Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Wanda Maximoff, the Scarlett Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Vas. Jún. 07, 2015 8:02 pm
Tárgy - Re: Wanda Maximoff, the Scarlett WitchElfogadva, gratulálunk..Tetszik az új Wanda, az új userrel és a lelkesedéssel együtt. Smile Ezt éreztem is végig a történetben, amely szinte összecseng a Pitero által írt sorokkal. Tökéletes és hibátlan munka ez is. Részletes, érzelmekkel teli és a fontos kötődéssel. Most már át is engedlek, hogy ikertestvérkéddel együtt nézzek szembe a világgal. Foglalj avatart és gratulálok. Üdv közöttünk!
Vissza az elejére Go down


Wanda Maximoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:

Várom : °° Dimitri, who lost in the past
°° Silas, who has too much god-complex
°° Rita, the b*tch of the Hydra
°° Hamilton, who is really insane
Hírnevem : 0
Play by : °° Elizabeth Olsen
Csoportom : °° Heroes
:
"TWINS HAVE A SPECIAL BOND.
THEY FEEL SAFER WITH EACH OTHER
THAN WITH THEIR PEERS."

Szomb. Jún. 06, 2015 11:01 pm
Tárgy - Wanda Maximoff, the Scarlett Witch

Wanda Maximoff
"All we'll ever need is each other. Absolutely, that's true, my dear brother. But if you'd stop being so cynical for one second and take this chance with me...we might finally find ourselves a place where we belong. With the Avengers."

Ki vagyok?


Teljes neved : Wanda Maximoff


Beceneved: Wanda, The Scarlett Witch


Szintem: -


Csoportom: Heroes [Avengers]


Születés ideje, helye: 1991. 08. 21. Sokovia


Családdal a kapcsolat: Kevésbé bonyolult, annál inkább tragikus. Ha bárkinek is fontosak lettünk volna, sajnáltak volna, szántak volna minket. "A kis Wanda és Pietro elvesztették szüleiket. Te jó ég! Mi lesz most velük, segítenünk kell nekik!" -mondták volna. De senkit nem érdekelt. Csak mi éreztük a fájdalmat, az elkeseredést, a félelmet és a magányt. Igen, mindössze 10 évesek voltunk, mikor a szüleink meghaltak. Az az este örökre belém égett, nem történhet semmi, ami elérné, hogy elfelejtsem. Emlékszem a sikolyokra, a leomló falakra és a robbanásokra. Emlékszem, hogy rettegtem, hogy fuldokoltam a zokogástól. Emlékszem a gránátokra, a Stark névre és arra, hogy aznap bosszút esküdtem. Csak Pietro maradt nekem ezen a kegyetlen világon. Az ikertestvérem, a másik felem. Soha nem hagyott azóta magamra, támaszai voltunk egymásnak, mikor szükség volt rá, mikor közel álltunk ahhoz, hogy feladjuk. Mégsem tettük, mert a kettőnk közötti kötelék erősebb, mint bármi. Ez lesz az az erő, ami felemel minket, többé nem mi leszünk azok, akik szenvednek. Nem. Mi fogjuk eldönteni, ki szenved és ki nem fog.


5 db jellemző rád:
- makacs
- álmodozó
- elszánt
- kreatív
- olykor sajnos túl bátortalan


Képességem:
Nos, tudományosan szólva, valóságmanipulációnak nevezhetnénk. Nem fogok hazudni, nem uralom még teljesen a képességem. Sokat töprengek, vajon megért-e önként belesétálni ebbe a dologba, vajon tényleg különlegesek leszünk-e Pietroval. Nem fognak minket torzszülötteknek nevezni? Még a gondolat is megijeszt. Túl jelentékteleneknek számítottunk eddig, ahhoz, hogy most kudarccal, csak úgy elvesszünk semmiben. Erősebbek vagyunk ennél, hiszem, csak elég bátornak is kell lennünk. Muszáj. Ezért is törekszem arra, hogy próbáljam teljes kontroll alá vonni az adottságokat, amit kaptam. Nos, elég sokrétű a dolog. Elsősorban képes vagyok olvasni mások elméjében. Az tudósok bátrak és ostobák, hogy ilyen képességgel ruháznak fel. Hamarosan, mihelyst kicsit is tudom irányítani, minden élő ember elméje nyitott könyv lesz számomra. Szinte állandó volt a nyomás, nem pihenhettünk, folyton erőltetnünk kellett a képességek gyakorlását. Az egyik ilyen túlterhelt alkalommal mutatkozott meg az a képessége, hogy nem csak belelátok a gondolatok rejtelmeibe, de illúziót is tudok kelteni, amit az illető valóságként él meg. Legalábbis ez a terv, de szerencsére ezt csak az én oldalamról tapasztaltam.Ami viszont érzem, hogy dominál bennem, az az erőtér. Az érzelmeim változására reagál és az előbbieknél is furább. Az erőteret pajzsként vonhatom körém, mozgathatom vele a tárgyakat és ki tudja mire lehetek még vele képes a jövőben. Kíváncsi vagyok és kitartó, de félek, hogy rosszul sül el. Túl sokszor volt fájdalmas egy-egy kísérlet. Itt az ideje, hogy végre könnyebbé váljon.

Titkos aktámSosem szerettem volna semmilyen szervezethez tartozni. Különös és kissé ijesztő lenne egy rendszerhez tartozni, a része lenni, ahonnan nem léphetsz ki csak úgy. -gondoltam mindig is. Aztán később észbe kaptam és már a Hydra és Strucker kísérleteinek alanya voltam. Egy szavam sem lehet, hiszen Pietroval önként jelentkeztünk. Bíztunk benne, hogy a Hídra lesz az, ami erőt ad ahhoz, hogy felemelkedjünk, bosszút álljunk és végre boldogok lehessünk. Persze akkoriban könnyebbnek tűnt, hiszen nem tudtuk mi vár ránk, csökönyösen és vakmerően beleugrottunk egy egyetlen szembejövő lehetőségbe. Megkötve érzem magam, hiszen nem sétálhatok ki csak úgy, ellenőriznek, amit gyűlölök. Stabilak vagyunk, azt mondják, miért vizsgálnak olyan sokszor még mindig? Viszont vigyáznak ránk, gondoskodnak rólunk, hiszen mi vagyunk a siker, az áttörés, a remény.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔEgész kislány koromban átlagosnak, szürkének éreztem magam. Nem voltam sem szép, sem különösen okos. Úgy éreztem, csak sodródom az árral, ami nem éppen úgy halad, ahogy azt én szeretném. Az egyetlen állandó "dolgot" az életemben Pietronak hívják. Ő, mindenem ami van, nem a nagy szerelem, abban nem hiszek, nem egy barát, azok elhagynak. Ő és köztem több van, minden létező földi kapcsolatnál, ikrek vagyunk, kiteljesítjük, kiegészítjük egymást. Mióta csak létezünk, már az első szívdobbanásunk előtt együtt voltunk. Egymás oldalán, ahogy ma is...
Pietro most még sincs itt velem. Mindig is védelmezett, ha velem volt nem féltem annyira. De most rettegek. Nem mondják meg, mégis merre van, mi történik vele, mikor láthatjuk egymást. Már nem tudom számon tartani a napokat, hogy mióta lehetünk a Hydra kezeiben. A kísérlet nem volt soha leányálom, de ez, ez olykor egyenesen pokoli. Csak bámulnak rám ezek tudósok, akik erről az oldalról butábbnak néznek ki, mint mikor megszülettek. Rühellem őket és félek tőlük. Alig bírom kivárni, hogy végre minden véget érjen. Ne legyen több kísérlet, vizsgálat, gyakorlás, és fenyegetés. Sruckert féli minden itt lévő, vakon követik őt és teszik, amit mond. Lenézem az itteni embereket ezért, mégis én is ilyen vagyok, Hydra eszköz valamire, amiről még én is túl keveset tudok...
Felemelem a fejem és bágyadtan pislogok Dr. Kwonra. Ijesztő mandulavágású szemei rám villantak. Megint. Megint egy adag adrenalin következik. Már teljesen erőtlennek éreztem magam. De ők újra és újra megismétlik, amitől rettegek... Határozott, de nem túl erőszakos mozdulattal megragadta a karom és már éreztem is, ahogy a fecskendő tartalma a tetemben árad szét. Rövid idő az egész, csupán pár perc és ismét magamnál vagyok, a szemeim tágra nyílnak, mintha csak valami láthatatlan erő feszítené szét őket. A szívem ijesztően gyors sebességre kapcsol és majd kiugrik a mellkasomból. Úgy érzem hegyeket mozgatnék meg. Stimulálnak, felpörgetnek aztán jön a szörnyűség ismét.
- Próbáld újra! - hangzik még hangosabban a doktor szájából, hangosabban, mint az utóbbi tizenegy alkalommal. Csak ülök mozdulatlanul és érzem, hogy szapora pislogás ingere kerít hatalmába.
- Azt mondtam, újra! - ordított egyenesen a szemeim közé.
Eszembe jutottak az első alkalmak, mikor a képességein megmutatkozni kezdtek. Minden ugyanebben a helyiségben kezdődött. Féltem, és zokogtam, egyedül voltam, és nem tudtam mit tegyek, mivé válok. Emlékszem, hogy elborzadtam, és csodálkoztam egyszerre, mikor először emelkedtek a magasba a tárgyak, és arra is, hogy hozták ezt elő belőlem... Aztán ott volt Pietro, aki egy szempillantás alatt ott termett a laborban. Akartam, hogy ott legyen, és ott volt nekem, az ő vállára borultam, az ő jelenléte nyugtatott meg, ő apasztotta el akkor a félelmem. De ez mostanra csak egy emlék, most nem fog megjelenni. Biztosan ő is szenved, átéli, amit én. De ő erős, ő ki fog tartani, ezért nekem is muszáj. A kép, ahogy akkor Pietro a karjaiba zár, és megnyugtat, olyan élénken jött elő az emlékezetemben, hogy szinte magam előtt láttam magunkat. Egy erős, hideg kéz érintése zökkentett ki. A szívem már olyan gyorsan kalapált, hogy a nyakamban éreztem az ütőér lüktetését.
- Wanda, próbáld újra! - hallottam ma már túlságosan is sokszor - Csalódást akarsz okozni Struckernek és a Hydrának? Talán Pietronak is? Gyenge maradsz, ezt választod? Szavai dühítettek, torkomban gombóc kezdett alakulni és úgy éreztem, végleg kitör belőlem a sírás. A kezem remegett az adrelanlinlökettől, de felemeltem. Vézna, befáslizott kézfejeim elborzasztottak, de nem érdekelt. Nem akartam csalódást okozni, kudarcot vallani, gyengén eltűnni a semmiben. Ránéztem hát a velem szemben ülő férfira, akit órák óta gyakorlatilag kínoztatnak velem és ez által engem is. Összpontosítottam, de a szemgolyóm égetett, mintha parázs fúródott volna bele, Vert a víz és szaporán vettem a levegőt. Koncentrálni már nagyon nehéz, pihennem kellene... Nem! Ujjaim remegve mozdultak meg, egy röpke pillanat és már a fejébe is láttam.
- Csináld! - noszogatott határozottabban a doktor.
Gyűlöltem ezt tenni vele, de a feladat adott, el kell hitetnem vele, hogy nincs is itt, hogy odakint fekszik a hóban és haldoklik, hogy minden, amit szeretett a szeme láttára veszik el. Ez a dolgom, ezt kell tennem. Elképzelve a képeket, amiket a fejébe kellene tennem, megint azt érzem, pokolian erős fejfájás kínoz, nem bírok tőle összpontosítani, pont mint legutóbb, azelőtt, azelőtt, és előtte is... A homlokomhoz kapok és rászorítom a tenyerem. Nem megy. Megint nem.
- Ismét sikertelen. - hallottam egy ismerős, nyugodt hangot a hátam mögül. Nem tudtam már azonosítani őket, orvosok, kutatók, katonák, egyre megy.
- Kísérjétek a szobájába, hadd pihenjen, ez így nem hoz eredményt. Kíméljük, és újra próbálkozunk, ezúttal nyugodtabb keretek között. Tisztán hallottam a szavakat, de nem volt erőm irányába fordítani a fejem. Gyenge voltam ismét, mint a harmat. Két férfi felállított a székről, és erős támaszként a két oldalamon elindultak velem kifelé a laborból. Homályosan láttam, de feltekintve megláttam az előbbi hanghoz tartozó arcot.
- Mr. Strucker, sajnálom, legközelebb nem vallok kudarcot! - mondtam halkan és kissé bágyadtan.
- Tudom Wanda, egy percig se aggódj, tudom. Most menj és pihenj, nyerd vissza az erőd! Minden rendben lesz... - mondta halálos nyugalommal a hangjában.

Az volt az utolsó nap, hogy gyenge voltam... A Hydrának értékesebbek voltunk, mint azelőtt gondoltuk. Attól a naptól fogva sokkal jobban vigyáztak ránk. Mint kiderült mi voltunk egyetlenek, akik túlérték a kísérleteket. Bár addig sorozatosan kudarcot vallottam, mégis erős voltam, mert túléltem, erős voltam, pedig még csak nem is tudtam róla. Az esély itt van a kezünkben, nekem és Pietronak, hogy jobbá tegyük a sorsunkat, hogy végre erősek és boldogok lehessünk.

Δ▼Δ▼Δ

"I am the Scarlet Witch...and I remember everything."


 
Adrie - 24 - kb. 8 év


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Wanda Maximoff, the Scarlett Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Wanda Maximoff - Skarlát Boszorkány /Foglalt/
» Genevieve Δ witch from hell
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-