Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Stephan Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Stephan Cooper Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Stephan Cooper Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Stephan Cooper Empty


Hétf. Júl. 06, 2015 1:16 pm
Tárgy - Re: Stephan CooperElfogadva, gratulálunk..Nagy élmény volt olvasni a soraidat és hogy igazán lásd a mögöttes gondolatokat és motivációkat egészen bele lehetett merülni a karakter által, ami nem volt könnyű, hiszen egészen bonyolult gondolatrendszerrel és meglátásokkal bír. Egyszerűen le voltam nyűgözve. A fogalmazás, a választékosság egyszerűen minden a helyén volt. Hát én nem is tartanék fel egy ilyen elmét, hogy birtokba vegye a játékteret így miután foglaltad az avatart és a képességed, irány a játéktér! Üdv közöttünk!
Vissza az elejére Go down


Stephan Cooper

I am Inhuman
Stephan Cooper
Agent of Shield
: Stephan Cooper Tumblr_myyb7zklCs1rzoznmo4_250
Stephan Cooper Tumblr_inline_n1rudl7dSB1sapq8c
Hírnevem : 1
Play by : Eddie Redmayne
Csoportom : Inhuman
: Stephan Cooper Tumblr_mkqv8x6Ep91s8cogvo6_250
Stephan Cooper Tumblr_mwuad7fXBM1s6jx26o1_500

Stephan Cooper Empty


Hétf. Júl. 06, 2015 12:12 pm
Tárgy - Stephan Cooper

Stephan Cooper
IDÉZEEET HELYE!

Ki vagyok?


Teljes neved : Stephan Cooper


Beceneved: Declan (Kódnév: Kiril)


Szintem: TITKOS


Csoportom & Rangom : Inhuman


Születés ideje, helye: 1982. 06. 03 Canadában láttam meg a napvilágot, de New Yorki intézetben nevelkedtem


családdal a kapcsolat:
Apa:  James Cooper - halott - Nem sűrűn találkoztunk, a viszonyunk ép nem az a normális apa fia kapcsolat  volt.  
Anya: Naisha Yvoona - halott (apámmal élettársi viszonyban voltak, összeakartak házasodni)
Testvérek: Egy emberről tudok, de még semmi sem biztos!5 db jellemző rád: Higgadt, megfontolt. Szinte sosem húzza fel magát semmin. Viszont mindig kimondja azt, amit gondol, a másikra való tekintet nélkül. Kiválóan tart titkot és a cél érdekében képes a mások és a saját testi épségét és életét is kockára tenni. Általában nem szokott sokat beszélni és kerüli a nyilvános helyeket és a tömeget, azonban néha kifejezetten nyitott. Ha rájön az öt perc, akkor képes nagyon rövid idő alatt mások idegeire menni. Olyankor képes sértő, olykor perverz és lekezelő kijelentéseket tenni. Egyetlen szóval lehet jellemezni. FURA..
Nem egy ijedős típus, sem pedig egy kapkodó idegbeteg. Tipikusan az az ember, aki csak azért, mert a legnagyobb zűrzavarban is képes megőrizni a hidegvérét, rögtön azt gondolják, az egészet leszarja. Pedig ez koránt sincs így, egyszerűen nem látja annak értelmét, hogy felfedje, hogy valójában ő is mennyire ki vagyok borulva.
 


Képességem:

Az okos, rettentő magas IQ-val rendelkező, sőt, zseniális fiatal, aki csendesen meghúzódik az árnyékban, a háttérben, nem ugrál, nem feltűnősködik, sőt…szinte láthatatlan, mégis, ha egyszer kontaktba léptél vele, már kitörölhetetlenül érzed a hiányát.
Rendkívül jó a megfigyelőképessége, gyorsan tanul, egyszerre több dologra is tud koncentrálni. Hamar megért olyan összetett dolgokat, amik másoknak talán hetekbe, vagy hónapokba telne!
Eidetikus memóriával rendelkezik, vagyis mindent amit lát, 99,99%-os pontossággal tudja visszaidézni, akár évek múltán is. Legyen szó egy könyv valamely lapjáról, egy helyszínről, vagy egy régi, apró emlékről, Ő emlékszik rá. Mindenre, emiatt pedig nagyon gyorsan, és könnyen tanul.
Remekül épít robotokat, amik hasznosak számára, remekül kódol és hackerkedik.
Kényelmetlen érzés lesz úrrá rajtad, ha egyszer észreveszed.
Élt már eleget, hogy megtanuljon olvasni, arcokból, hangokból, mimikából és testtartásból.  
Titkos aktám
Hydra...Ígértek fűt fát, de én átláttam rajtuk, de csatlakoztam hozzájuk. Belülről szedem szét őket. Egy titkosított zárt részlegen vagyok, név szerint nem ismer senki, csak Kirilként. Tehetséges vagyok, de nem hülye!
Van egy termem, ahol 5 számítógépen dolgozok egyszerre, építgetek és "segítek" ezeknek....▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼wbr>쎔

Minden reprezentáció hamis. A hasonló szükségszerűen különbözik attól, amit reprezentál. Ha nem különbözne, akkor az lenne, amit reprezentál, és nem a reprezentációja. Az egyetlen igazán hamis reprezentáció az igaz reprezentáció lehetőségébe vetett hit. -  a tudásszomj az, ami céltudatos énem leginkább mozgatja. Kiskorom óta leghőbb vágyam: tudni. Elmélyülni titkokban, olyan ismeretekben, melyek sokakat visszarettentenének, melyek olyanok, akár egy sötét tükrű tó vizének mélységei...  A motiváció az önmagáért való tudás szokatlan módon, ez pedig hatalmat is jelent, szabadságot, mert nem egy rögeszme láncra vert rabja vagyok, szabadon választhatok célt.
Legjobb haverom, Charles Kenward, együtt jártunk suliba, kiáltunk a másik mellett, egyszer én jártam elől, majd ő. Végül én irányítottam, de a Főnök, az Ő volt. Én hiszek benne, ő pedig bennem!  Motiváltuk egymást!

Szerelmes voltam a haverom testvérébe, Amy Kenward...mondjuk most is oda és vissza vagyok érte, de ez már a múlt.
Meg hát... most már tudom, hogy jobb vele, mint nélküle, bármennyire is elviselhetetlen néha. Nem teszek neki esküt, nem mormogok édes szavakat, mert nem érzem szükségét, ez az egész csak valami hülye szertartás, amivel igazán még egyet sem értek. Na nem azzal, hogy szerelmet valljak neki -bár úgy megtenném- hanem a folyamatával.


Sosem állítottam, hogy tudtam, mi a jó és mi a rossz. Mostanra már megtanultam, hogy a saját érdekeim, céljaim nem feltétlenül szolgálják a jót, de azzal is tisztában vagyok, hogy a jó alapvetően egy relatív fogalom. De talán nemcsak ez az egyetlen jó út létezik. Nem tartom magam elég bölcsnek és sokat tapasztaltnak ahhoz, hogy ilyen nagy kérdésekről értekezzek. De szeretem azt hinni, hogy ami vagyok, az nem feltétlenül rossz. Csak más. És a más nem mindig rossz, ugyebár. …  
Robotikával is foglalkozok. Nagy unalmamban kisebb hadsereget építettem belőlük,nagy segítségemre vannak, hoznak és visznek dolgokat.  Kiber-dog és drónok csápkarokkal, ezek mind mind a segítségemre vannak. Hiper spektrális kamerákkal "látnak", illetve érzékelnek.  Mindez Neurotranszmitteres irányítással. Csúcs szuper! Bob kutatási célokra készítettem, mivel allergiás vagyok a kutyákra. Általában ő beszél helyettem, ha olyanom van.
----
- Mi az hogy nem lehet leállítani!? - emeltem fel a hangom az egyik segítőmre, aki riadóztatta az egész helyet...
Elhátrál a falig, tenyerei védekezőn felém állnak. Most meg? Miért? Még csak el se kezdtük és máris ki kelt magából? Elképesztő az emberek akaratgyengesége, inkább maradnak a biztos rosszban, mint elindulnának a bizonytalan jó irányába. Viszont, ez az ami az én malmomra hajtja a vizet.  Az okom egyszerű, mert most sebezhető és védtelen, nem tud reálisan gondolkozni, nem tud tényleges erős érveket felállítani. Egyik kérdése követte a másikat, mintha végeláthatatlan mennyiségű információra lett volna szüksége, ami egyáltalán nem zavart. Illetéktelen behatoló...Mi? A képernyőn megjelent Ő...Charlie haverom. Megakartam mutatni a legújabb mutáció egyvelegét, a robotok alakváltását...de mindez kudarc lett. Kuka, negatív munka...meghibásodva kattogott, ez volt a robbanás előszele.


Világ életemben szigorú szabályok közé szorítottam az életemet, mindennek megvolt a maga menetrendje, most pedig....mindez kicsúszott a kezeim közül..Viharban szétszaggatott papírfecnikként látom magunkat, szemem ide-oda jár, mintha tudnék más utat, más lehetőséget. Valamit tennem kell, valamit muszáj, valami nincs rendjén, ez téboly! Felületesen lélegzek, szinte szédülök.
- Nem tudom, hogy képes vagyok-e rá. - suttogom halkan, a hideg-meleg közönye olyan gyászosan lengi körbe a bőrömet, mintha gyászt hirdetne…Nem félek.
De, félek. Félek az elbukástól, belülről mardosó önnön kételyeimtől, a múltban elkövetett hibáktól. Mindattól, ami egyre csak terel az úton a sötétség felé, melytől nem pusztán félek, egyenesen rettegek... Vége mindennek. A robbanás hatalmas volt. Vitt mindent. Amire emlékszem, az a robotjaim Hősiessége, ahogy körém gyűlnek, hogy megóvjanak...
 
Chris - 23 - 7 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Stephan Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-