Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Sheila Whitney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Sheila Whitney Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Sheila Whitney 2hpjc6b

Sheila Whitney Empty


Pént. Jún. 19, 2015 11:15 pm
Tárgy - Re: Sheila WhitneyElfogadva, gratulálunk..Vámpír királynő!

Először is elnézést szeretnék kérni, adódtak nekünk gondjaink. Számító gép stb..

Másodszor is nem tudom ámulatomat elégszer kifejezni, erre nincsenek szavak. Tökéletesen leírtál mindent, egyszerűen ez a lap páratlan szépséggel bír. Kidolgozottsága ámulatba ejt, ahogyan a hosszúsága, oda figyelése.
Képességed eszmétlen jól ki lett találva.

Csoda a lap, egyszerűen csoda.. Nem is váratlak tovább drágám..futááááás :3


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Csüt. Jún. 18, 2015 9:45 pm
Tárgy - Sheila Whitney

Sheila Whitney
A halott történelmet tintával írják, az élőt viszont vérrel.

Ki vagyok?


Teljes neved : Sheila Whitney


Beceneved: Vámpír, Vérúrnő


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Inhuman/Outlaw


Születés ideje, helye: 1980. 12. 07. Anglia


Családdal a kapcsolat: Nincs családom, nem is akarok.


5 db jellemző rád: Hidegvérű, bosszúálló, számító, haragtartó, ravasz


Képességem:
A ködfelhő után testem megváltozott... Nem látványosan, de eléggé ahhoz, hogy kiemelkedjek népemből. Gyomrom átalakult: nem csak az ételt, vagy az italt emészti meg. Különleges receptorok borítják belülről, amelyet apró pólusokat nyitnak ki, amint vért érzékelnek a szervben. A pólusok beszívják a vért, átalakítják, felemésztik, különös módon a testem részévé téve dns-ét. Így képes vagyok felvenni a vér gazdájának alakját és használni képességét... Mennyiségtől függően.
3dl után 1 órán át fent tudom tartani az illető alakját.
0.6l után 2 órán át fent tudom tartani az illető alakját, és ha a vér gazdája rendelkezik vele, a  gyengébb képességeket teljes mértékben uralni és használni tudom, amellyel a gazdatest rendelkezett.
1.2l után 4 órán át fent tudom tartani az illető alakját, illetve immár az erősebb képességeket is teljes mértékben uralni és használni tudom, amellyel a gazdatest rendelkezett. Ezen mennyiség után már az extra erős képességeket is uralni és használni tudom.
2.4l után 8 órán át, 4.8l után 16 órán át leszek az illető kinézetének és erejének teljes ura.
1.2l után a passzív, testi adottságokat is (mint például: asgardi szívósság és erő, gyorsaság) magamévá tudom tenni, a fent leírt időkre, a fent leírt vér mennyiség után.

Emellett, a testem képes magában tartani két áldozat dns-ét, amennyiben még nem használtam fel az összes vérüket a szervezetemben. Viszont minél többet használom aktív erejüket, a képesség felhasználása annál jobban csökken, s annál inkább utánpótlásra van szükségem, ha fent akarom tartani.

Titkos aktámHidra? Shield? Ugyan kérlek.. Egy kutya mind a kettő, akik azt hiszik, ők mindent megtehetnek. Mind a két szervezet megérdemli, hogy bűnhődjön, mindenki, aki csak valaha dolgozott nekik, s én elfogom érni, hogy megbánják mindazt, amit velünk tettek, és tesznek a mai napig! Sírni fognak, kegyelemért fognak könyörögni, s ők lesznek majd akkor a póráz másik végén...


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ
Az olvasmány a nyugalom megzavarására alkalmas tartalommal bír!

’A nő úgy 170 cm magas lehetett. Szőke haja rövidre volt vágva, kleopátra frizurára. Kihívó, bordó felsőt viselt, ami inkább mutatta, mint rejtette el őt, és egy fekete, rövid miniszoknyát viselt, fekete magas sarkút, necc harisnyát, karján fekete táska lógott. Éjszaka, az út mellett strichelt. Kék szemei úgy csillogtak a sötétben, akár a zafír. Egy autó hamarosan megjelent. Nem is akármilyen, egy Mercedes, limuzin. De a nő már pontosan tudta, ki ül benne. A fekete jármű lelassított, majd megállt mellette. A prosti oda sétált a hátsó ablakhoz, amely lassan, zúgva leereszkedett. Egy hájas, jó módú férfi ült hátul.
- Szervusz galambom… Ülj be! – mondta a férfi, megnyalva a száját. Az ajtók zárja kattant, mire a nő felnyitotta az ajtót, s beült az ülésre.

- Rossz fiú voltál…
- I-igen.. kérlek, úrnő, nem érdemlem meg a bocsánatod..
Nyikorgás hallatszik. A férfi szinte meztelenre van vetkőztetve, csak az alsónadrágja van rajta. Homlokán és a testén gyöngyözik a verejték, egy széken ül, kezei és lábai megbilincselve. Kiszáradt szájjal, kiéhezve figyeli az előtte álló nőt, kinek kezében egy korbács pihent.
- Igazad van… nem érdemled meg a bocsánatomat. – a nő hangja hideg és komoly volt. A férfi először azt hitte, hogy ez még a játék része, de amikor a korbács az asztalra került, s helyette egy kisebb, szétnyitható táskából szike, tűk és zacskó került elő, kezdte érezni, hogy a dolog nem úgy áll, ahogy ő azt gondolta.
- Mit.. mi…? Árgh! – a szike nem vágta meg túl mélyen, a nő mozdulata gyors és váratlan volt. A mellkasából csorogni kezdett a vér, apró patakként, lefelé az öle felé. – Te mocskos ribanc! Engedj el! Ezért kinyírlak!! – ordított torka szakadtából.
- Óóó.. hát nem borzasztó, amikor valóban nem a tied az irányítás? Amikor mások azt tehetnek veled, amit csak akarnak? – a nő hangja halk és rideg volt, miközben beszélt, oda állt a férfi elé és a térdére támaszkodva hajolt közelebb. A haja nőni kezdett és befeketedett, az édes, kerekded arc megváltozott, a kék szemek zöldek lettek. A férfi szemei riadtan kerekedtek el.
- Mocskos szörnyeteg! Engedj el! – hebegte, s megpróbálta kiszabadítani magát. Láncai csörögtek, de el nem szabadult.
- Hogy én volnék a szörnyeteg? – hallatszik a nő kuncogása. – Kettőnk közül talán maga a nagyobb szörnyeteg, Mr. Jayson. Maga, aki kihasználja, elnyomja, kiszipolyozza és megalázza, meggyalázza az embereket. Mindenkit, akit lehet. De a mai napon ez megváltozik. Még utoljára, jót tesz nekünk.. nekem, s aztán eltűnik a föld színéről. – a nő hangjától a férfi hideglelést kap, s még kétségbe esettebben próbál szabadulni. Kiáltana, azonban ő is tudja, hogy itt nem hallja meg senki őket: hiszen ezért jöttek épp ide… Nem érti, hogyan lehetett ez a nő Lory, a prosti, akivel hetente találkozott, kezdi azt hinni, hogy ez egy rémálom. A nő lassan összeszereli a dolgait, vállába szúr egy injekciós tűt.. De csak ő tudja, hogy az véralvadásgátló. Egy perc, s egy másik tűt a vénájába szúr, a zacskót, amelyhez egy kis cső köti, az asztalra teszi, hagyja, hogy abba gyűljön a vére.
- Mit akar tőlem?! – hörögte a férfi, zilálva, izzadva. Ilyen rémült állapotban, sápadtan talán senki nem ismerné fel benne az egyik neves bank főigazgatóját.
- A kódot a bankjához. – jött az egyszerű válasz.
- Rendben, rendben! Ezüst veyron! Ezüst veyron a jelszó! De ezt nélkülem úgy sem tudja felhasználni!
- Tudja.. alapjáraton… - mondja a nő, s oda lép közben a szoba másik felében a bárpulthoz, elvesz egy poharat, majd visszalép a férfihez. - … nem kéne megölnöm ahhoz, … - itt megvárja a másik kezét, mélyen, s miközben a férfi felnyög, a nő nyugodt mozdulattal teszi a csordogáló vér alá a poharát.-… hogy elérjem a célomat. Ám magát élvezet lesz megölni, Winston… Maga megérdemli a halált. –mondja, miközben figyeli, ahogy a pohár és a zacskó is lassan megtelik vérrel.
- Ha megöl, még is hogyan segíthetek magának? Nem leszek hasznára! – próbálja győzködni a férfi, mire a nő szinte őrültnek tetsző, széles vigyorra húzza a száját, s kiegyenesedve levetkőzik meztelenre, majd szájához emeli és kiüríti a megtelt poharat.
- Nincs … - ekkor elkezdett alakulni.. teste elkezdett duzzadni, szőrösödni, arca megváltozott… - … szükségem… - lassan kezdett felismerhetőre formálódni, s Mr. Jayson lassan tényleg lidércnyomásos álomban érezte magát, ahogy a saját szemébe nézett, miután a nő átváltozott. - … magára.

Szinte végszóra, a zacskó megtelt. A nő felkapta a szikét az asztalról. Egy határozott, gyors mozdulat. A vér ráfröccsent hájas hasára. Az igazi Winston hörögni és rázkódni kezdett, ahogy a torkát, tüdejét elöntötte a vér. Véres nyálbuborékok törtek fel a szájából, ahogy megpróbált levegőt venni, de csak rontott a helyzetén. Köhögött, s a nyálas vér fröccs a padlóra cseppent. Két perc, s a férfi kiszenvedett.
A nő vissza változott. Elrakta a vért, letörölte eszközeit, s azokat is elrakta. Táskájából elővette normális öltözékét, magára öltötte, s ott hagyta a bankigazgató hulláját, vérében megfagyva.
Szótlanul hagyta el a hotel lakosztályát, a férfi ruhájával.

Másnap Mr. Winston Jayson bement a bankjába. Pénzét különböző számlákra utalta, s itt nem kis összegekről beszélünk.
Pár órára rá megtalálták holt testét a Paradise Hotel elnöki lakosztájában. A prostituáltat, akivel oda ment, keresi a rendőrség.’

’- Üdv, dr. Lynwood. – hallatszik a köszönés. A szemüveges, soványka, kopaszodó férfi megáll az elegáns, gyönyörű nő előtt és bele néz annak zöld szemeibe.
- Ismerjük egymást? – kérdezi meglepetten.
- Maga még nem ismer engem, én viszont annál jobban ismerem magát. Nem jön meginni egy kávét, esetleg? – a nő hangja negédes, de szinte elutasítást nem tűrő, s a férfit elkapja egy érzés… A gonosz szemeket látva inába száll bátorsága.
- Nagyon sok dolgom van ma, szóval sajnálom… - kezdené a kifogások hadát sorolni, miközben elindul.
- Akkor térjünk a tárgyra. Munkát ajánlok. Jövedelmező, biztonságos munkát. – követi a nő határozottan, drága cipőjének sarka a férfi nyomában kopog.
- Van munkám! – jön a felelet, mire a nő megragadja a tudós karját és maga felé fordítja.
- Amiből éppen csak megél.. Én gazdaggá teszem, s közben élvezheti a munkáját. – a nő határozott volt. A férfinek balsejtelmei támadtak, de kíváncsi volt az ajánlatra… Ezúttal ez nem volt csapda.’

’Hónapok teltek el. A labor, a menedék egyre bővült. A vértár egyre gyűlt… inhumanek, befolyásos emberek, egy-két politikus, mezei emberek… A követők viszont lassabban érkeztek a vártnál. Fel kellett gyorsítani a folyamatot.
A nő ismét vadászni ment. Tudta, hogyan találhatja meg fajtájából valókat, hisz miután a HIDRA és a SHIELD mindent tönkre tett, nem sok búvóhelyük maradt. Az egyik ilyen óvóhelyre ment. Csak pár fiatalt talált ott, elvitte őket is a vadászatra.
A zsákmány pedig ismét egy pénzes alak, egy befolyásos ember volt, az egyik szenátor ismerőse. Korrupt dolgairól messze földről hallani lehetett, de a kormány, vagy a rendőrség sosem tett semmit. Azt is rebesgették róla, hogy a HIDRAnak dolgozott valaha.
- Pénz beszél, kutya ugat. – mondja a nő. A szoba sötét, a koszos ablakon alig jön be az utca fénye, a berendezés poros és korhadt, ahogy a padló is tiszta mocsok, a falakról mállik lefelé a tapéta, itt-ott penészfoltos, vagy éppen graffitis. A lassan hatvan körüli férfi középen térdel, szeme bekötve, kezei hátra kötözve. – Tudjátok… a Hidra anno rengeteg kísérletet végzett. Nem csak embereken.. Olyanokon, mint mi vagyunk. Az anyám megúszta, de az apám… Őt elkapták. Megkínozták. És végül megölték. Anyámmal is ugyan ez történt volna, s velem is, ha eltudnak minket kapni. De nem sikerült nekik. Elszöktünk, s végül Jiajing mentett meg minket. Pár év múlva ki lettem választva, s a ködfelhő felemelt a többiek közé, s ekkor megfogadtam a bosszút. Jól nézzétek meg ezt a férfit. Ártalmatlannak tűnik, nem igaz? De valójában most sem vágyik jobban másra, minthogy a bőrötök alá nézhessen. Hogy felvághasson és megcsonkíthasson titeket. Akár csak több száz társunkat anno. Mit gondoltok, mit érdemel ilyes valaki?  Mit érdemel a HIDRA?
- Halált. – jön az egységes felelet.
- A SHIELD korrupt, akár csak a kormány.. ők csak bezárják ezeket a disznókat, majd elengedik. Megtámadtak minket, úgy bántak velünk, mint a vágó állatokkal. Tele vannak ezekkel a parazitákkal nem tudnak megszabadulni tőle, ezt már tudni lehet… A HIDRA maga a SHIELD. Mit érdemelnek ők?
- Halált.
- Az ember, azt hiszi, ő itt az uralkodó faj… csak azért, mert többen vannak, de mi vagyunk az evolúció következő lépése. Azt hiszik, megjelölhetnek minket és bezárhatnak, kísérletezhetnek rajtunk akkor, amikor akarnak, annyit, amennyit akarnak! Megölhetnek és létrehozhatnak minket! Mit érdemel hát az emberiség, aki megpróbál istent játszani?
- Halált! – a válaszra a nő ajkai széles mosolyra húzódnak.
- Az emberiségnek nem kell kihalnia.. nem mindenki érdemli meg a halált… Ti is emberként születtetek, s főnixként keltetek fel hamvaitokból. Azok, akikben megvan az erő, szintén főnixé válnak… A többiek pedig.. – veszi elő kis táskájából a fegyverét a nő, s az egyik fiú kezébe adja, aki rátartja a térdeplő férfire. - … meghalnak. – a fegyver elsül. A nő elégedetten figyeli az ifjú szemekben keltett tüzet, vágyat, Elveszi a pisztolyt, s megsimogatja a bátor arcát. – Most menjetek… szóljatok, akinek tudtok. Hamarosan felkereslek titeket, s akkor megalkotunk egy új világot.. Ahol az emberek lesznek megbillogozva…’


 Vica - 22éves - 10 éve


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Sheila Whitney összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 30, 2015 8:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Sheila Whitney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-