Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Charles Kenward - 100% kész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Charles Kenward - 100% kész Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Charles Kenward - 100% kész 2hpjc6b

Charles Kenward - 100% kész Empty


Pént. Jún. 19, 2015 10:12 am
Tárgy - Re: Charles Kenward - 100% készElfogadva, gratulálunk..Kedves Charlie!

Amy bizonyára örül neki, hogy itt vagy és én is nagyon.
Karakterlapod nagyon kicentizett és pmben még jobban bemutattad nekem az életét, aminek nagyon örültem.
Minden részlet figyelemre méltó, hiszen úgy mond szuper katona lettél, és ennek örülök, hogy tanácsomat is beleépítetted. Izgalmas dolgok lehetnek még itt, vannak, amik a lapból nem derülnek ki, de teljes körvonalat kaptam róla a pmben.

Egy igazán remek Usert is ismerhettem meg, és egy remek pofival gazdagodik az oldalunk színes választéka.

Képességednek is a gyenge pontját leírtad, és ezt jó tudni, hogy mivel lehet téged elkapni te superman! Razz

Foglalj kérlek avatár, képességet és indulhat is a móka! Very Happy


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Charlie Kenward

I am Inhuman
Charlie Kenward
Agent of Shield
: Charles Kenward - 100% kész Tumblr_mfqdy2lQQW1rijbg1o1_500
Szintem : -
Hírnevem : 4
Play by : Channing Tatum
Csoportom : Inhuman (Zsoldos)
: Charles Kenward - 100% kész Tumblr_masaloRsAL1rb6fp8o1_500

Charles Kenward - 100% kész Empty


Csüt. Jún. 18, 2015 2:16 am
Tárgy - Charles Kenward - 100% kész

Charles "Unbreakable" Kenward
"Gott weiss ich will kein Engel sein"

Ki vagyok?Teljes neved: Charles Davide Kenward


Beceneved: Kenward, Charlie, Bro, Ken


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Authority (USAF - százados), Inhuman


Születés ideje, helye: New York, 1985-05-07Család:  
▼ Amy Elisabeth Kenward (little sis'):  Emlékszem még arra, mikor azt tanítgattam Amy-nek, hogyan kell karokat hátra csavarni. Írni még alig tudott, de már olyan profin csavarta, hogy olykor még rajtam is kifogott. Aztán hamar növésnek indult, nagy sajnálatomra, és jó pár srácát elagyaltam a tudtával vagy anélkül, az ő nagy sajnálatára. Azt hiszem túl fiúsra sikerült „nevelnem”, ezért kötött ki végül a kötelékben.
▼ Elisabeth Kenward (anyu, szül.: Elisabeth Bradshaw): Egészen pici koromtól kezdve nagy rajongója voltam anyámnak. Rengeteget láttam mosolyogni, de majdnem ugyan ennyit aggódni is, elsősorban apám, miatt, aztán miattam, majd a húgom miatt is. Nem volt egyszerű élete mellettünk. És ki gondolta volna, hogy egy hatalmas titkot rejteget előlünk, mely miatt olykor szomorúan csillogott tekintete?
▼ Charles Thomas Kenward (fater): Mára már szerencsésen nyugdíjba vonult az öreg, aminek anyám valószínűleg örül, mert így már csak engem és a húgomat kell attól féltenie, hogy golyóval és koporsóban lát minket legközelebb. Én is jobban örülnék annak, ha tényleg a fenekén ülne, és nem hallanám azt olykor a húgomtól, hogy... de egy vén rókát elég nehéz lelőöni.
▼ James Cooper (James bácsi, keresztfater): Valójában nem volt a család vér szerinti tagja, de kölyök koromtól fogva ott volt velem. A faterommal együtt jártak az akadémiára, aztán később társak lettek... Sajnos alig pár hónapja eltávozott közülünk, szolgálatban érte útól a Kaszás. Ez késztetett arra, hogy hazatérjek... Pontosabban ez és anyám levele, amiben megvallotta nekem szörnyű titkát, melyet bár ne tett volna meg!
Jellemzőim (5 db):
▼ Tipikus alfahím lennék. Akkor érzem jól magam, ha a közelemben van a sleppem (a katonáim), de akkor se veszítem el a tekintélyt parancsoló kisugárzásomat, ha egyedül maradok.
▼ Nem csak szívatni szeretek másokat, hanem azt is élvezem, ha visszaélhetek a hatalmammal. Esélyes, hogy ha nem lettek volna magas rangú barátaim, már rég repültem volna a katonaságtól az elsimított kihágásaim miatt. (Amik végül nem kerültek be az aktámba.)
▼ Annak ellenére, hogy egy harci-állat vagyok, ha tehetem, elkerülöm a veszélyes helyzeteket. Jó taktikai érzékkel rendelkezem. Valószínűleg ezért bírta a főnökség a fejemet. Hiszen emiatt több katonát hoztam vissza élve, mint mások.
▼ Gyakran nem tudják, hogy viccelődöm vagy komolyan beszélek. Így volt ez akkor is, amikor otthagytam a köteléket. A társaim nem hitték el, hogy kilépek, pedig ennyi kőkemény bevetéssel a hátam mögött akár nyugdíjba is vonulhatnék.
▼ Ha rossz kedvem van, tényleg gonosz vagyok. Nem ismerek se Istent, se ember. Ha jó kedvem van, akkor az angyalok is irigyen tekintenek rám. (Legyek bármennyire elvetemült, mindig lesz egy valami, ami szent lesz számomra: A családom.)
Képességem:

Sebezhetetlenség: Immunis a fizikai sérülésekkel szemben. Megpróbálhatnak felrobbantani, vagy szitává lőni, esetleg kihajíthatnak egy repülőből... a taft még mindig tart. Achilles-sarkam: Ha benyomnak a víz alá és ott tartanak, akkor nem biztos, hogy kimászok élve. De az is elég ha félre nyelek egy korty sört...Titkos aktám
Még nem nyilvánvaló számomra, hogy egy én vagyok az ember, akit kikötöztek két ló közé. A habár nincs tudomásom róla, de a hydra befolyása által lettem inhuman. Viszont katonai képzettségem miatt már a Shield azt tervezi, hogy belógatja a horgát, hátha rákapok a csalira. Hydra vagy Shield lesz végül? Lehet, hogy kipróbálom mind a két oldalt.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔMég kis tacskó koromban ismerkedtem meg az elemiben a négy évvel felettem járó Stephannal. Magas, szálkás srác volt már akkor is, és nem sokat változtatott később se ezen az élete. Együtt játszottunk katonásdit, együtt dobtuk össze az első terepasztalunkat. Tudta, hogy mi a dörgés. És nagy szerencsém esett vele, mikor befogadott a sulis bandájába, mert különben Tommy-boi és a haverjai péppé-porrá vertek volna. James bácsi egyetlen fiaként látta meg a napvilágot, de korábban egy szót se hallottam róla, mivel az anyai nagynénjénél nevelkedett valamilyen gyermekelhelyezési dolog miatt.
Stephan ennek ellenére már gyerekként is úgy hasonlított az apjára, hogy le se tagadhatták volna a rokonságukat, velem ellentétben, aki nem voltam éppen egy mintapéldánya a családomnak. Olykor komor srác volt, aki mindig egy lépéssel előrébb akart járni másoknál. Toltál ellentétként, mégis legjobb barátok lettünk. Hihetetlen intelligenciájával, érveléseivel bárkit az ujjai köré csavart. Jól viselkedő kis fiú volt, de valójában mindig ő tartotta a kezében a szálakat. Ha valaki bajba került, azt lehet, éppen ő intézte el, hogy így történjen. Éles elméjével engem is magához vonzott, akár éjféli pillangókat a lámpás tüze. Olyan volt nekem, mint egy igazi bro. Mikor elballagott az elemiből, nagy komolyan rám nézett, a vállamra tette a kezét, és azt mondta: „Rád hagyom a csapatot. Vigyáznod kell rájuk!” A szavai olyan mélyen belém ivódtak, hogy még ma se vagyok képes lerázni a vállamról a felelősséget, ha valaki egyszer a nyakamba akasztja.

Ha valaki azt kérdezné, hogy miért választottam West Point-ot, akkor nem válaszolnám azt, hogy Stephan Cooper miatt, még ha ez is az igazság. Lelkes kis pudliként szegődtem a nyomába a highschool után is. Amikor pár évvel utána beiratkoztam az akadémiára, így fogadott: „Csak, hogy itt vagy! Már azt hittem, sosem jössz.” Pedig előtte majd' két éven keresztül nem is beszéltünk egymással egy szót se, még csak egy levelet sem váltottunk. A barátságunk rendíthetetlen volt, pedig a régi helyzet hamar megváltozott: Én lettem a nagy sportember, az, akit mindenki követett, míg ő a háttérbe húzódva figyelt... És irányított.

Csak akkor romlott meg egy kissé a kapcsolatunk, mikor elkezdtem csajozni. Úgy tűnt, hogy nem is igazán érti, hogy miért vagyok annyira oda azokon a formás combokon és kemény fenekeken. Néha már-már azt hittem - és olykor hecceltem is, - hogy forró, mint télen az otthoni radiátor. Ám a lelkem mélyén valahol mindig is tudtam az igazságot. Halálosan szerelmes lett a húgomba, mikor Amy elkezdett nővé válni. Pletykálta a baráti kör (hiszen mindketten a részei voltak), hogy egyszer megkérte a kezét, de mint a mellékelt ábra mutatja, a húgom nem az özvegye. Jobb is, hogy nem tudtam meg sose az igazságot, hiszen ha ez így lenne, akkor meg kellett volna agyalnom Stephant.

Az akadémiát követően távolodtam el a családomtól és a régi barátaim jelentős részétől is. Külszolgálatot kellett teljesítenem, Stephant pedig hamar beszippantotta a tiszti kar. Fényes jövőt jósoltak neki, ahogy nekem is, csak más terepen. Míg én inkább a gyakorlatban szerepeltem jól, addig ő a táblák előtt, a terepasztal fölött kamatoztatta a tudását. Hadnagyi rangfokozatom megszerzését követően az igazi életbe, éles helyzetekre vágytam, de nagyon hamar megtanultam azt, hogy ez nem játék és kacagás. Az első alkalommal, mikor igazi felelősséget vállaltam, majdnem otthagytam a fogamat és a társaimét is. Soha többé nem követtem el ekkora hibát.

A családom sokáig abban a hitben volt, hogy örökké katona maradok, ám az egyik nyaralásom alkalmával, mely kivételesen nem a családomhoz vezetett, hanem Stephan állomáshelyére, olyasmi történt, amit még mindig fel nem foghatok. Ha látsz valakit meghalni, a szeretteid közül, az megváltoztat... mindent. Stephan arról számolt be leveleiben, hogy hihetetlen felfedezést tett, és „alig várta, hogy ezt megoszthassa velem”. Ennek a remek felfedezésnek három dolog lett a vége: egy három hónapos szanatóriumi kezelés, melyből szinte semmire sem emlékszem; egy titkos akta az egyik megjegyezhetetlen nevű osztályon; és egy test nélküli temetés, mert Stephan állítólag olyan kicsi darabokra robbant, hogy nem volt lehetőség se arra, hogy összeszedjék. A kíméletlen, félig elfelejtett kezelés se képes elnyomni azt a fájdalmat, amit azért érzek, mert nem sikerült egy egységnek élve kihoznia mindkettőnket... Csalódtam a katonaságban, így hát leszereltem. Egyenlőre csak ideiglenesen, de érik a véglegesítés, ahogy egyre jobban érzem magam a „zsoldos szférában”. 
Your D. - 20+ - Long long time ago...


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Charles Kenward - 100% kész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-