Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Charlie Kenward

I am Inhuman
Charlie Kenward
Agent of Shield
: Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozás Tumblr_mfqdy2lQQW1rijbg1o1_500
Szintem : -
Hírnevem : 4
Play by : Channing Tatum
Csoportom : Inhuman (Zsoldos)
: Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozás Tumblr_masaloRsAL1rb6fp8o1_500

Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozás Empty


Vas. Júl. 12, 2015 12:55 am
Tárgy - Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozásOlivia & Charlie

A sparkling meetingAz elmúlt pár éjszakám álmatlanul telt. Aggasztó, hogy napok óta nem tudom elérni a húgom, ráadásul a szüleim se tudnak róla semmit. Úgy tűnik, hogy a föld nyelte el, vagy csak nekünk felejtett el szólni arról, hogy nyaralni megy. Persze megmozgattam pár szálat, hogy egyenes választ kapjak arra a kérdésre, hogy hol van, de sajnos az egyenes szálak elmaradtak. Hiába, megkopott a hatalmam, mióta nem vagyok oszlopos tagja a seregnek. Úgy tűnik, hogy az embert könnyen elfelejtik, hiába az a sok hűhó a megszámlálhatatlan és unalmas katonabálok, melyeken egymásnak nyalhatunk és nekünk nyalhatnak mások, hátha feljebb jutunk a ranglétrán. Mindig is utáltam ezeket az eseményeket, szóval ezek aztán tényleg nem fognak hiányozni a katona-életemből. Én mindig is a bevetések embere voltam. De ma este nem az élet bürokratikus útvesztőin rágódom, hanem azon, hogy: Hol a frászban lehet a húgom? Így kezdtem el végső elkeseredésemben körkocsikázni azokat a körzeteket, melyek a felügyelete alá tartoznak. Persze nem adom itt a nagy hekust, hiszen semmi közöm a rendőrséghez, ha eltekintünk attól, hogy a faterom, a kereszt faterom (Isten nyugosztalja!) és a húgom is fakabátok. Egy-két helyen megálltam kérdezősködni, és úgy látszott, hogy mindenki úgy van vele, ahogy én is: nem látták már napok óta. Végül kapok egy fülest, mely ehhez a kissé lepukkant épülethez visz. A húgom egyik informátora lakik ezen a helyen, ha jól vettem ki a szituációt.
Ezért becsapom magam mögött a kocsim ajtaját, „elcsippantom” a centrálzárral egybekötött riasztót, majd a telihold, valamint pár utcai lámpa fénye alatt megindulok az épület felé. Ám alig, hogy pár méterrel közelebb kerülök a bejárathoz, a fények villódzani kezdenek az épületben. Egy-két lámpa felkapcsolódik, pár lekapcsolódik, majd közvetlen a fejem fölött eldurran a kültériben a fénycső. Rossz ómen? Nem vagyok valami babonás ember, tehát a kilincsre teszem a kezemet, benyomom az ajtót. A következő pillanatban, mintha lekapcsolták volna a villanyt az egész épületben, csak nem áramtalanítottak? Úgy tűnik, hogy az elektromos kapu ez alkalommal nem próbál feltartani, és minthogy a csengő is üzemen kívül van, ezért beljebb fáradok, anélkül, hogy bárki is invitálna. Akihez megyek, az úgyis tudja, hogy jövök, majd legfeljebb kopogok az ajtaján. A fénytelen folyosó, melyre jutok egy kicsit zavaró, de koránt se annyira, hogy egy magam fajta edzett acél idegekkel rendelkező katona összecsinálja magát. Hunyorgok, abban reménykedve, hogy így hamarabb megszokom a sötétséget. Még szerencse, hogy nem felhős az ég, különben bajban lennék. Nagy meglepetésemre azonban a következő emeltre érve az egyik ajtót nyitva találom, ahonnan némi fény szűrődik ki. Az apámtól örökölt kilencedik, hekus-érzékem azt súgja, hogy nem hétköznapi eset egyetlen házban se, pláne egy ilyen rossz környéken, ha az ajtó csak résnyire is nyitva van. Lehet, hogy nem ehhez a lakáshoz jöttem, de azért a kíváncsiságomat jobb meggyőzni arról, hogy minden rendben van. Óvatosan belököm az ajtót. Az évek és a rutin teszik, hogy közben a fegyveremért nyúlok. Nem akarok én lelőni senkit, de fő az önvédelem.
credit by Amy
Vissza az elejére Go down
 

Olivia Warren & Charlie Kenward - Szikrázó találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-