Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Ügynökök és Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Ügynökök és Sif Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Ügynökök és Sif Empty


Kedd Jún. 30, 2015 11:13 am
Tárgy - Re: Ügynökök és Sif


 

 

Teresa & Sif
Megértően biccentek, mikor a halandó közli, hogy Philnek is meg van a maga dolga jelenleg. Nem baj, legalább megismerek egy új embert a kompániájából.
Miután beszélek Ameronról a nőnek, újabb kérdések vetülnek fel, amelyek egy részén csak mosolyogni tudok. Az emberek azt hiszik, hogy minden utat ismernek a Midgardra és minden ideérkezőt fogadni, vagy megfigyelni tudnak. Naiv gondolat, nagyon naiv.
- Nem hiszem, hogy évek óta, szerintem maximum csak pár napja. - mondom, s hagyom, hogy rákérdezzen a megfigyelésre, de tudom, hogy negatív visszajelzést fog kapni. Azt hiszem, ezért ezt meg is kell magyaráznom.
- TI midgardiak csak a Bifröst hatalmas erejét látjátok és érzitek meg, de mi nem csak innen tudunk érkezni. Számos titkos út van erre a világra, amelyek egy részét még mi magunk sem ismerjük, mert szinte észrevehetetlenek. Így azt hiszem, hogy felesleges ezzel időt tölteni. - mondom nyugodt hangszínben, aztán hirtelen valamilyen furcsa hangot hallok meg tőlünk nem is olyan messze. Mintha valamilyen elektromos kisülés hangja lett volna. Az irányába pillantok, s tőlünk nem olyan messze meglátok egy férfit állni, letolt gatyával és vizelni, közvetlenül az út szélén. Az előbb még nem volt ott. A ruhái ráadásul egyértelműsítik bennem, hogy a férfi nem midgardi. A férfi kicsit részegnek is tűnik, és értetlenül néz körbe, majd káromkodni kezd és öltözködni. Egy értetlen pillantást vetek Teresára, majd oda megyek a férfihez, hogy tájékoztassam merre van és hogy maradjon nyugodt. Valószínűleg én vagyok számára az egyetlen ismerős arc, így engem jobban fog fogadni.
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!

Vissza az elejére Go down


Teresa Sinclair

I am Shield Agent V. level
Teresa Sinclair
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_nk9cpnE8Ig1rrb9xco4_250
Szintem : V.
Hírnevem : 0
Play by : Jennifer Lawrence
Csoportom : SHIELD ügynök
: Ügynökök és Sif Tumblr_nf1kk9KQXb1teh222o1_500

Ügynökök és Sif Empty


Pént. Jún. 26, 2015 3:53 pm
Tárgy - Re: Ügynökök és Sif 

  

 

Tessa & Sif

- Coulson ügynök mostanában meglehetősen elfoglalt, a legjobb tudomásom szerint – ha szándékomban lenne sem hiszem, hogy ennél érdemibb felvilágosítást tudnék adni Coulson elfoglaltságairól, hiszen egészen más terepeken szoktam dolgozni, mint az ő csapata. Talán ez valóban inkább az ő asztala lenne, de bizonyára oka van annak, hogy én vagyok itt helyette. Nem szokásom a kérdezősködés, így most sem tettem, Sifnek tehát sajnálatos módon be kell érnie velem is. De mint mindig, a kötelességemnek én is eleget teszek, mint a legtöbb kiváló SHIELD ügynök, így reményeim szerint nem lesz oka panaszra, mire az ügy végére járunk. Mert feltett szándékom az ügy végére járni, ez nem is kérdés.
Finom ráncokba szalad a homlokom, ahogy a berzelkelt kifejezést hallom. A legutóbbi aktához, amikor Lady Sif a Földön járt természetesen lehetőségem volt hozzáférni, és nem kimondottan örülök, hogy már megint ez van a dologban. Hihetetlen, bizonyos idegen objektumok, vagy akár emberek hogy meg tudják őrjíteni az egyszerű halandókat… láttam már nem egy cifra dolgot, de egy kicsit ez még mindig megborzongat.
- Úgy érti, egy asgardi évek óta Midgardon időzik, és mi nem foglalkoztunk vele…? – azt nem mondom, hogy nem tudtunk róla, mert elképzelhető, hogy a magasabb hozzáféréssel rendelkező ügynökök tudtak a tudós jelenlétéről - Nem tudom, hogy megfigyelés alatt tarthatták-e, de esetleg egy kérdést megér a központ felé – némileg kérdőn nézek Sifre, nem áll szándékomban lebecsülni egyetlen asgardit sem, de… ahogy az ő érkezése is hamar feltűnt az ügynökségnek, úgy annak idején talán ez az Ameron sem kerülte el a radarunkat teljesen.Credit :
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Ügynökök és Sif Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Ügynökök és Sif Empty


Pént. Jún. 19, 2015 1:19 pm
Tárgy - Re: Ügynökök és Sif


 

 

Teresa & Sif
Nem csak ők lepődnek meg, de én is. Persze, hogy vártam őket, még is mire gondoltak? És miért ezt a halandót küldték elém a megszokott csapat helyett? Remélem nem lesz vele nehéz összedolgozni, Phillel és csapatával már egészen egymásra hangolódtunk. Közben átadom az ájult nőt és a nőre pillantok.
- Már jártam Midgardon, a legutóbbi alkalommal is kijöttek elém, s közös erővel oldottunk meg minden problémát, amely miatt ide érkeztem. Mertem remélni, hogy Coul fia, Phil is itt lesz. Ő hol van? - kérdezem végig fürkészve a társaságot, de nem látom sehol. Remélem a megfelelő harcosát küldte, mert ez a gond nem lesz egyszerű. Teresa hitetlenkedésére nem szólok semmit, engem is épp így megdöbbentett a dolog.
- Úgy van. Berzerkelt, megtámadott bárkit, aki az útjába került, így kénytelen voltam ártalmatlanná tenni és elhozni ide. Az asgardi, akit keresek egy híres tudósunk, a neve Ameron. Rendkívül tehetséges mágia használó és feltaláló, rengeteget segített Asgard felépítésében, rendszerek megalkotásában is. Pár éve azonban mintha eltűnt volna a közéletből, ki sem jött a laborjából. Egészen mostanáig. Valahol itt van Midgardon, de nem egyszerű rátalálni. Azt hiszem, várnunk kéne az első jelekre, amelyek a helyzetét meghatározhatják. Nem hiszem, hogy ellenséges, de talán ő magyarázatot tud adni erre az egészre.- fejtem ki a nőnek, hogy kit is keresünk és miért.
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!

Vissza az elejére Go down


Teresa Sinclair

I am Shield Agent V. level
Teresa Sinclair
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_nk9cpnE8Ig1rrb9xco4_250
Szintem : V.
Hírnevem : 0
Play by : Jennifer Lawrence
Csoportom : SHIELD ügynök
: Ügynökök és Sif Tumblr_nf1kk9KQXb1teh222o1_500

Ügynökök és Sif Empty


Csüt. Jún. 18, 2015 10:58 pm
Tárgy - Re: Ügynökök és Sif 

  

 

Tessa & Sif

Oké. Hogy egy meglehetősen kiájultnak tűnő nőt tart a karjai között, az első körben nem épp bizalomgerjesztő, ellenben meglehetősen könnyedén veszi a felbukkanásunkat, ami azért ad okod a bizakodásra. Még ha a bizakodás nem is olyasmi, amit ebben a szakmában gyakran tanácsos lenne megengedni magunknak. Főleg nem terepen. Főleg nem egy földön kívülivel. Nem csodálom, hogy egyesek fenyegetésnek tartják egy asgardi jelenlétét. Kissé… hogy is mondjam. Lehengerlő. Vagy Thor és Loki után már csak ösztönösen sokat olvas be az ember a dologba. De hogy mások, mint mi… nos, ez kétségtelen. Én azonban a „másra” sosem gondoltam megvetendő dologként. Épp ellenkezőleg.
- Vagyis várt minket – jegyzem meg szórakozott mosollyal, és míg elsőre ez talán meglepőnek hangzik, ha jobban belegondolok… nem igazán az. Ha megjelenik valaki váratlanul a bolygónkon, akkor valóban borítékolható, hogy a lehető leggyorsabban ott fogunk teremni, amennyire az kapacitásunktól telik. Főleg, ha az illető ilyen könnyen megtalálható, mert nem is próbál elrejtőzni - Henry – biccentek az egyik másik kocsiból kiszálló ügynöknek, hogy kapja fel a nőt, gondoskodni kell róla, ez egyértelmű, noha még nem tiszta a kép, hogy mivel is állunk szemben, vagy mi történt.
Szerencsére Sif hamar beszélni kezd. Szimpatikus, hogy nem kell körítést adnom nekem sem arról, miért vagyunk itt, mit akarunk, főleg, hogy a jelek szerint ő is kellőképp tájékozott rólunk, legalább annyira, mint mi róla. Ez mindent sokkal egyszerűbbé tesz, de még így is nehezemre esik nem meglepődni a hallottakon.
- Egy földi nő Asgardban? – ismétlem meg szinte csak magamnak, neki lehet, hogy van erre elmélete, de nekem… hát nekem biztosan nincs, ráncokba is szalad a homlokom - Természetesen segítünk, utánajárunk. Kit keresünk, és mire gyanakszik, Sif? – kérdezem, majd egy félmondattal utasítom a B csapatot, hogy vigyék a nőt biztonságos helyre, orvosi vizsgálat és azonosítás céljából.
Credit :
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Ügynökök és Sif Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Ügynökök és Sif Empty


Hétf. Jún. 15, 2015 9:31 am
Tárgy - Re: Ügynökök és Sif


 

 

Ügynökök & Sif
A mai nap kellően érdekesnek indult. Asgard egyik túlsó szegletében némi felfordulás tört ki. Mikor oda mentem, hogy rendet tegyek, nem gondoltam volna, hogy azt fogom ott találni, amit. Egy halandó volt, a nő őrjöngött, neki esett mindennek és mindenkinek, akit csak látott, egyértelműen volt valami galiba az egészben. Egy egyszerű mozdulattal tettem őt ártalmatlanná, s vettem karjaimba, hogy elvigyem saját világába, miközben kérdések sokasága özönlötte el a fejem. Mit keres itt ez a nő? Hogy jött ide? Miért volt olyan, mintha berzerkelne? Többen is vannak? Gyorsan értem oda a Bifrösthöz, s megkérdeztem bátyámat, Heimdallt, nem látta-e, merről jött ez a nő, hogy került ide. Csak annyit mondott, hogy pontosan ő se tudja, de visszavisz minket oda, ahol utoljára látta, s közölte azt is, hogy egy másik asgardi is lent van, Ameron. A nevet hallva tudtam, hogy meg van a baj forrása. Megköszöntem a férfinek, majd elindultam a földre. Nem aggódtam különösebben, hogy nem találom meg a nő lakhelyét, a midgardiak leleményesek, eddig mindig küldtek fogadó bizottságot. Leérkezvén a földre körbe pillantottam, karjaimban a nővel. Nyugodt volt a környék, emberek szinte sehol. Mintha túl kihalt lett volna. Körbe fordultam, s épp ekkor jelentek meg az ismerős fekete hintók.
- Késtek.- mondom kis mosollyal az arcomon. Majd, elindultam feléjük.
- Ennek a nőnek segítségre van szüksége. És nekem is. - közlöm, miközben oda lépek hozzájuk, hogy átadjam az ájult midgardit.
- Ez a nő Asgardban volt... Egyenlőre fogalmam sincs, hogyan kerülhetett oda, de van egy erős gyanúm. A segítségük kellene, hogy megtalálhassak valakit ide lent, Midgardon.- vágok is bele gyorsan, nem vagyok az a mellébeszélős fajta. Ráadásul ha ez a nő ott volt, akár többen is lehetnek oda fent. Meg kell keresni Ameront, hogy ennek gyorsan elejét vegyük.
Note: A reagkódot köszönöm szépen a DC universes Cassandranak!

Vissza az elejére Go down


Teresa Sinclair

I am Shield Agent V. level
Teresa Sinclair
Agent of Shield
: Ügynökök és Sif Tumblr_nk9cpnE8Ig1rrb9xco4_250
Szintem : V.
Hírnevem : 0
Play by : Jennifer Lawrence
Csoportom : SHIELD ügynök
: Ügynökök és Sif Tumblr_nf1kk9KQXb1teh222o1_500

Ügynökök és Sif Empty


Szomb. Jún. 13, 2015 3:45 pm
Tárgy - Ügynökök és Sif 

  

 

Tessa & Sif

Nincs ugyan ellenemre semmilyen meló, amíg nem érzem magam tökéletesen jelentéktelennek, de ha már lehet válogatni… egy aasgardi érkezése mégis csak olyasmi, amihez szívesen ugrok azonnal. Ha már Thorhoz soha nem volt még szerencsém, pedig elhihetitek, ugyancsak kíváncsi vagyok most már a fickóra, akkor legalább valaki mást hadd ismerjek meg a híres, nevezetes Aasgardból. Már, ha kapunk lehetőséget az ismerkedésre, és nem egy Lokihoz hasonlatos vadállatot kapunk a nyakunkba. Hiába. Amikor a Földön kívülről kerül valami, vagy valaki a bolygónkra, annak mindig kétesélyes a kifutása, így hát jobb, ha fel vagyunk készülve mindenre. Remélem ugyan, hogy nem lesz rá szükségem, de nálam is be van készítve a rutin fegyverarzenál. Két kés a két csizmában, egy fagyasztó, pisztoly, és tárak. Nem mintha a lusta ügynökök közé tartoznék, épp ellenkezőleg, szerintem idén még szabadságot sem vettem ki, de annyira nem bánnám, ha nem kellene kirobbantanunk egy háborút mondjuk a Föld és Asgard között, hanem csak valami kis izgalmas oka lenne az idegen látogatásának…
- Nem, még nekem sem – rázom a fejemet Sharon kérdésére, miközben ráérős tempót diktálok a volán mögött ülve, nem lemaradva az előttünk haladó SHIELD járműtől. Ha engem kérdeztek ugyan, mindig kicsit is soknak és túlzásnak tartottam az efféle felvonulást, nem épp bizalmat szavazást sugall a látogatóink felé, viszont ez a protokoll, főleg Loki óta, és azért valljuk be, ez meglehetősen elég ok arra, hogy ne felkészületlenül hajítsunk csak oda egy-egy ügynököt, amikor azt sem tudjuk, mivel állunk szemben - Sif? – kérdezek vissza a nevet ízlelgetve - Thor oldalán harcolt valamikor, nem? – ráncolom kissé a homlokomat az újabb információk hallatán - Úgy érted,  hogy nem vele van, hogy egyedül jött, vagy okunk van feltételezni az ellenséges fellépést…? – mert hát ugye… ez éppenséggel nagyon nem mindegy, nem de?
Ellenben hamar kiderül, hogy ezt nem lesz sok időnk megtárgyalni, hiszen felbukkan a radarunkon a célszemély, és hamarosan be is futunk, az első kocsi mögé parkolok kissé hanyagul, de hát ennél fontosabb dolgunk is van. Sharonnal együtt szállok ki a kocsiból, a jármű elé kerülve pedig megpillantom azt, akit minden bizonnyal felismerne bárki más is – elvégre ezek az asgardiak nagyjából olyan hatást tudnak kelteni egyszerű, halandó emberek között, mintha Halloween lenne. Igazán nem bántásból mondom. Csak egy megfigyelés - Lady Sif? Carter és Sinclair ügynökök vagyunk, a SHIELD-től – szólalok meg hezitálás nélkül, amint a nő felfigyelt az érkezésünkre. Elvégre nem köntörfalazni vagyunk itt, és ha ellenségként érkezett… hát a SHIELD szót hallva ezt bizonyára hamar le fogjuk tudni tesztelni.Credit :


A hozzászólást Teresa Sinclair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 16, 2015 8:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Ügynökök és Sif Empty


Tárgy - Re: Ügynökök és Sif


Vissza az elejére Go down
 

Ügynökök és Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-