elég erős vagyok szembeszálltam velük és elmenekültem. Hazajöttem New Yorkba, ahol nem média felhajtást kavartam. Hiszen előtte 8 évvel én és a testvérem teljesen eltűntünk. Nem mondhattam el senkinek se az igazat, így muszáj volt hazudni. Azt hazudtam a médiának, hogy egy Ázsiai emberkereskedő rabolt el. Persze a sajtó elhitte és így nem tudódott ki a titkom. Jelenleg a célom  az, hogy megtaláljam az öcsémet; rájöjjek, hogy miért nőt egy nagy szárny a hátamon és hogy mi volt anno az a kód, ami miatt mindenkit elveszettem. Nem tudom, hogy miféle vagyok, hiszen egy átlag embernek nincsenek olyan képességei, mint nekem. De remélem majd valamikor találok hozzám hasonló embereket is.


 
Rebi - 15- kb. 2 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Warren Worthington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-