Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Allen & Katy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Allen Hurst

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Tom HardyVas. Jún. 28, 2015 9:28 pm
Tárgy - Re: Allen & Katy


Katy Winchesternek hívta magát a nő. Katy Winchesterként írtam be a számát a telefonomba is. S ha már itt tartunk, Katy Winchester-nek megvan az én számom is. Ennyi előzmény után pedig már egyáltalán nem az a meglepő, hogy a tőle kapott SMS-re keltem. Nem. Az sokkal furcsább volt, amit abba az SMS-be foglalt bele.
Tudod, az első két találkánk után már közel nyilvánvaló volt, hogy valami jó nagy szar van a hátterében annak a sok apróbb szarnak, aminek kapcsán újra és újra egymásba botlottunk. Soha nem kérdeztem, mi ez az egész. Soha nem mondta magától. Nézd, én egy egy egyszerű, városi zsaru vagyok, az a fajta srác, akit csak az apjától örökölt erős hajlam a diabéteszre tart vissza attól, hogy napjában húsz fánkot megzabáljon, meg… nos, egyéb, a cukorbetegséghez igazából nem köthető, sztereotip rendőr-dolgot csináljon. A főnököm kiosztotta a parancsokat, én pedig tettem, amit mondott. Tiszta sor. Ezen túl próbáltam nem beleásni magam az ügybe. Mindig próbálom nem beleásni magam az adott ügybe: rengeteg fejfájást kerülök meg ezzel tudni illik.
Mikor legutóbb láttam Winchester-t, épp az őrsről vittem haza, jobb híján pedig a New Yorki közlekedésről és időjárásról csevegtünk. Mire ledobtam őt a háza alatt, már épp meztelenül képzeltem el, miközben épp… hm, kitalálod, nem? Nem mintha különösebben tetszene - bár meg kell hagyni, helyes lány – tulajdonképpen csak arról van szó, hogy a társadalom egy ingerszegényebb rétegébe tartozom, ahol a fontosabb és izgalmasabb dolgok kizárólag a fejemben történnek meg, mert a valóság általában helyben hagy annyival, hogy kéjesen bámulhatok pár, a kocsimtól egyre távolodó segg után. Bocsánat, ez rémesen szexistán hangzott, esküszöm, hogy nem ez volt a cél.
Na mindegy, az oka annak, hogy nyomorúságos életem még nyomorúságosabb, de valahol talán bájos kis impresszióit megosztottam veled, az, hogy kellően érezd a kontrasztot. Ott feküdtem a földre dobott, ágynak csúfolt matracomon. Körülbelül délelőtt tíz volt, mikor a telefon egy pofátlan berregéssel kirángatott az álom és az ébrenlét határából. Erőtlenül, káromkodva a készülékért nyúltam, és vagy ötször el kellett olvassam azt a pár sort, mire felfogtam, mire akart kilyukadni. Próbáltam felhívni, nem válaszolt. Persze, miért is válaszolt volna? Szóval ott hevertem alsó nadrágban, nyomorultul hunyorogva a reggeli fényben, és csak arra tudtam gondolni, hogy miért akar az ügy engem magába ásni?
A nap további káromkodással, rengeteg telefonhívással, sok törvény sajátos és hibás újraértelmezésével, és a rendőrség adatbázisainak igen csak öncélú felhasználásával telt, egészen addig, amíg a pisztolyomat bunkóként használva tarkón nem ütöttem azt a fickót a cellákhoz való bejáratnál. Összeesett. Elájult, de komolyabb baja nem lett. Elloptam a beléptetőjét, innentől egyenes utam volt a cellákig. Aztán meg nézd, még mindig valószínűbb, hogy én végzem mellette, minthogy kihozom őt. A picsába is, mi a fenét csinálok?

Vissza az elejére Go down


Katy Winchester

I am Asgard
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Kétségbeesetten megpróbáltam addig nyújtani, csavargatni az igazságot, míg úgy el nem görbült, hogy már hazugság lett belőle.
Szintem : ♥ I'm not an agent
Hírnevem : 0
Play by : ♥ Leighton Meester
Csoportom : ♥ Asgard
:
A víziók zord éjén
Láttam tűnt boldogságom;
Szívem megtört, mert élet és fény
Nem volt - csak éber álom.Szomb. Jún. 06, 2015 3:50 pm
Tárgy - Allen & Katy 

  

 

Allen & KatyElárultak. Egy szó, egy értelem, rengeteg kérdés. Mióta tervezik ezt? Ki van a háttérben? Minek nekik az én képességem? Hol vagyok? Miért tették ezt? Hogy lehetek ilyen naiv és rossz emberismerő, hogy megbízom egy ilyen emberen, ráadásul bele is szeretek. Olyan hülye vagyok, olyan végtelenül ostoba és most emiatt vagyok szarban.
Ráadásul nagyjából senki nem volt, akit riaszthattam ebben az esetben. Ismerőseim nagy része Daemon barátja, akik biztosan nem álltak volna az én oldalamra, sőt talán még részt is vettem a legyengítésemben. Ki tudja? Én már senkiben nem hiszek. Az egyetlen ember, akinek még üzenni tudtam, mielőtt lemerül a telefonom, az Allen. Alig ismerem. Ami azt illeti semennyire sem, de ő az egyetlen, aki nem jó pajtása Daemonnek azok közül, akikkel a Földön találkoztam. Meginogtam egy pillanatra az üzenet elküldése előtt; Vajon tisztességes ilyen nagy szívességet kérnem egy olyan embertől, akit csak felszínesen ismerek? Kimentett jó párszor néhány lehetetlen helyzetből, amikor nem úgy viselkedtem, ahogyan egy Földön élő embernek kellene, de ennyi. Én eddig nem tudtam meghálálni a segítségét és lám, megint hozzá fordulok.
Oldalra dőltem, fájó fejem a mocskos cella hideg falának döntöttem és mellkasomhoz húztam lábaim. Behunytam a szemem és vártam. Már nem érte meg sikoltozni. Hangszálaimat így is eléggé megviselte az a pár óra fájdalmas üvöltés, amikor még különféle kísérleteket hajtottak végbe rajtam. Daemon körülbelül az események kezdete után pár perccel ott is hagyott a sok fehér ruhába öltözött Hydra tudóssal. Nem bírta végignézni a szenvedésem, de nem tett ellene semmit. Gyáva.
Halk, forró könnycseppek kúsztak végig az arcomon, de aztán el is apadt a könnycsatornám. Nem voltam hajlandó még több könnyet pazarolni egy ilyen féregre. Hisz ha így haladok, hamarosan ki is száradok. Senki nem gondol arra, hogy egy magamfajtának is szüksége van némi folyadékra?
Halk neszezés ütötte meg a fülem. Felemeltem a fejem és hunyorogva, reményekkel telve bámultam bele a sötétbe.


Credit : || Szószám: ide || Note: lesz jobb is.    ||
Vissza az elejére Go down
 

Allen & Katy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Allen Dante

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-