Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Olivia Warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Olivia Warren Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Olivia Warren Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Olivia Warren Empty


Pént. Jún. 05, 2015 12:21 am
Tárgy - Re: Olivia WarrenElfogadva, gratulálunk..Nagyon tetszett a történeted az első mondattól egészen az utolsó betűig. Ahogy szépen végigvezetett, hogy min is mentél keresztül életed során, tele érzelmekkel. Teljesen át tudtam élni. Az iskolás évektől, az elkeseredettségen át, a képességig. A végkimenetel pedig több mint érdekes és váratlan. Kíváncsian várom, hogyan kezeled majd a képességed és hogyan illeszkedsz be ebbe a nagyvilágba. Egy biztos én már fel sem tartalak ebben, foglalj avatart és irány a játéktér. Csodás és igényes munka, üdv közöttünk!
Vissza az elejére Go down


Olivia Warren

I am Inhuman
Olivia Warren
Agent of Shield
: Olivia Warren Tumblr_np9wxqtrpB1qhhgs9o1_400
Hírnevem : 0
Play by : Knesia Solo
Csoportom : Inhuman
: Olivia Warren Olivia_www.kepfeltoltes.hu_
Saját..

Olivia Warren Empty


Pént. Jún. 05, 2015 12:03 am
Tárgy - Olivia Warren

Olivia Warren
Mese autóban színezüst erdők során..Repülünk a szívünk tavaszán!

Ki vagyok?


Teljes neved : Oliv Warren


Beceneved: Liv, Oliv


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Inhuman


Születés ideje, helye: 1992. Június halála


családdal a kapcsolat: ide, annyit írsz amennyit gondolsz.


5 db jellemző rád:
Hé, te! Igen, te ott. Ne is fordulj hátra, jól tudod, hogy hozzád beszélek. Fogadok túl feltűnő jelenség vagyok a számodra és azért bámulsz rám ilyen szemérmetlenül. Neeee! Nem kell ilyen gyorsan elfordulnod, hiszen már lebuktál. Na halljam, mi olyan érdekes rajtam? Talán magas homlokom, amit olyan gondosan igyekszem eltakarni, hosszú, fekete, fényes frufrummal? Esetleg az alatti csücsülő jég kék szemeimet? Egyesek azt mondják igézőek. Így gondolod? Hoppá, be kell valljak valamit, amit nem szabad magadra venned. Előre le kell szögeznem, hogy nem ellened szól. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz a frizurámról, mélyen ülő szemeimről, vagy csúcsos államról. Esküszöm, egyszer megpróbáltam érdeklődni mások véleménye iránt, amikor a külsőmet vagy a belsőmet cikizték, de valahogy mindig hidegen hagyott.
Most biztosan szörnyen nagyképűnek és magabiztosnak tartasz. Ha valaki belém köt, akkor meg tudom védeni magam és önbizalmamból, na meg ironikus humoromból merítek lelki erőt az engem oltó emberek cseszegetéséhez. Az élet egy szemét, szadista állat, a gyermekei pedig – az emberek – mind romlottak és rosszindulatúak.
Cserfes vagyok, találékony és őszinte. Őszinteségem azonban nem csak abból áll, hogy nem darálok el szemrebbenés nélkül, egy-két kamudumát, de mindig mindenkinek a lehető legigazabb tényeket állítom. Legyen az jó, vagy szörnyű, sosem kertelek vagy szépítek dolgokat. Csak jön belőlem a kegyetlen igazság. A félelem lakozik bennem mindig, itt már nem segít rajtam a humor, sem az okos észjárásom. Rettegek amit tettek velem az megbocsájthatatlan és félelmetes volt. Senkinek nem merek róla beszélni ezért is néha még a saját árnyékom is megrémiszt engem.
Nem vagyok türelmes. Bizonyára észrevetted már, hogy tekintetem ide-oda kapom és kezem is folyton pótcselekvést végez, amikor vártam a bárpult mellett az italomra.
Egyesek éretlennek és túl gyerekesnek tartanak koromhoz képest, de most mond, hogy te nem a plüssmaciddal alszol el esténként és nem szoktad soha bekapcsolni a hajnali meseadót.


Képességem:
Electrokinézis. Veszélyes képességem van, hiszen ezzel akár ölni is lehet. Elszívom az elektronikus dolgokból az erőt és akár rád is irányíthatom. Manapság már mindenhol az van, kivétel az erdőben. Nem igazán tudom kezelni, nagyon veszélyes és félelmetes.
Nagyon hasznos harcban, de könnyen le tudnak szerelni.Titkos aktám
Hydra egy levélel csábított el engem, mert tudták, hogy bennem van az erő; az az a Kree DNS. Az élet jobb reményeivel tértem oda és majdnem azzal is fizettem.
Derek egy Shield ügynök, akik beépülve volt a Hydránál. A szökésem napjáig eddig mit sem sejtettem erről.

Igyekszem megtalálni a többi társam és megtanulni a képességem irányítását.
 


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔA gimiben mindig is én voltam a különc  a meg nem értett lány, aki egyedül evett, járt a szekrényéhez és egyedül nézte otthon a sorozatait, amíg mások medencés bulit tartottak köztük Tracy Mccalen is aki velünk szembe lakott és az iskola bálványa volt, mindenki imádta még az anyám is. Kicsi koromban a legjobb barátnőm volt, amíg el nem kezdett nőni a melle és nem lettek barátai. Akárhányszor kinéztem az ablakomon ő vagy Aden szájában volt vagy rám bámult azzal a „Bocsi, lehetek ennél hangosabb is te meg nem értett ribanc.” Mindennél jobban kívántam a halálát, néha már szinte betegesen is imádkoztam magamban, hogy dögölne már meg.  Mikor ellökött, vagy rám öntötte a kávéját szinte már majdnem ott tartottam, hogy a falba verem a fejét.
Érettségi után minden jobb lett meg szabadultam a gyötrelmektől, vagy is azt hittem, amíg tovább nem tanultam. Érdekes módon Tracy oda ment ahova én.  És tovább folytatódott a kínzás. Milyen érdekes, hogy anyám nem tudja tartani a száját, ugyan is az ő anyja és az enyém hírhedt barátnők voltak.  Az idő ment én pedig már bele fáradtam a minden napos kínzásba.
Egy nap kinyitottam a szekrényemet és millió bigyó esett ki belőlük időm se volt megfigyelni őket csak potyogtak.
- Ha..ha..ha-  Nevettem a többiekkel ironikusan.
- Ne törődj velük. – súgta oda nekem valaki lágy, dallamos hangon, majd mikor oda fordultam a szavam is elállt.
- Én nem..pff..izzé..- dadogtam, de a fiú csak mosolygott igéző szemei vele együtt mosolyogtak. Istenem, hogy nézhet ki valaki ilyen mesésen?
- Megszoktam. – bőgtem ki, majd összeszedtem a maradék könyvemet a földről és a tollamért nyúltam, de ő is, mikor hirtelen, bum, összefejeltünk.
- Áu.- mondtuk egyszerre, majd leültünk a földre és fogtuk mind ketten a fejünket.
-Tomas..- morogta, rá néztem jég kék szemeimmel és azt feleltem.
- Olivia- ekkor elkezdődött valami az életemben, amit úgy hív mindenki a nagy szerelem. Nos, én is azt hittem, órákig beszélgettünk néztünk egymás szemébe, ahogyan azt a szerelmes, nyálas filmekben szokták. De ahogy minden ez is elmúlt, hogy hogyan? Nos, annyit mondok, hogy Tracy volt az oka. Elcsavarta a fejét és mikor elvette tőlem teljesen és én a földön voltam, ő dobta őt. Napokig csak sírtam és sírtam. Haza mentem a lakó társam már megint ki ütötte magát és az asztalon feküdt. A padlón egy levél hevert, amin az én nevem volt. Nem értettem nekem soha senki nem küld levelet, miért pont most? Izgatottan téptem szét a levelet ez állt benne.:
"Ha eleged van az elnyomottságból, ha tartozni szeretnél valahova, ha lenni szeretnél valaki, látogass el erre a címre: Keystone st. 66."
Rá pillantottam a horkoló lakótársamra, majd ismét kezembe vettem a kulcsokat, amik a kocsimba illettek. A gyomromban feszültség csak úgy tombolt az agyam majd szétrobbant, a szívem kalapált. Megérkeztem egy férfi várt, aki bevezetett engem egy terembe azt mondta bízzak meg benne, hogy bosszút állhatok Tracyn. A szívem apró darabokban hevert és az életem is, ha meg halnék, se hiányoznék senkinek így bíztam benne.


- Derek engedj be!- kopogtam sebesen az ajtón. Szemfestékem tuti lejött és folyt rólam, a hajam akár csak egy kóc. Derek ajtót nyitott én pedig berobogtam, a fiú rémülten nézett rám.
- Mit keresel, itt már keresnek!- Megragadta a karomat én meg az övét egymás szemébe néztünk és ő látta benne a félelmet.
- Segíts nekem, csak benned bízom, nincs.. nincs senkim, csak te. – habogtam össze vissza, egymásra találatunk.
- Olyan dolgokat tettem, amire nem vagyok büszke.  Megöltem őt. Megöltem Tracyt, hogy miért nem tudom, csak azt tudom, hogy elektromossággal megsütöttem őt.. a puszta kezemmel. – zihálni kezdtem és magamhoz szorítottam őt, nem tudott mit mondani nekem. Fontos volt számomra talán jobban is, mint kellett volna, de nem mondtam el neki soha nem szabad, hogy tudja. Senkim nem maradt, hát, ha még ő visszautasít engem, akkor egyedül leszek.
- Fuss, menekülj, itt nem maradhatsz, ha rád találnak…- Nézett rám én ekkor a szavába vágtam.
- Megölnek..- fejét rázta, majd megfogta a kezemet.
- ahhoz túl értékes az erőd, amid van, ölni tudsz vele. – Tudom, hogy tudok, hiszen szép kis mészárlást rendeztem. Levettem a nyakláncomat, ami nagyon kedves volt számomra és bele tettem a kezébe. Egy arany nyaklánc volt egy egyiptomi örökké valóság szimbólum.
- Még visszakérem. – suttogtam, majd sírni kezdtem és ki futottam az ajtón. Követtek, de valahogy sikerült az áramot rájuk vezetni. Nem tudom, hogy hogyan tettem, csak megtettem. Még nem vagyok ura az erőmnek és talán soha nem is leszek.


 
Sofi - 18 - 5 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Olivia Warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-