Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Rosie Westbrook

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Rosie Westbrook Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Rosie Westbrook 2hpjc6b

Rosie Westbrook Empty


Hétf. Jún. 08, 2015 6:49 pm
Tárgy - Re: Rosie WestbrookElfogadva, gratulálunk..Kedves Rosie!

Nagyon szép választékos volt és hosszúsága is meglepett. Írásod pontos leírást ad karaktered mi voltáról, és tökéletesen bele tudtam gondolni az egészbe.

Nekem nagyon ötletes volt ez az idegen nyelvezetű urán darabka. Imádom, hogy a tagoknak ennyi ötletük van, ilyen ötletesek, hogy ilyeneket képesek vagytok kitalálni.

Play byt valahogy nagyon megkedveltem, egy különleges kis szépség.

De nem is tartalak fel, irány foglalni majd játszani.


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Rosie Westbrook

I am Shield Agent Scientist
Rosie Westbrook
Agent of Shield
Hírnevem : 1

Rosie Westbrook Empty


Hétf. Jún. 08, 2015 5:47 pm
Tárgy - Rosie Westbrook

Rosalie Westbrook

Ki vagyok?


Teljes neved : Rosalie Westbrook


Beceneved: Rose; Rosie


Szintem: A legalacsonyabb


Csoportom & Rangom : Ügynök


Születés ideje, helye: Az Amerikai Egyesült Államok anyahajója, valahol a Csendes Óceán közepén
1988. szeptember 12.


Családdal a kapcsolat: Édesanyámmal a mai napig jóban vagyunk, talán kicsit nehezen törődik bele abba, hogy felnőttem, de lassan megbarátkozik a gondolattal, hogy egyszer nekem is családom lesz. Legalábbis remélem...
Apám öngyilkos lett egy kiküldetésen. 12 éves voltam, alig akartam elhinni, ami történt.


5 db jellemző rád:
5 dolog, amit szeret:
✓ Zongorázni
✓ Dolgozni
✓ Kávézni
✓ A könyveimet betűrendben elhelyezni a polcomon
✓ Tisztaságmániás vagyok
✓ A sokkolómat
5 dolog, amit nem szeret:
✗ Porallergia
✗ Csúszómászók, férgek
✗ Húsok - vegetáriánus vagyok
✗ Vatta
✗ Benzinszag
✗ Madarak
Gyengeségek:
✻ A naivitásom
✻ A végletekig romantikus szívem
✻ A tisztaságmániám
Erősségek:
✽ A dolgok hirtelen lereagálása
✽ Szókimondásom - ami nem minden esetben az erősségem
✽ Rettentő gyorsan futokKépességem:
-

Titkos aktámGörgess lejjebb és megtudod, miféle különös kapcsolat fűz engem a S.H.I.E.L.D.-hez.  


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔAz életem nem egy tündérmese, hisz gyakorlatilag a vízen születtem. Pontosabban az Amerikai Egyesült Államok leghíresebb anyahajójának a fedélzetén láttam meg a borongós eget, ami azt hiszem rá is nyomta bélyegét személyiségre.
A szüleim tengerészgyalogosok voltak, valahol a Csendes-óceán kellős közepén ismerkedtek meg, amikor is az apám kis híján a sós vízbe lökte anyámat. Gyűlölték egymást, nem bírtak meglenni egy légtérben, aztán egyszer szépen beragadtak egy kabinba és kénytelenek voltak beszélgetni, mielőtt eldöntötték volna, melyikük lábát rágják le elsőként, hogy éhen ne haljanak.
Persze a lábak megmaradtak, a szívek viszont összefonódtak és nem sokkal a nagy egymásra találás után megszülettem én. Semmi különös dolog nem történt a születésemkor, nem voltak égi jelek, csattogó villámok vagy köd. Csupán az ég volt kicsit borús.
Életem legnagyobb részét vízen töltöttem, de amikor betöltöttem a 7. évemet, anyám felhagyott álmai munkájával és egy poros kisvárosban telepedett le New York államtól nem messze. Iskolába kerültem és ezzel együtt az életünk is teljesen megváltozott. Én legalábbis gyermeki eszemmel ennek tudtam be a hirtelen jött változásokat. Apám látogatásai ritkultak, háromhavonta találkoztunk és ezek a találkozások mindig feszültséggel töltöttek el. Sosem éreztem magam biztonságban apám társaságában, mindig azon kaptam magam, hogy a hátam mögé nézegetek, pedig alig múltam 12 éves.
Aztán egy napon anyám leültetett a konyhaasztalhoz és elmondta, hogy apám felakasztotta magát a Csendes óceánon állomásozó anyahajó egyik kabinjában. A szervezetében alkoholt és vicodint találtak.
Feldolgozni mindezt 12 éves fejjel, iszonyatosan nehéz volt, anyámnak azonban még nehezebb. Idővel azt is megtudtam, hogy anyám nem engedte, hogy apám sűrűbben látogasson. Akkor nem vettem észre, de utólag visszagondolva, apám nagyon lepukkant állapotban volt.
Szóval mire észbe kaptam, új férfi állt a házhoz egy nálam 6 évvel idősebb fiúval. Lett egy apám és egy bátyám is. James már 18 éves volt, mikor beköltözött apjával a házunkba. Nem néztem jó szemmel, hetekig hozzá sem szóltam. Ha kérdezett, nem válaszoltam, ha segítséget várt, elengedtem a fülem mellett. Gyűlöltem őt és az apját, aki mindenáron át akarta venni apám szerepét.
Erőszakos volt, néha durva is, de fizikailag sosem bántott és ez sokkal rosszabb volt bármilyen verésnél. Annyira elfajultak a dolgok, hogy amikor nagykorú lettem, fogtam a gondosan összecsomagolt cuccaimat, hagytam egy levelet anyámnak - amiben bocsánatot kérek tőle – és elhúztam a városba.
Egy ideig a metróállomásokon csöveltem, énekeltem, aztán munkát találtam egy bisztróban a város legforgalmasabb szakaszán. A pénzből, amit kerestem lakást béreltem – persze nem egy palotát – és beiratkoztam egy olyan egyetemre, amik a fiatal anyákat segítik. Jó, hazudtam, nem vagyok anya, de muszáj volt tanulnom. Szóval 22 évesen lediplomáztam és nyelvész lett belőlem. Főleg halott nyelvekkel foglalkozom, az egyiptomival, az ókelta nyelvekkel (gall, keltibér) és a fejembe vettem, hogy megfejtem a sumér nyelvjárást is, de most ismerkedem az indián nyelvvel is. De csak másodállásban, mert friss diplomásként nehéz ebben a szakmában. Ezért dolgozom a bisztróban.
Most is, mint mindig, eszméletlen sok vendég gyűlt a kis helyiségbe, amit dohány, szesz és a fűtött erotika töltött be.
-Két perc uram és adom a gin tonic-ját. – Mosolyogtam bájosan az előttem homlokráncolva álló férfihez. Vaskos ujjait a pulton járatta idegesen, majd amikor elé toltam az italt, borravaló nélkül távozott a tömegben. - Szemétláda… – Motyogtam magamnak, miközben a hűtőben kutattam sör után. Mély, reszelős hangra figyeltem fel. A pult túlsó végéből jött az ismeretlen ismerős hangja. Mintha valahol már hallottam volna vagy csak a képzeletem és az emlékeim játszanak velem.
A hanghoz lassan arc társult, ahogy kilépett egy köpcös férfi takarásából. Felálltam a guggolásból, eligazgattam a ruhámat, ujjaimmal végigszántottam barna tincseimen és ajkaimra mosolyt varázsoltam. Az ő arca is ellágyult, pedig néhány tized másodperccel ezelőtt még komoly volt és tekintélyt parancsoló. Tett felém pár bizonytalan lépést és amikor már szinte biztos volt benne, hogy én állok előtte teljes életnagyságban, elmosolyodott és öles léptekkel a pulthoz igyekezett.
-2 éve nem láttalak. – Jegyeztem meg hangomban egy kis csalódottsággal és elé toltam egy üveg sört. Szemem végigfutattam arcán, a ruháján és meg kellett állapítanom, hogy semmit sem változott. Ugyanaz a James Carlson, mint akit 24 hónappal ezelőtt otthagytam feldúlva a S.H.I.E.L.D központjában. A bátyám azért keresett fel, mert idegen nyelvezetű tárgyra bukkantak a Kalahári-sivatag északi részén, amely erős radioaktív sugárzást bocsátott ki magából. Mint utóbb kiderült, egy kelta ládikát találtak, benne egy hatalmas urán darabbal, melyre furcsa betűk voltak vésve. Na ezt kellett nekem lefordítanom és ezért a mai napig hálaimát rebeghet nekem a S.H.I.E.L.D.
-Szégyellem is magam, hogy megint egy munka miatt kereslek fel, de mentségemre legyen, legalább megint látlak. Jól nézel ki Rosie. – Kortyolt bele a sörbe, majd el is tolta magától. – ]Munka időben nem is ihatnék. 10 perc múlva legyél a bisztró mögötti sikátorban. - Mikor látta arcomon a meglepettséget, elnevette magát. – -Beszéltem a főnököddel… siess. – Kifizette a sört, busás borravalót hagyott és eltűnt a tömegben.
Először mérges voltam, amiért csak akkor képes meglátogatni, ha a puccos és szupertitkos kis csapatának segítség kell, de aztán beláttam, hogy a puccos szupercsapatnak hála, legalább 2 évente felkeres.
Nem teketóriáztam, ledobtam a kötényt, felmarkoltam az aznapi jattot, a pulton át távoztam és kiléptem a szakadó esőbe, hogy a sikátor felé vegyem az irányt. Persze mire odaértem már megint a kis team várt, éjfekete öltönybe bújtatott férfiak, meg egy hatalmas autó, melynek kényelmén a bátyám és egy férfi utazott.
A kocsiba szállva megtudtam, hogy ismét találtam egy dobozt a Kalahári sivatagban, csupán azzal a különbséggel, hogy ezúttal üres volt. Hatalmas mennyiségű uránium került ki belőle, mely egy nukleáris atombomba alapja lehet.
-Remek, én nem vagyok szuperhős, csak egy nyelvész, fogalmam sincs, hogyan állíthatnám meg. – Esett a hangulatom hirtelen a földre és ott is maradt.
-Dehogynem Rose, megtudja állítani. Csupán annyit kell tennie, hogy lefordítja nekünk a szöveget. A doboz belsejében találtunk egy írást, talán gall, bár ezt maga pontosan tudni fogja. Teljesen már írásjelekből áll, mint azok, amik a doboz külsejét borítják. Ebből arra következtetünk, hogy létfontosságú a megtalálása szempontjából. Ezért kérjük a segítségét. Meg kell találnunk… – Tagolta a mondat utolsó három szavát, bennem pedig megindult egy ismerős érzés… az izgatottság.
Nem volt kérdés, hogy elvállalom e vagy sem. Igazából nem tehettem mást, el kellett vállalnom. 
User neve - User kora - User mióta játszik?


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Rosie Westbrook összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 09, 2015 9:13 am-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Rosie Westbrook

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-