Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Julita Kedzierski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down I am new member of Shieldfrpg
Julita Kedzierski
Agent of Shield
: Julita Kedzierski Tumblr_inline_muxaivukTg1rd20jj
Hírnevem : 0
Play by : Margarita Levieva
: Julita Kedzierski Tumblr_inline_muxajvcJ1v1rd20jj

Julita Kedzierski Empty


Kedd Jún. 02, 2015 11:25 pm
Tárgy - Julita Kedzierski

Mikaela Julita Kedzierski
IDÉZEEET HELYE!

Ki vagyok?


Teljes neved : IDE


Beceneved: Mika, Julka


Szintem: IDE


Csoportom & Rangom : IDE


Születés ideje, helye: IDE


családdal a kapcsolat: ide, annyit írsz amennyit gondolsz.


5 db jellemző rád: IDE


Képességem:
Mond el nekünk, hogy hogyan működik a képességed, mit kell róla tudni. Nincs szószám megszabva.

Titkos aktámIde fejtsd ki kérlek, hogy mióta vagy a Shieldnél vagy Hydránál. Vagy más szervezeteknél. Esetleg egyedül dolgozol? Mi a véleményed róla. Ha Shieldes vagy hányas szintű vagy. Hova akarsz fejlődni. Inkább izom agy vagy, vagy keményen dolgozó tudós. Ide annyit írsz, amennyi jól esik.  


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ

Azt mondják, hogy az ember jellemét jelentős mértékben meghatározza a neve. Ezért is kell jól odafigyelni akkor, amikor nevet választunk egy csecsemőnek. Nos, az én szüleimről azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nagy fanatikusai voltak ennek a mondásnak. Legfőképpen akkor, amikor a második nevemet választották. Julita.. A Julia lengyel megfelelője, amiről ugye mondanom sem kell, hogy a Rómeó és Júliához kapcsolható. Anyám javíthatatlan romantikus volt, tizennyolc évesen szerelembe esett apámmal, akit egy iskolai sítáborban ismert meg Varsóban. Túlzás lenne kijelenteni, hogy onnan soha többé nem is ment haza, elvégre miután apámmal egy hét alatt halálos szerelemtől fűtötten többször is összegyűrték a lepedőt, velem a szíve alatt vitte haza a repülőgép Londonba. Onnan aztán három hónappal és egy hatalmas veszekedéssel később kitagadták a nagyszüleim, úgyhogy nem volt mit tenni, apámhoz kellett költöznie. Így születtem Varsóban, s váltam a nevemmel ellentétben megfontolt romantikussá. Nem hiszek az örök szerelemben, a mostani párommal is csak azért vagyunk együtt, mert ő végtelenül kedves velem én pedig nem szeretném megbántani. Sajnos vagy nem sajnos, alapvetően kellemes személyiségem van, könnyen idomulok és akár egy kősziklákból álló társaságban is tudnék én a középpont lenni, ha akarnék. Minden szerénység nélkül állíthatom, hogy erre nem a szépségem a legfőbb ok, hanem az, hogy meglehetősen intelligensnek teremtett a sors. Beszédem választékos, ajkaim folyamatosan mosolyra görbülnek, de nem szégyellek sírni sem, hogyha valami fáj. Nem mondom, hogy sose szoktam hazudni, de ettől függetlenül alapjában véve az egyenes utat szeretem, ha valakivel bajom van, azt inkább megmondom neki, semmint a háta mögött beszéljem ki. Vannak álmaim, vágyaim elképzeléseim a jövőmet illetően, de ezekről elég erőteljesen csak balladai homályban értekezem. Elvégre hogy hangozna már, ha Miss Megközelíthetetlenvagyok-Okosvagyok bevallaná, hogy  30 éves korára férjet, gyereket és egy fehér kerítéses házat szeretne, ahol saját, tükrös próbaterme és plafonig polcozott könyvtára van? Naugye? Hát pont úgy.

A legelsők, amik szembetűnnek rajtam az avatott és avatatlan szemeknek, azok igéző szemeim. Ajkaim teltek, csókra csábítóak, így kialakulhat rólam az a tévképzet, hogy olyan gyakran váltogatom a pasijaimat, mint más a bugyiját. Valójában az, hogy valaki jó nő, még nem jelenti azt, hogy csélcsap is, de manapság nem divat gondolkodni, könnyebb ítélkezni mások felett. Gondoljanak, amit akarnak! Engem nem érdekel.
169 cm magasra nőttem, domborulataimat a természet faragta olyanná, amilyenek. Mellesleg nem vagyok szegény, kegyes volt velem a sors, bár ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor itt kell megjegyezzem, hogy a mellméretemmel még senkit nem sikerült meghódítanom. A párom, Andrzej kifejezetten a kis mellű lányokat szereti, ezt sokszor hallottam már tőle a kapcsolatunk ideje alatt. Mindegy, ettől még szeret, épp csak nem örül, amikor még hangsúlyozom is a kebleimet. Pedig gyakran teszem, de ebbe ne menjünk bele!
Minden reggel zenére öltözködöm, ez inspirál, ehhez mérten válogatom össze a darabjaim. Mivel elég vegyes a ruhatáram, így bőven válogathatok, aktuális kedvem szerint.

Varsóban születtem, s ott éltem egészen ötéves koromig. Nagyjából a nagyszüleim neveltek, mivel anyám (mama, ahogy lengyelül szólítom) is és apám (tata, ahogyan lengyelül nevezem) is középiskolás volt akkoriban, amikor engem sikerült összehozniuk. Amíg ők tanultak, addig nagyi és nagyapa voltak velem. Ebből adódik, hogy tápszeren nőttem fel és nem anyatejen, hogy bizonytalan kötődésem alakult ki anyámhoz és hogy apámmal akkor volt a legszorosabb a kapcsolatom, amikor egy kocsi hátsó ülésére szorultam közé és bátyja, Vojtek közé. Anya neve egyébként Meredith Solange Malinowski, született Young. Apa (akit Łukas Malinowskinak hívnak) csak Melangenak nevezi őt, összevonva a két keresztnevét. A becenévnek van egy plusz jelentése is, elvégre anyámnak mindene a tejeskávé. Van nálunk egy családi rituálé, ami szintén ehhez a felfehérített feketéhez köthető, innen származik anya beceneve is. A szokás nagyjából abból áll, hogy aki reggelente a legkorábban ébred, az elkészíti a család többi tagjának a reggeli tejeskávét, s függetlenül attól, hogy alszanak-e vagy ébren vannak, beviszi hozzájuk és csendben egy termoszbögrében az éjjeliszekrényükre teszi. Általában apám kel a legkorábban, így ez a feladat neki jut, de régebben mindig anya ébresztette apát azzal, hogy franciául a fülébe duruzsolta a tejeskávé nevét. Melanzs. Hát így kezdődött a dolog.
A mai napig nem tudom, hogy mitől változott meg anyai nagyszüleim véleménye a lányuk iránt, de ötévesen azért kerültem Londonba, mert hirtelen feléledt bennük a családi érzés. Anyámat és a férjét - „drága vejüket”.. pfuj, de undorítóan képmutató! - beköltöztették hatalmas, londoni házuk vendégfolyosójára. Jah, nem vendégszobájába, vendégfolyosójára! Mert nekik olyanuk is volt, s ez nem takart mást, semmint azt, hogy erről a folyosóról nyílt az én szobám ajtaja, anyámék szobájáé és a saját, csak hármunk által használható fürdő ajtaja is. De persze ha enni akartunk, akkor közösködnünk kellett a nagyszülőkkel, akik egyébként elvárták, hogy nagymamának és nagypapának szólítsam őket, nem volt elég nekik a mama és papa. Szóval mama és papa imádott beleszólni a dolgainkba, de gyerekként ezt nem nagyon bántam. Csüggtem a szavaikon, tiszteltem őket és mellettük cseperedtem illemtudó, tudásszomjas kamasszá. Lengyel nagyszüleimet évente kétszer láttam, egyszer nyáron, amikor egy hónapot menetrendszerint náluk töltöttem egyszer pedig Karácsonykor, amikor eljöttek hozzánk Londonba. Arról szó sem lehetett, hogy mi menjünk oda, angol nagyszüleimnek pénze volt az utazáshoz, de gusztusa nem, szóval ha velünk – és elsősorban fiukkal – akartak lenni Malinowski nagyszüleim, akkor nekik kellett jönni. Hát jöttek is. Nagyjából tizennégy éves koromig. Aztán többet soha, lévén fiuk azon a télen hazautazott velük és soha többé nem nyitotta rám az ajtót. Apátlan maradtam hát, elvált szülők gyermeke egy gazdag világban, lengyeltelenül lengyel. Elég necces helyzet volt, de hozzájárult nem csak az identitás és nemzeti öntudatvesztésemhez, hanem az intellektuális fejlődésemhez is.
Mivel otthon nem volt senki, akivel megbeszélhettem volna, bármi is érdekelt, ezért a könyvek felé fordultam. Minden fölösleges energiámat a tanulás kötötte le egészen addig, amíg először el nem kapott a bulizás vírusa. Onnantól kezdve nem sok megállás volt, a péntek estéimnek állandó részévé váltak a vad bulik. Nem ittam, de alkohol nélkül is olyan eszelős dolgokat műveltem mint azon társaim, akik elitták az agyukat. Anyám kiakadt rajtam, nem kicsit. Nagyanyám viszont valamilyen megdöbbentő okból kifolyólag mellém állt. Engedte, hogy éljem ezt az életet, feltéve, hogy olyan iskolába megyek, amilyenbe ő akar küldeni. Nem tűnt rossz alkunak, hát belementem. Megtarthattam a baráti körömet, hétköznap jól teljesítettem az iskolába, így nem is volt kérdéses, hogy bekerülök-e az általa kinézett elit iskola még elitebb programjába. S mivel ilyen szinten készpénznek vették bejutásomat otthon is, még csak egy dicséretet, kedélyes vállon veregetést sem kaptam érte. Kezdett tele lenni a puttonyom! Meglehetősen üdítő élmény volt tehát, hogy kollégiumba kerülhettem. Ott meg aztán..
..aztán nem történt semmi. Épp csak az, hogy sikerült már az első napomon megismerkedni Andrzejjel. Szerintem abban a szent minutában szeretett belém, amint megtudta, hogy én is lengyel vagyok. Mintha ez valami kapcsolatot nyitott volna közöttünk, amit a nemzetiségünk itatott át. Az sem csorbított elképzelésein, hogy félig angol voltam. Két hónapig járt utánam, mire eljutott odáig, hogy megcsókoljon, de azóta együtt vagyunk. Ennek már több éve. Ő rendületlenül szerelmes belém és én is azt hittem, hogy az vagyok belé. Együtt léptünk a felsőoktatásba is és majdnem elhittem, hogy mellette fogok megöregedni. De aztán elmentem egy buliba és agyonütöttem minden jövőképemet.

..folyt.köv..


 
User


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Julita Kedzierski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Félkész karakterek-