Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Mateo Emilio Lopes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Szer. Jún. 24, 2015 8:22 am
Tárgy - Re: Mateo Emilio LopesElfogadva, gratulálunk..
Nekem igazából tetszett ez a rövid jelenet ami bemutatást engedett nekünk a karakter személyiségébe és tulajdonságaiba. Ha figyelmesen olvassa az ember, minden apró részlet benne van, külső jegyek is minden, tehát szerintem kiváló munka. Egy újabb erős jellemű katonával bővül az oldalunk. Úgyhogy én nem is tartanálak fel abban, hogy a játéktéren játssz, hajrá! Üdv közöttünk!
Vissza az elejére Go down


Mateo Emilio Lopes

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Várom : Nope.
Hírnevem : 0
Play by : Taylor 'Fucking' Kisch
Csoportom : Más szervezet: USAF, Alezredes, Air Combat Command vadászpilóta.
:Kedd Jún. 16, 2015 6:33 pm
Tárgy - Mateo Emilio Lopes

Mateo Emilio Lopes
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi.

Ki vagyok?


Teljes neved : Mateo Emilio Lopes


Beceneved: Ne merészelj!


Szintem: IDE


Csoportom & Rangom : Más szervezet: USAF, Alezredes vadászpilóta, Authority


Születés ideje, helye: 1978.09.17. República de Colombia, Bolívar, Cartagena


családdal a kapcsolat: Csak a húgom él, de vele nem tartom a kapcsolatot.


5 db jellemző rád: arrogáns, beképzelt, kemény, tisztelettudó, elvárja, hogy vissza beszélés nélkül teljesítsék a parancsait, cigaretta, kávé-függő, olykor forrófejű.


Képességem:
Nincsenek képességei.

Titkos aktámMár több, mint tizenöt éve dolgozom az USAF-nál,mint Alezredes vadászpilóta. Apám is az volt, csak hogy egészen pici koromban elvesztettem, egy csatában meghalt, azóta tudtam, hogy olyanná akarok válni mint ő, ezért már pisis korom óta erre a hivatásra készültem, és nem is tudnék máshol dolgozni, ez az életem, az álmom, a vágyam.  Valamint semmilyen kapcsolatban nem állok sem a Shieldel sem a Hydrával. Nem is tudok a létezésükről. 

▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔMéregzöld íriszeimből düh szikrázik amikor meghallom a helyettesem szavait, abból a nőből kezd elegem lenni, mégis mi a francokat gondol, hogy majd éppen ott tartózkodik ahol kedve szottyan, az istenért én vagyok a felettese, nekem dolgozik, vagy nem?
-Nem hallottam tisztán, Scott, mondja el még egyszer,- keresztbe fonom kezeimet széles mellkasom előtte a helyettesem csak hallgat,- ismétlem még egyszer mondja el, vagy az elkövetkezendő héten a fogkeféjével fogja a szaros wc-kagylókat sikálni.- morranok rá. Ha ebben a pillanatban képes lennék, nagy valószínűséggel már füstöt okádnék az orrlyukaimból, mint valami sárkány. Még szerencse, hogy nincsenek ilyen különleges képességeim, ellenben a forró vérem annál inkább, és akadnak pillanatok amikor könnyű szerrel győzöm le és fékezem meg a temperamentumot. Ez nem az a pillanat. -na jó…- sziszegem az orrom alatt amikor a másik fickó végül veszi a bátorságot és megszólal halk, reszelős hangján.
-Nos, nem rég értesültünk róla, hogy Harlow Irakba tart valami magán jellegű akció miatt…. és- nem hagyom hogy végig mondja, az előbb is csak eddig jutott. Tenyerem és ujjaim gondolkodás nélkül, reflexszerűen szorulnak ökölbe, ahogy keményen csattan  sötét kávébarna színű bükkfa asztal masszív tetején, meg sem érzi, ellenben az én kezem. De most ez érdekel a legkevésbé. Komolyan az a hibbant tyúk az őrületbe fog egyszer kergetni, mégis mi a fenét képzel magáról? Hogy majd akkor jön és megy amikor kedve szottyan? Hát egyáltalán nem, ugyan is alám tartozik, és ha bassz'ki, ki küldöm Irakba akkor oda megy, de ha nem küldöm ki, akkor marad a seggén és amikor füttyentek neki, akkor neki azt kell kérdezni, hogy hány méterre. Erre mit csinál? Fogja magát és az idióta lelép Irakba!!! A cigarettás dobozom után kapok, majd ahogy remegő ujjaim elő kapják az első szálat, ketté törik, a francba, megpróbálom a másodikat éppen kihalászni, hogy mérgező füstjét le is tudjam küldeni a tüdőmbe miután meggyújtottam.
-Azt akarom, hogy kerítse elő, érje el, azon nyomban, beszédem van vele, nem érdekel milyen módon teszi, de öt percen belül a telefonkészülék másik oldalán akarom hallani a hangját, érthető voltam?- villannak rá jáde zöld lélektükreim, majd a kézfejemmel intek, hogy takarodjon a szemem elől és addig ide se tolja a képét amíg nem teljesítette amit akarok. Éppen ezért nem szeretem, hogy nők vannak a seregnél, egyszerűen képtelenek a parancsok teljesítésében, meg alapból egy nőnek nem automata gépfegyver való a kezébe, hanem fakanál és babakocsi. Régi módi lennék? Talán. De attól még igazam van, hiszen ha nem lenne, az a liba most itt lenne előttem….


 
K. - 25 - 6 éve


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Mateo Emilio Lopes összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2015 6:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Mateo Emilio Lopes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Egyéb szervezetek-