Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Kapitány a celláknál - Hakon & Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Szer. Júl. 22, 2015 3:44 pm
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & LokiTrust me....Bosszantó, nagyon is az hogy a mágiámmal sem tudok kárt tenni benne, ahogy a fizikai erőmmel sem. Bosszant ez a dolog, hogy Odin egy életre be akar zárni, és azt gondolja hogy én ezt hagyni is fogom. Egy kis időt hajlandó vagyok itt eltölteni, de sokat nem, az valahogy nem az én stílusom. Nem tudom, nekem nem jön be ez a zárt érzet. Bár attól sem félek, hogy nem lesz senki aki ne akarna engem szabadon bocsátani hiszen... előrelátó ember vagyok.
- Nem tudod mit hagytál ki, igazán érdekes az emberek világa, bár leginkább a fegyvereik említésre méltók. Bővelkedne? Ahhoz képest a sötét tündérek jelentős pusztítást hagytak hátra ahogy hallottam, hol rejtőztek hát ezek a kiváló harcosok kapitány? - kérdezek vissza, ahogy az energiafal előtt állok. Kihívóan pillantok a kifogástalan páncélzatban közelekedő kapitányra, aki csak addig lesz ezen a poszton, amíg el nem foglalom a trónt. Nincs szükségem ilyen alakokra. Meg fogom oldani a hiányát máshogy. Ahogy visszafordul, elmosolyodom.
- Akkor élvezd ki nyugodalmas éjszakákat, mert nem sokáig fogod már élvezni. Törődjek bele? Én? Hát arról vagyok én híres, kapitány? - mosolyodom el szintén, és már előre dörzsölöm a kezem. Biztos vagyok benne, hogy el fog jönni, hogy ki akar majd engedni innen, és hogy tudok majd hatni rá, mint eddig is. Nem törődöm bele semmibe.
- Honnan ez a mély meggyőződés, és magabiztosság? - kérdezek tovább, unatkozom, határozottan, ha már a kapitánnyal beszélgetek, bár régebben sokat harcoltunk együtt a gyakorlótéren, és belátom, valószínűleg meggyűlne bajom vele. Egy kicsit."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Csüt. Júl. 09, 2015 12:05 am
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki 

  

 

Hakon & Loki

Az energiafalban és annak tulajdonságaiba teljes mértékben megbízom. Évszázadok alatt sem volt probléma vele, ami mögé kerül az jóformán ott is marad. Nem hiába a legjobban őrzött börtönök egyike ez szerte a kilenc világban. A külső behatás, szabotázs vagy valami hasonló persze mindig elképzelhető. Mint ahogy az is hogy van olyan, aki szeretné szabadon látni Lokit, valami fanatikus, bár mélyen nem tudnám megérteni mi az, ami erre, vezérli. Én csupa elítélendő dolgot látok benne, semmi olyat, amiért érdemes lenne egyáltalán esélyt adni neki. Ezt viszont nem az én reszortom eldönteni igazából. Legbelül persze szinte érzem, hogy ez az állapot nem fog fenn állni örökké, és látjuk még Lokit rácsokon kívül is. Az én dolgom hogy ez lehetőleg ne történjen meg, vagy legalább minél később következzen be.
- Nem jártam az emberek világában így nem tudom mi az, ami maradt belőlünk. Szerencsére a hősök legendái sohasem fognak eltűnni. A napokban is íródnak hiszen Asgard bővelkedik kiválóbbnál kiválóbb harcosokban, mint azt te is tudod. Persze téged nem sorollak közéjük.
Keserű megjegyzésem a végére. Hasznos tagja lehetett volna a közösségnek mégis hatalomvágya teljesen megőrjítette és eltaszította családjától és attól, amivé válhatott volna igazi méltó hercegként. A valóság viszont sokkal zordabb képet ábrázol.
A föld pedig csak azért fontos nekem, mert fontos Thornak is, bár még nem jártam ott egyetlen alkalommal sem. Az én első szempontom, hogy itt a palotában minden rendben legyen.
Az utolsó mondatára megtorpanok majd megfordulva valami halovány mosoly szökik arcomra, ami hamar tova is tűnik onnan, de kicsit sem fedezhető fel rajtam idegesség, mert nem is lettem az.
- Loki, én mindig nyugodtan alszom. Elég éberen általában, de mindig kellő nyugalommal. Ha nem tudnám, mivel jár ez a rang, sohasem vállaltam volna el. Ha pedig nem tudnék megküzdeni a megpróbáltatásaival, szintén nemet mondtam volna a felkérésre. De mint látod, itt vagyok, és még leszek is hosszú éveken keresztül. Törődj csak bele.
A magabiztosságom csak pont annyi, ami kellő és nem csap át önteltségbe. Tisztában vagyok a képességeimmel. Ha Loki kiszabadulna, az első sorokban fogok harcolni ellene, nem kétséges. Az itt vagyok, résznél látványosan végigmutatok a páncélzaton. Nyomatékosítva. Egyszer majd nyilván én is a harcmezőn fogom elesni, de ez a dicső nap még remélhetőleg jó sokat várat majd magára. Már nem csak magamra kell gondolnom e téren.

Credit : || Szószám: 376 || Zene: ide ||
Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Szer. Júl. 08, 2015 8:28 pm
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & LokiTrust me....
Sajnos túl jó az az energiafal, és nem igazán tudok kiskaput találni. Pedig már minden lehetséges módon próbáltam feltörni a falat és nem tudom hogy mit kellene még kipróbálnom. Pedig még mindig nem adtam fel a lehetőséget hogy kijutok innen, mert kijutok. Előbb vagy utóbb, és ebben még a kapitány sem akadályoz meg. Ez a felelősségtudatos, merev katona.
- Oh nem, minden könyvnek megvan a maga haszna, még ezeknek a tündérmeséknek, is bár manapság már csak mi hisszük ezeknek a valódiságát, az emberek teljesen elfelejtik őket. Midgardban láttam már senkit nem érdekel az ilyesmi - talán tetszett is ez a kis hányavetiség, mindenesetre sokkal nagyobb dicsőség lett volna uralni a földet ha még hisznek a mesékben, de így is megoldottam volna, minden további nélkül. Nem kellett volna sok hozzá hogy sikerüljön. Most azonban ahogy Hakon menni készül, közelebb lépek a falhoz és utánaszólok.
- Kapitány. Nyugalomban telnek az éjszakáid még? Élvezd ki, mert már nem sokáig lesz ilyen a helyzet - jelentem ki mosolyogva ahogy utánanézek. Hiszen ő lesz az első akit el fogok innen tüntetni.  "Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Hétf. Jún. 22, 2015 5:02 pm
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki 

  

 

Hakon & Loki

A védőfal nem véletlenül lett úgy kialakítva, ahogy. Sok erős lényt szükséges visszatartania így a lehető legerősebbre kellett tervezni. Bár nem vagyok hozzáértő teljesen ebben a mechanikában, nekem az a lényeg hogy kellő biztonságot nyújtson, és amit berendelek mögé az ott is maradjon. Kirívó példa nem nagyon volt még szőkésre, maximum a szöktetést tudnám elképzelni, de ki lenne olyan bolond, hogy Lokit kiengedje a rácsok mögül. El sem tudok képzelni hasonlót. Loki biztos minden próbálkozását bevetette, de annyi idő eltelt már, bizonyosan beletörődött, hogy saját erejéből nem fog kijutni. Abban is biztos vagyok persze, hogy magát a szökés gondolatát sosem fogja elvetni és bármi csekély esély adódik, megpróbálja majd megragadni főleg fondorlatos szóforgatásával. Szerencsére nem engedünk ide be mindenkit, csak pár kivételes járhat le ide. Főleg Thor és édesanyjuk. Meg most én, de nekem ez munka. Nem a puszta jóléte érdekelt.
- Akkor fölöslegesen hoztam őket. Hát elgondolkodtató kérdés… nem dúskálsz a lehetőségekben, talán érdemes rajta elgondolkozni hosszú távon.
Bebizonyosodik a feltételezésem, hogy naiv gondolat volt ez a pár számomra értékes könyv. Legalább megpróbáltam, az én lelkiismeretem tiszta marad. Az olvasás meg egy jó időtöltés. Ezt is meg kellene becsülnie, mások hasonlót sem kapnak. Be kell érniük a négy fal bámulásával.
- Nem. Nem igazán.
Eszmélek fel egy apróbb sóhaj után, majd sarkon fordulok, és lassú léptekkel indulok meg a kijárat felé. Már így is többet tettem, mint az elvárható lett volna.


Credit : || Szószám: 233 || Zene: ide ||
Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Hétf. Jún. 22, 2015 12:51 am
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & LokiTrust me....Ez az energiafal, ez minden problémám jelenleg, hiszen kellemetlenül erős, és nem tudtam eddig feltörni semmivel, hiszen mindent elemészt ami hozzáér. Az első napokban már kikísérleteztem mindent. Volt rá időm, és elég lehetőségem is, de valahogy nem hozott eredményt, így maradt a remény, hogy a megfelelő időben tett ígéret végül beteljesedik és én kijutok. Nem lennék hálátlan. Mindenesetre a cellám sarkában üldögélek mint mostanában mindig, és újabb és újabb varázstrükkel szórakoztatom magam, most éppen azzal hogy odamegyek a könyvekhez és megnézem mik azok. Innen is látom hogy tündérmesék. Micsoda képtelen ötlet.
- Lehet hogy több van bennük, őszintén szólva nem igazán foglalkoztat. Egy örökkévalóságon át csak olvassak? Láthatóan anyám is így gondolkodott mikor azt a halom olvasnivalót küldte bár... neki jobb volt az ízlése - mosolyodom el halványan ahogy az asztalon álló könyvek felé intek. Valóban hozott nekem könyveket, és ő volt az egyetlen aki meglátogatott még itt is.
Ahogy megáll a cella előtt nem messze, visszafordulok felé, és az illúzió másom, egészen a falig sétál hogy közelebb legyen.
- Van még valami, Kapitány? Ami itt tart, és meggátol a többi teendőd elvégzésében? - kérdezem gúnyos mosollyal, hiszen ez vagyok én. A gúnyosság minta példánya."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Csüt. Jún. 11, 2015 5:21 pm
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki 

  

 

Hakon & Loki

Az energiafal, néha vibrál, ahogy nézem, de ez jelenti a legnagyobb biztonságot mindenki számára jelenleg. Amíg ezek mögött látom őt, tudom, hogy nem lehet baj. Mert a baj és a probléma lassan egybefolyt az évek alatt Loki nevével, és hercegből kitaszítottá vált. Nem tudom mi vezette erre az útra, sosem értettem a motivációját, a legjobb dolga lehetett volna mégis eldobta ezt magától puszta irigységen alapulva. Érthetetlen és felfoghatatlan számomra. A varázs trükkjeit már régen ismerem, még engem is megtévesztenek, így sosem lehet tudni nála, mit rejteget valójában. Ez némileg aggasztó, de az energiafalat ettől még manipulálni nem tudja, hála.
A köszönésére igazából nem reagálok különösebben, csak nézem, hogy viszonyul az ételhez és a könyvekhez, amiket beadtam neki. A mosolya, láthatóan nem őszinte és fintora elárulja hamar, mit gondol erről az egészről. Csak gúnyos kérdése után szólalok meg ismét. Lassan és kimérten.
- Több igazság lakozik azokban a könyvekben, mint egész énedben. Gondoltam elfoglalhatnád magad a hosszú idő alatt, amit itt töltesz majd. Nem árthat meg egy kis olvasás.
Gondoltam, hogy nem fogja kitörő örömmel fogadni ezeket, de talán naiv is voltam, hogy hoztam párat. Nem bízom benne. Nem is azért vagyok itt, hogy gyönyörködjek abban, amit Thor tett vele, hogy kigúnyoljam vagy bármi hasonló. Nem az én stílusom. Egyszerűen, talán magam sem tudom miért, csak állok és nézem tovább. Egy lépést sem téve sem előre, sem hátra. Tekintetem pedig némileg szigorú, és mélyreható.
Credit : || Szószám: 233 || Zene: ide ||
Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Csüt. Jún. 11, 2015 1:01 pm
Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & LokiTrust me....Összefolynak a napok ami azt illeti ,egy energiafal választ el a világomtól, és a szabadságomtól, már idejét sem tudom mióta vagyok itt. Olyan régóta mondjuk nem, de itt egyszerűen megáll az idő. Bár egy ideig óráig lekötnek varázs trükkjeim, ahogy elvarázsolom az egész szoba szerű cellát, hogy ne lássa senki hogy romokban hever, ahogy én is romokban heverek. Sok mindentől, de leginkább az bánt mélységesen - na persze - hogy nem sikerült a gyönyörű tervem. Annyival egyszerűbb lett volna minden. Unatkozva dobálok valamit. Feldobom, elkapom. Remek időtöltés, igazán, mikor nem várt látogató jelenik meg, és üdvözöl.
- Szebbet Kapitány - köszöntöm én is, és felkelek, az illúzióm tökéletes itt bent, és közelebb sétálok. Az ételre nem mondok semmit, viszont a könyvekre felvonom a szemöldököm, és sima mosollyal nézek a férfire, aki megáll a cella előtt, aranyozott páncéljában. Kifejezetten szép darab, elismerem, és Hakon nem az a díszhuszár. Nem véletlenül ő a kapitány, de nem sokáig marad ez így. Már nem. Minden nappal nőnek az esélyeim, és nem veszik észre.
- Komolyan, kapitány? Gyerekmesék és hőstörténetek? - pillantok megint rá ahogy megáll, és nem moccan. Miért nem? Mit akar még? Gyönyörködni a bátyám művében?"Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Hakon

I am Asgard
Hakon
Agent of Shield
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_lpp089LQxb1qf1ocy
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 1
Play by : Nikolaj Coster-Waldau
Csoportom : Asgardiak
: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Tumblr_m0domyOYeg1qhnk1to1_500

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Szer. Jún. 10, 2015 2:25 pm
Tárgy - Kapitány a celláknál - Hakon & Loki 

  

 

Hakon & Loki

A mai napom egészen átlagosan kezdődött. Rendbe szedtem az őrséget, kiosztottam a pozíciókat és mindent helyre tettem. Lenne még dolgom, de úgy döntöttem ma meglátogatom legfontosabb rabomat a celláknál, név szerint Lokit. Thor megkért, hogy nagyon ügyeljek rá és így is teszek. Semmi nem kerüli el a figyelmemet, szigorúan őriztetem amennyire csak lehetséges. Út közben elkértem az ételt, amit a raboknak szokás adni és magamhoz vettem még pár könyvet. Teljes aranyos harci egyenruhámban érkezem meg az ominózus cellához.
- Szép napot Loki!
Köszönök a normákhoz megfelelően, de látszik arcomon az a megvetés, amit iránta érzek. Ha rajtam múlna, bizony örökre ezek mögött a rácsok mögött pihenne, és nem érezhetné többé, a szabadság ízét. Vannak, akik egyszerűen nem érdemlik ezt meg. Ennyi gonoszság után. A kijelölt részen adom be neki az ételt és a pár könyvet. Nem túl fényes a koszt, de legalább ehet valamit. A könyveket pedig magam szedtem össze, pár legendákkal teli alkotás, csupa hős tettről és nemes férfiről esetleg nőről. A gyermekkoromban ezeket hallgattam a legszívesebben. Talán Lokiba is vernek majd valami becsületet, bár ezen feltételezésem olyan halovány, hogy inkább csak ábránd, hogy normális herceg lehet belőle újra. Thor az egyetlen, aki szerint nem menthetetlen. Meredten bámulom csak, miután beadtam a készletet, meg sem szólalok. Kihúzom magam és hátul összekulcsolom a kezeimet.Credit : || Szószám: 214 || Zene: ide ||
Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki Empty


Tárgy - Re: Kapitány a celláknál - Hakon & Loki


Vissza az elejére Go down
 

Kapitány a celláknál - Hakon & Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-