Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Agent May & Agent Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Peggy Carter

I am Shield Agent IX. level
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : the highest
Várom : nope
Hírnevem : 0
Play by : hayley atwell
Csoportom : shield agent
: hanging tree

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did, I did. And you were strong and I was not, my illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did. And now when all is done, there is nothing to say. You have gone and so effortlessly, you have won.

saturn

Kedd Jún. 02, 2015 9:27 pm
Tárgy - Agent May & Agent Carter

May & Carter
Welcome here, Agent May

Bevallom töredelmesen, alaposan lemaradtam az elmúlt években mind a modern technikát, és úgy általában a világot illetően, mind a SHIELD ügyeiben. Pedig korábban még a nyugdíjba vonulásom után is igyekeztem követni az eseményeket, és figyelemmel kísérni, mi zajlik az ügynökségnél. De aztán eljött az idő, amikor az öreg kor az ágyhoz kötött, és attól kezdve már nem igazán tehettem semmit. Minden napom abból állt, hogy a látogatókat vártam, a családom tagjainak és régi barátoknak érkezését, hogy néhány percnyi örömet lopjanak az életembe, legalábbis abba, ami még hátra maradt belőle. Így most a varázslatos visszatérésem óta eltelt egy-két hetem azzal telt, hogy megpróbáltam felzárkózni. Végigrágtam magam az elmúlt években felgyülemlett aktakupacokon, igyekeztem kiigazodni a modern komputereken, telefonokon, fegyvereken, a SHIELD hasznos találmányain. Nem szeretek lemaradni. Szerencsére gyorsan tanulok, a fiatalságommal a szellemi képességeim is maradéktalanul visszatértek, és meg is kaptam minden támogatást a jelenlegi igazgatótól ahhoz, hogy felkészülhessek. Végül a régi titkos, földalatti bázis jelenlegi állapotáról érdeklődtem, ahol hetven évvel ezelőtt Reinhardt kihallgatását végeztem, és mint kiderült, az jelenleg Coulson ügynök irányítása alá tartozik. Ezért Coulson ügynök és az ő figyelemre méltó csapata felé irányult ezúttal a figyelmem. Egy közös munka, azt hiszem, könnyen előre tudná lendíteni az ügyemet a hidrával, és Whitehall-lal, ezért úgy döntöttem, kapcsolatba lépek velük. Mivel Coulsonnak jelenleg egyéb elintéznivalói is akadtak, ezért úgy döntöttem, a pilótájával és állandó jobb kezével szervezem meg a találkozót. May ügynöknek tulajdonképpen még nincs fogalma arról, hogy kivel is fog itt ma találkozni, de ez így van rendjén. Természetesen mindenről idejében tájékoztatást fog kapni, de egyelőre minél kevesebben tudnak a visszatértemről, annál jobb. A meglepetés ereje is sokat nyomhat a latba, és hát mindent be kell vetnünk, amink csak van, hiszen a hidrával állunk szemben.
A megbeszélést a SHIELD központjába kértem, hisz már ott is aktuális volt a látogatásom, és ez alkalomból azonnal a rendelkezésemre bocsátották az egyik kisebb tárgyalót. Az imént tudatták velem, hogy May ügynök már meg is érkezett, és rám vár, úgyhogy azonnal meg is indulok a kezemben egy kisebb mappányi dokumentumot szorongatva a helyiség felé. A cipőm sarka minden lépéssel kopog a folyosó padlóján. Azt hiszem, ez az egyetlen ismerős tényező ezen a lábbelin, mert egyébként számomra teljesen szokatlan a fazonja. Ugyanez igaz a szűk nadrágomra és az elegánsnak nevezett felsőmre is. Mindez annyira idegen tőlem, de alkalmazkodnom kell a modern divathoz. Tulajdonképpen biztosan hamar meg fogom szokni, hisz a saját koromban is lázadónak számítottam, aki lazán szembement minden elfogadott normának. Egy szűk nadrágos divathullám esetén, azt hiszem, az elsők között lettem volna, akik ezt bevállalják. De akkor is szoknom kell.
- Üdvözlöm, May ügynök - lépek be a terembe határozott tartással, és egyenesen a nő felé tartok, hogy kezet rázhassak vele. - Carter ügynök vagyok. Köszönöm, hogy ilyen hamar idefáradt. - Az egyik székre mutatok, hogy nyugodtan foglaljon helyet, majd a mappámat az asztalra helyezve én is követem a példáját.
- Közölték magával, hogy milyen ügyben is van itt? - kérdezem meg, mielőtt belefognánk. Ha a kilétemről nem is tudott, a ránk váró feladatokról talán már tájékoztatták.

©

Vissza az elejére Go down
 

Agent May & Agent Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Deborah Wales, special agent of the FBI

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: . :: .-