Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Hakon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Hakon Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Hakon 2hpjc6b

Hakon Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 1:17 pm
Tárgy - Re: HakonElfogadva, gratulálunk..Kedves Hakon!

A várt ámulat ejtett fogságába, amikor végig olvastam ezt a csodálatos életművet.
A fogalmazásod, egyszerűen elragadó, és a szavakat olyan választékosan használod, hogy csak na..  Hakon 639512375

A karaktered felépítése pontos volt. Néhány helyen tömör, esetenként hosszabb magyarázatokba kísérted az olvasót, és ezt csodálom benned!

Színpatikus jellemrajzot kaptam a karakterből. Amelyben rengetek lehetőséget látok. GRATULAAAAA!!!  Hakon 848888280

Fusss és játsz és foglaj és  Hakon 1197041064


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Hakon Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Hakon Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Hakon Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 1:44 am
Tárgy - Hakon

Hakon
Sose felejtsd el, ki vagy. A világ nem fogja. Viseld páncélként és akkor sosem fordíthatják ellened.  

Ki vagyok?


Teljes neved : Hakon


Beceneved: Nincs


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Asgardi, A palotaőrség kapitánya


Születés ideje, helye: Asgard,évszázadokkal korábban


családdal a kapcsolat: A családom a maga nevében egyszerűnek mondható. Apám Odin katonái között sorakozott már évezredekkel ezelőtt, így az én utam is ki lett jelölve. Anyám ennek ellenére csecsemőként minden bajtól óvta a lépteim, és tanult asszonyként úgy döntött, hogy fia ne legyen egyszerű kardforgató mamlasz, így minden este olvasott nekem történeteket. Az ő érdemük egyben az, amivé váltam és amit el tudtam érni.


5 db jellemző rád: Bátor, Hűséges, Makacs, Igazságos, Okos


Képességem:
A fegyverforgatás mestere, legyen szó bármilyen fegyvernemről.

Titkos aktámNem jártam még a földön és az ott zajló konfliktusokról is csak a palotában hallottam. Viszont Thor nagyon is kötődik a helyez, a földhöz így nem kizárt, hogy utam még arra is elvisz majd.  


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔMint azt már említettem, az utam már akkor ki volt jelölve jóformán mikor előbújtam anyám méhéből. Szinte minden el volt tervezve. Erős és harcias gyermek voltam, de mégis mindig engedelmes és szófogadó. Apám hamarabb adott kezembe kardot, minthogy rendesen tudtam volna étkezni az asztalnál és tudtam volna az illemet. Egy katona élete volt az enyém, edzésekkel, gyakorlással és próbákkal teli. A családom pedig mindig tiszteltem és szerettem, apámra pedig felnéztem, nekem ő volt a példaképem. A meséknek hála, amiket esténként hallgattam lettem igazán teljes. A hősies történetek melyek megmutatták mi a különbség jó és rossz között folyamatosan pallérozták elmémet. Nem kíméltek semmilyen téren, de ennek idővel meg is lett az eredménye. Erős és kiváló katonává váltam. Emellett még az intelligenciám is kirívó volt, ez megmutatkozott a párbajaim során is. Mert az erő nem minden, tudnunk kell azt használni is. Bejártam a ranglétrát egészen a legaljától, eljutva a legtetejéig. Vérrel és verítékkel teli időszak volt, de elhatározottságom ez ügyben nem ismert lehetetlent és tehetségemre hamar felfigyeltek. A katonák között azt hinné mindenki, hogy könnyű barátokra lelni, de ha túl tehetségesnek tartanak, az ellenségből vagy egyszerű rosszakaróból több akad. A tiszteletet ki kell vívni, és ezt nekem sikerült is. Nem volt könnyű, mert a  helyi nagyfiú és két csatlósa engem is megtaláltak egy éjszakán a szállásomon, hogy móresre tanítsanak, puszta irigységből. Nem számoltak vele, hogy éberségem és képzettségem jóval az övék felett van és pórul jártak. Betört orral és maradandó sérülésekkel kullogtak el. Innentől csak még jobban kinéztek a sorból, legyőztem azt akire mindenki felnézett és nem érezték jogosnak, nem tartottak rá méltónak.  A harc hozta meg az én órámat, mikor végre bizonyíthattam. Egy küzdelem során vesztésre álltunk, és a tehetetlenséget látva nem bírtam magammal. Átvettem az irányítást rendbe szedtem a sorokat és győzelemre vezettem a csapatot. Elszántságomat látva, hallgattak parancsaimra és a diadalnak hála innentől felnéztek rám, még az is akinek orrát törtem..Sosem vágytam igazából másra, nekem ez volt az életem, a céljaim és vágyaim egyeztek az itteni eszmékkel. Egy sok harcot megélt, bölcs és tapasztalt kapitánnyá váltam, akit mindenki tisztel és méltósággal beszél róla. A családom büszkébb nem is lehetne rám. A hátrány, ami talán az egyetlen és felróható a magánéletem. Egy katasztrófával egyenlő. Sosem volt elég időm arra, hogy bárkire elég időt szánjak, annyit, amennyit megérdemelne így a mai napig egyedül élek, de nem érzem ennek olyan égető súlyát.
A pozícióm rendkívül fontos, mondhatni békeidőkben kerültem a posztra mégis a gonoszság sohasem alszik és a nagyvilág tele van ellenségekkel. A palota pedig tele van olyan dolgokkal, amiknek örökre ott is kell maradniuk, és erről nekem kell gondoskodnom nap mint nap, a teher a vállamon hatalmas, de bírom. Nem okozhatok csalódást és nem is fogok.
Arra is fel vagyok készülve, hogy nem maradok végig itt a palota falai között és ha háború lesz a nyílt csatatéren kell bizonyítanom, Thor mellett, de erre is készen állok.  A Lojalitásom örök.


 


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Hakon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Asgard-