Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!



Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első része



Amiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!



We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 'Captain' Steve Rogers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
:



Pént. Júl. 10, 2015 8:26 pm
Tárgy - Re: 'Captain' Steve Rogers





GRATULÁLUNK, ELFOGADVA!




Kedves amcsi kapcsi  :3

Nagyon nagyon örülök, hogy felkerestél minket, hiszen úgy vélem egy igazán jó karakterlapot olvashattam.

A karakter jellemét teljes mértékben vissza tudtad adni, és az, hogy ilyen villám sebességgel írtad, és nem tűnik össze csapottnak, hanem egy szépen kidolgozott remekműnek, számomra azt is jelenti, hogy te minden erőddel ebben a akarakterben leszel és nem fogod magára hagyni.

Családi kapcsolatot nagyon szépen kigyűjtötted, aminek még inkább örülök.
Rosszat nem tudok és nem is akarok mondani.

Kérlek keresd fel Peggyt, ő tényleg nagyon vár és csak amerika kapitányért jött ide. Very Happy
Foglalnod nem is kell, csupán játsz és játsz.
Clinttel volt játéka Steve-nek egy reaggal. Very Happy
Üdv nálunk              












Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Steve G. Rogers

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
I'm not a perfect soldier...

Szintem : Bosszúálló vagyok
Hírnevem : 2
Play by : Chris Evans
Csoportom : Avengers
:
... I'm just a guy from Brooklyn.




Pént. Júl. 10, 2015 7:31 pm
Tárgy - 'Captain' Steve Rogers








Steven Grant Rogers

◆ The price of freedom is high. And it's a price I'm willing to pay. ◆



◆ Becenév: Steve, Cap
◆ Születési év: 1918. július 4.
◆ Születési hely: Brooklyn, New York; USA
◆ Shield ügynök ragja: 8-as szint
◆Képesség neve: -
◆ Szexualítás: Heteroszexuális
◆ Csoportom: Avengers
◆ Play by: Chris Evans
◆ Katonai pozíció: Már nem szolgál a seregben
◆ Más szervezeti pozíció: Bosszúállók tagja, illetve a S.H.I.E.L.D. katonája
◆ Civil munka: ügynök és szuperhős

Személyes aktám

5 db jellemző : Őszinte (elég nyílt ember, aki piszkosul rosszul hazudik, majdhogynem képtelen is rá), Bátor (saját életét nem féltve kész kiállni másokért és segíteni rajtuk), Patrióta (elhivatott a hazájáért és annak polgáraiért, a védelmükért bármit megtenne), Kitartó (ha valamit a fejébe vesz célul, abban nem lehet megállítani), Segítőkész (nyitott és kedves mindenki felé, illetve igyekszik is ott segíteni ahol és amikor csak tud)

Családi kapcsolatok : Joseph Rogers - édesapa - elhunyt (apja csakugyan katonaként szolgált a seregben, azonban egy küldetés során hazáját szolgálva hunyt el. Steve-nek kevés emléke maradt róla) ; Sarah Rogers - édesanya - elhunyt (anyja egyedülállóként nevelte gyerekként, miközben keményen dolgozott, mint ápolónő, hogy a háborús sebesülteken segíthessen ott, ahol csak tud. Végül munkája miatt lett beteg és ez ideje korán elragadta fiától) ; James Buchanan 'Bucky' Barnes - legjobb barát, gyakorlatilag testvér - életben (Steve egyetlen barátja, aki besorozása ugyanabba az egységbe került, ahol Steve apja szolgált egykor. Egy küldetés során a Hydra fogságába esett, mely alatt halottnak nyilvánították, de Steve akkor már Amerika Kapitányként rátalált és kiszabadította. Később egy közös bevetésükkor lezuhant egy mozgó vonatról, Steve pedig azóta halottnak hiszi, de nem tudja, hogy Buckyt kísérleteknek vetették alá, így túlélte a zuhanást)
Jelenlegi családja a Bosszállók.

◆ Szerencsésnek mondhatom magam. Hiszen voltaképp lehetőséget kaptam, egy második életet, hogy folytathassam a küzdelmet. Azért, hogy a békéért és a szabadságért harcoljak. A hazámért. Mindig is ennyi volt a vágyam, erről álmodtam. Jóllehet akkoriban ez az egész még sokkal... egyszerűbb volt. Ezt akartam tenni, mert akkor mások is ezt tették, fiatalok s idősebbek egyaránt, én pedig tudtam, hogy nekem sincs jogom ennél kevesebbet tenni. Bár meg kell hagyni, hogy akkoriban még meg sem fordult a fejemben az, hogy bármi ilyesmi megtörténhet. Mert amilyen szimplának, érthetőnek érződött akkor minden, oly egyszerűen is vette kezdetét. A történetem.
Brooklyn városában születtem, nem éppen úri körülmények között, de szerettem és tiszteltem a szüleimet. Soha nem is vágytam többre annál, mint amit kaptam tőlük. De sajnos hamar elveszítettem őket. Apám katonaként szolgált és bevetés közben esett el. Elég kicsi voltam még akkoriban, így nagyon kevés emlékem maradt róla. Anyámat is elvesztettem később, ő ápolóként segített másokon, igyekezett enyhíteni a katonák sérüléseit, a fájdalmaikat. De aztán elkapott egy végzetes betegséget, miközben segíteni próbált. Engem viszont ez sem tört le, ezért mikor az ország belépett a világháborúba, nem volt kérdés, hogy én is csatlakozni akarok a sereghez. Bár akkor még nem voltak meg a mostani... adottságaim. Ezért akárhányszor is próbálkoztam, minduntalan elutasítottak, míg legjobb barátomat, és egyetlen megmaradt hozzátartozómat, Buckyt végül besorozták. Újabb próbálkozást tettem, s félő volt, hogy a hamis adatok miatt lecsuknak majd, vagy kémnek nyilvánítanak. De végül nem így lett. A hatóságok helyett ugyanis egy nagyon különös tudós, Dr. Erskin figyelt fel rám. Elfogadtam az ajánlatát és csatlakoztam az Újjászületés Projekthez. Igaz, akkoriban fogalmam sem volt, mire számítsak, de nem bántam meg a döntést. Besoroztak, kezdetét vette a kiképzés, a gyakorlások sorozata, majd elérkezett a nagy nap. A tudósok által kifejlesztett szuperkatona szer kipróbálása. Én lettem a zérus alany, az első, akiből tökéletes katonát akartak faragni. A kísérlet pedig működött, a szérum felerősített. Azonban a nácik egyik kémje bejutott a laborba és megölte a professzort. Várható volt, hogy a németek is akarnak maguknak egy emberfeletti katonát. Sikerült megállítanom a kémet, de a többi szérum megsemmisült. Én lettem az egyetlen szuperkatona és nem akartam csalódást okozni, ezért mikor bazári majommá akartak megtenni, akkor is végül a harcot választottam. Hosszú út volt, de végül sikerült elérnem, hogy úgy harcolhassak a hazámért, ahogy mindig is akartam. Én, Bucky, Peggy és az egységünk folyamatos győzelmeket aratott a Hydrával és a Vörös Koponyával szemben. Végül sikerült is megállítanunk őket, de ennek nagy ára volt. Elvesztettem Buckyt, de tudtam, nekem is meg kell hoznom az áldozatot, még akkor is, ha nem látom többé Peggyt. Így mikor esélyem támadt megmenteni mindenkit, nem haboztam. Még emlékszem arra, ahogyan zuhanok a jég felé a Valkűrrel, a Koponya gépével. Majd sötétség. Hosszú sötétség.
Mikor felkeltem, a világ már megváltozott körülöttem. Az idő elszállt felettem. Azt mondták, győztünk. Nick Fury és a S.H.I.E.L.D. nevű szervezete találtak rám majdnem hetven év után a jégben és kiolvasztottak. Szerintük vélhetően a szérum tartott életben. De bármennyire is próbálkoztam, nem találtam a helyemet ebben az új világban. Egy régmúlt katona a XXI. században. De végül ez megváltozott, mikor a Vörös Koponya által használt fegyvert, a kozmikus Kockát ellopta egy Loki nevű isten. Furyval tartottam a visszaszerzésében, hogy megmentsük a világot Lokitól, ezzel pedig aztán rövid úton a világ legkülönösebb csapatának tagjává váltam. De a rögös út végén tényleg csapattá kovácsolódtunk. Egymás mellett harcoltunk New Yorkban, mikor az idegen sereg megérkezett. Együtt küzdöttünk és együtt is győztünk. Ez segített megtalálni a helyemet. A célomat. A Bosszúállók megalakulása után csatlakoztam a S.H.I.E.L.D.-hez. Segítek Furynak és az ügynökeinek, igyekszek segíteni az embereknek, hogy jobbá legyen a világ.
Ugyan sokat aludtam... de még mindig harcolok. Még mindig harcolok a hazámért.



Megalkotói információk







User neve : Alex
Kora : 20
tapasztalat : 5 éve játszok
Karakter jellege : Filmbéli --> Bosszúálló
Hogy találtál ránk? : Társoldali hirdetések útján
Zene : Carry on my wayward son
       
Képességem részletes kifejtése:
A világháború során beinjekciózott szuperkatona szérum maximális hatást fejtett ki Steve szervezetében, ezáltal tökélyre fejlesztve fizikai adottságait. Izomzata sokkal fejlettebbé vált a szer hatására, így izmai sokkal tovább bírják fáradtság és izomláz nélkül, mint egy normális emberé. Testi változásának köszönhetően nagyobb tüdőkapacitással is rendelkezik, mint az átlag. Emellett pedig a megnövekedett, fejlettebb izomzat lehetővé tette, hogy a szuperkatona szer ne csak kitartóvá, de jobbá is változtassa, jóval az átlag katonák fölé emelve őt. Ereje, gyorsasága, reflexei, állóképessége és fájdalomküszöbe is mind az emberi maximumot is olykor meghaladják. Ráadásul a testében lévő szer jócskán felgyorsítja az anyagcseréjét és a fehérvérsejtek működését, ezáltal a fertőzések, baktériumok, esetleg mérgek rendkívül gyorsan kiürülnek a Kapitány szervezetéből. Ennek köszönhető például az is, hogy képtelen lerészegedni, ugyanis anyagcseréje miatt nem hat már rá az alkohol, ahogy más tudatmódosító szerek sem. Megerősödött immunrendszere gyors gyógyulást is biztosít számára regeneráló faktorain keresztül, melyek továbbá lelassítják nála az öregedést, lehetővé téve, hogy Steve a jégben töltött idő után is jóval lassabban öregszik, mint egy átlagos, civil ember. Tökéletes fizikuma kiváló katonává teszi, de ugyanakkor jó vezetői képességekkel rendelkezik és mesteri stratéga is.










Vissza az elejére Go down
 

'Captain' Steve Rogers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Steve Rogers - Amerika Kapitány /Foglalt/
» Thomas Jefferson Rogers
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Carol Danvers - Captain Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-