Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Nat & Clint ~ just an ordinary day with us

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Clint Barton

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
:Kedd Jún. 16, 2015 2:53 pm
Tárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with usTasha & Clint- Inkább alkalom ne legyen, hogy fel kelljen ezt vennem. Amilyen jól néz ki, olyan idegesítő.  – nem arról van szó, hogy nem kényelmes, egyszerűen csak nem érzem benne jól magamat, én nem ehhez vagyok szokva, kiöltözni elég ritkán szoktam, úgy terveztem világ életemben, hogy kétszer lesz rajtam öltöny. Mikor megházasodok és mikor meghalok. Már ha  marad belőlem valami.
- Nézd meg ezt a sok embert… néha nem értem, hogy miért kell őket megvédeni.  – rázom meg a fejem. Korruptak és aljasak, akinek van pénze, hatalma, az megváltozik, mert ezek a dolgok az embert megrontják. Coulson is tudja ezt, de míg fizetnek és kezeskednek a SHIELD-ért, addig elnéz a dolog felett.
- Ez a dolgom, Fekete Özvegy. – pillantok rá oldalra mosolyogva. Emlékszem, hogy eleinte kissé furának tartottam ezt a nevet, mikor Fury megbízott a likvidálásával, bár azok után, hogy engem meg Sólyomszemnek keresztelt el, egy szavam se lehet. Most már tudom, hogy ez tökéletes név Nat-nek. – Nem hinném, hogy borravalót kapott. Ezek itt előbb kasztrálnák magukat.  – lehet kissé elítélő vagyok, de soha nem voltam valami jó véleménnyel a gazdagokról, soha nem szerettem őket. Sokat hallottam már, hogy csak mert irigy vagyok, de… én nem akarok gazdag lenni. Én csak utálom, ha valaki a másikon élősködik.
- Egyszer muszáj elkezdeniük, nyílt terepre pedig gondolom még nem merészkednek ki.  – nem ismerem a Hidrát, legalábbis nem harcoltam ellenük soha, de hallani hallottam már róluk, és nem igazán vigasztal a gondolat, hogy egy anti SHIELD-del van dolgunk. Néha már az eredeti is túlságosan nyakatekert, ha célokról van szó.
- Megtisztelő lenne, hölgyem!  – veszem elő a legelbűvölőbb mosolyomat, ahogy a karomat tartom, és ha belém karolt, már indulhatunk is le, persze nem siettem el a dolgot, szeretném közben felmérni a helyet. – Te beszélj, ha kérdeznek, tudod, hogy én inkább a szájukat fognám be.  – Natasha amúgy is elbűvölőbb, mint én, tehát már azt sem hiszem, hogy helyette engem szólítana meg bárki is. – Ez nem pincér. Nézd meg a járását. Túl kimért.  – mondom halkabban Nat-nek, miközben az előttünk haladó fickóra pillantok. Voltam egy ideig pincér még fiatalabb koromban, és még a legbüdösebb helyeken is megtanítják azt, hogy nem lehet így járni. Barátságot kell sugallni, de ez a fickó ettől messze áll. Egy ilyen helyen  pedig nem hinném, hogy amatőröket alkalmaznának.


Vissza az elejére Go down


Natasha Romanoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Hétf. Jún. 15, 2015 12:41 pm
Tárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with us


Clint & Natasha

Csak ennyi? Csupán ennyi lenne a nagyok? Egy öltöny. Én pedig már kis híján aggódni kezdtem. Egek, kezdek tényleg öregedni. Kissé anyáskodón viselkednék? Tony, Steve és Bruce esetében talán nem is lenne meglepő, hiszen általam lettek részesei a Shield-nek, viszont Clint már igencsak nagy névnek számított az ügynökségen belül, mikor az én nevem felkerült a Shield radarjára. Ő volt az, aki segített beilleszkedni, megszokni a környezetet, a hierarchiát és legfőképp, hogy megtanuljak csapatban dolgozni. esetleg ha fordítva lenne, talán kevésbé lenne meglepő vagy furcsa. Legutóbb akkor éreztem mérhetetlen aggodalmat Clint iránt, mikor Loki a fejébe férkőzött,  kedvére rángatta őt és ellenünk fordította. Loki erejét látván olykor elkapott a bizonytalanság, hogy mi lesz, ha Clint soha többé nem lesz önmaga. Ha Laura és a srácok egyedül maradnak. Mit ér a védelem, és a titkosítás, ha elvesztik azt amit leginkább szeretnek és féltenek. Soha nem lehet családom, de Clint családja az enyém is, nemcsak a Shieldbe vezetett be, de egy olyan csodába is, amiről én még csak nem is álmodhatok. Lett családom, felelősség, és öröm. Ez ott valahol legbelül minden gondolat alkalmával, ami róluk szólt, boldoggá tett.
- Nagyobb gondunk sose legyen! - mosolyodtam el, hiszen ha az kell magam csináltatok neki egy tucat öltönyt, mondjuk az ügynökség pénzén.
- Oh, köszönöm! - vetettem egy gyors pillantást a szuperkényelmetlen ruhámra. Mindig is jól esett bókokat hallani. Volt, akitől jobban, volt akitől kevésbé. Legtöbb alkalommal csak elengedem a fülem mellett a hasonlókat, de Clint szájából az ilyen dicséret mindig is nagy jelentőséggel bírt számomra... De mint legtöbbször, ez nem az a pillanat. Majd máskor hízelgünk egymásnak és poénkodunk el a régi időkön. Most dolgozunk. A dolgunk, hogy hozzuk a formánkat, és hozzánk méltó eredményességgel visszatérjünk...
- Jó meglátás, Sólyomszem. - mondtam már megint az előbbi csipkelődő hangsúllyal, félmosoly kíséretében. - Eddig semmi gyanús megmozdulása nem volt, azonban ez most... túl árulkodó. - elmélkedtem elkomolyodva. Mintha csak nem is lenne szükség az óvatosságra. Kis naivak, még fogalmuk sincs, hogy a Shield is látja mindezt. Ma este mi vagyunk a Shield. Mindennek úgy kell mennie, ahogy azt elterveztük.
- Gondolod? - meredtem rá egy pillanatra - A Hydra tevékenykedni kezdene? Miért pont most? Köztudott, hogy megbújnak. A Shield bárkit és bármit leleplez, de a Hydra örök kihívás még az ügynökségnek is.
- Nos, ezt csak egy módon tudhatjuk meg! - mondtam elszántan - Szabad a karját uram? - néztem Clint szemébe és varázsoltam ismét mosolyt az arcomra. Itt volt az ideje, hogy lesétáljunk a flancos mahagóni lépcsőn, és közelebb kerüljünk a történésekhez. Ha egyszer a Shield felülkerekedik a Hydrán, annak része akarok lenni, akármikor is történjék!
SUPERBEAST @ CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
:Csüt. Jún. 11, 2015 9:11 am
Tárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with usTasha & Clint- Inkább lőj le, minthogy megéljem ezt. – sóhajtok fel, de persze ez csak a vicc része a dolognak. Hamarosan nekem is meg kell barátkoznom majd a gondolattal, hogy kiöregedek egy-kettőre, a reflexeim lassulnak,a figyelmem lankad, és az akár az életembe is kerülhet. Megígértem Laura-nak, nem öletem meg magam és abbahagyom mikor úgy érzem, hogy már nem megy, de… kérdés, hogy tudni fogom-e mikor jön ez el. Nem tegnap kezdtem, és amiben jó vagy, azt szereted is csinálni. Na meg kinek nem fényezné az egóját az, hogy a Bosszúállók csapatában van? Viszont ellenben Thor-ral, én nem élek még úgy…ezer évig. Talán, ha harminc-negyven évet megélek ég.
- Feltartottak, kiderült, hogy nincs a méretemben öltöny, szóval helyben kellett varratnom egyet. Még így siettem. De remélem azért nem unatkoztál. – mosolygok rá. Nem szokásom késni, és a kivétel a szabályt erősíti, nem? Arról meg nem tehetek, hogy minden méretemhez passzoló öltönyt elkapkodtak. Legközelebb rendelek majd egyet előre.
- Nem is volt míg nem csináltattam. A régiek már nem jók már. – rántom meg a vállamat. Meg azok…régiek. Igazából egyetlen öltönyöm van, amiben az esküvőmön voltam, azt megtartottam, de az se jönne már fel rám, akkor még sokkal… nos, nem lehet ezt szebben mondani… akkor sokkal girnyóbb voltam . – Te sem panaszkodhatsz. – mosolygok rá. Natasha-nak nagy szerencséje van azzal, hogy igen szemrevaló külsővel áldotta meg az ég, ezt is kitudja így használni, én… nem panaszkodom, de soha nem játszanék rá erre. Ügynök vagyok, de nem annyira, mint Nat. Ő sokkal több oldalúbb, nem véletlen alkalmazzák előszeretettel.
- Ugyan, mindig vigyázok magamra. Már-már halhatatlanok vagyunk. – viszonozom a mosolyát. Elég sok mindent túléltünk már, voltak nehéz és lehetetlen küldetéseink, de amúgy is, a SHIELD mindig akkor hozta fel a nevünket mikor olyan küldetésről volt szó, amit látszólag nem lehet végrehajtani. Mire jó egy-két jó ügynök, igaz? De az ilyen partik eddig nem voltak benne ebben.
- Nem akarom tudni, hogy hol rejtegeted.– rázom meg a fejemet. Nem, tényleg nem, csak…kapja elő, ha kell. Nekem még szerencsém van az öltönnyel, könnyebb elrejteni valamit benne, és hát így is tettem, bár íjjal sokkal jobban érzem magam, de ide azt érthető módon nem hoztam be.
- Olyan ez a hely, mint valami viperafészek. – adok neki igazat. Soha nem éreztem jól magam a gazdagok között, ezeknek a fele ráadásul még korrupt is. – Ott, két óránál a pincér. – mondom Nat-nak miközben a teret pásztázom, de a szemem sarkából nézem az eseményeket. Látszólag csak elmegy az őr a vendég mellett, valójában pedig üzletelnek. Gondolom pénzt adott a pincérnek a fickó. – Mit tippelsz, ki ez? Hydra ügynök? – nem lepődnék meg, azt meg valahogy valószínűtlennek tartom, hogy egy szabadúszó lenne. Belőlük egyre kevesebb és kevesebb van.


Vissza az elejére Go down


Natasha Romanoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Kedd Jún. 09, 2015 7:03 pm
Tárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with us


Clint & Natasha


Kezdtem kicsit feszengeni a bár kellemesen lágy anyagból készült, mégis igencsak szokatlanra szabott ruhában, amit még Jane tanácsára vettem anno. Nos igen, vásárolni is szoktam. Néha megesik, és akkor sem viszem túlzásba. Különben is ez inkább jelen esetben munka ruha, mintsem azt másnak mondhatnám. Félő lenne, hogy mihelyst ebben a göncben verekedésbe keverednék, azonnal végigrepedne szinte versenyezve egymással a jobb és bal oldala. Bár az esetben is még visszavihetem elégedetlenségi garanciával... -elmélkedtem, mikor aztán végre megjelent oldalamon a hivatalos kísérőm, mintha csak percre pontosan érkezett volna. Tekintetemet továbbra is a jelenlévőkön jártatom erre-arra. - Ne is emlékeztess! Visszagondolva már lassan úgy kezdhetnénk az ilyen mondatokat, hogy bezzeg a mi időnkben. - mosolyodtam el kissé gúnyosan. Annyi minden történt velem már eddigi életem során is, hogy nem csoda, ha olykor jó öregnek éreztem magam.
- De ha már az időnél tartunk... - hagytam egy pillanatnyi hatásszünetet - ...késtél. - mondtam, majd felé fordulva némi szigorúsággal egyenesen a szemébe néztem. Úgy érzem. jócskán volt már olyan szoros a kapcsolatunk a sokéves ismeretség alatt, hogy tudja sosem tudnék rá haragudni, mégis érezze a szigort, ami minden valamire való orosszal vele születik. Bizony, vannak szimpatikus és hasznos tulajdonságaink is a nyers viselkedésünkön, az egyenes kifejezésmódunkon és azon kívül, hogy rendkívül jól bírjuk a vodkát. Ezt mondja minden amerikai, még azok is, akik még csak nem is láttak még orosz vérrel született embert.
- Nahát, nem is tudtam, hogy van még méretre szabott öltönyöd. - csipkelődtem egy kicsit - Viszont még mindig jó áll! - mosolyodtam el, majd bátorkodtam megigazítani a nyakkendőjét, ami bizonyára a nagy sietségben ferdült el ilyen kajlára.
- Ha többször csinálod ezt a késős mutatványt, még a végén aggódni kezdek érted, azt pedig csak nem szeretnéd. - vigyorodtam el egy pillanatra. Kezd egy kicsit nosztalgikussá válni a dolog, tényleg azokra az időkre hajaz, mint mikor még ketten voltunk társak, a Shield legeredményesebb ügynökei, akik szinte majd az egész világot bejárták már.
- Helyzet? Nos a helyzet az, hogy kényelmetlen a ruhám, oh és alig fér el alatta fegyver. - bosszankodtam, gyakorlatilag saját magamon, hiszen én lőttem mellé, mikor a szekrényemben válogattam. Ha nem rólam lenne szó, sem merném megkérdezni az illetőt, mégis hova rejt egyáltalán egy ilyen estélyi alá fegyvert...
- Ezen felül pedig tele vagyunk befolyásos emberekkel, az őrök pedig úgy vigyáznak rájuk, mintha drága fabergé tojások lennének. - nézelődtem ismét teljesen gyanútlanul.
- Csak a szokásos. - kacsintottam oldalra, Clint felé.
SUPERBEAST @ CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
:Hétf. Jún. 08, 2015 6:35 pm
Tárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with usTasha & ClintUjjaimmal a kormányon dobolva taposok a pedálra mikor meglátom, hogy kissé késésben vagyok. Az a baj mostanság, hogy túlságosan gyorsan repül el az idő. A srácok egyik napról a másikra felnőnek, én meg évről évre öregebb leszek. Már előre látom, hogy imádni és utálni is fogom egyszerre azokat a nyugdíjas éveket. Már ha kinéznek nekem. Laura-nak megígértem, hogy nem fogok meghalni, de azért mégiscsak Bosszúálló vagyok, azt hiszem így az ígéret kissé hamiskán cseng, nemde? Akárhogyan is, de nem ártana sietni. Nem direkt kések én el, ami azt illeti még csak véletlen sem. Egyszerűen csak túl sokat kellett várnom. Nem vagyok az ilyen puccos eseményekhez szokva, úgyhogy először bekellett mennem egy öltönyért, de kiderült, hogy nincs a méretemben – de persze a két méteres óriásra volt -, úgyhogy ott helyben kellett méretre szabni egyet, és még így is sürgettem a fickót, hogy nekem még ma jelenésem van. Azt szerencsére nem kérdezte, hogy minek az a néhány plusz zseb, amibe könnyedén fér el egy kisebb pisztoly vagy kés, ami csak szem-száj ingere. Szeretem magam biztonságban érezni, és egy-két rejtett zseb soha nem jön rosszul. Még a kocsiba szállás előtt felöltöztem, úgyhogy szinte kiugrok az autóból, ahogy a kulcsot az ott állomásozó srácnak dobom. – Csak óvatosan, kölyök. – kacsintok rá, bár erősen kétlem, hogy eszébe jutna vele száguldozni. Már csak az kéne, hogy szétlegyen rúgva a seggem, amiért tönkretettem az autót azzal, hogy neki adtam.
A bejáratnál megmutatom a meghívót, egy fél perc és már meg is találják a nevemet, aztán egyetlen dolog van hátra még mielőtt neki kezdhetnénk a dolgunknak. Natasha. Egy ideig csak keresgélem őt a szememmel, aztán végül csak sikerül őt kiszúrnom. Igaz, nem valami nehéz, az ittenieknél mérföldekkel jobban néz ki. – Emlékszel még azokra a régi szép időkre mikor egy küldetés miatt nem kellett díszmajomnak öltözni? – kérdezem tőle mosolyogva, ahogy felérek mellé. Neki ez mindig is jobban ment, az elvegyülés az ilyesfajta partikon. Soha nem tudtam eldönteni, hogy emiatt irigyeljem, vagy inkább ne. – Helyzetjelentés? – kérdezem miközben a terepet pásztázom. Egyelőre csak a nagyteremben úgy nyolcat számoltam fegyveres őrt, de ha tippelnem kéne, akkor legalább még kétszer ennyien vannak itt, azt mondanám.


Vissza az elejére Go down


Natasha Romanoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Hétf. Jún. 08, 2015 3:23 am
Tárgy - Nat & Clint ~ just an ordinary day with us


Clint & Natasha


Nem is tudom mi bosszant jobban, hogy gyakorlatilag szabadúszó létemre a Shield kedvéért bájolgok és vágom magam puccba olyan emberek előtt, akiknek legszívesebben bemosnék egyet, hogy amilyen jól néz ki ez a ruha, olyan pokolian kényelmetlen, vagy pedig, hogy Clint vagy negyed órája késik. Nem véletlenül mondtam 7 órát és azt sem, hogy itt találkozzunk, ne együtt jöjjünk... Csodás és hatásos belépő lenne lesétálni a lépcsőn, kecsesen, nőiesen libegve. De ez nem olyan nap, ahol feltűnést kell kelteni, csupán jópofát vágunk, és elvegyülünk. Fury jön nekem eggyel... - bosszankodtam, miközben közelebb léptem a korláthoz, lenéztem, végigjártatva tekintetem a jelenlévőkön. Csupa sznob fejes, - akik még a vállunkat sem veregetik meg, ha jót teszünk velük, - oldalunkon az aszott feleségeikkel, akik oda vannak az alkalomtól, hogy neves tervezők ruháiban és méregdrága ékszerekben parádézzanak. Alig észrevehetően ugyan, de elfintorodtam. Őket látván még én is úgy érzem, hogy sokra vittem már eddig is az életben. És, nocsak, a kormányzó és a főállamügyész. Számítottam befolyásos vendégekre, na de hogy ennyire... Lassú mozdulattal a fülem mögé tűrtem, rakoncátlan, begöndörített, gyakran, előre kúszó fürtjeimet, majd lopva az órámra pillantottam. A percek tovább pörögnek, Clint pedig még mindig sehol. A rossz akciófilmekben ilyenkor aggódni kezdenek, hátha történt valami. Bár a híres Hawkeye azon kevesek közé tartozik, akikért különösen tudnék, félteni mégsem féltem. A helyében cseppet sem szeretnék itt lenni, ami azt illeti a sajátoméban sem. Bárhol máshol szívesebben lennék. Amikor ez a gondolat megfordul a fejemben, gyakran eszembe jutnak olyan megbízásaim, mint mikor a dél-franciaországi lejtők alatti katakombákba zárva töltöttem 5 napot, vagy mikor 3 éve az ukrán ellenállás vallatni próbált, esetleg a zuhanásom az Iguazu-vízesésbe. Na ezeket talán inkább kihagynám még egyszer. Mégsem bárhol, de mondhatjuk, hogy sok szorult és kilátástalan helyzetben inkább. Clint és én sokszor hittük, hogy nem lesz kiút, a Shield szerette nekünk adni a 'reménytelennek' címkézett megbízásokat. No persze, azok nélkül nem lennék sem az, sem olyan, aki ma vagyok. Akkor még csak ügynökök voltunk, nem voltak Bosszúállók, nem akart ilyen gyakran beütni az apokalipszis. Voltak a jó-és a rossz fiúk, egyszerű volt az egész. Bár jócskán fiatalabb vagyok, Stevenél, még inkább Thornál, mégis néha alig győzök lépést tartani a világgal. Sokszor csak megállítanám az időt, hogy kicsit, úgy igazán átélhessem azokat a jó dolgokat,  amiket nagy ritkán kiérdemlek. Most viszont gyors ütemben szívesen előre ugranék egy pár órácskát, hogy végre haza jussak ezek közül a pojácák közül, lerúghassam a magassarkút és belehuppanjak az ágyamba, teljes nyugalomban és csendben. De valahogy volt egy olyan nyugtalanító, kósza megérzésem, hogy ez az este nem lesz ilyen egyszerű, sem pedig rövid...
SUPERBEAST @ CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go downAgent of ShieldTárgy - Re: Nat & Clint ~ just an ordinary day with us


Vissza az elejére Go down
 

Nat & Clint ~ just an ordinary day with us

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» I won't turn my back on you -[Nat&Clint]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-