Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dustine Harlow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Csüt. Jún. 11, 2015 12:07 am
Tárgy - Re: Dustine HarlowElfogadva, gratulálunk..Nagyon jól sikerült leírás. Élvezettel olvastam végig, a vége pedig különösen meglepően alakult. Kemény, határozott igazi katonát kapunk benned egy tökéletesen pontos és részletes leírással együtt. Kiváló munka. Miután foglaltad az avatart irány a harctér! Very Happy
Vissza az elejére Go down


Dustine Harlow

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Kristen Stewart
Csoportom : Authority
:Szer. Jún. 10, 2015 5:04 pm
Tárgy - Dustine Harlow

Dustine Harlow
Duty, Honor, Country

Ki vagyok?


Teljes neved : Dustine Arnia Harlow


Beceneved: Harlow


Szintem: nincs


Csoportom & Rangom : Authority, USAF - százados


Születés ideje, helye: 1990.07.03. USA,Texas,Austin


Édesapám, James Harlow (43†), Irakban halt hősi halált, miután táborukat az ellenséges haderő elfoglalta, majd a tiszteteket- köztük apámat is-, egyesével kivégezték. Temetése tiszteletteljes és megrendítő volt. Tizenkét éve nincs jelen a család életében.
Édesanyám, Julianne Harlow (50), tanár a texasi Austin egyik magángimnáziumában, ahol irodalmat tanít. Apám halála után megtört, de miattam és testvéreim miatt igyekezett kitartott.
Bátyám, James Harlow Jr. (35), apám halála után átvette a családfő helyét a családban. Egyszerre bizonyított az egyetemen és otthon. Miután mérnökként diplomát szerzett az austini egyetemen, a városban helyezkedett el. Most saját vállalkozása van, amit a feleségével vezet.
Öcsém, Thomas Harlow (19), a Shield Akadémia tanulója az operációs részlegen. Apám halála hatalmas törést okozott az akkor még csak hét éves öcsémben. Magába zuhant, a súlyos depresszió éveken át gyötörte. Ez idő alatt egyre agresszívabb lett, a harag felgyülemlett a lelkében. Tizenöt éves korára  állandó verekedések jellemezték a mindennapjait. Gyakorta fordultak meg a házunkban a rendőrség járőrei amíg egy évvel később be nem került az Akadémiára.5 db jellemző rád:
"Egy kadét nem lop, csal vagy hazudik, és nem viseli el azokat, akik igen."
Vallásos neveltetésben részesültem, vasárnaponként ott ültem én is a templom soraiban és hallgattam, ahogy Philip atya a bűnök bocsánatáról prédikál. Az erkölcsi nevelésemet kiegészítette apám foglalkozásából adódó nézetek. Kötelességtudat. Becsület. Hazaszeretet.
A tanulmányaimat mindig is komolyan vettem. Az órákról nem hiányoztam, nem hamisítottam jegyeket. Szüleimet mindenről tájékoztattam. Egyedül a balettórákon nem vettem részt hét éves koromban. Míg anyám rá nem jött, nem érdekel. Onnantól kezdve beíratott bokszra, focira és tagja voltam a gimnázium atlétikai csapatának.
Az bátyámmal szemben, aki három hangszeren is kiválóan játszik, nem sajátítottam el ezt a fajta tudást.Képességem:
Az évek során számos küzdősporttal ismerkedtem meg. Többek között boksz, kick-box, taekwondo és karate, ahol 1 Dan-os fekete öves vagyok, szerepel a tudástáramban.
Az átlagnál magasabb intelligenciával rendelkezem. Tizenöt évesen érettségiztem, hogy legyen időm fizikailag felkészülni a West Point felvételijére.

Titkos aktám
Az Amerikai Egyesült Államok Légierejének 125. századának vezetője vagyok. A seregbe öt évvel ezelőtt léptem be, miután befejeztem a West Point-i tanulmányaimat. Először hadnagyként, majd két évre rá főhadnagyként voltam feljegyezve. Bizottsági döntés alapján egy évvel hamarabb neveztek ki századosnak.
Az Akadémiába tizenhét évesen jelentkeztem, mint Texas állam egyik jelöltje. A sikeres felvételi után három évet töltöttem ott, kadétszázadosként fejeztem be tanulmányaimat.
A Shield szervezettel párszor együtt működött a Légierő, azoknak a csapatoknak én is a tagja voltam. Szoros kapcsolatom nincs az ügynökséggel. 


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ- Újra itt, Harlow százados?
Elgondolkodva biccentek és becsukom magam után az ajtót. A ráerősített hangszigetelő párnák kint tartják a folyosóról beszűrődő hangokat.
Kérdés nélkül elfoglalom a megszokott helyemet az íróasztal előtti széken. Az asztalon lévő idiótán vigyorgó békás órára nézve tisztázom magamban, pontosan egy órát kell itt töltenem.
- Szép időnk van, nem?- sétál az ablakhoz. Kint az udvaron épp őrségváltás zajlik, hangos üvöltéseiket kitűnően lehet itt bent is hallani.
Leveszem a sapkámat, türelmetlenül a rendezett kontyomat igazgatom. A következő lépését várom. Arca töprengő, a lehetséges megoldásokat keresi. Nem mintha az elmúlt fél évben talált volna.
- Térjünk át a problémánkra- sóhajt, majd a bőrszékébe süpped.
Végre a tárgyra térünk. A felesleges mellébeszélések ideje lejárt.
- Nézze Miss Dustine...- kezdi tanácstalanul, szinte tapintható a zavara.
- Harlow százados- javítom ki keményen, mire összeráncolja a homlokát és beleegyezően bólint.
Vajon mi játszódhat le a fejében? Sok szürke állománnyal nem áldotta meg őt az Isten. Hisz elég csak alaposan végigmérni. Cipője kopott, nadrágja felcsúszott, így kilátszik felemás zoknija. Az inge félig betűrve, félregombolva, a galléron pedig egy piros folt, valószínűleg paradicsom krém. Haja keszekusza, szemüvege ujjlenyomatos, piszkos.
Mikor észreveszi, hogy a rágott körmeit vizslatom, mérges az asztal alá rejti kezeit.
- Nos, Harlow százados- ejti ki gúnyosan a rangom.- Smith ezredes tájékoztatott arról, miszerint maradni szeretne a Légierőnél. Vagyis nem óhajt leszerelni.
Kíváncsian húzom fel a szemöldökömet. Ezek szerint amatőrnek akarja beállítani magát?
- Pontosan tudja jól, hogy a West Point miatt három éves tartalék katonának kellene állnom. A leszerelésem lehetetlen lenne.
Miért akarja a beszélgetést szertartásszerűvé tenni? Gyáván megbújik a foglalkozásával, vagyis jobban mondva a nevével járó rang mögé. A valódi csatatér mögül dobálja a jól elhelyezett gonosz ágyúgolyóit.
- Tehát, ez a végleges döntése?- mikor bólintok, nem lepődik meg.- Úgy gondolom, meg kellene beszélnünk a mi kis kapcsolatunkat. Nem indult valami fényesen, nemde?
Nem vesz komolyan? Érzem, ahogy hozzám szól, ahogy felém fordul. Árad belőle a rosszindulat. A fiatal korom miatt, az intelligenciám miatt, a rangom miatt, a csapatom miatt. Többre vittem, mint ő valaha a neve miatt vinni fogja. Mindezt önerőből tettem hátszél nélkül. Ő? Van egy neve, egy családja, egy felesége és van egy nyomorult élete.
- Nem indult jól a kapcsolatunk? Azt hiszi? Mégis honnan veszi ezeket a furcsa képzeteket, doktor úr?
Lassan felállok, két kezemet az asztalra teszem. Közel hajolok hozzá, a két rusnya halvány zöld szemei közé nézek. A játéknak, az udvariaskodásnak ezennel vége. Hallom, ahogy idegességében dobol a lábával.
- És hogy indult a kapcsolata Wright őrmesterrel vagy Ross közlegénnyel? Vagy Hill őrvezetővel? Soroljam még? Soroljam még, Smith?!
Átnyúlok az asztalon, a gallérját fogva közel húzom.
- Nehogy azt higgye, mindent megtehet maga szarházi. Attól, hogy az ezredes az öccse, maga itt egy lúzer, egy roncs, egy senki. Maga itt csak pszichiáter. Semmilyen beleszólása nincs a dolgokba, ezt jegyezze meg.
Halálsápadtan néz velem farkasszemet. Nem is sejtette, mindent tudok róla. Minden mocskos titkát. Egyedül azért nem szólhatok, mert konkrét bizonyíték nincsen, amivel kézzelfoghatóan meg lehetne állapítani a bűnösségét.
Elengedem az ingét, megkönnyebbülten zuhan bele a foteljébe. Kifelé menet felveszem a sapkában. Majd egy utolsó pillantást vetek még rá.
- Wrigth őrmester és a többiek lehet, hogy összetörtek és naivak voltak, de én nem. Magán tartom a szemem, ne feledje.
Azok a nők sebezhetők voltak, túlságosan is hittek benne. Kiöntötték neki a lelküket, megnyíltak. Ő pedig galád és mocsok módon kihasználta őket, majd groteszk módon meggyilkolta őket. A bürokrácia undorító dolog. A doktor továbbra is praktizál a halálesetek után is, az ezredes, az öccse, pedig nem tesz semmit.
És én még sem szerelek le...
"E Pluribus Unum."


 
A. - 19 - 5 éve


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Dustine Harlow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 11, 2015 6:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Dustine Harlow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Egyéb szervezetek-