Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlie & Raven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Charlie Kenward

I am Inhuman
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : -
Hírnevem : 4
Play by : Channing Tatum
Csoportom : Inhuman (Zsoldos)
:Szomb. Júl. 11, 2015 11:22 pm
Tárgy - Re: Charlie & RavenCharlie & Raven

..
- Ahogy óhajtja. - Biccentek felé, bár nem értem annak okát, hogy miért nem tetszik neki a megszólításom. Az értetlenség persze elkerüli az arcomat, hiszen mosolygok. Kivételesen a kedvesebbik énemet vettem elő, hiszen nem akarom a játszótéren kavargó gyerekekre a frászt hozni a „csúnya katona bácsis” pofavágásommal. Olykor persze előveszem, ha olyat látok, ami nem ínyemre való, de mivel általában inkább az anyukákra összpontosítok, ezért az ilyen elég ritka.
- Akkor hogyan szólíthatom? - Teszem fel a nagy kérdést, hiszen a nevemet mindketten ismerjük már, de az övével csak egyikünk rendelkezik, és ez szerintem nem állja meg a helyét. Az arcára pillantok, arra várva, hogy bemutatkozik. A khaki mintás ruhájáról nem asszociálok arra, hogy bármely köteléknek is a tagja lehet, habár a merev kiállása, mely félhivatalosságot kölcsönöz az kisugárzásának, okozhatna bennem egy késhegynyi sejtést.
- Üdvözlöm Petrovna ügynök. - Ismételem meg, szinte ízlelgetve az oroszul csengő nevét. Vajon melyik ügynökséghez tartozik, kérdezem magamtól, de mivel kártyát nem villant, ezért nem kapok rá tőle választ, így megmarad a nagy kérdőjel a fejemben. Közben úgy igazodok ültömben, hogy egyértelművé váljon a számára is, hogy figyelek rá. A felső testemmel felé fordulok, a háttámlán megtámasztom az egyik karomat, mert a kényelmemről mégsem feledkezek meg.
- Úgy sejtem, hogy nem az unokahúgát hozta le játszani. - Válaszolok a kérdésére, és habár talán pimaszabb vagyok a kelleténél, azért mégsem feledkezem meg arról, hogy ügynökként talán magasabb szinten helyezkedik el, mint én katonaként. Általában úgy képzelem el, hogy a filmekkel ellentétben a női ügynököknek nincs ideje arra, hogy még egy kölyköt is lepottyantsanak, miközben az országuk céljait szolgálják. - De talán megkönnyítené a helyzetem, ha elárulná, hogy melyik ügynökséghez tartozik. - Azzal talán felkapcsolna egy lámpát a fejemben, hogy elmém sötétségét a világosság szentségével űzze a legtávolabbi sarokba, vagy legalább egy kis ködös információval megdobhatna, hogy megértsem a miértek miértjét.
- Nem minden nap találkozom ügynökökkel, szóval... Elárulja, hogy miért érkezett vagy barkochbázzunk? - Kíváncsiskodom, miközben már nem úgy nézek rá, mint egy darab húsra a piacon, már nem tűnődöm azon, hogy felpróbálnám-e, még ha elég jó bőr is. Mekkora az esélye, hogy egy ügynöknek legyen ideje egy kis flörtre a munkaidejében? Csekély.

credit by Amy
Vissza az elejére Go down


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
:Pént. Júl. 10, 2015 5:25 pm
Tárgy - Re: Charlie & Raven


Charlie and Raven

..Férfi igen csak tetszetős volt, nem mondom, hogy nem néztem, ahogyan látszottak az izmai. Szeretem ezeket a kidolgozott testeket, de sajna munkában vagyunk én pedig egy olyan nő vagyok, akinek a gondolatai soha nem mutatkoznak az arcán. Végig meredtet rajtam, mintha csak egy kellék vagy árucikk lennék, amit jól meg kell vizsgálni.
Terepmintás ujjatlan felsőt viselek, sportcipő és hosszú nadrág. Meleg van, de hála istennek kicsit fúj a szél, hogy pont jó legyen. Napszemüvegem a fejemen pihen. Hajamba néha-néha a szél markol bele.

Égnek emeltem bal szemöldököm és megvetően néztem. Nem értem miről beszél, miféle híre lehet neki. Talán ő is egy híres nőző alak, nos, ez lehetséges. Visszont katona, szóval tudja, hogy hol a határ, vagy még sem? Talán csak én hiszem ezt, talán csak az én elmémben van, található meg ez a teória?
- Először is megtehetné, hogy nem szólít így. – Sóhajtottam egy nagyot, majd jobb lábamról a bal lábamra helyeztem súlyomat. Órámra pillantottam, hogy még is mennyi időm van még
.
>mielőtt a főnök hív engem. Remélem Coulson tényleg teljesen megbízik bennem. Nagyon szeretném. Tudom, hogy még Romanoffban is van, amikor kételkednek. Persze ő is bennem ezt tette, de nem csodálom. Én is ezt hinném egy régi ügynökről.


- A nevem Petrovna ügynök. – Ültem le mellé. Magam elé meredtem és vártam a reakcióját.
Már nem lehet hallani a beszédemben az oroszt, hiszen elég rég élek már itt, valamint elég régen élek úgy, hogy mindig másnak adom ki magam, szóval hangomban, beszédemben soha nem fog találni senki rám útalót, maximum, ha szeretném. Ha akarok, lehetek spanyol vagy akárki. Nem is tudom, lehet az is, hogy orosznak se vallom magamat, mert nem érzem magam annak, nem érzem néha azt sem, hogy tartozok valahova. Nincs snekim  régen se volt, d emost még házi állat se vár otthon.
- Van sejtése miért is vagyok itt? – Pillantottam rá.
credit by Amy


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Charlie Kenward

I am Inhuman
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : -
Hírnevem : 4
Play by : Channing Tatum
Csoportom : Inhuman (Zsoldos)
:Kedd Júl. 07, 2015 4:58 pm
Tárgy - Re: Charlie & RavenCharlie and Raven

..Fehér és szürke felhő foltokkal koszolt világos kék egünket még nem járta végig az ég, a nappal folyton ragyogó Királynője. Alig múlt el tíz és nem egészen három perccel a reggel tízes óra. Karórám mutatója az égből nyerte a híreket, így sosem feledkezett meg arról, hogy a pontos időt mutassa. Ez alkalommal pedig éppen késésben vagyok. Legalábbis, ami a rutinomat illeti. Máskor már kilenc óra után ötvennyolc perccel átveszem a kávémat a srégen szemközti utcában megtalálható egyszer két méteres alapterületű standnál, ahol a bűbájos Helene szokott leggyakrabban kiszolgálóm lenni. Az üzletbe, ahol különböző sütemények és szendvicsek tömkelege csábítja a betévedőket még nem volt alkalmam közelebbről megszemlélni, viszont már megtudtam, hogy a nevét úgy ejti, Ellen, és mélyre benyúló dekoltázsából mindig arra a következtetésre jutok, hogy egyszer kénytelen leszek meghívni őt a lakásomra.
Késésben vagyok, hiszen ilyenkor már a legtávolabbi sarokban megtalálható padon szoktam ülni, ahonnan nem csak a homokozóban egymásra homokot lapátoló gyerekekre van jó rálátása az embernek, hanem a rájuk vigyázni próbáló csinos anyukákra is, akiket jellemzően apuka mostanában hanyagol. A hús ugyan nem új a piacon, de egy-két véletlen találkozást, pár szóváltást követően a következő találkozás alkalmával szinte kivétel nélkül megpróbálnak kívánatosabbnak tetszeni előttem. De hogy hogyan szoktam ide erre a padra? Egy rövid ideig a rendőrséggel együtt dolgoztam, méghozzá azzal az osztállyal, mely a gyermekek védelmére hivatott. Majdnem annyira nagy elismertségnek örvendenek, mint amilyenek a kokain nyomát szimatoló kopók, ám az ő ügyük sokkalta tisztább. Ez már pár éve volt, hogy éppen itt sikerült elkapnunk az egyik pedofilt, akire az egyik anyuka lett figyelmes. Bejelentést tett, melyre rögvest lecsapott az egység, de ahhoz, hogy támadásba lendüljenek, össze kellett rántaniuk egy bevetési csoportot, melyre, mivel éppen szabad lábon kóboroltam, engem bíztak meg. Eredetileg csak az lett volna a feladatom, hogy minél gyorsabban összeszoktassam őket egy jól összedolgozó csapattá, ám mivel az idő ellenünk dolgozott, ezért a rendőri vezető arra a lépésre határozta el magát, hogy behajítja embereit velem együtt a mély vízbe. Mondanom se kell, hogy tökéletesen sikerült. Annyira tökéletesen, hogy a csinos nyomozónőt még a bevetés sikerességet követő mámorában sikerült elkapnom, de nem csak egy kis beszélgetésre.
Tehát, mondhatjuk, hogy miközben védem a vadászterületemet, védem ezeket az ártatlan gyerkőcöket is azoktól a szörnyűségektől, melyek rájuk leselkednek. Ehhez általában a kezeim közé veszek egy újságot, a hátamat a támlának döntöm, majd olykor-olykor átlesek a papírlapok fölött, és próbálom megjegyezni, hogy melyik kölyök kihez tartozik. Szerencsére ez egy elég nagy játszótér, ezért folyton jönnek-mennek az emberek, mindig van új anyuka a terepen, akivel van lehetőség elcsevegni. Erre számítok akkor is, mikor helyemet elfoglalva a határozott léptekkel érkező nőre felpillantok. Közben végig mérem a berendezéseit: boka, térd, combok, derék, csípő, has, mellek, kéz, ujjak, kar, váll, arc: áll, száj, orr, szemek, szemöldök. Úgy tűnik, minden a helyén, így van okom arra, hogy elégedetten mosolyogjak.
- A hírem megelőzött? - kérdezek vissza, miközben én is keresztbe fonom a karjaimat mellkasom előtt. A szemöldököm közben megemelkedik. Remélem, nem azért jött, mert a biszexuális csaját meglátogattam a közös lakásukon, vagy mert elcsábítottam a nővérét, aki ezért válni akar. Mind a kettő előfordult már. Sőt, volt olyan húg is, aki hallva, hogy a nővére milyen jól érezte magát velem, szintén fel akart írni a bakancs listájára. Nem tartom sokáig így a karjaimat, hanem zsebre teszem mind a két kezem. Nem vagyok én annyira zárkózott, sőt kifejezett lazának szoktam tűnni, ha new yorki környezetben vagyok.
- Miben állhatok a szolgálatára, asszonyom? - Tartom a hivatalos formát, de nem azért, mert annyira hivatali kinézete van a nőnek, egyszerűen azért, mert azt hiszem, hogy ő is egy anyuka, és ebből kifolyólag valószínűleg asszony is egyben. Még ha a kora első ránézésre nem is éri el az enyémet. Az arcok és a mai festési technikák sokat képesek csalni, még egy olyan sas szemű halandónak is, mint amilyen én vagyok. A tekintetem egy kissé elkalandozik a keblei körül, mivel a karjai keresztezésével szándékosan vagy szándékolatlanul, de ösztönösen arra csalja a pillantásomat. Ám még időben észreveszem magam, újra felpillantok az arcára, de a kaján vigyor közben kiül az arcomra.


credit by Amy


Vissza az elejére Go down


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
:Vas. Jún. 28, 2015 3:52 pm
Tárgy - Charlie & RavenCharlie and Raven

..Az időnapos volt, éppen megfelelő a furgonban ültem. Az idő nagyon lassan telt. Gondolataim pedig Nathasa Romanoff körül jártak. Persze ez nem valami pervez dolgok miatt, hanem egyszerűen, csak ami tegnap történt. Találkoztam egy régi KGM taggal, kicsit felkavart az érzés, főleg, hogy azt hitte, hogy kémkedek. Érzelmeim nem befolyásolhatják viszont a mai akciót. Igyekszem, ahogyan mindig most is a legjobb formámat mutatni.  Ujjaim táncot járnak a kormányon az idegességtől. Lehet, hogy ma el se jön a célszemély? Végig néztem az embereken.
Egy kislány éppen ugróiskolázik. Hát igen, nekem lehet, nem lehet majd gyerekem, de lehet, hogy nem is ennék a legjobb anya a világon? A világ megválaszolatlan kérdésekkel van tele.
Soha nem tapasztalhattam meg azt, amit ez a kislány igen, hogy nevessek a szüleimmel. A szüleimnek én inkább teher voltam, mint egy normális érző lélegző emberke.
Egyszer csak megjelent a pali , akire vártam. Felvettem magamra a napszemüvegemet, és kiléptem az autóból. Lassan haladtam felé a pad irányába. Nem tudta, hogy jövök és nem is számíthatott rá. Képességgel bí, fel kell kerülnie a listára, és talán még be is szervezhetnénk a Shieldbe. Coulson azzal a szándékkal küldött ide, hogy ez megtörténjen. Ráadásul emberek beszámolója alapján igen csak jó képességgel bíró emberke.
- Kenward? Charlie Kenward? – Veszem le elegánsan a napszemüvegemet és fonom keresztbe a karomat.credit by Amy
Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go downAgent of ShieldTárgy - Re: Charlie & Raven


Vissza az elejére Go down
 

Charlie & Raven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Charlie B. Monroe
» Varjak kódexe
» Raven előtörténete
» Raven Sutter feljegyzései

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-