Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Jane & Natasha °° Good to see you again!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Jane Foster

I am Scientist
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 2
Play by : natalie portman
Csoportom : civil
:
Szer. Jún. 17, 2015 5:55 pm
Tárgy - Re: Jane & Natasha °° Good to see you again!


Hűvös szél süvített be a résnyire nyitott ablakon, én pedig úgy pattantam fel székemből, mintha parázson ülnék. Szétnéztem az üres laborban és csalódottan nyugtáztam, hogy egyedül vagyok, mint a kisujjam. Ugyan eddig is tudtam, hogy én vagyok az egyetlen, aki a szabadnapján is itt van, de azt hittem, hogy… teljesen mindegy, néhány nap telt el azóta, hogy ismét itt hagyott. Sok a teendő, egy egész birodalom vár rá. Mégis… teljesen mindegy, hajthatom egész nap, akkor sem lesz jobb.
Sírásra görbült ajkakkal ülök vissza mára már kényelmetlenné vált székembe és görnyedek ismét a laptop és a könyvek fölé. Ezzel talán elterelem a figyelmemet. A nyakam szorgos ujjak után visít, kicsit megnyomkodom. Különös bizsergés fut végig gerincemen, néhány pillanat múlva pedig a hajam szanaszét áll a fejem tetején. Mókásnak tűnik, talán még egy halvány mosoly is megjelenik szám sarkában, de a történtek után nem kéne nevetségesnek felfognom semmi szokatlant. Lesimítom kósza tincseimet és újra a számítógép felé fordulok, de épp hogy ujjam hegye megérintené a billentyűzetet, a masina megadja magát és sisteregve, pittyegve a másvilágra távozik.  
-Ne, ne, ne, kérlek ne csináld ezt! – Homlokom hangos csattanással válik egyenlővé az asztal lapjával. Miért velem történik minden szerencsétlenség? Hol van egyébként Darcy. Már rég itt kéne lennie. A gyakornokom biztos a gyakornokával van valahol. Jellemző ez Darcy-ra.
Mély, tisztító levegőt veszek, ellököm magam az asztaltól, székem hangosan csattogással gurul a kávém felé, ami azt hiszem már rég kihűlt. Belekóstolok és fintorogva tolom a mikróba.
Amíg az éltető nedű melegszik, újra van időm azon gondolkodni, vajon most az egyszer végleg itt marad velem? Újra bajba kell sodornom magam, ha látni akarom? Tulajdonképpen most már így fog működni a dolog? Férfiak…. megforgatom szemeimet és a lift irányába kapom a fejem. A rozoga gépezet nyikorogva áll meg előttem néhány méterre, én pedig lélegzetvisszafojtva várom, ki fog kilépni rajta. Mielőtt még a szívem hármat fordulna mellkasomban, tisztázom magamban, hogy Thor nem lifttel fog érkezni, így nyilván valamelyik munkatársam az, aki meglep.
És valóban, meglepetés is lett. Talán jobban ki is ütközött arcomra meglepetésem, mint azt én hittem.
-Natasha?! – Szemöldököm felszalad, homlokom ráncos lesz, a szám mégis hatalmas mosolyra húzódik. Gyanítom, nem vagyok szép látvány. Odagurulok elébe, bár nem is értem, miért nem állok fel székemből. - Örülök, hogy látlak. – Vigyorgok fel rá, majd amikor az agyam egy hátsó része kattogni kezd, úgy pattanok fel, mintha darázs csípne - Ugye nincs baj?! – És mire megkapnám a válaszom, a kávém hangos durranással tökreteszi a mikrómat… ez nem az én napom.

Vissza az elejére Go down


Natasha Romanoff

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Hétf. Jún. 15, 2015 4:08 pm
Tárgy - Jane & Natasha °° Good to see you again!Good to see you again!


   

Jane & Natasha

Már-már kezdett egészen furcsán hatni rám a dolog, miszerint senki nem kívánt világuralomra törni, megbuktatni a Shieldet vagy kiiktatni a bosszúállók bármelyikét. Rég valamelyik tengerparton kellene lennem, egy wellness központban, de legalább a védett házban, Clinttel, Laurával és a srácokkal. Mégis valahogy rossz előérzetem volt, és szerettem volna a közelben lenni, ha történne valami. Különben is, én nem rohanhatok haza a családhoz, mihelyst egy kis szabadidőm van. Nekem nem lehet családom... Tony és Pepper a Karib-szigetekre utazott, Bruce Sanghaiban segít a fejeseknek egy kutatásban, Thor uralkodói kötelességét teszi Asgardban, Clint és Laura pedig örül, ha tölthetnek együtt kis időt, nem kell, hogy még én is a nyakukon lógjak, Hill ügynökkel sosem jöttünk ki, még az ügynökségből is kiszakadnék inkább most, ha van rá alkalmam. A legfurább, hogy Steve is lelépett, és folyton ki van kapcsolva a telefonja, már, ha egyáltalán használja... Én voltam az egyetlen szerencsétlen, akinek csak a munkája van, aki olykor nem találja a helyét a világban. Egyetlen ember jutott eszembe, aki még ilyenkor is dolgozik és talán még kíváncsi is volna  rám. Jane. Mire észbe kaptam már úton is voltam, hogy megzavarjam a szoros mindennapi teendőiben. Nem vagyok az a közvetlen, barátkozós típus. Ráadásul nehezen viselem a tűzrőlpattant, makacs és különösen beszédes embereket. Jane mégis pozitív benyomást tett rám, akárhányszor csak találkoztunk, még ha nem is történt meg túl sokszor. Szerettem egyedül lenni, a magányt viszont gyűlöltem és mivel most mindenki másban lelte örömét, úgy éreztem magamra hagytak. Erre sürgősen megoldást kellett találnom. A Jane Foster nevű megoldás pedig egész jól hangzott, hogy tegyek egy apró látogatást Thor munkamániás szíve csücskénél.
Fogtam a dzsekim bedobtam az anyósülésre, feltettem a napszemüvegem, én pedig már huppantam is a volán mögé, becsapva magam mögött az ajtót.  Beindítottam a motort  és útnak indultam.
Útközben eltűnődtem rajta, nem-e lett volna illendőbb inkább előtte felhívnom, egyáltalán rá ér-e vagy szeretne-e mondjuk egyáltalán találkozni. Minden más normális ember ezt tenné. Igen, mindenki más, aki bármilyen értelemben is normálisnak nevezhető. Bár az elmémmel nem volt probléma, mégsem éreztem magam normálisnak. A normális emberek nem kémkednek a fél világ után, gyilkolnak parancsra, mentik meg a földet, és találkoznak idegen fajokkal. Inkább bonyolult vagyok, mintsem normális... Hihetetlen, hogy ennyi év után is képes vagyok ilyeneken elmélkedni... Hasonló gondolatokba merülve vezettem egészen a laborig, ahol biztos voltam benne, hogy megtalálom Jane-t. szabályos parkolás, központi zár, és már szedtem is a lábam a bejárat felé. Csupán párszor jártam itt, akkor sem igazán néztem körül, úgyhogy csak reménykedni mertem benne, hogy a járás ugyanaz, ahogy arra emlékszem. Belépve a bejáraton levettem a szemüvegem, majd egy pillanatnyi egy helyben állás után a liftek felé vettem volna az irányt, azonban egy ismeretlen, első benyomás után elég idegesítő, mély hang meg nem szólított volna.
- Elnézést hölgyem! - gyanútlanul fordulok meg a felém közelítő, egyenruhás, köpcös fickó felé. 'Ez meg mégis mit akar?'
- Hölgyem ez nem hotel, ide nem sétálhat csak ú... - elakadt a szava, amint közelebb ért. Nem vagyok egy nagyra nőtt valaki, de még nekem is lefelé kellett néznem, hogy egyenesen a képébe bámulhassak. Meglepetten pislogtam rá, mégis pár másodperc után rájöttem, hogy valóban igaza van.
- Oh, elnézést Uram, én csak Ms. Foster...  - de esélytelen volt, mert belém fojtotta a szót - Ms. Romanoff? - kérdezte elképedve, én pedig csak még bambábban néztem rá. - Errefelé nagyon sokan ismerik a nevét, Kisasszony - vigyorgott rám a hatalmas szájával - elnézését kérem, menjen csak, érezze magát otthon. - vigyorodott el még inkább.
- Nos... öh... köszönöm! - halvány fogalmam sem volt, hogy erre mit is mondhatnék. Zavartan intettem, majd szapora léptekkel a lift felé vettem az irányt. Hála a jó égnek, az épp rám várt, beléptem, majd határozottan megnyomtam a nyolcas gombot. Hát... végül is mindig jól esik, ha az embernek akad rajongója.' - gondoltam és elmosolyodtam, ahogy bezáródott a liftajtó.


✗ Credit || Szószám: 633 || Zene: Love me like you do
Vissza az elejére Go down
 

Jane & Natasha °° Good to see you again!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Natasha Winmer
» Natasha Romanoff ~ Black Widow
» Jane Foster /Foglalt/
» Algernon & Gwen – Good luck
» Natasha Romanoff - Fekete özvegy /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-