Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dahna & Amy } Keep calm and uhm...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Amy Kenward

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Várom : A testvéremet
Hírnevem : 0
Play by : Kristin Kreuk
Csoportom : AUTHORITY
:Szer. Jún. 17, 2015 4:05 pm
Tárgy - Re: Dahna & Amy } Keep calm and uhm...Dahna & Amy

It's a simple dayAnnyi mindent láttam már. Egy bekattant drogos bármire képes az anyagért, vagy az anyag hatására, s bár közel sem láttam bele a gyilkosságiak munkájának teljességébe, rengeteg szörnyűséget tapasztaltam, ami később a segítségemre lett az eleinte átvészelt álmatlan éjszakák után. Már nem drognyomozó vagyok,  nem kell a különböző szintetikus tudatmódosítókra fognom a tényt, hogy az emberi gonoszság határtalan. A rendőri hivatáshoz gyomor kell, idegrendszer, kitartás, némi empátia, pláne a hasonló helyzetekben, viszont azt is hamar megtanultam, hogyan kell megtartani a semlegességet és nem elgyengülni egy síró szemtanúval szemben. A közöny egy másik olyan tulajdonság, ami belerögzül az emberbe, s olyan automatikusan rögzül, mint az előbbi jelvényvillogtatás.
- Igazán sajnálom, de muszáj. Tudja, a friss emlékek a legjobbak. De aladjunk lassan, jó? Annyiszor állunk meg, ahányszor csak akar. - Próbálok kedves maradni, a határozottság viszont nyilván kell ahhoz, hogy szépen mindent kiszedjek belőle. - Mennyire ismerte Thomast? Mióta dolgozott önnek? - Teszem fel az első kört, amiből azt is leszűrhetem, mennyit találkozhatott vele ahhoz, hogy esetleg a továbbiak folyamán egy kis jellemábrázolást is kicsikarjak majd. - Hogyan viselkedett általában? Kedves volt, vagy inkább tartózkodó? - Jön az újabb kérdéssor, amiből szintén megtudhatok ezt-azt. Reményeim szerint a drágalátos társam eközben azon "fáradozik", hogy leinformálja a hullánk családi és anyagi helyzetét. Talán még ma beszélhetünk a srác hozzátartozóival is.credit by Amy


Vissza az elejére Go down


Dahna Lazzini

I am Civil
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : -
Várom :
Hírnevem : 0
Play by : Dita von TeeseSzer. Jún. 17, 2015 2:07 pm
Tárgy - Re: Dahna & Amy } Keep calm and uhm... 

  

 

Dahna & Amy

New York-ba körülbelül két hete érkeztem felváltani Gino bátyámat, hogy ő haza tudjon repülni. A Lazzini's ugyan még bőven a nyitás előtt áll, de nem lehet elégszer a munkások körmére nézni. Ha nincs valaki mellettük képesek és hazaviszik az építőanyagokat vagy be sem mennek dolgozni. Az étterem az egyik legforgalmasabb úton helyezkedik el, a nyitás után emiatt nagyobb érdeklődésre számítunk. Úgy tervezem, hogy még maradok legalább két hónapot. Lakást nem bérlek, lehet, itt lenne az ideje. Rafaelt nem kerestem fel, terveim szerint nem is fogom. Szeretném a lehető legtöbb időt tőle távol tölteni. Lakás hiányában követem a testvéreim példáját, és a leendő étterem személyzeti részén kialakított ideiglenes lakhelyen húzom meg magam. Elegánsabb lenne, ha szállodába költöznék, pénzem lenne is rá. Viszont így együtt lélegezhetem az étteremmel. Ez pedig mindennél fontosabb.
A munkaidő lejárta után a munkásokat meghívom vacsorára. Én készítettem mialatt ők dolgoztak. Megérdemlik, hiszen tényleg becsületesen végzik a munkájukat. A vacsora jókedvűen zajlik. Nem hiába a férfiak a hasukat szeretik a legjobban.
- Miss Lazzini, ez a felfújt mennyei!- kiált fel jókedvűen Thomas Cromwell, az egyik munkás.
A többiek helyeslően bólogatnak, majd a tegnapi meccsről kezdenek beszélgetni. Én is leülök közéjük míg be nem fejezik az étkezést. A búcsúzás után már csak Thomas marad az előtérbe.
- Mit szeretnél Thomas?- érdeklődöm miközben a tányérokat kezdem összeszedni.
- Miss Lazzini, az van... Szóval arra szeretném kérni- dadog, mire rögtön sejteni kezdem, mi oka lehet az itt maradásnak.
- Fizetésemelést szeretnél?- kérdezem, mire tétován bólint.- Figyelj, tudod, hogy ez nem így működik. Már így is kivételezek veled, mert tudom, milyen nehéz neked. De ennél többet nem tudok tenni, nem tehetem.
Kérem, hogy várjon egy pillanatra míg hátramegyek és előhozom a költségvetésről szóló papírokat. Habár ilyen döntést jobb szeretek a testvéreimmel együttesen meghozni, most talán kivételt tehetek.
Utána minden összefolyik, a rémület és a rettegés uralkodik. Mio Dio! Sikítani akarok, de a hang bennmarad. Apró nyöszörgésre futja.
A katatón állapotból egy rendőrnő hangja rángat ki.
- Üdv!-nézek rá és a jelvényére, majd a rendőrség által adott takarót magam köré csavarom.
Beletúrok az összekuszálódott hajamba. Minden jónak indult. Semmi sem utalt a ma esti tragédiára. Az egyik rendőr korábban a kezembe nyomott egy zsebkendőt, amivel megtörlöm kivörösödött szemeimet. Nem sírok, képtelen vagyok rá. Nagy levegőt veszek mielőtt megszólalok, nem szabad elvesztenem a fejemet.
- Sono confuso, detective. Össze vagyok zavarodva, nyomozó. Muszáj még egyszer elmondanom? Az egyik emberüknek már elmondtam.
Credit : || Szószám: 397 || Zene: melankolikus ||
Vissza az elejére Go down


Amy Kenward

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Várom : A testvéremet
Hírnevem : 0
Play by : Kristin Kreuk
Csoportom : AUTHORITY
:Hétf. Jún. 15, 2015 7:20 pm
Tárgy - Dahna & Amy } Keep calm and uhm...

it's a simple day
Dahna & Amy


Az áldozat egy munkás, a huszas évei közepéig jutott férfi, Thomas Cromwell. Két közvetlen közelről ejtett lövést kapott, bár az első is halálos lett volna, tekintve, hogy az  a homlokán át egyenesen szétloccsantotta az agyát. A második bónusz volt, egy mellkasba eresztett búcsúgolyó. A helyszín elhelyezkedése és a szemtanú életben hagyása (bár ez utóbbi inkább a közelgő rendőrsziréna miatt lehetett) kétség kívül felkeltette a figyelmem. Nem úgy, mint a társamét, akivel már a kocsiban összevesztünk a munka felosztását illetően. Egyébként is megvan a saját bajom, amire rátesz egy lusta, undok rohadék. Érik egy pofánvágás, ó de mennyire... Viszont abban tökéletesen igaza van, hogy egy sokkot kapott szemtanú nem értékelné a stílusát, habár ez a kifogás sehová nem vezet. Nem válogathatunk, mit akarunk és mit nem, a munkánk arról szól, hogy sikerrel végigvigyük a nyomozást. Ha nem volnék a társa, most neki kellene beszélni a járőrrel, megvárni a helyszínelők előzetes összegzését, és bizony a szerencsétlen nő nyávogását sem tudná megúszni. Én egy csodanő vagyok, hogy elviselem, komolyan...
Veszek egy mély levegőt és figyelmen kívül hagyom az egyébként is ki tudja, merre felszívódó faszfejt. Átsétálok az étterem előterén, azt pedig csupán magamnak állapítom meg közben, hogy egy gyilkosság mennyire alá tud tenni egy éppenséggel még ki sem nyitott üzletnek.  Hannibal Étterem néven talán sikeres lesz... Na, de félre a poénnal, mosolyogni egyébként sincs okom. Dolgozzunk.
Biccentek a járőrnek, aki két perc alatt ledarálja az alapfelállást, s míg hallgatom, szemügyre vehetem a tetthelyet, habár a helyszínelők elég morcosak, szóval jobb nem betolakodni a területükre. Azt viszont messziről megállapítom, hogy rengeteg a vér, még a falat is agyvelődarabkák díszítik. Guszta... Közönnyel fogadom a laboros kollégák neheztelő pillantásait, na jó, nézzük azt a tanút. A rendőr a személyzeti részhez vezet, a tulaj oda van elszállásolva. Bizonyára ki van borulva, így azt kérem, hogy a nőnél csak én legyek jelen a kis helységben.
Ahogy benyitok, rögtön megkeresem a szemkontaktust, majd teszek felé néhány határozott lépést, míg nem kerülök megfelelő közelségbe. A környezet teljes nyugalma legalább itt megvan, nem hallatszik be szinte semmi, ennek ellenére tökéletesen érzékelem a Dahna nevű személy összezavarodott feszültségét, habár a viselkedését még csak most fogom felmérni.  - Miss Lazzini, én Amy Kenward nyomozó vagyok - Szinte olyan sablonosan emelem fel a mondat közben a jelvényem, hogy már külön nem is kell odafigyelnem rá, minden automata...  Majdnem minden.  - Tudom, hogy megrázó ez önnek, de újra el kell mondania, mi történt, hogy minél hamarabb tovább léphessünk. Hogy érzi magát? Képes rá? - Teljes figyelmet szentelek Miss Lazzininek, és arra is odafigyelek, hogy megteremtsem a szimpátia lehetőségét, ez a nők esetében általában beválik. Leülök a kis helység egyik székére és várok. Ez egy ilyen helyzet.


Vissza az elejére Go downAgent of ShieldTárgy - Re: Dahna & Amy } Keep calm and uhm...


Vissza az elejére Go down
 

Dahna & Amy } Keep calm and uhm...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-