Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Wawrzyniec Sadowski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Wawrzyniec Sadowski Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Wawrzyniec Sadowski 2hpjc6b

Wawrzyniec Sadowski Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 11:17 pm
Tárgy - Re: Wawrzyniec SadowskiElfogadva, gratulálunk..Kedves lengyel bácsi!


Karakterlapodhoz használót még nem láttam Very Happy Érdekes volt számomra ez a kicsit furcsa karakter. Nem is jutok szavakhoz.. Very Happy
Fel se szeretnélek tartani... kérlek fuss foglaj, játsz és azt, amit megbeszéltünk javítsd ki.  Wawrzyniec Sadowski 1501000235


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Wawrzyniec Sadowski

I am Inhuman
Wawrzyniec Sadowski
Agent of Shield
: Wawrzyniec Sadowski Tumblr_novfqe9ouX1tnv6ito1_500
Szintem : Inhumanity at it's finest
Hírnevem : 0
Play by : Lee Pace
Csoportom : Inhuman
: Wawrzyniec Sadowski Tumblr_niu401r04z1qdhps7o3_250

Wawrzyniec Sadowski Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 10:26 pm
Tárgy - Wawrzyniec Sadowski

Dr. Wawrzyniec Sadowski
Anything you say can and will be held against you

Ki vagyok?


Teljes neved : Dr. Wawrzyniec Sadowski


Beceneved: Ne merészeld, mert felszellek.


Szintem: ...


Csoportom & Rangom :  Inhuman


Születés ideje, helye: 1982.11.20., Krakkó, Lengyelország


Családdal a kapcsolat: A hülyék sportja.


5 db jellemző rád: Inhuman, pszichopata, szadista, kifinomult, kimért.


Képességem:
Térmanipulálás. Képes vagyok uralni a teret azon a szinten, hogy rajta keresztül közlekedni könnyedén tudok, valamint más embereket és tárgyakat is képes vagyok kapuk segítségével mozgatni. (Vagy igen mókás helyre küldeni akár.) Megmutatni egyszerűbb... gyere csak ide...

Titkos aktámPróbáltak beszervezni a HYDRA-ba, de hamarabb mentem volna a S.H.I.E.L.D.-hez, mint ahhoz az elvakult félfasiszta ostobaságcsomóhoz... Egyedül dolgozom egy elmegyógyintézetben és ez egyenlőre tökéletesen jól is van így. Apám állítása szerint embertelenek vagyunk, hordozok magamban valami ajándékot, egy rugót rá, hogy a képességemre célzott de ennél többet én sem tudok, az öreg egy időben nagyobb gyógyszerészeti koponya volt, mint én. Ami lássuk be, nagy szó.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔWawrzyniec Sadowski. (ejtsd: Vavzsinyec Szadovzki) Lengyel. Sokszor nézik britnek. Álljon itt az ő története.

Sosem volt egyszerű egy bevándorlónak. Főleg nem, ha mindenféle idióta biztonsági átvilágítások, zöldkártya, kis faszom kell a munkavállaláshoz. Mit érdekli őket, hogy hány hullát hagytam magam után otthon? Mennem kellett. Egy igen kellemetlen dührohamom során szaggattam egy kisebb lyukat a térbe. Kényes képesség a térmanipuláció. Főleg, ha valaki hajlítani képes azt. Az, hogy úgy közlekedem, mint az a spiné abban a Portal nevű játékban, az a kellemesebbik oldala. Apám vert régen. Előle menekültem mindig így. Neki köszönhetem, hogy elég ügyes lettem abban, amit csinálok. Úgy eltűnök előled, hogy ha el akarsz kapni, akkor haver keresd meg az útleveled és kérj vízumot, nos... mindenhová.
Feloldozást kerestem és legális kiutat 18 évesen. Egy kedves család befogadott engem és menedéket adtak. Két évig úsztam meg mindenféle jogi galiba nélkül. Persze, miért is ne sikerült volna, a családból effektíve túszokat csináltam, a legjobb az volt, mikor megtudták, hogy megöltem az apám és azért vagyok menekülésben. Elvettem a lányukat. A névházasság könnyű útja az állampolgárságnak. Én pedig gyakran választom a könnyű utat.

Három kopogás az irodám ajtaján. Mire nyitnám a számat, addigra belép az éjjeli őrség főnöke. Igen, orvosdoktor vagyok, akihez benyitogatnak ilyen idióta férgek.
- Doktor úr, az a lány... megint... - zihálja, én pedig felpattanok és eltorzul az arcom. Kegyetlenül leanyázom lengyelül és nekinyomom az ajtófélfának, ahogy rohanok kifelé. Hogy milyen figyelmetlenek. Engedik a kedvenc játékomat megszökni, egy elvileg szigorúan őrzött elmegyógyintézetből. De el fogom kapni a lányt. Igazán lehetne Stockholm-szindrómás is a rengeteg szarsága mellé.

Nem telik el tizenöt perc és a lány már az izoláló kórteremben van. Egy orvosi táskával a kezemben lépek be és intek az őrnek, hogy zárja az ajtót. Ha nálam a táska azt jelenti, hogy a kisasszony jövő keddig úgy be lesz állva, hogy nem tudja melyik univerzumban van, nemhogy a nevét. Egy sóhajjal rakom le a táskát, kivéve egy ampullát és felszívom a tartalmát.
- Meghasad a szívem, hogy mennyire nem a gyógyulás útján vagy, kedves. De ne félj. Itt vagyok és segítek. Mint mindig. - szólok hozzá lágyan, szinte simogatóan nyájasan, ahogy mindig. Közben beadom neki az anyagot - ópiát származék, elég gyors, saját kreálmány - majd nyomok egy csókot a homlokára, ahogy szinte darabjaira kezd hullani a drogtól. Nemsokára jön a naloxon, amivel visszarántom és nahát... A beteg nem ragyogni fog, mint most, hanem fájdalmában torkaszakadtából üvölteni és könyörögni, hogy szedáljam le. Én pedig milyen orvosa lennék, ha figyelmen kívül hagynám a fájdalmait... 
The Phoenix - egy tálca sör - 10+ éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Wawrzyniec Sadowski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-