Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Andrew Holmes - American Dream

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
:Csüt. Jún. 18, 2015 7:32 pm
Tárgy - Re: Andrew Holmes - American DreamElfogadva, gratulálunk..Figyelemre méltó karakterlapot olvashattam!

Nagyon tetszett ahogyan az egész karakteredet felépítetted. Nagyon tetszett Amyt is megemlítetted, tettem is közös képeket nektek! ^^
Egész karakter számomra úgy elnyeri a tetszésemet ahogyan van.

Nem tudok belekötni, nem is akarok tökéletes, haogyan van és szépen átgondolt kigondolt élet. Gratulálok!

Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Andrew Holmes

I am Authority
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Nem ügynök
Hírnevem : 0
Play by : Jensen Ackles
Csoportom : Más szervek (Amerikai Hadsereg)
:Csüt. Jún. 18, 2015 5:52 pm
Tárgy - Andrew Holmes - American Dream

Andrew Holmes
A hősiesség ott kezdődik, ha valaki egy meggyőződésért, egy igazságért áldozza fel magát.

Ki vagyok?


Teljes neved : Andrew Holmes


Beceneved: Ezredes


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Authority


Születés ideje, helye: 1982.02.14, Texas


családdal a kapcsolat: A családommal mindig jó volt a kapcsolatom. Egy farmon éltünk, egyszerű életet 3 testvéremmel együtt és mindent megkaptunk, amit a hely adhatott. Távol a város zajától és egészen más értékrenddel nőttünk fel. Igazi keményfiúként állatokkal, hajnalban keléssel, sárral és éjszakai lovaglással . A farm ennek ellenére nem sokáig kötött le, és a szüleim támogatták a tanulási indítékaimat.  


5 db jellemző rád: makacs, lojális, eltökélt, félelmet nem ismerő, okos


Képességem:
-

Titkos aktámTudok mindkét szervezet létezéséről és tevékenységéről. Egyiket sem támogatom, sőt inkább elítélem. Nincs szükség rájuk, csak felkavarják a világ rendjét. Az amerikai hadsereg tökéletesen meg tudja oldani és meg tudja védeni saját népét, nincs szükség önkéntes igazságosztókra.

▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ
A fiatalkori éveimet, mint már említettem, egy farmon élve töltöttem el. Ennek minden velejárójával. Nagycsaládban. 3 fiútestvérrel, ahol én voltam a legidősebbik. Az, aki a példát állította a többiek elé is. Szófogadó dolgos gyermekként éltem a hétköznapokat, minden nap korán kelve, állatokat gondozva, trágyát lapátolva, ha kellet térdig a sárban fürödve sosem tántorított el semmi. Ami már ekkor is kiütközött, hogy mindig kerestem a kalandot. Ha volt szabadidőm gyakran vágtattam a végtelenbe akár éjszaka is, felfedeztem a környéket, szívesen hergeltem a bikát, aki egyszer el is kapott ennek eredménye a mai napig egy szúrt nyom a hátam alján.

A lovak betörése pedig külön kihívást nyújtott. Még párszor viadalokra is eljártam, mint versenyző, több-kevesebb sikerrel. Sokat olvastam esténként, mert nem ahhoz a generációhoz tartoztam, aki a számítógépekhez ragadva nőtt fel.  A kedvenceim mindig a háborús könyvek voltak, a naplók, a történetek az igazi hősökről. Vágytam rá, hogy én is éles helyzetbe kerüljek, hogy igazi hazafi katona legyek. A TV toborzók a kedvenceim voltak, motiváltak és eltökéltté tettek. A szobám falán is csupa ilyen plakát díszelgett, és az amerikai zászló természetesen. Belém ívódott a hazaszeretet a szüleim pedig tudták, hogy eljön a nap, amikor tovább állok innen és neves iskolában tanulva a seregbe állok.

Ami nehezebbé tette a döntést, az első szerelmem Amy volt, akivel itt futottam össze Texasban. Nem is kívánhattam volna nála jobb társat az életemben. Úgy éreztem én rögtön kifogtam a legdögösebb nekem való csajt. Imádtam őt a mocskos szájával együtt. A kapcsolatunk vad volt és igazi lánggal égett, hosszú éveken keresztül. Végül az elhivatottság elválasztott minket egymástól az ő útja is másfele vitte és az enyém is így közös megegyezésen alapulva elváltak útjaink, de sosem tudnám őt elfelejteni, bennem él a mai napig.  Ez be is következett, a család és a farmgondozást legidősebb öcsémre bíztam és egy pakkal magam mögött elindultam, hogy jeles tagja legyek a West Point tiszti akadémiának. Rengeteg erőfeszítésbe, anyagi támogatásba és tanulásba került az, hogy innen egy farmról egészen idáig jussak. Zöldfülűként bele a nagyvilágba, de álltam a sarat. Ha kellett a sarat nyeltem, vért izzadtam, napestig tanultam és bújtam a könyveket.

Amikor 18 éves koromban csatlakoztam a hadsereghez átlagon felüli eredmények értem el, ezért speciális tréning programokon képeztek tovább. Kiképezték titkos hadműveletekre, beszivárgásra, vadonbeli túlélésre, különleges fegyverek és taktikák használatára, emberölésre, pusztításra, vegyi fegyverek ismeretére, robbanó szerkezetek készítésére és használatára és terepen való csapat vezetésre. Példás diák voltam és így is végeztem. A ranglétrán hamar vettem a fokokat mikor élesben is munkába álltam. Egészen egy különleges napig, a Fort Hamilton bázison dolgoztam, mint tiszteletben álló őrnagy.

Két magas rangú tiszt látogatott meg, egytől egyik tele plecsnikkel. A Marsal levelével, amiben egy titkos bevetési kommandó tervei voltak és szerették volna, ha az 51 körzetben állomásozó csapatot létrehoznám a legjobb emberekből, akiket csak akarok. Feladatunk a föld megvédése egy esetleg inváziótól, idegen technikák felkutatása és beszerzése, minden nem legitim titkos szervezet akciójának és tevékenységének meghiúsítása. 5 ember választhattam magam mellé. Az akták részletesek voltak, napokba került mire megtudtam mi is történik igazából a világban, amiről egy hétköznapi ember nem is tudhat. Ez egy olyan kivételes lehetőség volt, amire nem tudtam nemet mondani. Hetekig válogattam a jelöltek közül, akiket kemény próbáknak vettettem alá, végül megtaláltam őket. A tökéletes csapatot, akik képesek a feladat elvégzésére.

- Nem ígérhetek semmi jót önöknek. Arról, ami itt történik, senkinek nem beszélhetnek, önök innentől papíron nem léteznek.  Az ellenségeink ismeretlenek és olyan dolgokkal fogunk találkozni, amikre életükben nem gondoltak volna. De maguk a legjobbak, akikre a hazának szüksége van. Üdv a Jackal osztagban! Munkára fel!


 
User neve - User kora - User mióta játszik?


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Andrew Holmes - American Dream

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Egyéb szervezetek-