Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Pént. Jún. 05, 2015 1:59 am
Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

   

Sif & HakonA történetek, amiket hallottam felőle, felemásak és nem is szoktam elhinni ezeket a pletykákat. Szeretek minden esetben a saját tapasztalataimra hagyatkozni, azok soha nem csalnak meg. A katonai elszántságáról és erejéről szóló dolgok, persze már most is igaznak bizonyulnak. A győzelem ékes jelképe ennek, és nem ez az első eset, amiről hallok. Thor mellett számtalan csatában bizonyított már.
- Hmm, érdekesen hangzik. Igazából már nagyon régen vettem részt hasonló eseményen. Talán itt az ideje ezt feleleveníteni. Megpróbálok időt szakítani rá.
Biccentek mosolyogva. Tényleg nagyon régen volt az-az utolsó alkalom mikor úgy igazán tudtam lazítani. Akkor sem az alkohol és a féktelen lakoma vezérelt, egyszerűen a jókedv. Mindenkinek szüksége van társaságra és szórakozásra még nekem is. Még ha ezt oly ritkán ejtem meg és oly nehezen tudom bevallani magamnak, hiába mások nálam a prioritások.
A gyógyfüves kuruzslót egy gyors kézmozdulattal intem szótlanságra, aki el is kotródik mentem. Nincs szükség felesleg kenceficékre.
- Ha csak erre volt szükséged, szólhattál volna hamarabb is. Ennyit még én is meg tudok tenni.
Nevetek szintén egy jót.  A hírek pedig már most cáfolatot nyernek, hiszen olyan felhőtlenül neveti el magát. Hogyan lehetne ez egy érzéketlen nő, aki csak a harccal foglalkozik. Ostobaság, könyvelem el magamba, és hogy jobban megismerjem, talán tényleg mennem kéne este, nem csak kószán ígérgetnem. Átgondolom még, de bárhogy is lesz, a napi teendőimmel jobb lesz, ha hamar végzek.
- Mára eleget tettél. Nekem is akad még dolgom. Este. Addig is jó pihenést!
Megveregetem a vállánál finomam, mint a büszke katonát szokás, hiszen az is vagyok. Ugyan nem alattam szolgál, a hős küzdelmek után kijár a megbecsülés a vezetőnek főleg. Így pedig már végképp elígértem magam úgy érzem. Azzal sarkon fordulok és sürgető teendőim felé veszem az irányt a palotában, hol másutt.


Az estére nem érkezem túl korán. Már egy jó ideje megy a mulatozás, de itt vagyok, nem szegtem meg a szavam, csak nehezen készültem el és vettem rá magam erre. A szavam kötött, és az érdeklődésem hogy jobban megismerhessem Sif úrnőt, bár ezt még nem nagyon vallanám be magamnak.
Az öltözékemen sokan vívódtam, kevés kényelmes darab akad a szekrényemben, de van azért. Egy egyszerű fehér inget választottam, némi hímzéssel szegésén, alul pedig egyszerű fekete hosszú nadrág. Nem túl kirívó mégis némileg elegáns. Ez jellemez talán legjobban. Pár ismerős katona már rögtön tiszteleg is, de én menten leintem őket hadd szórakozzanak és egy sörös korsót emelek a tiszteletükre.
- Egészségetekre, megérdemlitek!
Láthatóan némileg őket is meglepi jelenlétem. Miután kortyolok a sörből egy aprót, szemem egy hölgyet keres kizárólag. Remélem ő is eljött, ha már mondta.
   

✗ Credit || Szószám: 423 || Comment: Ide || Zene: ITT


A hozzászólást Hakon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 05, 2015 3:00 am-kor.
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Pént. Jún. 05, 2015 1:16 am
Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif


 

 

Hakon & Sif
Miután beszédbe elegyedek Hakonnal, kiderül számomra, mennyire helyén van a szíve és az esze, már ahogy a katonáiról beszél. Fura, mert a legtöbb katona lelkileg nem ilyen.. inkább olyan Odinos. Immár személyesen is tapasztalhatom, miért tisztelik és legfőképp miért szeretik ennyien az őrök közül, ha nem mindannyian. Persze rossz akarók, irigyek mindenütt vannak, így kifejezetten örülök, hogy egy ilyen férfi irányítja az őrséget, és nem egy olyan, mint Loki. Ha csak rágondolok arra a féregre, ingerem lenne köpni egyet.. Azonban ilyesmi eszem ágában sincs, főleg mert a férfi sejtelmes "talán"-nal válaszol a kijelentésemre, amit nem tudok hova tenni.
- A győzelem alkalmából szervezünk a katonáknak egy kis pihentető lakomát. Habár nekem különösebben kedvem nincs hozzá, lehet benézek, hogy tiszteletem tegyem a nap hőseinek. - kérdezem, s közben észre veszi ügyetlenkedésemet és segít megkötni a kötést. Megköszönve aprót biccentek, közben mögöttem a gyógyfüves mérgesen felmorran, hisz még be sem fejezte a munkáját, és inkább megy a többi sérültet ápolni. Jobban is teszi, másoknak nagyobb szüksége van rá, ezért sem ültem végig, amíg végez a kezemmel..
- Köszönöm a segítségedet. Így legalább sikerült egy kis időre leráznom a kuruzslót. -  nevetem el halkan magam, és kicsit a görbe hátú férfi után pillantok., majd vissza a kapitányra és kicsit elfog a szégyen érzet, hogy én itt tartom, hiszen a páncéljából ítélve most is szolgálatban van. Igazából azon gondolkodom, hogyha este találkozunk, talán elhívom vadászni másnapra. Egy ilyen derék társsal üdítő volna vadat űzni... valahogy úgy érzem, akár többre is vihetné, ha akarná.
- Nem kívánlak feltartani, biztosan sok dolgod van. Ha szükséged van valamire, csak szólj bátran.- - köszönésképp mélyen biccentek, halványan rámosolygom, s elindulok, hisz rám férne egy kis pihenés, tisztálkodás és nekem is jelentenem kell a Vanaheimr-i helyzetet az illetékeseknek.
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Pént. Jún. 05, 2015 12:47 am
Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

   

Sif & HakonAz épen visszatért katonáimat mára hazaküldtem, a sérülteket pedig hagyom, hogy tisztességesen ellássák. Nekik így egy ideig nem kell munkába állniuk természetesen. Elég haderő állománnyal rendelkezem ahhoz, hogy megoldjam a palota tökéletes biztonságának ellátást. Ezzel sohasem volt gond.
Nem sokan ismernek igazán belsőségesen, sőt igazából szinte senki a családomon kívül, így mindig jól esik igazából, ha valakivel szóba elegyedhetem. Ismerem Sif hősies történetét, sokat hallottam felőle, valahogy mégsem igazán kerültünk eddig semmilyen kapcsolatba, pedig egy helyen élünk és a munkakörünk is hasonló. Valahogy mégsem, egészen máig.
Az embereimet pedig jól ismerem, szakmai ártalomnak is mondható, de szerintem csak az-az igazán jó kapitány, aki ismeri azokat, akikkel szolgál és tudja, hogy mik az előnyeik, hátrányaik. A személyes kapcsolatok által pedig jobban felnéznek rám és kételyek nélkül bíznak meg bennem. Ez igazán fontos számomra.
A győzelmet pedig mindig illik megünnepelni, még akkor is ha minimális veszteség tapasztalható is. Csatáknál ez elkerülhetetlen. Ugyan nem csak egy számot jelent ez nekem, sokkal többet, egy asgardi élete mindig mindennél fontosabb. De pont a katonák által óvunk meg még több ártatlan asgardit, a véres útonállóktól és más szörnyűségektől.
- Én érzem magam szerencsésnek, hogy ilyen kiváló katonák kerülnek a kezeim alá, én csak kihozom mindazt, ami bennük lakozik. Talán.
Jegyzem meg sejtelmesen. Igazából bele sem gondoltam, hogy történhetne meg ez éppen most, mikor eddig példa sem volt rá az életemben, de nem vagyok semmi jónak az elrontója. Egy kis társaság nekem sem árthat néha napján.
Látom a sérülést és hogy még kicsit vért is ereszt. Jól viseli, meg sem kottyan neki.  Egy vérbeli asgardi harcos szót sem ejt egy ilyen karcolásról, tudom én. Egy kézzel pedig láthatóan nehezen boldogul a bekötéssel.
- Hagyd csak.
Közelebb lépek, hogy a gézdarabot mindkét kezemmel és precíz mozdulatokkal rögzítsem és kössem el úgy, hogy lehetőleg ne essen le egy kósza mozdulat után.
- Így már sokkal jobb.
Mosolygok félszegen, de nem nagyon tudok többet mondani. Szívesen segítek mindenkinek.


   

✗ Credit || Szószám: 309 || Comment: Ide || Zene: ITT


A hozzászólást Hakon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 05, 2015 3:00 am-kor.
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 11:50 pm
Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif


 

 
 
Hakon & Sif
A harc után visszatértünk, elkezdtek ellátni, de meglátva a kapitányt, aki éppen ellenőrizte a létszámot, úgy gondoltam, jobb ha beszélek is vele. Habár tudom ki ő, végig láthattam felemelkedését rangjáig, nem igazán ismerem a férfit, még úgy különösebben nem elegyedtünk szóba. Most viszont megakartam köszönni, hogy rám szánta embereit, ráadásul látva, milyen gonddal viseltetik irántuk, örömöt csempészett a szívembe, mosolya pedig felemelő volt, pedig jó magam nem éreztem magam úgy, mintha ünnepelhetnénk. Nem szeretek rossz hírekkel visszatérni, márpedig egy halál nem jó hír, ehhez az apró győzelemhez képest elég nagy áldozat... hiszen csak pár bandita volt. Még is, a férfi mosolya kis fényt hozott a napba.
  - Köszönöm. A fiúk szerencsések, hogy ilyen jó vezérük van.. És valóban jobb lett volna más körülmények miatt találkozni, de talán később. - mondom, miután közli, hogy hírt ad a családnak a férfi haláláról. A későbbi dologról csak ezután esik le, hogy ez két értelmű, mert egyszerre utalok a távoli és közeli jövőre. Igazából magam sem tudom, mire vágyom. Talán inkább a közelire, mostanában egyedül éreztem magam. Thor és a többiek elszórva a 9 birodalomban, mindenki a maga dolgát végzi, míg én egyedül várom a Ragnarokot az arany városban.... Legalább egy jó vadászatra el kéne menni! Ezután a sebemről kérdez, mire rápillantok a még enyhén vérző vágásra, amiről félig lelóg a kötés. Gyorsan felemelem a kezem és rátekerem a maradék anyagot, hogy fedje a sebet.
  - Holnapra semmi baja nem lesz, de köszönöm az érdeklődésedet. -  mosolygom fel rá halványan, majd ismét a karomra pillantok, ahogy megpróbálom félkézzel megcsomózni, vagy legalább a végét beszorítani valamelyik réteg alá a géznek, hogy később ne tekeredjen le.
 
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 4:23 pm
Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

   

Sif & HakonNem kezdődött olyan jól ez a nap, mint gondoltam. A közeli falvakat feldúlta néhány útonálló, ami aggodalomra adhat okot. Nem teljes mértékben az én hatáskörömhöz tartozik, de ami Asgardot fenyegeti, az nyilván érdekel és fontos. Az én tanácsaimmal is számolnak, de ma nem csak erre volt szükség. Elvittek párat a legjobb embereim közül is. Némi átszervezéssel, meg tudtam oldani a hiányukat a palota körül, nem jelentett gondot. Jobban aggódtam amiatt, hogy sikerrel járjanak. A csapat vezetésével Sif úrnőt bízták meg, aki elég tapasztalt harcos, így bízom a sikerükben. A hírek csak szórványosan érkeztek és én türelmetlenül járkáltam fel és alá a barakkok környékén. Ha visszaérkeznek, az elsők között akarok lenni, aki tud a végkimenetelről és veszteségekről. Veszteségek mindig vannak, de a lényeg hogy megőrizzük a békét és a nyugalmat a birodalomban és a 9 világban. Ez a legfontosabb.
A csapatok lassan visszaérkeznek, örömmel konstatálom, hogy szinte egytől egyig megvan mindenki. Kivétel egy katonámat. Ismerem az arcukat, a motivációjukat, nem kerüli el a figyelmem semmi. Elejtek egy fájó sóhajt az elveszett okán. A lényeg, hogy nemes cél érdekében hoztak áldozatot és nagyobb bajtól és felfordulástól óvták meg a lakosságot. Büszkék lehetünk rájuk. A sérülteket ellátják és én már lassan vissza is indultam volna a palotába, mikor Sif hangjára leszek figyelmes. Megfordulok és egy mosollyal arcomon üdvözlöm jelenlétét egy biccentéssel.
- Én is örvendek Sif, bárcsak szebb alkalomból találkoznánk. A harcosaim mindig készen állnak szolgálni a birodalmat, biztosan hasznukat vetted és jó hír, hogy a lázadásnak elejét vettük, hála neked. Elismerésem.
A veszteségre és a mostanság kószáló Thor említésére csak egy pillanatra lohad le rólam a mosoly, majd ismét szinte tündököl magabiztosan.
- Biztos fontos dolguk akad máshol, azért vagyunk mi is, hogy rendezzük a problémákat. A veszteség rögtön feltűnt, majd értesítem a családjukat. Köszönöm.
Nem tudom, hogy szeretne e még valamit tőlem. Látom, hogy megsérült ugyan nem vészesen, de biztos ellátásra szorul.
- Remélem nem súlyos.
Fejezem ki fura módon, némi aggodalmamat.


   

✗ Credit || Szószám: 321 || Comment: Ide || Zene: ITT
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 2:16 pm
Tárgy - Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif


 

 
 
Hakon & Sif
A mai nap frenetikus volt. Vanaheimr-ben néhány elégedetlenkedő útonálló felbolygatott néhány falut. Én, meg még néhány harcos mentünk, hogy vegyük kezelésbe őket, mert Njörd nem igazán akarta erre pocsékolni erejét, én pedig önként vállalkoztam a feladatra. Régen harcoltam már, így most egészen örömteli volt végre megrugdosni néhány segget. Végül kevés halállal, tőlünk talán eggyel, de véget ért a harc, nagyjából 4 óra alatt. A banditák börtönben, én pedig épp most érkezem meg a szivárvány hídra a többi harcossal együtt. Üdvözlöm bátyámat, de felesleges beszámolnom neki, tudom, hogy mindent látott. Kicsit ütött-kopott vagyok, a karomra kaptam egy vágást egy rossz hárítás miatt, de ezen kívül semmi bajom, az ütésektől kicsorduló vért már letöröltem a szám sarkáról. Egészen friss léptekkel vonulunk vissza Asgard hatalmas városába a többiekkel, konkrétan a barakkba. Vissza kísérem őket, s ha már ott vagyok, akkor a közös kútból merítek és iszok is egy kicsit, még mielőtt tovább indulnék. Közben megjelenik egy füves ember. Azt mondja, majd ellátja a katonákat, de előbb engem kell, rang szerint. Nézem pár másodpercig, majd bólintok, s leveszi jobb kezemről az alkar védőt, felfedve a sebet alatta. Én magam sem értem, hogy tudott úgy becsúszni oda annak a szerencsétlennek a pengéje, de egyszer egy évezredben előfordul az ilyen. A kút szélére ülve hagyom, had lásson el a férfi, miközben szemeimmel végig pillantok a barakk udvarán, s tekintetem megakad a kapitányon. Biccentek neki, s ha ide jön, szóba elegyedem vele, ha nem, hát elhúzom a félig ellátott kezemet a gyógyító kezéből, s utána megyek.
  - Kapitány. Örülök, hogy látom. Sajnálom, hogy csapatából kellett válogatnom az akciómhoz, Asgard harcosai ...- utalok itt Thorra és a többiekre...
  - ...kicsit elfoglaltak mostanában. Csak egy embert veszítettünk el. A katonái derékek és bátrak, minden elismerésem a kiképzőjüknek.  - közlöm vele a tényállást, hiszen joga van tudni róla, hogy egy emberrel kevesebbel kell számolnia.
 
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!A hozzászólást Sif összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 04, 2015 11:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif - Page 9 Empty


Tárgy - Re: Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif


Vissza az elejére Go down
 

Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-