Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 fleur mayster

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: fleur mayster Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: fleur mayster 2hpjc6b

fleur mayster Empty


Szer. Jún. 10, 2015 11:49 pm
Tárgy - Re: fleur maysterElfogadva, gratulálunk..Csodálatos Francia nevű lányka!

Nagyon tetszett minden szó, amit kis ujjaiddal lepötyögtél.
Képességed sokkal jobb lett és ez illik hozzá. Nagyon tetszik, hogy ilyen igen is nem is képesség. Úgy értem, hogy ölni nem is, de egy harcban lassítani tudnál valakit. Pietro karjában már úgy is gyorsabb minden Wink

Nyomás foglalni szépségem és játsz sokat! Köszönöm, hogy velünk vagy itt is  fleur mayster 2907950744  fleur mayster 2907950744


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Fleur Mayster

I am Inhuman
Fleur Mayster
Agent of Shield
: fleur mayster Tumblr_narzwqX8w11tizik5o5_250
Szintem : •• i don't have
Várom : •• meinen Freunden
Hírnevem : 0
Play by : •• emma stone
Csoportom : •• inhuman
: fleur mayster Tumblr_narzwqX8w11tizik5o7_250

fleur mayster Empty


Hétf. Jún. 08, 2015 11:29 pm
Tárgy - fleur mayster

Fleur Mayster
IDÉZEEET HELYE!

Ki vagyok?


Teljes neved : Fleur Mayster


Beceneved: csak Fleur, oké?


Szintem: -


Csoportom & Rangom : inhuman


Születés ideje, helye: 1993. 02. 23. New York.


családdal a kapcsolat: család? Az egy rossz vicc, egy ábránd, amivel kiszúrják az emberek szemét és elhitetik, hogy minden rendben van. A család csak arra van, hogy olyan látszatot keltsen, hogy minden normális, minden a helyén van, és persze minden tökéletes. Csak erre van a család. Igen, volt apám, és anyám, elvileg most is vannak, de számomra meghaltak. Sok fajta halál van, van ami tényleg bekövetkezik, aztán földet rájuk, de van az a halál ami rosszabb. A saját családom volt annak az oka, hogy én nem vagyok olyan amilyennek lennem kellene. Haragszom rájuk? Nem, de megvetem őket, így a szememben a magam ura vagyok, és soha nem is hallottam azt, hogy család, csak a tündérmesékben.
A klasszikus értelemben nincs családom, de kiépítettem magamnak egy másikat, ahol van egy védelmező bátyám és egy szeretetre méltó húgom is, akikre számíthatok, és ő is rám, ezért vagyunk egymásra utalva. Mindent magunknak oldunk meg, és ez az, ami igazán összekovácsol minket, ami miatt nincs szükségünk szülőkre. Az már más téma, hogy mind felnőtt emberek vagyunk, mert nem ez a hangsúlyos, hanem az, hogy a magunk urai vagyunk, mégsem hagyjuk hátra a másikat.


5 db jellemző rád:
Kapkodós: mindent gyorsan megakarok csinálni, semmivel sem akarok várni, és ez sajnos sokszor a dolgok minőségére is megy. Ha kapkodok, ügyetlenkedek is, ami sosem jelent jót, ezért esik meg, hogy a falnak megyek.
Egyenes: én pont az a fajta ember vagyok, aki mindent kimond, ami a szívén, az a száján. Ez nem mindig szokott jó lenni, sokan inkább bunkónak tartanak emiatt, pedig csak elmondom amit gondolok. Mindenkinek jobb, ha tudja az igazat, mintha a tudatlanság ködjében úszik.
Makacs: egyszerűen a makacsság mintaképe vagyok. Mindig annak kell lennie, amit én akarok, vagyis nem teljesen, de ha egyszer valamit a fejembe veszek, arról nem teszek le. Egy vitában is akkor is folytatom a veszekedést, hogyha már tudom, hogy nincs igazam.
Hűséges: senkit sem árulok el, sosem tettem ilyet, soha nem is fogok, az nem az én stílusom. A szeretteim mellett mindig kiállok, mindenben segítem őket, ahogy csak telik tőlem.
Kedves: bevallom nem mindenkivel, de alapjáraton minden emberrel rendesen bánok, hogyha nem ismerem, vagy ismerem és  kedvelem. Olyankor nem szoktam bunkó lenni, de valaki nem érdemli meg a kedvességet.


Képesség: Fagyasztás. Ezt nem úgy kell értelmezni, hogy hozzáérek egy tárgyhoz, és jég borítja be, mert arra nem vagyok képes. Csak élő, vérző szervezetekkel tudok mit kezdeni, amiknek van szívük, és vér kering az ereikben, így egy virággal szemben ártatlan vagyok, de nem hiszem, hogy lenne, olyan virág, ami árthatna nekem. Ezzel ölni nem tudok, csak teljesen lelassítani valakit, mert szinte lefagyasztom a vérkeringést a testükben, valójában pedig csak lehűtöm, ami miatt sokkal lassabban jut el a vér egyik ponttól a másikra. Lehet, hogyha hagynám, hogy valaki szívéig eljusson ez a dolog, akkor az leállna, de még nem próbáltam, és nem is akarom, szóval ezt kihagyom a repertoáromból.Titkos aktámNem tartozom sehova, nincs közöm senkihez, csak azokhoz, akikkel majdnem ugyanolyan a sorsunk. Mi hárman vagyunk, együtt, és magunk vagyunk, de ezzel nincs baj, mi mindent megoldunk együtt. Én rájuk támaszkodom, ahogy ők is rám, így sosem vagyok egyedül, sosem kell magányosnak lennem, így nincs is szükségem semmi másra. A S.H.I.E.L.D. és a H.Y.D.R.A. is messze áll tőlem, nem is akarok tőlük semmit, akkor sem, ha ők akarnak, illetve akartak. Szeretek független maradni, távol tőlük, ahol békességben maradhatok. Nekem ez kell.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔMindenki eltöpreng azon, hogy milyen is volt az élete, mikor eljön a vég. Hogy mit tett, hogyan tette, és ezzel segítette-e a társadalmat, vagy előrébb juttatta a történéseket. Senki sem tudhatja ezt biztosan, csak a lelkiismerete szerint gondolhatja el, és aszerint, ahogy mások bántak vele. Legtöbbször a legkedvesebb, legrosszabb emberekkel tol ki a sors, és ők vesztenek el mindenkit, ők kerülnek bajba a nagy szívük miatt, és az ő életük zuhan romokba, hogy aztán öngyilkosságra adják a fejüket.  A társadalom miatt akar mindenki öngyilkos lenni, nem a sok agybutító műsor miatt, amik talán erre sarkallják őket... nagyon nem. Ahogy egymással bánnak az emberek az kiábrándító, nem nézik, hogy kit mivel bántanak meg, mert az egy dolog, hogyha elhallgatnak valamit, az nem jelenti azt, hogy jót is tesznek. Ha valakinek azt mondják, hogy igen, járj vele mert aranyos, az lehet, hogy azt jelenti, hogy csak azért mondod ezt, mert ki fog kérdezni és csak kedves akarsz lenni. Persze, ha valakit nem érdekel a másik, az nem is fog ilyeneket mondani, inkább megmondja neki, amit gondol, de ez sem mindig a legjobb. Ezzel is megbánthatják a másikat.
Elég csak egy rossz szó, egy elcsattant pofon otthon, vagy egy kis verés az iskolában, és elpattan valami az emberekben, a pengéért nyúlnak, és fájdalmat okoznak maguknak. Igen, ezt teszik, én is ezt akartam tenni, mindig csak ártani magamnak, mert a családomat utáltam mindig is, ahogy most is. Szívesebben ennék gombostűket, minthogy egy egész vacsorát végig üljek velük. Ez az oka annak, hogy itt ülök, egyedül, a híd szélén, lábamat lefelé lógatva. Lepillantva nem látok mást, csak a folyó erős sodrását, ahogy a híd lábát nyaldossa. Eszméletlen, hogy mennyire gyors is tud lenni egy folyó, hatalmas dolgokat is meg tud mozgatni, ilyen az a faág is, amit akaratlanul is csak sodor. Sodorja, egészen, ameddig el nem jut az is a híd lábához, hogy ott a nyomásnak megadva magát kétrét görnyedjen, majd el is törjön. Megmosolyogtat a tény, hogy az jár a fejemben, hogy vajon egy emberrel is ilyen szépen bánna el, ilyen tisztán. Jelen helyzetben úgy érzem magam, mint valami depressziós tinédzser, aki öngyilkos akar lenni, pedig erről szó sincs, csak néha rám jön az a pillanat, hogy kicsit elgondolkozom az élet nagy igazságain.Mintha olyan nagy, és jó igazságai lennének. az élet nem fair, de meglehet tanulni kijátszani, ahogy én is tettem.
- Fleur, gyere lemaradsz... - a hang, ami lágy és egy kicsit talán kislányos is, kiránt abból a melankolikus hangulatból, amibe egy pillanatra belezuhantam, épp ezért gyorsan felpattanok, még magamhoz mérten is gyorsan, plusz azt a fél méter távolságot is hamar letudom, és már a kicsi szőkeség mellett vagyok. Lassan pillantok csak fel a mellette helyet foglaló férfire, aki pár évvel idősebb nálam, és rámosolygok. Ők az én családom, akik nélkül nem mozdulok semerre, mint a testvéreim, akik sosem voltak. Velük, mindent bepótolok.


 
szőki - női titok - régóta


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

fleur mayster

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-