Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Thor|Jane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Thor

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 1
Play by : Chris Hemsworth
Csoportom : Asgard, Hero
:Pént. Júl. 10, 2015 5:01 pm
Tárgy - Re: Thor|Jane

Thor & Jane

Körülbelül fél órája érkezett a földre, Heimdall segítségével. Utána megpróbált elvegyülni, elvégre nem repkedhet itt az emberek szeme láttára fel alá. Pánikolni kezdenének, mert azt hinnék megint baj van, vagy pedig jönne a másik véglet, hogy jó nagy feltűnést okozna és ezt most igyekszik elkerülni, annak ellenére hogy szeret zajosan megérkezni mindenhova. Az álca jól szuperál: egy sötét kék póló, hosszú szárú sötét kék farmer, fehér zokni és edző cipő, tisztára mint aki gyúrni volt, noha ő ezzel abszolút nincs tisztában. Hasonló öltözéket akart beszerezni mint amit még Jane adott rá a legelső találkozásukkor, ez nagyjából sikerült is. A haja olyan, amilyen lenni szokott, a Mjölnir a kezében talán az egyetlen feltűnő dolog, de ahogy az utcán halad, aki rá is vet egy pillantást, inkább szerszámnak, kalapácsnak gondolja. Ő észre sem vette, de valószínűleg az eső vele érkezett és menet közben alaposan elázott.
Nemsokára odaér Jane házához, ami valójában egy háztömb és Jane háza csupán egy lakás, de Thor számára ez is ismeretlen fogalom. A járókelők megfigyelése helyett megint előre tekint, megpillantja Jane-t, aki egyenlőre élvezi az eső cseppek nyújtotta felfrissülést, amibe aztán beleszól a Mjölnir és Thor maga. Épp a szavakon gondolkodik, hogyan üdvözölje, azonban Jane magához ragadja a kezdés jogát. ~mit ígértem neki?~ Izgatottan tekint körbe kínos csendbe burkolózva, de végül mivel kérdezi, így halkan válaszol megvonva a vállait.
- Jelenleg nem tudok róla.
Már csak az hiányzik, más nem is. De mire ez a kérdés? Felütött a fejében a gondolat, muszáj szóvá tennie.
- De ugye te...
Kérdőn tekint rá és közben elindul felé, míg válaszol közvetlen elé érkezve. Nem bírja megállni hogy ne csókolja és ölelje meg, de azért ezt a kétely most még beárnyékolja, mármint mi van ha megint talált valamit. A legutóbbi ilyen kérdés előtt eltűnt Heimdall szemei elől és átesett valami féreg lyukon, emiatt ül ki némi aggodalom az ábrázatára.


Vissza az elejére Go down


Jane Foster

I am Scientist
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Hírnevem : 2
Play by : natalie portman
Csoportom : civil
:
Pént. Júl. 10, 2015 12:35 pm
Tárgy - Thor|Jane


Napok óta nem alszom rendesen. Ami azt illeti, kávén élek. Éhes sem vagyok, csak bújom a könyveket, írom a megfigyeléseket és mosolygok Darcy-n, aki mint jól látszik szerelmes. Az asszisztensem az asszisztensébe. Legalább ő boldog… de miért is ne lennék az? A világ újra a régi, nem pusztít sem hatalmas fémóriás, nem csap le ránk az égből valami különös nép, akik maguknak akarják bolygónkat. Valami mégis hiányzik az éltemből ahhoz, hogy boldog legyek. Pontosabban valaki, de jobb, ha bele se megyünk a részletekben. Ígértek már nekem annyi mindent amit nem teljesítettek, lassan már el sem hiszem, ha az ígéret egyszer csak megvalósul. Nem hitegetem magam azzal, hogy Thor felbukkan, kilép a liftből és mint a régi filmek férfijai, karjai közé kap és elvisz innen. Túl sok filmet nézek mostanában… le kell állnom velük.
A kávémért nyúlok, de olyan ügyetlenül, hogy felborítom a poharat és elúsztatom vele a megírt feljegyzéseket. Megbabonázva nézem, ahogy a világosbarna folyadék bekúszik a papírlapok közé és egyenesen a laptopom felé igyekszik. Koncentrálok, kerüld ki kérlek, szükségem van a gépemre… belesajdul a fejem, összeszorítom szemeimet és nagyot sóhajtok. A lámpák villogni kezdenek, aztán minden elcsendesül. Csak a gépem morog a háttérben, kávé folt nélkül. Orrnyergemet masszírozom, képtelen vagyok elhinni, hogy nem lett trutyis a laptop. Teljesen begolyóztam… Kell egy kis friss levegő, szükségem van rá.
Kinézek az ablakon. Az időjárás sem kegyelmez nekem. Esik, mintha dézsából öntenék. Körbepillantok a helyiségben, váltó ruhát kutatva szemeimmel. Meg is akad a pillantásom egy régi pulóveren és Erik nadrágján. Most ez is megteszi.
A lámpához nyúlok, hogy lekapcsoljam, de alig érek hozzá, erős elektromosság fut végig az ujjamon, egészen a vállamig. Megrázom fejem, hitetlenkedve pillantok szét, hátha valaki látta még ezt rajtam kívül, majd amikor meggyőződöm, hogy senki, felállok székemből és meg sem állok a hátsó udvarig.
Kilépek a hűvös időbe, arcomat az égnek emelem és élvezem, hogy lassan csurom vizes leszek. Ajkaimra széles mosoly terül, ahogy az eső utat tör a textilen át és csiklandozza felhevült bőrömet. Ám az érzés néhány perc múlva megszökik és nem marad más, csak a csend. Kinyitom szemeimet, az eső még javában tombol, engem azonban elkerül. Eltűröm kósza tincseimet, mik arcomra tapadtak és idegesen forgok körbe tengelyem körül. Mikor már végleg feladom, akkor pillantom meg Őt. Elönt a harag és a sértettség keveréke.
-Jöhettél volna korábban is. Majdnem egy hónap eltelt már. Azt ígérted, hogy… - Be sem fejezem mondandóm, rájövök, hogy úgy viselkedem, mint egy hisztérikus barátnő. Mármint, azt hiszem barátnőnek az vagyok, de nem kellene hisztérikusnak is lennem.
Megigazítom a ruhámat, bár teljesen fölösleges, mert csurom víz és úgysem úgy áll, ahogy én azt szeretném.
-Baj van? – Kérdezem, mert általában akkor látjuk egymást, ha a világ felrobbanni készül.

Vissza az elejére Go down
 

Thor|Jane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 2
» Képek
» Part 14 / 10
» Asgard > Einar Thorson
» Thor palotája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-