Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Teresa Sinclair

Go down 
SzerzőÜzenet
Raven Evia Petrovna
I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna

: Teresa Sinclair Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Teresa Sinclair 2hpjc6b

Teresa Sinclair Empty
TémanyitásTárgy: Re: Teresa Sinclair   Teresa Sinclair EmptySzer. Jún. 10, 2015 11:37 pmElfogadva, gratulálunk..Kedves Teresa!

Egy csodálatos karakterlapot olvashattam. Nagyon tetszett, hogy oda figyeltél, és tényleg igényes munka került ki a kezed körül.
Le írásod tartalmas volt megismertem a személyedet. Egy anyuka, aki a régészetbe ölte idejét és egy lány, aki 18 évesen már a shield részese volt.
Keresődnek sem volt semmi problémája a lappal, nekem se hiszen ez csodálatosan szép művecske lett.
Foglald le a bájos arcod és indulás játszani.
Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down
Teresa Sinclair
I am Shield Agent V. level
Teresa Sinclair

: Teresa Sinclair Tumblr_nk9cpnE8Ig1rrb9xco4_250
Szintem : V.
Hírnevem : 0
Play by : Jennifer Lawrence
Csoportom : SHIELD ügynök
: Teresa Sinclair Tumblr_nf1kk9KQXb1teh222o1_500

Teresa Sinclair Empty
TémanyitásTárgy: Teresa Sinclair   Teresa Sinclair EmptyHétf. Jún. 08, 2015 9:07 pm

Teresa Orchid Sinclair
when there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire

Ki vagyok?


Teljes neved : Teresa Orchid Sinclair


Beceneved: Tess, Tessa


Szintem: V.


Csoportom & Rangom : shield ügynök


Születés ideje, helye: 1989. 05. 14; USA, Michigan


családdal a kapcsolat: apámat sosem ismertem. Aki ismeri az anyámat, az ezen általában nem szokott meglepődni. Az ő életvitelével, ami többnyire extrém mennyiségű utazást és bajkeverést jelent, nem túl meglepő, hogy élete során rengeteg emberrel volt dolga a világ legkülönfélébb pontján. Ó, jepp. Ez alatt nyugodtan lehet azt is érteni, hogy rengeteg férfival volt dolga, de hé, ki vagyok én,  hogy ítélkezzek? Kamaszkoromban már átestem a "miért nem mondod el, ki az apám?!" hisztérián, de sosem kaptam rá kielégítő választ. Mindig valaki más volt. Egy könyvtáros Párizsban. Egy kocsmáros Toscanából. Egy utolsó drogos rocksztár Seattle legmélyebb bugyrából...
Persze később, amikor már megvoltak hozzá az eszközeim magam jártam utána a kérdésnek. Nos... kissé pocsék volt az időzítés, apám addigra halott volt. Aki egyébként ironikus módon a brit hírszerzés ügynöke volt, és mint utólag kiderült, egész sokat köszönhetek neki. Anyámmal pedig egy indiai régészcsoport kicsit sem kívánatos kutakodása során melegedtek össze egy éjszakára egy sátorban a dzsungel közepén. Romantikus. (Aha, egy fenét.)
Mindegy. Most már legalábbis. Ami pedig anyámat illeti... mindig is megvoltak a magunk hullámvölgyei. Hol remekül kijöttünk és a világot is le tudtuk volna győzni, hol a lakás két legtávolabbi pontjából ordítoztunk egymással és minden ajtót a másik arcába vágtunk. Nincs még egy ember e földkerekén, aki egy másodperc alatt ki tudna hozni a sodromból, még most is, évek gyakorlata után... testvéreim nincsenek. Már csak az kéne...! Anyám bátyja még az egyetlen olyan családtagom, akit ismerek, és alkalmasint érintkezünk egymással (Jó, karácsonykor, ha ráérek...)


5 db jellemző rád:
° Nem vagyok eladó. Se a véleményem, se a lelkem, se a hűségem, se akár a bal lábam kisujja... nem a tiéd, és soha nem is lesz a tiéd. A munkaadóm a SHIELD, a barátaim az egységem, és nincs olyan hatalom, se pénz, se jutalom, ami rávehetne, hogy ellenük tegyek, ellenük forduljak, vagy akár egyetlen ostoba hazugsággal is éljek irányukba. Ez az életem. Ők az életem. És az életem nem eladó.
° Célba találok. Legyen az golyó, legyen az íj, ha Bartonnal éppenséggel nem is kelhetek versenyre, de abban biztos lehetsz, a szemem majdnem olyan kiváló. Ne tévesszen meg a távolság... ha az orrom előtt állsz, és sokkal nagyobb a pofád, mint kellene, közelre is jól látok, és remek a jobb horgom. De ugye nem is tettél félhangos megjegyzést a fenekemre...?
° Talán anyámnak sikerült belém örökítenie valamit, de szabad szellem vagyok. Megtanultam, hogy elsősorban nekem kell magamra vigyáznom, és nem másoktól kell megoldást várnom. Úgyhogy, többnyire a talpamra esek, és valójában mindig is jobban dolgoztam egyedül, mint csapatban. Az elmúlt pár év során ez megváltozott. Megtaláltam a helyem abban az osztagban, amelynek tagjaival gyakorlatilag együtt nőttem fel, és velük már nem esik nehezemre a csapatmunka sem.
° Van humorom. Ez olyasmi, amit a legtöbbeknek nem adatik lehetősége felfedezni, mert ha munka van, akkor nem érek rá elővenni a fesztelen, mókás-kedvű önmagamat. Akkor a feladat a legfontosabb, a misszió célja szent és sérthetetlen, de nem tartom magam egyenlőnek a munkámmal, még ha többnyire könnyedén rám süthető a "munkamániás" kifejezés. Ha nincs feladat, szeretek hátradőlni egy üveg sörrel, hülyeségekről beszélni, kifigurázni másokat, és előszeretettel húzom a csapatom agyát.... mindenkinek szüksége van olykor egy kis kikapcsolódásra.
° Gyakrabban változik a hajszínem, mint ahányszor új cipőt vásárolok magamnak civilben. Egy küldetés kedvéért kellett először sötétre festenem a természetesen egyébként piszkos szőke fürtjeimet, de azóta is magával ragad, hogy pillanatok alatt tudok egyik emberből a másikká változni. Nem szeretem, ha mások lépést tudnak tartani velem, ez is csak egy aprócska módszer erre. Rosszabb függőségem ne legyen, nem?


Titkos aktámTizennyolc évesen kerültem a SHIELD egy speciális terepügynököket kiképző központjába, az ausztrál központjukból. Ott ismertem meg a mostani osztagomat, és azóta is elsősorban velük dolgozok, ha nem, akkor egymagam. Feladataink többnyire beépülés, belső bomlasztás, hírszerzés, kiiktatás. Hozzáférési szintem  jelenleg ötös, noha soha nem törtem világmegváltói babérokra, inkább csak végzem a dolgom, de egy olyan elit csapatban, mint amilyen az enyém, egyértelmű, hogy fej-fej mellett haladunk előre a kiválóságban, és igyekszünk minél több felelősséget magunkra vállalni. De számomra ez nem a hatalomról, nem a vezetésről szól. Egyszerűen csak jó vagyok abban, amit csinálok, és minél jobb akarok lenni, minél többet akarok tenni a világért.
És hogy mindez hogy kezdődött...? Nem mintha nem olvashatnál utána az aktámban, de legyen. Minden Juliana Harperrel kezdődött. Az anyámmal.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ


Az anyám régész volt. Nem az a kedves, nyugodt, könyvmoly fajta, aki beérné azzal, ha élete végéig pitiáner római romokat porolgatna azzal a kis kefével, az ötszázegyediket az ötszázadik  után. Ó, nem! Sosem bírt megülni a seggén, és élete jelentős részét a tudományos munkája mellett bajkeveréssel töltötte. Azon túl, hogy ezzel sikerült felkerülnie számos olyan szervezet radarjára, amelyekkel normális emberek nem szórakoznak, így szedte össze egy éjszaka erejéig az apámat is. És míg soha nem értettem, hogy miért viselem valaki más nevét, mint az anyámét, egyáltalán ki volt az a hülye, aki középső névnek az Orchidot adja; anyám miből engedhet meg magának olyan magániskolákat, ahol az én fejemet tágították, és hogyan sikerül eltussolni minden balhémat, mert hogy a bajkeverést lázadó kamaszként biztos tőle örököltem… nos, évekkel később már sokkal többet megértettem abból, miért alakult úgy az életem, ahogy.
Nem hiszek az ilyesmiben, de talán tényleg lehetséges, hogy a nyughatatlanság örökletes dolog. Míg anyám több kontinensen hurcolászott magával gyerekkoromban, több iskolába jártam, mintsem meg tudnám számolni, és többet verekedtem, mint az egy lány esetében elfogadható lenne… valójában már akkor is azt az utat jártam, amelyet becses szüleim kitapostak előttem. Nem hiszek a végzetben sem, de talán nem is lehetett volna belőlem más, mint ami vagyok, a szülői örökségem tekintetében. Anyám számos világszervezetnek dolgozott alkalmasint, mire én egyáltalán fel tudtam fogni, hogy mivel foglalkozik valójában. És bár apámat sosem ismertem, ha ismertem volna, akkor sem láttam volna bizonyára túl sokat, de ha egy valamiről, a nevemről és a taníttatásomról gondoskodott. Talán, ha akartam volna, akkor sem lettem volna teljesen láthatatlan. De mit sem sejtve arról, amit hazulról hoztam, soha nem is próbáltam meg láthatatlan lenni…
Már a gimnázium előtt felfigyeltek rám, de a gimnázium évei alatt szerveztek be. Ausztráliában ragadtam anyámmal egy hosszabb munka erejéig, ahol valahogy megint megtalálta a módját annak, hogy jó iskolába adjon be. Innen vezetett az utam egyenesen az Ausztrália és Óceánia Kiképző Központba. Hívtak, én pedig mentem. Bolond lettem volna ne menni. Sosem volt elég a vívás, és a tenisz, hogy lekösse az energiámat, a sakkot már tizenhárom évesen untam, csak azt tanultam meg, ami érdekelt, hiába harcoltak velem, és tudtam, hogy soha nem akarok a történelemnek a közelébe se menni, mint ahogy anyám. Különleges kiképzőközpont? Ez pont úgy hangzik, mint egy kissé hiperaktív, számtalanszor balhésnak megbélyegzett tizenéves legmerészebb álma…
Ausztráliából kerültem a SHIELD berkeibe, a sokadik új életembe. Zöldfülűként, de tanultan, és mérhetetlen kíváncsisággal és energiával. Megismertem a csapatot, akik mostanra az osztagom lettek, társaim mindenben. Azóta sem bántam meg egy pillanatra sem, hogy ideje korán, talán túl fiatalon hoztam nagy döntést a jövőmről. Hiszen ha akarnám, abbahagyhatnám… de miért akarnám? 
viola - 25 - már nem is számolom


2015. credit by hogwarts chronles
Vissza az elejére Go down
 
Teresa Sinclair
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-
Ugrás: