Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Chris & Harlow #welcomehome

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Christopher T. Sloan

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Jay Ryan
Csoportom : authority
:Csüt. Jún. 25, 2015 4:31 pm
Tárgy - Re: Chris & Harlow #welcomehome

Christopher T. Sloan írta:
Dustine & Chris
-
Érzetem, hogy haza vágyott éreztem, hogy végre van itt rokonom.
Végre egy itteni rokon. Magamhoz ölelt, de nem egy kis ölelés volt, hanem egy hatalmas újra visszont lát ölelés. Kiskorunkban sűve főve együtt voltunk, nagyon szeretem őt. Családomból ennyi ember marad, mióta anyám meghalt rákban.
Ő és az apja akkor mindig végig velünk volt és támogatta apámat midenben. Ezért mindig hálás leszek nekik.

Mikor Dustine elment, lelépett a hadsereghez követve a családi példát, láttam némi megvetést apámtól, hogy na még neki is megy neked miért nem és azok a napok borzalmasak voltak.

Brzalmas volt, mert elment a második testvérem.

Nagyon jól esett, hiszen az ég tudja a vérszerinti húgom merre van.
Mindig képes bajba keverni magát, folyton folyvást olyan alakokkal van, hogy a ányinger kerülget engem. És persze, ez után elvárja tőlem, hogy én védjem meg őt.
Volt, hogy kivertem már a pasijának a ogát, aki bele vitte a drogba, a sok oylan dologba amit nem akartam, és ő sem szerintem.
- Hova akarsz menni elviszlek akárhová. - Mondom, majd elengedem és jól megnézem magamnak.
- Remekül nézel ki. - Mosolygok.

zeneszám • megjegyzés • ©

Vissza az elejére Go down


Dustine Harlow

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Kristen Stewart
Csoportom : Authority
:Hétf. Jún. 22, 2015 11:27 pm
Tárgy - Re: Chris & Harlow #welcomehome

   

Chris & HarlowAz, hogy öt év után ismét hazai talajon járhat a lábam, felfoghatatlan. Többször megsuhintott a halál bűzös lehelete. Néha úgy éreztem, megismétlődik a Harlow család sorscsapása és követem apámat. Vérfagyasztó volt a tudat, lehetséges, soha nem látom többé a családomat. Anyámat, ahogyan századszorra is próbál összeboronálni különböző férfiakkal. Bátyámat, aki apám után keletkezett űrt próbálta befoltozni. Öcsémet, akinek végre kezd az élete egyenesbe kerülni. Mikor kint ülsz és látod, ahogyan a homokvihar közelít megállíthatatlanul, elgondolkozol. Az élet rövidségén, a sorsszerű végzeten, a múlandó boldogságon. Azokon, akik nincsenek melletted. Pedig mindennél jobban szeretnéd őket magad mellett tudni még akkor is, ha ez lehetetlen. De nem szabad fel adni, küzdeni kell tovább és kitartani. Értük, hogy még egyszer láthasd az arcukat. Hogy magadhoz ölelhesd őket.
A szél a hajamba kap, ahogyan felkapom fejem. Ez a hang az elmúlt öt év alatt semmit sem változott, hacsak nem lett egy kicsit mélyebb. Szinte futva szelem át a köztünk lévő távolságot. Majd ugyanazzal a lendülettel átölelem.
Ő az első rokonom, akit látok hazatérésem óta. Eddig pszichológusokat, parancsnokokat és további katonákat láttam. Ki sem mozdultam az ideiglenesen fenntartott bázisról. Titokban érkezett haza a századunk, senki sem várt minket. Senki sem készített rólunk fényképet. Senki sem tud rólunk semmit. Az eltávot is hatalmas nehézségek árán tudtam szerezni.
Perceken keresztül lehunyt szemmel szorítom magamhoz. Végre valósággá válik hazatérésem. Van egy biztos pont, aminek hihetek, amiben bízhatok. Végre, végre tényleg visszajöttem. Egymás után peregnek le szemem előtt a távol töltött hosszú idő alatt megbecsült emlékek. Chris nem a testvérem, de annyira közel áll hozzám, mint Junior. Azonban Juniorra inkább, mint apára tekintek. Chris vált a bátyámmá., pont ez a magának való srác.
- Még szép, hisz te vagy a kedvenc unokatestvérem- szólalok meg sokára, mikor a torkomból eltűnik a gombóc. Így nem kell attól tartanom, elsírom magam. Bár az itteni pszichológus szerint jobban ki kellene mutatnom az érzelmeimet. Nem szabad magamban tartanom. Elég elrettentő aktát olvastatott velem, hogy felfogjam, ezt nem szabad elhanyagolni.
- Húzzunk gyorsan el!- engedem el végül. Elég időt kell majd itt eltöltenem, míg a századot egy újabb gyors és problémamentes takarításra nem szólítják.     

✗ Credit || Szószám: 310 || Zene: érzelmes
Vissza az elejére Go down


Christopher T. Sloan

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Jay Ryan
Csoportom : authority
:Csüt. Jún. 18, 2015 1:39 pm
Tárgy - Re: Chris & Harlow #welcomehome

Dustine & Chris
-
Miután haza értem a véres ügyről és az Amyvel való találkozás után, ami valljuk be ismételten nem olyan volt, mint azt ő szeretné. Talán jobb is lesz, ha kikészítem, végre talán egyedül leszek, mert egy társam se fogja elviselni, amilyen vagyok. Ó, édes álmok, talán soha nem fog bekövetkezni. Nincs, akkora szerencsém Haza fele battyogok, már majdnem az utcában, lakásom nem a megtestesült tökély mintája. Nem a tisztaságomról vagyok híres, hanem arról, hogy mennyire szép kis fiúka vgyok én. Na, jó nem … Vagy de?

Arrébb rúgom a tegnapi vagy talán múlt heti pizzás dobozt és a 3 Polót, ami az utamat állja. Hirtelen megszólal a telefon. Igyekszem magam át vergődni, de akkor bekapcsol a rögzítő. Istenem.
„- Szia, Chris  Harlow vagyok! Nemrég érkeztem haza és a hétvégére el távot kaptam. Most itt vagyok New Yorkban. Arra gondoltam, ha ráérsz, találkozhatnánk. Úgyis rég beszéltünk…”

De rég hallottam szeretett rokonomról. De jó, alig várom 5 éve már, hogy újra láttam. Nagyon féltem, hiszen talán ő az, aki még a húgomon kívül és apámon kívül persze, ő az akivel még tartom a kapcsolatot és szeretem hiába nem vagyok annyira közeli rokonságban. Ahogy fel akarnám kapni a telefont, hogy visszaszóljak
- Csajszi!!- De ekkor a pityegés veszi át az uralmat, letette.
Gyorsan megfordulok és irány hozzá. Egy percet sem késlekedhetek. Annyira vártam már ezt a hívást. Testvéremként szeretem.

Ahogy oda érek messziről látom, hogy ott ül és még nem vesz észre, felé indulok.
- Hölgyem!- Szalutálok egyet, majd nagy mosollyal kitárom elötte a kezemet.
- Hiába vagy katona agy egy ölelést. – Mondom, és várom mit reagál.


zeneszám • megjegyzés • ©

Vissza az elejére Go down


Dustine Harlow

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 0
Play by : Kristen Stewart
Csoportom : Authority
:Csüt. Jún. 18, 2015 1:13 pm
Tárgy - Chris & Harlow #welcomehome

   

Chris & HarlowAmióta visszatértem Amerikába, azóta várom az eltávot. Tisztában vagyok vele, egy hétvége nem a világ. Időm sincs anyámat vagy bátyámat meglátogatni Texasban. Viszont annyira szeretnék ismerős arcot látni, akivel nem együtt rohadtunk Irakban és egymás izzadtságában fürödtünk. A telefonszámokat egy noteszba gyűjtöttem, hogy bármikor meglegyenek. Los Angeles, Texas, Texas, Chicago, Texas és még tíz Texas és környéki város. Nem igaz, hogy csak ott vannak ismerősök. Á, New York!
Így hívom fel végül az egyik unokabátyámat, Christophert. Apáink unokatestvérek voltak, és unokatestvérekhez képest elég szoros volt a kapcsolatuk. Mindketten katonák voltak. Jobban belegondolva az egész családi vonal katonai vagy rendőrségi pályán mozog. Mivel az apák ilyen jó barátságot ápoltak, nem meglepő, hogy igyekeztek a családokat minél többször összehozni.
A tipikus fiús lány voltam, annyi fiú rokonnal nem csoda. Jobban szerettem verekedni, mint babázni. Nem véletlen, hogy velük szívesebben is találkozom.
Nem habozok, hívom Christ. Remélem, ráér. Mivel a hangposta kapcsol, ezért tömören elhadarom a mondandómat. Már az is kész szerencse, hogy a telefonszáma nem változott meg.
- Szia Chris, Harlow vagyok! Nemrég érkeztem haza és a hétvégére eltávot kaptam. Most itt vagyok New Yorkban. Arra gondoltam, ha ráérsz találkozhatnánk. Úgyis rég beszéltünk.
Lediktálom még a címet, ahol várni fogom. Nincs kocsim, nem ismerek senkit. Ráhagyom a döntést, hová kalauzol el. Feltéve, ha ráér.
- Százados!- fut felém egy férfi kezében papírokkal.
Nem, nem, nem!
- Tizedes, nehogy ide jöjjön! A papírokat pedig felejtse el, de sürgősen! Majd hétfőn foglalkozom ezzel. Keressen meg akkor! - fordulok meg és megyek be az ideiglenesen fenntartott szobámba átöltözni.
Nem viszem túlzásba. A dögcéduláim rajtam maradnak. Terepszínű gatya és szürke színű légierős póló, valamint szürke pulóver. Azt hiszem, nem tudnám letagadni katona mivoltomat. Nem viselhetek mást, a rendes ruháim mind Texasban vannak anyámnál.
Izgatottan várom Christ az épület előtt. Amíg nem érkezik meg, leülök a lépcsőre.
Öt éve nem találkoztunk, mióta Irakba küldtek. Ugyan pár levélváltás volt köztünk ünnepekkor, de semmi más. Jó lesz ismét találkozni.     

✗ Credit || Szószám: 310 || Zene: menő
Vissza az elejére Go downAgent of ShieldTárgy - Re: Chris & Harlow #welcomehome


Vissza az elejére Go down
 

Chris & Harlow #welcomehome

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kate and Chris - száguldás
» Irina S. Harlow

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-