Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Pietro Maximoff a.k.a. Quicksilver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Vas. Jún. 07, 2015 3:20 pm
Tárgy - Re: Pietro Maximoff a.k.a. QuicksilverElfogadva, gratulálunk..Élvezet volt olvasni ezt a történetet. Hibátlan, kiváló fogalmazással és tele érzelmekkel. Nagyon tetszett egészen a szoros kapcsolattól ami Wandához, fűz, a képességed felfedezéséig és minden más apróságig. Nem is tartalak fel abban hogy a játéktérre rohanj, és együtt nézzetek szembe a világ furcsaságaival, foglalj avatart és tied a pálya. Üdv közöttünk!
Vissza az elejére Go down


Pietro Maximoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:

Szintem : Nem rendelkezek ilyennel
Hírnevem : 0
Play by : Aaron-Taylor Johnson
Csoportom : Heroes
:Vas. Jún. 07, 2015 2:10 pm
Tárgy - Pietro Maximoff a.k.a. Quicksilver

Pietro 'Peter' Maximoff
You didn't see that coming?

Ki vagyok?


Teljes neved : Pietro 'Peter' Maximoff


Beceneved: Pietro, Quicksilver


Szintem: Nem vagyok ügynök


Csoportom & Rangom : Hősök


Születés ideje, helye: 1991. 08. 21. Sokovia


családdal a kapcsolat: A szüleimet elvesztettem még gyerekkoromban, így csak az ikertestvérem, Wanda maradt nekem. Mindennél fontosabb a számomra, bár neki sosem mondom ezt ki ezekkel a szavakkal, de mivel ő voltaképpen a másik felem, biztos vagyok benne, hogy tudja. Bármit megtennék érte, az életem árán is gondoskodnék a biztonságáról.


5 db jellemző rád: Kitartó vagyok és meglehetősen makacs is (nyugodtan megkérdezheti bárki a húgomat, megfogja erősíteni). Néha kissé forrófejűn viselkedek, de ezeken túl roppant óvó természetű vagyok, ha Wandáról van szó, továbbá merész is, főleg, ha arra kerül a sor, hogy őt kell megmentenem. A félelem valahogy sosem volt az én asztalom, talán amiatt, ami a szüleinkkel történt. Nem hagyom, hogy leblokkoljon engem.


Képességem:
Azt hiszem, túlzás nélkül állítható, hogy én vagyok a világ leggyorsabb embere. A Hydra kísérletei során génjeim megváltoztak, melyek lehetővé teszik számomra, hogy emberfeletti gyorsasággal mozogjak. Szupersebességen tudok futni, melyhez szépen lassan a szervezetem is kezd alkalmazkodni, bár jelenleg még mindig eléggé ki tudok fulladni egy hosszabb táv megtétele után, de minél inkább fejlődik az erőm, a fáradékonyság is annál kisebb tényezővé válik. Emellett a képességem sejtszinten működik, tehát a regenerálódásom is sokkal gyorsabb egy átlagos emberénél, így képes vagyok egy sérülésből akár ötször gyorsabban is felgyógyulni, mint az átlag. A gyors regenerálódás pedig az átlag megbetegedésekkel szemben is ellenállóbbá teszi a szervezetemet. Mivel képességeimet nemrég szereztem csak, fogalmam sincs, hol lehetnek a felső korlátaim.
(Quicksilver sebessége képes meghaladni a hangsebességet, de mivel még ismerkedik az erejével, erre eddig nem került sor.)

Titkos aktámSzüleink halála után, Wanda és én egymásra lettünk utalva. Egyedül maradtunk a világban, én pedig igyekeztem megóvni mindentől, de mindketten tudtuk, nem vagyunk elég erősek egy olyan támadással szemben, mint ami a szüleinkkel végzett, mi pedig nem akartunk újra áldozatokká válni. Így mikor hallottunk a kísérletekről, önként jelentkeztünk alanyoknak. A Hydra hónapokig tesztelt minket, és most is a berkeikben vagyunk. Kísérlet utáni megfigyelés alatt tartanak minket, és még egy darabig a csoportjuknál maradunk, hiszen, ahogy hallottam, eddig mi vagyunk a legnagyobb áttörésük, mint egyedüli alanyok, akik túlélték a kísérleteiket.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔA tudósok csak vakarták a fejüket, értetlenül nézték a számítógép által kidobott eredményeket, látszott is rajtuk, hogy a lelkük mélyén valami másra számítottak. "Sokkal rosszabbak voltak az értékek az eddigi alanyoknál..." - kapom el az egyik suttogását, mikor a másikhoz hajol. Ugyan halkan beszél, a síri csendben így is könnyedén ki lehet venni azt, amit mond.
- Hol van Wanda? - kérdezem tőlük, de választ nem kapok. Az öt nagyokos továbbra is csak a papírokat figyelik, meg a monitorokra függesztik tekintetüket. Rajtam érzékelők sokasága félmeztelen testemre tapasztva, gondolom az életjeleimre figyelnek, legalábbis erre következtetek abból, hogy a kivezető kábelek a nagykoponyák számítógépébe vezet. Az őszintét megvallva kezdek kicsit ideges lenni, főleg, amikor érzem, hogy a kézremegésem megint rákezd. Lenézek nyugtalan végtagomra, mely embertelen sebességgel rezzen meg. Mintha a gépek jelezték volna a dolgot, mert már a köpenyesek közül is többen rám pillantanak. Aztán meghallom azt, mi az utolsó cseppet jelenti nálam a pohárban: Wanda sikolyát.  Tudtam, hogy a közelben tartják őt is, de csak most, hogy hangját hallottam, döbbentem rá, milyen közel is van.
- Merre? - kiabáltam rájuk, mire az egyik, egy alacsony, kopaszodó, szemüveges fazon összerezzen és virsli ujjával riadtan maga mögé mutat. Nekem ennyi elég volt, tudtam, mire utal ezzel. Van egy labor a folyosó végén is, Wandát pedig nyilván ott vizsgálják. Legalábbis az ő érdekükben remélem, hogy csak vizsgálják. De nem is várok arra, míg kiderül. Ingerült mozdulatokkal rántom le testemről az érzékelő tapaszait, majd rohanni kezdek a kijárat felé. Ekkor történik a legfurább dolog, amit eddigi életemben átéltem. Ahogy rohanni kezdtem, a tudósok mintha lefagytak volna. De nem a döbbenettől, hanem ténylegesen megálltak, és nem mozdultak egy tapottat sem. Még a kisujjuk sem rezdült. Kifutottam a folyosón, de az őrök is csupán egy helyben álltak tovább. Mintha észre sem vettek volna. Nem rezdültek ők sem. Körülöttem minden megállt, mintha az  idő fagyott volna le. Vagy legalábbis lelassult volna minden. Ekkor jutott eszembe a remegés, ahhoz pedig nem kellett tudósnak lennem, hogy összerakjam, mi a helyzet: nem az idő lassult le, hanem én lettem gyorsabb. Megálltam, mire az őrök meglepetten néztek rám.
- Hogy a francba... - kezdte el az egyikük, de mire felém lépett volna, elfutottam. Vagyis, amennyit ő érzékelhetett az egészből, elsuhantam.
Pillanatokkal később már bent voltam a folyosóvégi laborban, de amit láttam, attól elállt a lélegzetem. A labor tárgyai a levegőbe emelkedve lebegtek, valami különös, vörös aurával körülvéve. A terem közepén megláttam Wandát, ugyanilyen vörös aurával maga körül, kezei mintha izzottak volna ettől az energiától. Tudtam, hogy ő csinálja. Arcán rémület, zavarodottság tükröződött, én pedig odafutottam hozzá, de a pajzs, az energiamező visszavert. Elterültem a földön, de hamar feltápászkodtam, ekkor találkozott tekintetem a húgoméval. Láttam, ahogy könnyek csordulnak le az arcán, én pedig újra megindultam. Ezúttal azonban nem futottam. Nyugodtan, elszánt arccal sétáltam be az energiamezőbe, az pedig beengedett. A pajzs nem vert vissza, így eljutottam Őhozzá, aki addigra már térdre rogyva zokogott. Leguggoltam elé, és óvatosan megérintettem az arcát, letörölve onnan a könnyeket. Wanda rám nézett, majd arcát mellkasomhoz nyomva nekem dőlt. Lassan átkaroltam sírástól rázkódó testét és magamhoz öleltem. A mező abban a pillanatban eltűnt körülöttünk, az addig a levegőben lebegő tárgyak pedig hangos ricsajjal mind egy szálig a földre zuhantak.
"Ők a mi sikerünk!" - hallatszott mögöttünk egy hang. Nem tudom, az egyik tudós, vagy egy katona volt-e, de nem is számít. Csak öleltem a testvéremet, kinek sírása lassan alábbhagyott. Csak az számít, hogy nem eresztem. Sosem fogom.


 
bro - 20 - Egy ideje már (úgy öt év)


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Pietro Maximoff a.k.a. Quicksilver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Pietro Maximoff / Higanyszál
» Pietro Maximoff
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-