Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Natasha Romanoff ~ Black Widow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Admin

I am Admin of site
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Legmagasabb
Várom : Mindenkit
Hírnevem : 0
Play by : *
Csoportom : Admin
:Pént. Jún. 05, 2015 12:49 pm
Tárgy - Re: Natasha Romanoff ~ Black WidowElfogadva, gratulálunk..Kedves Nati!

Hol is kezdjem? Először is ott, hogy mikor megláttam mennyit írtál felcsillant a szemem, hogy tökéletes usert is kaptunk.
Nos, karaktered olyan pontossággal, olyan szépséggel írtad, amilyennel ritkán találkozni. Mint, ha te magad lettél volna, nagyon tesztet, hogy beszéltetted a karaktert, de még se szerep játék példa, hanem egy csodás körbe írt leírás.

Nagyon csodálatos volt, csak úgy faltam a szavakat.  Igazán figyelemere méltó lapot hoztál össze.
Raven örülni fog neked, hiszen egy helyen a KGB-nél képeztek ki titeket.
Hatalmas örömmel és boldogsággal mondom, hogy tovább engedlek... :3Vissza az elejére Go down
http://the-shield-frpg.hungarianforum.net


Natasha Romanoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Csüt. Jún. 04, 2015 2:29 pm
Tárgy - Natasha Romanoff ~ Black Widow

Natasha Romanoff
Nothing serious, just feeling a little mortal these days.

Ki vagyok?


Teljes neved : Natalia Alianovna "Natasha" Romanova


Beceneved: Nat [de igencsak korlátozott azok száma, akik így hívhatnak]
Ismertebb álneveim: Natalie Rushman, Tatiana Sokolova, Alion Vans, Yelena Belova, Nadine Roman, Tsarina, Oktober, Natalia Shostakova, Laura Matthers, Marya Konn, Irina Zlataryova, Audrey


Szintem: 7


Csoportom & Rangom : Hero / Avenger


Születés ideje, helye: 1984. November 22. Stalingrad [Oroszország]


Családdal a kapcsolat: Ma már semmilyen. Volt. Nincs. Nem lesz.


5 db jellemző rád: makacs, harcias, kitartó, érzelmes, dacos


Képességem:
Képzett harcművész vagyok, fegyverforgató és tor,nász. Modern és mára elavult fegyverek közül nincs olyan, amivel zavarba lehetne hozni. Azt mondják művészi fokra emeltem a kémkedést. Nahát, így jobban belegondolva, talán igazuk is van.

Titkos aktámShield. Nos tudnék mit mesélni róla, más kérdés, hogy meglehetősen sok rá az esély, hogy nem fogok. Elég annyi. hogy az egész bonyolult história a KGB-vel kezdődött. Túlontúl is fiatal voltam, mikor a rendszer magába szippantott. Kereshetem az okokat, de vagy nem fogok találni egyet sem, vagy a szükségesnél is több lesz belőle. Red Room Academy. Három szó, ami túl drasztikusan terelte az életemet ebbe az irányba. Megtanultam mindent, aminek valaha is köze volt a kémkedéshez. A riadt fruskából ez hely változtatott megfontolt, pontos és hatékony kémet, akire nem volt jellemző a kudarc. Itt kaptam a "Fekete Özvegy" kódnevet is már ideje korán. Így kerültem fel a S.H.I.E.L.D. radarjára. Mígnem teljesen hirtelen, mégsem igazán váratlanul, megérkezett az életembe Clint Barton, ismertebb nevén Sólyomszem, hogy beszervezzen az ügynökség köreibe. Akkor bolond lettem volna nemet mondani. Ma pedig biztos vagyok benne, hogy éltem egyik legelbaltázottabb döntése lett volna akkor és ott makacskodni. A Shield-en belül sem volt nehéz kitűnni. Büszke voltam a képességeimre, amik évek múltán sem koptak meg, mondhatni inkább "csak" tovább csiszolódtak. Megtanultam túl látni Földünk korlátain, és ez az egészben a legcsodálatosabb. Talán elmondhatom, hogy én voltam az az ügynök, aki a leghamarabb érte el a hetes szintet. Bár a rang csupán akkor jelent valamit, ha kiérdemelten jár együtt az ügynök  képességeivel. Az én rangom azt mondja, jó ügynök vagyok, de én vagyok az, aki tudja, miket kellett tennem a múltban. A hatékonyság, sikert, majd előléptetést eredményez. De a hatékony ügynök kegyetlen, és a kegyetlen ügynök nem jó ember. Lehet tehát egy rossz emberből jó ügynök.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔKétfajta ember létezik: aki szeret beszélni magáról és aki nem. Én még ebből a sorból is kilógok, nekem tanították, hogy ne beszéljek sem túl sokat, még inkább magamról ne. Szóval valószínűleg bénán csinálom, nézd el nekem! Történt '84 késő őszén, hogy a kis Natalia meglátta a napvilágot, szülei egyetlen gyermekeként. Átlagos kislány, átlagosnak ígérkező élettel. Bár csak tudnám, hol szúrtam el... Ugyanis az életem mindennek mondható, csak átlagosnak nem. Persze úgy kezdődött, a vékony, szűkszavú, baba arcú, barna hajú kislány ügyes az iskolában, csodásan balettozik és meglepően mozgékony. - mondták mindig. Azonban tizenéves koromra, - valószínűleg a szüleim kapcsolati révén - már a  Red Room Academy falai között tanulhattam olyasmit, amit más iskolában nem tanítanak. Többé nem voltam olyan gyámoltalan, törékeny és még kevésbé átlagos. Megtanultam olyan harcművészetek mozdulatait, amikről korábban azt sem tudtam, hogy léteznek. Olyan fegyvereket kaptam a kezeim közé, amikről kormányunknak még fogalma sem volt. Napokat ültem gépek előtt, hogy megértsem a rendszerek hogy működnek, és meglássam, milyen könnyen feltörhetők. El kellett ismernem, hogy nem az számít, mekkorára nőttél, hogy milyen hosszú és izmos a karod, hiszen nézz csak rám, végül "tökéletes" katona lettem. Ahogy teltek az évek, ezeket csináltam újra és újra, egyre magasabb szinten,  mindenből egyre nehezebbet, egyre többször. Ha elbuktál, kezdted újra, ha nem volt elég, megcsináltad ismét, mindaddig, míg meg nem feleltél annak, amit elvártak tőled. Tőlem sokat, többet mint másoktól, és ez mindig is bosszantott. dühített, ez volt az amivel több lettem, teljesítettem, amit kellett, és a dühömet még inkább beleadtam, így lettem még annál is erősebb, fürgébb, találékonyabb, elszántabb. Hogy miért csináltam végig? Erre a 'Miértre' is van válasz, de azt bőven elég, ha én tudom. Visszagondolva csupán egyetlen dolog miatt tenném semmissé azokat az éveket. A sikeres vizsga, nem probléma, azzá válni, akivé csak szeretnéd, elérhető. De az, hogy lemondj valamiről, ami nélkül hiányzik belőled valami, ahhoz kell erő. Én lemondtam, választásom ugyan nem volt, tettem amit kellett, ezért arra kárhoztassak, hogy soha ne lehessek anya, soha ne lehessen családom. A család kötődés, felesleges érzelmeket hordoz, ami kockázat, kockázat arra nézve, hogy a küldetésem kudarcot vall. Ezt a kockázatot pedig nem vállalhatták. Ostoba, végtelenül ostoba lány... Vajon megérte? Magam sem tudom, de ezt képtelen vagyok valaha is megbocsájtani magamnak.
Kikerülve a világba, annyi sikeres küldetés akció után, amiket inkább nem számoltam, annyi álca és név mögé bújva, áldozatok garmadáit hagyva magam mögött akaratlanul is felkeltettem a S.H.E.L.D ügynökség figyelmét. Hallomásból ismertem őket, de oly távoli volt, hogy sosem foglalkoztatott igazán. Csak egy kém voltam, egy katona, aki tette, amit kellett, amire utasították. Egészen addig a napig, mígnem, - mondanám, hogy besétált az ajtómon, de nem igazán volt ajtó és inkább berobbanásnak nevezném, úgyhogy inkább hagyjuk. Clint Barton, akkor még igencsak idegen, bár elég ésszerű fickó, akiről akkor még nem is sejtettem, hogy valaha a legjobb barátok, bajtársak leszünk. A mai napig emlékszem arra, hogy és miként győzött meg arról, hogy a Shield és én hasznosak lennénk egymásnak. Immáron Natasaként "csomagoltam" és tettem át székhelyem az Amerikai Egyesült Államokba. Nem vagyok könnyen lenyűgözhető, de Nick Fury hozzáállása a világhoz kivívta a csodálatom. Attól kezdve elkötelezett tagja voltam a Shield-nek és erre büszke voltam. Kinyílt előttem a világ, megláttam, hogy sokkal nagyobb, mint azt hittem volna. A Földön túl kell tekintenünk, látni, azt ami okkal távolabb van, ami nem nyilvánvaló. Jó volt tartozni valahova, hinni abban, amit csinálok, nem gyilkolni többé olyanokat, akiket nem akartam, és elmondani, hogy lett egy társam. Fura volt nem egyedül dolgozni, tenni, amit kell, hogy nem egyedül döntök. De pokolian jó volt, hogy végre nem voltam egyedül. Clint olyasvalamit hozott ki belőlem, aminek az elutasítását - olykor szó szerint - a fejembe verték. Kialakítottam egy köteléket, ez után pedig még többre vágytam, kezdtem másként viszonyulni az emberekhez, felfogni, hogy olyanok, mint én, és ami hasonló, az könnyen passzolhat egymáshoz. Szerettem Clint-tel dolgozni, tetszett a stílusa, megértett, vele őszinte lehettem. Végre csak telt az idő, úgy, hogy nem kellett számon tartanom a múlását, mer szerettem élni. Hamar elértem a hetes szintet az ügynökök között, aztán már én voltam az, aki segített bővíteni a csapatot, ami akkor még nagyon messze állt attól, hogy annak nevezzük. Steve, Tony. Bruce. Volt idő, mikor nem hittem volna, hogy a beszervezésükkel egy fantasztikus dolog veszi kezdetét.Azt pedig még kevésbé, hogy közénk pottyan az égből Thor, egy ízig vérig asgardi, hogy többször is megmentjük a világot. No, de már az elején megmondtam , ki kell nyitnunk a szemünket és az elménket, olyan dolgokat láthatunk, amikről még csak nem is álmodtunk.
Sosem egyszerű , de kit érdekel, mi vagyunk a Bosszúállók. És a legszebb, vannak barátaim, okom mosolyogni. Van életem.


"Just like Budapest, all over again."
"You and I remember Budapest very differently."

 Adrie - 24 - kb. 8 év


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Natasha Romanoff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 05, 2015 3:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Natasha Romanoff ~ Black Widow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Natasha Romanoff ~ Black Widow
» Képek
» Natasha Romanoff - Fekete özvegy /Foglalt/
» Natasha Winmer
» Szépségverseny [Event]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-