Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)  D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)  Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)  Empty


Kedd Jún. 02, 2015 12:19 pm
Tárgy - Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)

A mindenség atyjának palotája hatalmas és csodálatos. Nem sokszor jártam itt, de mindig is tudtam, hogy mennyire fényes és gyönyörű. Itt lakik ő, Odin, a mi királyunk, a királynénk Frigga, a hercegünk Thor, aki nemsokára a királyunk lesz, és itt lakott Loki is, az igazi és egyetlen uralkodó, aki nem csak a birodalom, de a szívem királya is volt.
Lesütött szemmel vonulok végig a nagy előcsarnokon. Thort keresem, Loki bátyját, hogy elmondjam neki, visszamegyek Vanaheim-be, én és az anyám is. Elhagyom ezt az országot, örökre. Nem fűz más ide, csak bánat, sanyarúság, és keserűség. S bár Thor nem is tudja, hogy éreztem az öccse iránt, tudom, hogy a gyászunk szinte ugyan akkora. Nem érzek semmit, csak fájdalmat. Thor pedig egyszerre kelt bennem együtt érzést, és haragot. Egyszerre sajnálom, hogy elveszítette a testvérét, mégis gyűlölöm, mert miatta kellett meghalnia. Ha ő nincs, akkor Loki nem esett volna le a Bifrost-ről, hanem a méltó helyén ülne a trónon.
Letörlök egy könnycseppet az arcomról, annyit sírtam az elmúlt napokban, hogy mára azt hittem elfogyott az összes víz a testemből. Sanyarú sors, elveszteni valakit, aki még csak nem is volt az enyém soha. Megigazgatom a ruhámat, a fekete csipke rásimul a darázsderekamra, és a mellkasomra, nem vagyok hajlandó újra páncélt felvenni. Vagy kardot ragadni.  Csak Thoron akarok bosszút állni, és tudom is, hogy hogyan fogom megtenni. Lemegyek Midgardba és végzek a szerelmével, azzal az emberfajzattal, akinek a szívét adta. Azt akarom, hogy tudja, milyen fájdalmat érzek belül, hogy érezze azt, amit én érzek már napok óta. Senki nem állíthat meg. A szigonyom, ami még apámé volt, ott pihen a szobámban, azzal fogom keresztül döfni annak az asszonynak a szívét, s remélem, Thor látni fogja. Remélem ott lesz, és akkor talán majd, ha eléggé legyengül, végzek vele is. Elégtételt kell vennem Loki emlékéért.

To Loki
•• Remélem tetszik  <3  •• Föltámadott a tenger•• 298 ••


Vissza az elejére Go down
 

Kenna és Thor ( Asgard, palota, kb. 3 hete)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Más idő :: .-