Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Tony & Clint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Tony Stark

I am Hero
Tony Stark
Agent of Shield
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Robert Downey Jr.
Csoportom : Hős

Tony & Clint Empty


Vas. Jún. 28, 2015 11:22 pm
Tárgy - Re: Tony & Clint

Clint & Tony▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲
Dehogynem olyan egyszerű. Nem vagyok SHIELD-es. Nem kötelezhet senki semmire, amit nem akarok megtenni. És ez alól se Phury se Phil nem képez kivételt. Viszont most a vitához sincs annyira kedvem, szóval ráhagyom. Majd úgyis láthatja még, amikor bebizonyítom, hogy nekem senki sem dirigál. De az egy másik mese lesz...
- New Yorkban azért harcoltam, mert Pepper megkért, hogy segítsek a SHIELD-nek, nem pedig azért, mert Phil szépen nézett rám.
Igazítom ki Clintet, hiszen utálom az embereket téves eszmékben gondolkodni, főleg, ha az engem is érint. Márpedig ez a legszebb kifejezéssel is, nyakig ellep, szóval innentől személyes az ügy.
A laborban már felállt a terep, mire csatlakoznak hozzám, JARVIS pedig már nagyítja a térképet aszerint, ahogy megkapja az utasításokat. Nem mondok semmit, csak megfeszülök, a kezem alig láthatóan jobban szorítja a korlátot, mint kellene. Jaj, ne. Azt hiszem, nekem most levegő kell, ha folytatjuk.... De kemény vagyok, kibírom, szóval csak hallgatok és hallgatok, és próbálom leküzdeni a gondolataim. Sikertelenül.
- Fogd be!
Szakítom félbe utolsó mondandóját, mert nem bírom tovább. A pulzusom az egekben, a fejem zsong, és úgy érzem, mintha meg akarnék fulladni. Levegőre van szükségem. Most.
Előre nyújtom a kezem, hogy pár másodpercen belül a páncélom többi része is rajtam legyen, aztán már ott sem vagyok. Kecsesnek nem nevezhető gyorsasággal és mozdulatokkal száguldok reppenek ki a másik kijáraton, egyenesen a szabad ég felé. Pánikolok, nem érzem jól magam, pedig már jó ideje vége van Afganisztánnak és az ottani tábornak. De még mindig nagyon élénken emlékszem rá, mintha csak tegnap lett volna.
...
Sok-sok perc, talán fél óra múlva térek vissza a laborba, kicsit lenyugodva, hogy ismét szembe találjam magam a modellel. Az agyam még mindig jár és jár és jár és jár, de jelen pillanatban inkább a mostani küldetésre koncentrál, semmint a múltra. Nem is nézek körbe, így nem tudom, hogy Clint elment-e vagy még itt van, de akár itt van, akár nem, a tervem nagyjából kezd összeállni. Majd maximum megkeresem kicsit később, vagy felhívom, ezen már nem múlik.

...

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Tony & Clint 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Tony & Clint 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Tony & Clint Empty


Vas. Jún. 28, 2015 12:40 pm
Tárgy - Re: Tony & ClintTony and Clint

- Attól tartok, hogy ez nem ilyen egyszerű. – mosolygok rá. És ezt ő is tudhatja. A SHIELD nem fogad el nemleges választ, ha mégis azt kap, akkor valahogy kifogja kényszeríteni az emberből az igent. A Bosszúállókra is nemet mondott először, nem? Most pedig mégis az. A SHIELD érti a dolgát.
- Rég igent mondtál már. Azért harcoltál New York-ban. – rántom meg a vállam. Fury rakta össze a Bosszúállókat, és ahogy ő, úgy én is elfogadtam a dolgot, ezzel pedig visszavonhatatlanul belecsöppentem valamin nálam ezerszer nagyobb dologba. Űrlények, akik megakarják szállni a világot? Eddig erről csak a filmekben hallottam. Nem bántam volna, ha ez így is marad.
A szavaira csak bólintok egyet, természetesen követem őt, megyek utána. Nem voltam még ennyire bent soha a Stark toronyba, de valami ilyesmire számítottam. A legújabb korszerű, vagy a korukat megelőző kütyük tárháza. A SHIELD-nél is van néhány, bár engem annyira nem izgatnak. Egyszerű ember vagyok.
- Valahol ott. A hegyi barlangokat előszeretettel használják bázisnak az afgánok, de egyesek szerint ott csak előőrsök vannak, a bázis pedig lejjebb, a hegyek aljánál.  – bökök a térkép felé, vagy mi is ez. 3D-s modell. Egész pontosan még senki sem mondta meg, hogy hol is van ez a hely. Vagy később jött volna ez a rész, vagy találjuk meg mi.
- Ahogy hallottam Afganisztán nem ismeretlen a számodra. Nem lesz gond? – mármint visszamenni oda. Sok olyan emberről hallottam már, akik nem tudnak visszamenni egy helyre, ahol hasonló megrázkódtatás érte őket. Katonák is vannak ezzel így, ez egy teljesen érthető dolog. – Mert benne leszel a sűrűjében. Szép kis csetepatét kell rendezned, hogy előugraszd a bokorból a fickót. – én pedig ott leszek és még mielőtt elmenekülhetne, hogy aztán újra felszívódjon, egy nyilat repítek a szívébe. Vagy a fejébe. Attól függ, hogy mennyire lesz tiszta a célpont. A lényeg, hogy így is, úgy is meghal.

303 ||  Very Happy  || Valami by valaki || ©

Vissza az elejére Go down


Tony Stark

I am Hero
Tony Stark
Agent of Shield
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Robert Downey Jr.
Csoportom : Hős

Tony & Clint Empty


Pént. Jún. 26, 2015 12:03 pm
Tárgy - Re: Tony & Clint

Clint & Tony▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲
Nem beszélhet, amíg rá nem bólintok. Hát azt már tudhatná, hogy én meg addig nem bólintok rá, amíg nem tudom, miről van szó, és ezt Phil is nagyon jól tudja.
- Akkor mond meg a feletteseidnek, hogy felejtsenek el.
Vonom meg a vállam, pukkadjon meg mind ott, ahol van. Mindennek ára van, és én csak egy piciny morzsát kértem a dologból, nem teljes aktákat.
Kicsit megnyugtat a dolog, hogy mindenkit éppen akkor kapnak elő, ha kell, de azért valljuk be őszintén, ez nálam extrán fordul elő. Csak akkor kellek, ha épp nincs már. És ez fáj, de mellette meg legalább lehet életem.
Miközben Tökfej felnyalja a padlót, egy éles, szúrós pillantást vetek Clint-re, amikor a poharaimmal szórakozik. Senki se szórakozzon a poharaimmal. De még a robotjaimmal se, pláne nem Pepper-rel, na meg a sor végére azért magamat is beillesztem...
Folytatom az abszolút még jó indulattal sem barátinak nevezhető csevejt, hogy legalább részleteket kicsikarjak belőle, úgy látszik sikerül. Egy hétig töménytelen megbeszélés, mindössze alig pár órányi partiért. Jól hangzik...
- Azt ugye tudod, hogy még bőven nem mondtam igent?
Vigyorodom el ezen kijelentésemen, nagyon érdekel, milyen képet fog vágni rá a jó öreg Barton. Közben viszont már összeáll valamicske a fejemben. Leteszem, jobban mondva levágom a poharam az itallal együtt a bárpultra, majd megindulok az én játéktermem felé.
- Követnél?
Szólok vissza még a fordulóból, majd eltűnök, hogy elfoglaljam helyem a magaslati pozíciómban. JARVIS-tól közben kikérem a Clint által említett terület 3D-s modelljét, bár be kell valljam, ez még irtó nagy terület, sok lehetőséggel, ahol a fészek lehet.
- Megmutatnád, hogy ez pontosan hol is van?
Teszem fel eme egyszerű kérdést, tök mindegy, Barton bejött-e vagy sem. Ha nem tudom meg, akkor megint JARVISnak kell elvinnie a balhét, mert mondjuk úgy, így is, úgyis megszerzem az infót, ami kell nekem. És, hogy ez mennyire igaz?
Mire esetleg Clint mellém ér, már ha bejön, szóval 1-2 perc múlva, már szűkül le a terület, az elején még egész Afganisztán helyett most már csak annak kb. negyede mutatkozik a térképen.
Az sem érdekel, ha egyedül maradtam, akkor maximum jót szórakozok a délután folyamán, fent említett pedig kitalál magától is, hiszen az infók már megvannak. Afganisztán, egy hét múlva, én csak szállítok.
- Köszönöm JARVIS, Megtennéd, hogy feltünteted az összes lehetséges helyszínt, ahol a SHIELD által vélt tábor lehet?
Várakozom egy helyben, amíg kijönnek az eredmények, és egyre jobban kezdem sajnálni, hogy nem hoztam magammal az italom...

...

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Tony & Clint 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Tony & Clint 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Tony & Clint Empty


Szer. Jún. 24, 2015 2:49 pm
Tárgy - Re: Tony & ClintTony & Clint- Amíg nem bólintasz rá a dologra, nem beszélhetek róla. – elvégre nem ügynök, így nincs is meg a szükséges szintje, hogy hozzáférhessen egy ügy adataihoz. Persze,  ez neki jó nagy fejtörést okozhat, de sajnos ez a protokoll, én is csak azt követem. Néha sajnos muszáj, de nem muszáj, akkor nekem se szokásom játékszabályok szerint játszani.
- Mindenki ilyen. Rogers, Nat, te, én… hívnak, ha szükség van ránk. – nem hinném, hogy jobban örülne annak, ha hetente fixen hatszor rángatnák el őt egy-egy bevetésre. Ő még a szerencsések között van, én még csak ennyire se tudom, hogy mikor van rám szükség. Hozzálehet szokni.
- A poharakkal azért spórolj. – mondom, ahogy idejön az a tökfejnek hívott robot és feltakarít. Talán csak rossz napja van. Nem tudom, hogy mi baja, Bosszúálló, tudta, hogy mit vállal azzal, ha a SHIELD-et beengedi az életébe. Ez van, hiába a sok szlogen meg a többi, a SHIELD soha nem fogja tiszteletben tartani azt, amit akarsz. Csak azt, amire szükség van.
- Nincs szükségem a dicséretére. Nem a kutyája vagyok. – mondom kissé komolyabban most. Semmi szükségem Coulson dicséretére. Senkijére sincsen. Amúgy is, Coulson jól tudja, hogy mire vagyok képes, teljesen felesleges tehát dicsekedni. Jelentést írnom azt kell. De az messze nem egyenlő a dicsekvéssel. – Akkor ezt úgy veszem, hogy igent mondtál. – mondom egyszerűen. Igenként kezelem, és úgy még beszélhetek is neki az ügyről. Megértem, hogy nem örül a dolognak, de ő Vasember, kicsit lehetne… kevésbé időzített bomba. Még ha ez is az imidzse, én nem valami újságíró vagyok.
- Mához egy hétre kezdjük meg az akciót. Egy afgán katonai tábor a célállomás. Nagyjából úgy harminc ember van állandóan ott, jól levédett a hely, tehát nem tudok bejutni egyedül. Coulson szerint.  – teszem hozzá. – A te dolgod lesz az, hogy előcsalogasd a fickót. Frontálisan támadsz, annyi bajt csinálsz, hogy menekülnie kelljen. Én pedig ott leszek, hogy leszedjem. – én leszek a magaslati ember, aki majd védi a seggét, míg lent harcol.


Vissza az elejére Go down


Tony Stark

I am Hero
Tony Stark
Agent of Shield
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Robert Downey Jr.
Csoportom : Hős

Tony & Clint Empty


Vas. Jún. 21, 2015 7:52 pm
Tárgy - Re: Tony & Clint

Clint & Tony▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲
A pénzem sem kell, és még az ital is megmarad nekem. Mi van ma? Meglátogatott a szerencsehozó manó?
Ettől függetlenül viszont egyre jobban motoszkál bennem az, hogy akkor mi a fenéért kellek én. Hát nemsokára megkapom a választ is. Oké, felfogtam, hogy mi a helyzet, bár attól egy pillanatra megmerevedek, amikor faluk, vagy milliók sorsával játszhat valaki. Innentől nincs több kérdésem. Vagyis van, szóval nem fogom magamban tartani.
- És mi lenne a feladatom?
Utalok arra, hogy nekem igazából még nem tisztázott a munkaköröm, Clinttel ellentétben. Mielőtt választ kapnék, iszom még egy pár kortyot, de közben csatlakozom fent említett személyhez, így mégiscsak kényelmesebb. Minden szót megízlelek, megrágok magamban, bár érdekelne, hogy miért nem mást küldenek ki Barton mellé. Hát erre is megkapom a magyarázatot, amitől tényleg kezdek felrobbanni. Tartalék. Hát persze. Mint mindig...
- Akkor megint én leszek az, akit sebtében elő lehet venni, és a polcról leemelni. Pompás.
Adok hangot véleményemnek, talán kicsit keményebben, mint kéne, olyannyira, hogy még a poharat is összetöröm.
- Jarvis, ideküldenéd tökfejt, hogy takarítson? Légysziii.
Szólok kedves barátomhoz, talán az egyetlenhez, aki közel került hozzám az évek alatt. Na jó, nem csak ő, de ő a legrégebbi cimborám. Ennek megfelelően cselekszik, és említett robot nemsokára nekilát eltüntetni az üvegcserepet és az elfolyt italt. Minő kár érte. A legjobb whiskey, amit a piacon találni lehet, és most folyt el belőle közel egy deci. Rémes ember vagyok...
- Tehát akkor mi is lenne most a feladatom? Elreptetlek odáig, hogy végezhesd a munkád, aztán hazareptesselek, hogy eldicsekedj vele Coulson-nak?
Fordulok el megint, mert erre innom kell, szóval visszasasszézok a pulthoz, hogy újabb, most jóval nagyobb mennyiséggel térjek vissza, tele jéggel, megbolondítva egy szem szegfűszeggel. Ezzel legalább van esélyem nyugodt maradni.
- Szóval akkor most, légyszi, bökd ki, hogy pontosan mi a terv, de időpontokkal. Mikor indulnánk, stb. Jó lenne tudni róla, és most nem csak magamra gondolok, de ezt azt hiszem, érted.

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Tony & Clint 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Tony & Clint 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Tony & Clint Empty


Csüt. Jún. 18, 2015 4:57 pm
Tárgy - Re: Tony & ClintTony & Clint- Nem tudom, hogy állunk anyagilag. Ügynök vagyok, nem pedig könyvelő. De gondolom inkább jön ide, mint megy lottózni, ha pénz kell neki. – rántom meg a vállam. Nem nagyon érdekelnek a pénzügyek, a lényeg, hogy én elvégzem a dolgomat, akinek a pénz a dolga,az szintúgy végezze el és jók vagyunk. – Nem, kösz, vezetek. – rázom meg a fejemet egy halovány mosollyal. Laura pedig megölne, ha rájönne arra, hogy ittam akár csak egy kortyot is. Egyszer még az esküvő után kissé…ittasan akartam a városba bevezetni, nem sok hiányzott, hogy a feleségem özvegy legyen. Azóta ezt nagyon szigorúan veszi. És hát, egy nő határozott tud lenni.
- A SHIELD ilyen. Akkor vesznek elő, ha szükség van rád. – rántom meg a vállam. Tudom milyen ez, ebből élek, de soha nem volt bajom ezzel, elvégre ezért szerződtem, nyilván halálra unnám magam egy irodában, egyszerűbb ha csak szólnak, hogy idő van, én pedig már megyek is.
- Nem kell megölnöd. Az az én dolgom. – pillantok fel rá. Na igen, nekem ezzel nincsen bajom, nem először esne meg, hogy elveszek egy életet. Ebből élek, soha nem gondoltam ezt túl. Ha megfizetnek érte, akkor nincs akadálya a dolognak. Persze, az erkölcs becsúszhat, mint például Nat-nél, de… ritka. Általában nem a jófiúkat kell  lelőnöm. – A fickó egyetlen hírmorzsával elérheti, hogy egy falu tűnjön el. Ez nem elég ok? – információkkal üzletel, ha azt mondja valakinek, hogy ott bizony amerikai katonák állomásoznak, akkor azt a helyet porig rombolják, nem nézik, hogy kik halnak meg. A fickó persze csak csinálja amiben jó, ráadásul nem ingyen, de pechjére a SHIELD ezt nem nézi jó szemmel.
- Rogers és Nat küldetésen vannak, Banner kockázat, Thor pedig galaktikus utazót játszik. – válaszolom röviden és tömören. Marad így tehát ő, akit még mozgósítani tudnak, bár ennek én se örülök annyira, a csapatjátékban soha nem jeleskedtem annyira. – Tehát mi maradtunk. Én sem rajongok az ötletért, de minél többet tökölünk itt, annál tovább fog tartani a dolog. – én pedig hazaszeretnék érni vacsorára, Laura a kedvencemet csinálta, a srácok pedig hazavárnak.


Vissza az elejére Go down


Tony Stark

I am Hero
Tony Stark
Agent of Shield
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Robert Downey Jr.
Csoportom : Hős

Tony & Clint Empty


Szer. Jún. 17, 2015 4:19 pm
Tárgy - Re: Tony & Clint

Clint & Tony▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲
Mit nem mond... Nem kell a pénzem. Egy kicsit meghökkenek rajta, és így leengedem a kezeimet is, de azért muszáj visszacsípnem.
- Akarod mondani... Nem kell neki most extra támogatás. Egy italt?
Emelem ki a "most" és az "extra" szavakat, mert hát azért na. A másik mondatom viszont nyitva hagyom és elmegyek tölteni. Ha ő nem is, én biztos rászorulok egy szíverősítőre, és nem is tévedek. Naná, hogy megint csak a dolgaim kellenek.
- És mit akar, mit tegyek? Sosem szokott megkeresni, hacsak nem vészhelyzet van.
Vonok vállat a bárpult mögül, miközben ügyeskedem a jéggel. Egy pohár nekem, egy meg, ha Clint kér, akkor neki. Ezekkel vonulok vissza a nappali kellős közepére, figyelmen kívül hagyva a takarítónős megjegyzést, majd pár pillanat múlva már ott vagyok, ahol az előbb is álltam. Átvéve a dossziét, végighallgatom a rövid instrukciót, de valahogy nem köt le. Az első oldal nagyjából felénél tartok, mikor nagy csattanással összecsukom, mert nem érdekel.
- Nem ölök hobbiból. De még csak bántalmazni sem bántalmazok hobbiból. Szóval van valami nyomós oka is, hogy ezt kéne tennünk vagy csak azért, mert szúrja a szemét?
Nézek fel Barton szemeibe, és a hangom olyan komoly, az arckifejezésemmel együtt, mint nagyon ritkán. Az ilyen játékot sosem szerettem, és ez nem is fog megváltozni. A gyilkolással leálltam, elítélem, és ezt pont Coulson tudhatná a legjobban. Na jó, meg Nick, de ő ilyet nem kér, hacsak tényleg vészhelyzet nincs. Rá még talán hallgatok is, na nem, mintha Phil annyira lejjebb lenne a ranglétrán, csak nem olyan... Hát izé.. Ő nem Nick.
A beszélgetést viszont nem hagyhatom sem megakadni, sem befejeződni, hiszen mégiscsak én vagyok a házigazda, vagy mi a fene?!
- Miért pont hozzád oszt be Phil? Miért nem mehet veled Steve vagy Natasha. Vagy esetleg még ott van Bruce de még Thor is néha felbukkan. Szóval?
Kissé kezdek kijönni a sodromból, mert nagyon kezd betelni a pohár a folyamatos tartalék szerepből, amibe személyiségem miatt soroltak. Persze, ezt elfogadom, de azért ne akarja már senki, hogy szó nélkül hagyjam mindezt. Tiszta ellentét. De hát ez vagyok én.
A szemeim szinte lángolnak, a kezem keresztbe teszem, és elég kimérten bámulok Clint-re, hogyha kell, akkor erőszakkal szedjem ki belőle az infót, amit ő biztos tud. Én meg... Hát én MÉG nem tudom.

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Tony & Clint 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Tony & Clint 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Tony & Clint Empty


Kedd Jún. 16, 2015 2:35 pm
Tárgy - Re: Tony & ClintTony & ClintKissé meglepetten nézek fel mikor belépek és megpillantom őt fegyverrel a kezében, a másikban meg… abban semmi nincs. Azon van valami. Már éppen szóra  nyitnám a számat, hogy talán le is rakhatná azokat, mielőtt még valamelyikünket megöli, de nem mondok semmit se végül. Megtanultam már, hogy a milliárdosok túlságosan is a hirtelen fajtából valók, na meg ebben a szerkóban repked egész nap, gondolom tudja használni a kesztyűt. A pisztolyban már nem vagyok biztos, abban sem, hogy egyáltalán valaha is használta. Vasember az én tudomásaim szerint nem pisztollyal a kezében megy bele egy jó kis csetepatéba, de kitudja, talán úgy gondolta ideje profilt frissítenie.
- Nem kell neki a pénzed. – mondom neki kurtán. Legalábbis én nem tudok arról, hogy most kell-e neki, de gondolom, hogy kért már kölcsön, egy SHIELD méretű szervezetet nem lehet csak úgy a semmiből újjáépíteni, de nekem ez nem dolgom. Én csak végrehajtó vagyok, ügynök, azzal, hogy mit tesz a főnök nem foglalkozom. – De Vasember igen. Úgy gondolja segíthetnél nekem egy ügyben. – szóval a segítségére lenne szüksége. Nem nekem, én mondtam már Coulson-nak, hogy egyedül is megtudom oldani. Ha túléltem Budapestet akkor ez meg sem fog kottyanni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy beszéljek a kedvenc milliárdosunkkal. Mit veszthetek?
- Na és a takarító? – ha már ennyire gazdag akkor felvehetne egyet, nem? Vagy még jobb, építhetne magának egyet, ahhoz úgy is ért, és még csak el sem kéne viselnie az esetleges utálatos emberi természetét. – Ez lenne a feladat. – lépek hozzá közelebb a kezébe nyomva a dossziét ,amit felhoztam magammal. Benne a célpont nevét és képét találja, illetve egy alaprajzot. A Pentagonét. – Az igazi nevét senki nem tudja, Szellemnek hívja magát, információkkal kereskedik, Coulson nagyon szeretne megtudni valamit tőle. Aztán pedig holtan látni, bár ezt nem mondta ki, nem vagyok hülye. Coulson mindig is túl erkölcsös volt. Ezért van szüksége a hozzám hasonlókra, akik bemocskolják a kezüket időről-időre, hogy neki ne kelljen.


Vissza az elejére Go down


Tony Stark

I am Hero
Tony Stark
Agent of Shield
Szintem : Nem vagyok ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Robert Downey Jr.
Csoportom : Hős

Tony & Clint Empty


Szomb. Jún. 13, 2015 1:59 pm
Tárgy - Re: Tony & Clint

Clint & Tony▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲  ▼  ▲A napi programom a szokásos volt, de mégiscsak más. Komolyan. Már vártam, mikor tolja ide az arcát bárki, akire most abszolút nem vagyok kíváncsi. Nick tervez valamit, de még rejtély, hogy mit, JARVIS dolgozik az ügyön, de időbe telik.
A műhelyben már éppen sürgetni szeretném, amikor megszólal a csengőm. Vagyis jelez Jar, hogy Clint itt van. Na de jó. Még csak a személyes megjelenés sincs meg, futárt kellett küldeni. Nem baj, hadd főljön a levében egy darabig, nem érdekel.
Az viszont egyre inkább, amikor nem adja fel. De miért is adná, hiszen Barton közel annyira kemény dió, mint Phil. Pedig ő se semmi...
Éppen ezért viszonylag kimosakszom az olajból, és minden egyéb folyadékból, amit a páncélok bütykölése közben szedtem össze, azonban az egyik "kesztyűm" na meg egy pisztoly a segítségemre marad. Ha olyan kedvemben leszek, talán még használom is ezeket.
Amikor felérek a nappaliba, csak kinyittatom Jar-ral az ajtót, majd minden köszönés nélkül kezdek bele a mondókámba, természetesen a fent nevezett eszközöket készenlétbe állítva...
- Ha azért jöttél, mert Phil küldött, inkább menj el. Sem az idő, sem az alkalom nem alkalmas, hogy a pénzemért könyörögjön.
Valahogy nem vagyok most kivételesen adakozó kedvemben, bár ami azt illeti, abszolút nem vagyok olyan hangulatban, hogy Nick vagy Phil bármit is kérhessen. Elvégre semmi közöm hozzájuk.
- Ha viszont nem, akkor gyere beljebb. A kupiért és mocsokért nem kérek bocsánatot, nekem így tetszik.
Vonok elég lezseren vállat, ha pedig nem érzékelek közben semmi veszélyt (milyen ironikus...), akkor még a fegyvereimet is hajlandó leszek lejjebb ereszteni. Sőt, remélem, hogy így tehetek, mert így elég pocsék beszélgetni. Clint meg lehet, hogy meg se érdemli. Majd kiderül...

Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Tony & Clint 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Tony & Clint 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Tony & Clint Empty


Szomb. Jún. 13, 2015 10:32 am
Tárgy - Tony & ClintTony & ClintKész röhej. Nem értem, hogy mit keresek itt, de Coulson külön kiemelte, hogy keressem fel Starkot, mert a segítsége elkelhet. Azt nem tudom, hogy őt magát tájékoztatták-e arról, hogy úton vagyok hozzá, de úgy hiszem, hogy nem. Ez csak sejtés, de Stark nem a SHIELD tagja. Bosszúállónak Bosszúálló, de emellett egy milliárdos playboy, aki nem éppen a szerénységéről híres, vagy arról, hogy kiszámítható lenne bármely lépése. Coulson talán nem mondott semmit se, hogy Stark már ne rendezkedjen előre. Vagy ha mégis elmondta, hogy mi a helyzet, akkor reménykedhetek abban, hogy nem egy kisebb háborús övezetbe fogok majd csöppeni egyből. Nem lenne valami célravezető.
- Öhm… Mr. Stark otthon van? – otthon. Ezt a helyet nem otthonnak hívnám, de végül is nézőpont kérdése a dolog. Nem tudom, vagyis most nem jut eszembe, hogy miként is hívják a komornyikot, aki amúgy is egy számítógép, de a lényeg, hogy szóljon Stark-nak arról, hogy itt vagyok. Remélem nem fog akadékoskodni és nem beengedni, én sem azért vagyok itt, mert épp semmi jobb dolgom nincsen. Coulson mondta, hogy jöjjek ide, mert Stark… képességei elkélhetnek. Ő mondta így, nem én. Mindegy, ha Coulson így véli akkor csak van valami a dologban, szóval itt vagyok. Már csak ajtót kéne nyitnia.
Fura, hogy soha nem voltam még itt azelőtt, bár gondolom a többiek sem. Natasha igen, ő dolgozott itt azt tudom, de én a magam részéről talán még kissé kerültem is a helyet. Az én ízlésemnek kissé túl nagy és hivalkodó, jobban kivagyok békülve a saját házammal. Egyszerű, elférünk benne, nekem ez pont elég. Na meg az, hogy nem tud róla senki sem, és ez jobb is, ha így marad. A család mindenki számára fontos, akárkik is jelentsék azt, az ember pedig mindent megtesz azért, hogy megvédje a szeretteit. – Tényleg sürgős lenne! – sürgetem egy kicsit meg a számítógép, és ezzel Stark-ot is.


Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Tony & Clint Empty


Tárgy - Re: Tony & Clint


Vissza az elejére Go down
 

Tony & Clint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: . :: .-