Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Wanda Maximoff

I am Hero
Wanda Maximoff
Agent of Shield
:
Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon] 2vdsozq

Várom : °° Dimitri, who lost in the past
°° Silas, who has too much god-complex
°° Rita, the b*tch of the Hydra
°° Hamilton, who is really insane
Hírnevem : 0
Play by : °° Elizabeth Olsen
Csoportom : °° Heroes
:
"TWINS HAVE A SPECIAL BOND.
THEY FEEL SAFER WITH EACH OTHER
THAN WITH THEIR PEERS."

Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon] Tumblr_np0ir37KnJ1qmlbemo2_250


Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon] Empty


Kedd Jún. 09, 2015 5:54 pm
Tárgy - Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon]

^ Pietro && Wanda ˇAlig hajnalodott, még épp, hogy csak világosodni kezdett az ég színe, máris ébren voltam. A kevés alvás ellenére kipihentnek, ébernek és aktívnak éreztem magam. Hogy miért? Nos, ennek több oka van. Talán csak mert végre egy szebb napra virradt, mint az előzőek.  Vagy, hogy végre nem a kezelések utóhatásának betudható, rémesen kínzó fejfájással ébredtem. Esetleg, hogy kezdtem magam végre nem egy bezárt kísérleti patkánynak érezni magam, tudtam a Hydra inkább teszi meg, amit szeretnék, mintsem megváljon tőlem. Még akkor is, ha nem hagynának elmenni... Kipattanok az ágyból, és villámgyorsan átöltözök az első kényelmesebb ruhadarabba, ami a kezem ügyébe kerül. Szeretem a rendet, de legtöbbször sosem tudom megtartani. A holmijaim egy idő után, mintha csak maguktól, szépen lassan logikátlan helyekre másznának, fogalmam sincs, hogy és mikor. No persze ennek az ég világon semmi köze a képességemhez, inkább a hanyagságomhoz.
Lány létemre ez kicsit kínos. Viszont eddig senki szemét nem szúrta, hiszen nem vesz körül hatalmas társaság, akinek meg kellene felelnem. Attól tartok már Pietro is megszokta, úgyhogy legalább emiatt a negatív tulajdonságom miatt nem kell aggódnom.
Némi rángatás után csak belepréseltem magam a bordó pólóba és a sötétszürke farmeromba, amiket talán most leginkább kedveltem az igencsak szerényen megtöltött kis szekrénykémben. Az ágyneműm, szanaszét, kuszán, bevetetlenül hagytam, kisietve az ajtón, amit halkan húztam be magam után. Szaporán tettem meg azt a körülbelül tíz lépést, amilyen távolságra a fivérem szobája volt tőlem. Óvatosan nyomtam le a kilincset, majd belestem az ajtón. Pietro még az igazak álmát alussza. Még. Becsusszantam a résnyire kinyitott ajtón, majd behúztam magam és lassan az ágyhoz léptem.  

- Pietro, ébredj! - mondtam, majd megérintettem a karját óvatosan. Ne már, kettőnk közül én vagyok a jobba alvó, úgyhogy rajta ikrem, ébresztő!
- Pietro! - emeltem meg a hangom némi intenzívebb bökdösés kíséretében. Eszembe jutott, mikor kicsik voltunk, gyakran történt meg, hogy felvertem az éjszaka közepén. A szüleink halála után sokszor álmodtam a történteket újra és újra. Féltem, hogy értünk is eljönnek és meghalunk. Szinte láttam, hogy fegyveresek rontanak be hozzánk, volt, hogy sötét alakokat hallucináltam, arctalan lényeket. akiktől sokáig rettegtem. Gyűlöltem, hogy én voltam a félősebb, a gyámoltalanabb kettőnk közül, az akire mindig vigyázni kell, akit mindig támogatni kell. Most, hogy erősebb lettem, képességeket kaptam, amikkel kezdek egész ügyesen bánni, talán viszonozhatom majd mindazt a törődést, amit Pietrotól kaptam. Büszkévé teszem, elhatároztam, minden erőmmel ezen leszek.
Óvatosan lehuppantam mellé az ágyra, hátha azzal valamilyen hatást érhetek végre el, azon kívül, hogy megvakarja az orrát és a másik oldalra fordul.
- Ébresztőőő! - nyújtottam meg ezúttal kissé a szó végét, most már elég hangosan, majd könyökkel szolidan oldalba löktem.

Vissza az elejére Go down
 

Pietro & Wanda ~ an early morning [Hydra bázis, mint ideiglenes otthon]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: . :: .-