Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 KATY WINCHESTER

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: KATY WINCHESTER Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: KATY WINCHESTER Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

KATY WINCHESTER Empty


Szer. Jún. 03, 2015 5:51 pm
Tárgy - Re: KATY WINCHESTERElfogadva, gratulálunk..Ah annyira elragadóan aranyos volt, hogy el sem tudom mondani. Nagyon élveztem olvasni. Nagyon sokat megtudtunk rólad, és életed fordulópontjairól, mert akadt bőven ilyen. Hibátlan, tökéletes munka és tűkön ülve várom, hogy mi fog kisülni ebből az egészből úgyhogy engedlek is játszani csak foglalj avatart. Gratulálok! Smile
Vissza az elejére Go down


Katy Winchester

I am Asgard
Katy Winchester
Agent of Shield
: KATY WINCHESTER Large
Kétségbeesetten megpróbáltam addig nyújtani, csavargatni az igazságot, míg úgy el nem görbült, hogy már hazugság lett belőle.
Szintem : ♥ I'm not an agent
Hírnevem : 0
Play by : ♥ Leighton Meester
Csoportom : ♥ Asgard
: KATY WINCHESTER Large
A víziók zord éjén
Láttam tűnt boldogságom;
Szívem megtört, mert élet és fény
Nem volt - csak éber álom.

KATY WINCHESTER Empty


Szer. Jún. 03, 2015 12:17 pm
Tárgy - KATY WINCHESTER

Katy Winchester
Ha kel a hold, nekem álmokat hord.

Ki vagyok?


Teljes neved : Katy Winchester


Beceneved: Kat


Szintem: Nem vagyok ügynök.


Csoportom & Rangom : Asgard


Születés ideje, helye: 1082. február 19, Asgard


családdal a kapcsolat: Nem tartom velük a kapcsolatot, amióta elhagytam Asgardot.


5 db jellemző rád: türelmetlen, jószívű, naiv, közvetlen, szentimentalista


Képességem:
Emberfeletti erő és gyorsaság, mint minden asgardinak.

Titkos aktámKaty igyekszik nem belefolyni az emberek dolgaiba, de asgardi származása révén meghallja a Shield és a Hydra közötti halk viszályokat is és azoknak minden belső ügyét is. Elsőként szerzett tudomást Thor kalapácsáról is és a fivére, Loki őrült hadjáratáról is. Azóta mindent alaposan körbeszaglászott az ügynökségek terén és bár nem akar belefolyni, de nézőként a Shield pártján áll.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔWinchester? Oh, avagy Katy?! Isten tudja, hogy csinálja, de ő mindenhol ott van, őt mindenki ismeri New Yorkban és mindenki a talpraesett, bátor lányként emlékszik rá, aki annak a „fura Black”-nek a szerelme. Isten se tudja, hogy egy ilyen életvidám, teljesen hétköznapi és ragyogó nő, miért áll le a folyton komor és goromba Deamon Black-el. Nem mondok tehát újat, ha azt mondom, hogy olykor eléggé meggondolatlan a nőszemély és komoly hangulatingadozások is jellemzik. Emellett mindig tud mindenről, megfelelő képessége van a mások bizalmába férkőzéséhez, ami gyakran a javára válik, de csodák csodájára senkinek nem adja tovább a titkot. Tényleg megbízhatsz benne, nem pletykás. Ráadásul, ha segítségre van szükséged, akkor csak kérned kell és máris az életed rendberakásában segédkezik.
Eléggé beszédes. Nos, ez elég enyhe kifejezés... Gyakorlatilag képtelen két percig befogni a száját, mert neki mindig mindenhol ott kell lennie és ezt mindenkinek tudnia kell. Imád a társaság központjában lenni, nem feszeng, idegeskedik közönség előtt és sosem sül fel, hiszen azon felül, hogy gyönyörű és szimpatikus kisugárzása van, nagyon művelt is. Vitatkozni nem ajánlatos elkezdeni vele, mert ha nincs kedve hozzá, akkor úgysem jutsz semmire, ha pedig régen kötözködhetett már, akkor heves összeszólalkozással, de kész, ésszerű érvekkel dönti le vitapartnerét.
Aki csak ismeri őt, az tudja, hogy a New York-i összeütközés után érkezett Kaliforniából Manhattanbe, de azt már nem mindenki tudja, hogy előtte több évszázadon át Asgard polgárainak számát erősítette. Azt suttogják, hogy a szerelem miatt hagyta ott szülőföldjét, de a pletykálkodók többsége semmit sem tud Katy életéről. Őt nem a szerelem vonzotta a Föld nevű bolygóra, hanem az üldözte el Asgardból.
Katy gyakran emlékszik vissza arra a szesz szagú éjszakára, amikor a jegyesével közös hálóterembe belépve egy másik nő karjaiban találta meg a szeretett férfit. Katy minden egyes pillanat felidézése után ugyanazt a fémes ízt érezte a szájában. A harag, a csalódottság és az üresség keverékének egyvelegét. Évek óta nem látta azt a férfit és nem is akarja, de Asgard hiányzik neki. A honvágy, a családja és a barátai iránti szeretet pedig minden éjjel visszarepíti szeretett városába.
- Ébresztő, cica. – durmolja egy mély, férfias hang Katy bőrébe. A nő továbbra is alvást tettet, de arcán megjelenő halovány mosoly elárulja. – Tudom, hogy ébred vagy. – mosolyog a férfi is. Simogató ajkai Katy kulcs csontján siklanak végig. A nő beleborzong az édes érintésbe, majd lassan kinyitja csokoládé barna szemeit.
- Olyan korán van, Deamon. – nyögi panaszosan és beletúr a fölé magasodó férfi dús, barna hajába.
- Délután két óra van. – jegyzi meg szárazon.
- Az időátállás miatt.
- Két éve érkeztél a Földre, ráadásul egy pillanat alatt érkeztél. – motyogja nevetgélve. – Ne fogd az időátállásra a lustaságod, cica. – mondja, miközben szelíden belecsókol a nő vállába. Ajkai lassan fedezik fel Katy arcának vonalát.
- Nem vagyok lusta. –mentegetőzik sértetten. – Csak sok pihenésre van szükségem.
- Nocsak, nem is tudtam, hogy a földönkívülieknek a szokásosnál nagyobb az alvásigényük. – Döbbenetet színlelve tágra nyílt szemekkel néz fel Katy-re.
- Fogd be! – mondja szem forgatva, mosollyal az arcán, majd feláll az ágyról és a fürdőszoba felé veszi az irányt.
- Egyébként csak azért keltettelek fel, mert be szeretnélek mutatni valakinek. –követi a férfi. – Volna kedved velem és az apámmal elkölteni a reggelit? – kérdezi, majd zavartan az órájára pillant. – Vagyis az ebédet?
- Jól hangzik. – kacsint a férfira. – Hova megyünk?
- Majd meglátod. Imádni fogod, mint engem. – vigyorog Deamon.
- Az egód már is lerombolta a pillanat varázsát. – sóhajt fel Katy, mire a férfi elkuncogta magát.
Nem ebédeltek aznap. Katy-ben egy órás kocsikázás után végre felmerült egy kétely és követelte Daemon-tól, hogy mondja el, hová mennek. Az ezt követő pillanatban elsötétült előtte a világ.

 
User neve - User kora - User mióta játszik?


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

KATY WINCHESTER

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Asgard-