Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Raven & Natasha ~ been long time girl.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Raven & Natasha ~ been long time girl. Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Raven & Natasha ~ been long time girl. 2hpjc6b

Raven & Natasha ~ been long time girl. Empty


Kedd Jún. 16, 2015 4:38 pm
Tárgy - Re: Raven & Natasha ~ been long time girl.Natasha és Raven

▬▬▬▬▬▬ Credit : || Szószám: ide || Zene: [url=ide]ide[/url] || ▬▬▬▬▬▬


Az életem nem egy remek tündérmesébe illő kis szerzeményke. Olyan helyen tanultam, amit nem szívesen akarok vissza emlegetni, és olyan lettem, ami talán soha nem akartam. Megcsonkítottak engem, gyermekem nem lehet.

Bár lehet jobb ez így inkább. Nem tudom mi lett volna velem, vagy mi lenne, ha egyszer csak gyermeket nemzenék. Talán még az anyai ösztönök se lappanganak bennem.
Jellemem nem a vidám, mókás, viccelődő. Komoly, és valaki szerint nem tudok emberi kapcsolatokat teremteni. Szívem rideg, és talán sarat is pumpál. Ilyeneket is hallottam már. Tök aranyosak, de nem érdekelnek engem az emberek. A puszta létük és néha irritál engem.


Shield akadémiára nem rég érkeztem, hogy felkészítsek néhány diákot, akik kilépnek az ajtón és Shield tagjai lesznek. Valamint Coulson is megkért, hogy toborozzak embereket.  Pedig tudja, hogy a kapcsolatteremtés nem az asztalom.
Éppen képzem az egyik fiút. Nagyon béna szegénykém, de minden javítható.
KGB mozdulataim kicsit eltérnek a Shieldtől, talán ezért is vagyok hasznos Coulson számára.


Hirtelen valaki megragadja a akromat. Gyorsan igyekszem hárítani, majd a vörös lobonc alól felcsillanó szempárra leszek figyelmes.
- Romanoff.. – Suttogom, majd felveszem a törülközőmet és megtörlöm a nyakamat.
- Megismersz még? – Nézek értetlenül z

  

Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Natasha Romanoff

I am Hero
Natasha Romanoff
Agent of Shield
:
Szintem : ;; hetes
Várom : ;; Nick Fury, the boss
Hírnevem : 0
Play by : ;; Scarlett Johansson
Csoportom : ;; Heroes
:
Raven & Natasha ~ been long time girl. 2ymglth


Raven & Natasha ~ been long time girl. Empty


Hétf. Jún. 15, 2015 8:36 pm
Tárgy - Raven & Natasha ~ been long time girl.Raven + Natasha


Akárhogy is tevékenykedek mostanában, még a Shield része vagyok, és kétlem, hogy ez valaha is változni fog. Tény, hogy hetven évesen valószínűleg nem fogok részt venni kiküldetésben, mégis a Shield az, ahol hasznosnak, fontosnak érzem, amit csinálok. Nem születtem sem katonának, sem kémnek, és még csak bosszúállónak sem. Átlagos kislány voltam, nagy álmokkal, sok reménnyel és még több naivsággal. Aztán felnőttem, miközben megkísérelték kinevelni belőlem a tökéletes kémet, megfosztani mindentől, ami visszatarthat attól, hogy hatékony legyek.  Arra mérget vennék, hogy a KGB egy percig sem gondolta volna, hogy valaha is nem csak ellene, de a Shield oldalán hasznosítom majd a képességeimet. Nem ők csináltak belőlem bosszúállót, ők gyilkológépet. Rajta múlott, mit kezd a képességeivel  továbbfejlesztette azokat, megértette a világ működését és felülkerekedett mindenen, amiben eddig hitt és olyasvalaki lett, akire felnéznek, akit hősnek tekintenek. Ez a valaki pedig akárhányszor tükörbe néz reggelente, engem lát maga előtt. És bár vannak szörnyű dolgok, amiket inkább szívesen elfelednék, ma igenis büszkeséggel tölt el, az amivé. akivé lettem.
Viszont, csak mert bosszúállónak neveznek, nem hagyom magam mögött az ügynökséget. Szívesen veszek rész a Shield minden munkálatában, különös tekintettel a Hydra elleni intézkedésekre... Ma tizenkét új ügynök érkezett az akadémiára, hét hiú és öt lány. Én kísértem őket, Fury szerint jobb, ha nem zöldfülű navigál zöldfülűeket. Másrészről biztos benne, hogy a jelenlétem ösztönző hatással lesz rájuk a felkészülésben. Persze eszem ágában sincs kivárni, hogy mindből valamire való ügynök váljon, és magasabb szintre lépjenek, mert addig még meglehet szakállam nő. Mindenesetre ígéretesek és elszántak, ez jó kezdet. Erőnlétileg is már rég megfeleltek. Ha elég tökösek lesznek, shield-ügynök válhat belőlük. Ilyenkor gyakran eszembe jut, hogy mikor Clint "megnyerte" a feladatot, miszerint szervezzen be, hát nem volt könnyű dolga. Én nem tiszta lappal indultam, nekem sok volt már a számlámon, amit nem lehetett eltörölni, nem voltam olyan fiatal, mint ők, és más volt a felfogásom is. Mára mégis, érdemes nézni, hol tartok, összehasonlítás végett ez nem is lesz velük olyan nehéz munka. Nagy részt nem én végzem, én csak a kezdőlökést adom meg, aztán rábízom a többi nagyérdemű kiképzésre jogosult ügynökre.
Szerettem az akadémián lenni, szerettem azokat az éveket, ma pedig már jó érzés ide visszajönni. Minden egyes alkalommal, ha "idetévedek" körbejárok és informálódok, amiről csak lehet. Szívesen edzenék is a fiatalokkal, de most nem ezért vagyok itt. Most csupán a kísérő szerepe az enyém. Mégis önkénytelenül megállok küzdőpálya mellett. Jó látni, hogy legalább pontosan sajátítják el a harcművészetek mozdulatait. És a trénereik sem éppen amatőrök. Képesek elámítani, de a világért sem ismerném ezt be nagyközönség előtt. Tökéletesben emelt karok, jól irányzott rúgások, energikus és gyors mozgás. Még a végén féltékeny leszek. - mosolyodtam el szórakozottan, mikor közelebb léptem a gyakorlókhoz. A kung-fu egy stílusa, a vusu ez, amit inkább sportként űznek, mintsem gyakorlati használatra.  Nem szeretnék senkit kizökkenteni, de nehéz nem feltűnést kelteni. Próbálok úgy tenni, mintha csak észre sem venném a gyakran rám tévedő tekinteteket. Félreállok oldalra, hátamat nekivetve a falnak, figyelmemmel nem kis lámpalázat okozva az éppen a szőnyegre lépőknek. Nem fogom tagadni, ez jó érzés, simogatja a nem igazán létező egómat. Egészen belefeledkezem mindabba, amit látok... de várjunk... ezt a mozgás, ez mozdulatsor ebben a formában... ezt nem tanítják a Shieldnél. Hirtelen elkomolyodok, mert túl élesen rémlik fel, hogy az ilyesmit én hol tanultam... Közelebb lépek az egyik szőnyeghez, majd erős mozdulattal megfogom a lány karját, aki szinte pontosan reprodukálta a KGB-féle eltorzítását a kung-funak. Halkan, szinte suttogva kibukik belőlem:
- Már elnézést, honnan... - magam felé fordítom, őt, de ekkor ismerőssé válik az arc is... Emlékeimből keresem a nevet, amit az archoz tudnék társítani...
- Raven... - suttogtam meglepetten. Emlékszem rá, nem sokkal fiatalabb nálam. Ugyancsak ott képezték ki, ahol engem, de igazán szorosra sosem fűztük a kapcsolatunkat. Mit keres most itt?  Pláne úgy, hogy ő már idősebb és tapasztaltabb, mit az akadémián tanulók... Ki szervezte be? Egyáltalán hűséges a Shieldhez? Talán kiképző ügynök? ...és hogyhogy nem is tudtam róla... Hasonló gondolatok, kérdések siklottak át egyszerre az agyamban és mindre itt és most, azonnal választ akartam kapni.Vissza az elejére Go down
 

Raven & Natasha ~ been long time girl.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-