Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Pepper & Peggy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Peggy Carter

I am Shield Agent IX. level
Peggy Carter
Agent of Shield
: Pepper & Peggy Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito3_250
Szintem : the highest
Várom : nope
Hírnevem : 0
Play by : hayley atwell
Csoportom : shield agent
: hanging tree

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did, I did. And you were strong and I was not, my illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did. And now when all is done, there is nothing to say. You have gone and so effortlessly, you have won.

saturn

Pepper & Peggy Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito5_250


Pepper & Peggy Empty


Vas. Júl. 12, 2015 11:49 pm
Tárgy - Re: Pepper & Peggy

Pepper & Peggy
I have a meeting with miss Pots

Csupán néhány percet váratnak, amíg van időm alaposan szemrevételezni az épületet, a hatalmas ablakait, a liftajtók formáját, nem beszélve a ki-be járkáló emberekről, de a türelmem egyre fogy. Pedig általában nem vagyok türelmetlen személy hírében, de ez a tehetetlenség és tétlenség, amivel mostanában jellemezhető vagyok, megnehezíti a dolgomat. Nem tetszik a gondolat, hogy a hidra ismét odakint jár, tesz-vesz, minden egyes perccel ártatlanok élete foroghat kockán, én viszont közben a jó diákot kell, hogy játsszam. De ha már ezt a szerepet osztották ki rám, legalább igyekszem valóban a legtöbbet kihozni a helyzetből... illetve magamból.
Teszek még egy szemlélődő kört a recepciós pult és a bejárat között, és mire visszaérkezem, már meg is érkezik az egy személyes fogadóbizottságom. Tényleg türelmesebbnek kellene lennem.
- Miss Potts – lépek máris közelebb a kezemet előrenyújtva egy kézfogásra. - Szívből örvendek. Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz. Szerintem bármit is készül mutatni, számomra újdonság lesz. Tudja, az utóbbi években kissé lemaradtam a fejlődő technika mögött – mondom félig komolyan, részben viszont csak tréfálkozom, hisz minden bizonnyal Miss Potts is egyértelműen tisztában van vele, hogy a modern technikai ismereteim mennyire megkoptak mostanra. - Szólítson nyugodtan Peggynek, drágám – teszem hozzá végül egy barátságos mosollyal. Hogy őszinte legyek, kissé már elszoktam tőle, hogy ügynöknek szólítsanak. Egy időben ragaszkodtam hozzá, de akkor más idők jártak. Nőként ki kellett harcolnom magamnak az egyenjogúságot, a figyelmet, az elismerést, a tiszteletet. Időről időre mások orra alá kellett dörgölnöm a rangomat, emlékeztetnem rá másokat, hogy nem csak egy telefonemelgető titkárnő vagyok, hanem egy képzett ügynök. De ahogy a kor maga alá gyűrt, és visszavonultam, már nem volt jelentősége a dolognak, manapság pedig már, szerencsére, a nők nem élnek akkora elnyomásban, mint akkor. A tegezésre visszatérve pedig nem várnám el kedves idegenvezetőmtől, hogy egész nap a szigorú és távolságtartó Carter ügynök megnevezésnél maradjon. Hiszen... múlhatott el bármennyi idő, változhattak itt a dolgok, de ez itt még mindig az a Stark cég, melyet Howard hozott létre, és egy kicsit még mindig otthon érzem itt magam.
- Mondja csak, ez az épület belülről is olyan nagy, mint amilyennek kívülről tűnik? - kérdezem meg nevetve. Azt hiszem, sok munka vár ma még ránk.
©

Vissza az elejére Go down


Pepper Potts

I am Civil
Pepper Potts
Agent of Shield
: Pepper & Peggy Tumblr_mwhar7lj2t1rwnx2co3_250

Várom : ♦️ my love
Hírnevem : 0
Play by : ♦ gwyneth paltrow
Csoportom : ♦ civil
: Pepper & Peggy Tumblr_mwhar7lj2t1rwnx2co5_250
Szeretnek majd! Csak járt utad
Járatlanért ne hagyd el!
Őrizd örökké önmagad,
Ami nem vagy, máris add fel.

Pepper & Peggy Empty


Szer. Jún. 17, 2015 9:30 am
Tárgy - Re: Pepper & PeggyPeggy & Pepper

A koronás fej fekhelye keményebb.


Betemetett a papírmunka. A Stark cég vezérigazgatójaként nekem kellett bevezetnem és prezentálnom egy új terméket, emellett pedig folyamatosan csörgött a  telefonom is a közel múltban történt események miatt. Kotnyeleskedő újságírók hívogattak és zavartak folyton azzal a kérdéssel, hogy Tony Strak most valóban kivált-e a bosszúállókból vagy ténylegesen létezik-e az a kitalált csoport, amit egy borzalmas new york-i nap erejéig bosszúállóknak kereszteltek el.
A válaszaim nagyon szegényesek voltak, hiszen egyfelől nem is akartam tájékoztatni egyik bulvárlap dolgozóját sem, másfelől magam sem tudom, mi jár most Tony fejében. Talán most úgy gondolja, hogy nem fog többé bosszúállóként visszatérni, így nem is szívesen emlegeti magát úgy, de tudom, hogy bizonyos események miket tudnak kiváltani az emberekből.
Mélyet sóhajtottam, amikor újra megszólalt az íróasztalom közepén csücsülő vezetékes telefon és ezúttal úgy döntöttem, hogy ügyet sem vetek rá. Majd talán észhez térnek és eszükbe jut, hogy egy cég igazgatójaként nem az újságírók jelentik a legnagyobb gondom.
Hatalmas öröm fogott el, amikor belső telefonom is megszólalt. Emlékeztem a találkozóra Peggy-vel és abban reménykedtem, hogy ez lesz az a pillanat, amikor kiszabadulhatok az irodából. Lenémítottam a még mindig csörgő másikat és beleszóltam a belső telefonba.
- Pepper Potts beszél. - sóhajtottam.
A recepciós röviden közölte, hogy Peggy Carter megérkezett és engem keres, én pedig azonnal megindultam a lift felé.
- Üdvözlöm a Stark cégnél, Carter ügynök. - mosolyogtam rá kedvesen és kézfogásra nyújtottam a kezem. - Remélem jól fogja érezni magát nálunk és ez a körbevezetés hasznosnak és tanulságosnak fog bizonyulni.
credit by Amy


Vissza az elejére Go down


Peggy Carter

I am Shield Agent IX. level
Peggy Carter
Agent of Shield
: Pepper & Peggy Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito3_250
Szintem : the highest
Várom : nope
Hírnevem : 0
Play by : hayley atwell
Csoportom : shield agent
: hanging tree

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did, I did. And you were strong and I was not, my illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did. And now when all is done, there is nothing to say. You have gone and so effortlessly, you have won.

saturn

Pepper & Peggy Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito5_250


Pepper & Peggy Empty


Hétf. Jún. 08, 2015 9:56 am
Tárgy - Pepper & Peggy

Pepper & Peggy
I have a meeting with miss Pots

Leginkább csak sodródom az árral. Igen, ez a megfelelő kifejezés rá. Nem szeretek sodródni, de most nemigen van más választásom. Persze, ha másképp döntöttem volna, és a lassú, csendes halál mellett maradok... Bele tudtam volna törődni. Hálás is lehettem érte, hisz hosszú, izgalmas, gyönyörű életem volt. De aztán adódott ez a másik lehetőség, hogy megmenthetem az „örökségemet” egy újrakezdéssel. Talán nem hiába éltem ilyen sokáig, és nem véletlen, hogy megéltem, amint a hidra újra felütötte undorító, vörös fejét, ahogy az sem a véletlen műve, hogy abból a szerből jutott nekem is. Tenni akarok valamit, ismét hasznossá válni, de ehhez türelmesnek kell lennem, és hagynom, hogy a shield felkészítsen. Ha a laborba küldenek ellenőrzésekre, megyek, ha edzeni küldenek, és súlyokat emelni, megyek. És ha az új technológiákat akarják a fejembe sulykolni, állok a rendelkezésükre. Ez csak ideiglenes egyébként is. Aztán amint elég felkészült leszek, hogy tegyek is valamit, nem fogok habozni.
Ezúttal a Stark vállalathoz küldtek ki, hisz ez a cég gyártja a világ jelenlegi fegyvereinek és egyéb modern technikai eszközeinek nagy százalékát, ráadásul szoros összefüggésben áll a shielddel. Ez nem is meglepő. Mindazok alapján, amit hallottam, és mostanában tanultam, Anthony Stark tökéletesen méltó rá, hogy tovább vigye mindazt, amit Howard elkezdett. Tehetséges család, meg kell hagyni. De ezúttal nem a Vasemberként is ismert bosszúálló lesz a kalauzom, hanem a vállalat vezérigazgatója, Pepper Pots. Egy újabb név, amelyre érdemes odafigyelni. És most személyesen is megismerhetem a hölgyet. Biztos vagyok benne, hogy hasznos időtöltés lesz a ma délutáni látogatás, még akkor is, ha továbbra is csak az árral úszom. Lenyűgözve nézek körül, amint belépek a terebélyes épületbe, majd megindulok az információs pult felé.
- Jó napot! Carter ügynök vagyok. Miss Pots-szal lenne találkozóm – közlöm a recepcióssal, aki türelemre int. Bólintok, majd néhány lépéssel odébb sétálok, amíg ő felcsörög a főnökének, és értesíti őt az érkezésemről.
©

Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Pepper & Peggy Empty


Tárgy - Re: Pepper & Peggy


Vissza az elejére Go down
 

Pepper & Peggy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: . :: .-