Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Thor

I am Hero
Thor
Agent of Shield
: Gyakorlótér Tumblr_njzki5EVDb1qelb9co6_250
Hírnevem : 1
Play by : Chris Hemsworth
Csoportom : Asgard, Hero
: Gyakorlótér Tumblr_nosba9auiU1qllxuco1_500

Gyakorlótér Empty


Pént. Júl. 24, 2015 12:57 pm
Tárgy - Re: Gyakorlótér

Thor & Sif


Valaha tudott kardot forgatni, mielőtt a kalapács az övé lett. Mikor a bábuk elé lép, úgy fogja még is a markolatot mintha csak pofán akarna vele csapni valakit. Túl mereven szorítja. A nagy lendületben észre sem vette a terem másik végében gyakorlatozó Sif-et, aki időközben odamegy hozzá. A megszólításra kaján vigyor kúszik a képére, leengedi a kardot a teste mellé és előzékenyen meghajol, Sif Úrnőnek ennyi megjár. Felegyenesedik és hangosan felnevet, mert vicces amit mondott, legalább is ő tud nevetni rajta.
- Ja, nem szeretnék védtelen Úrhölgyeket vagdalni. Még a végén apám kitilt innen.
Dől ki belőle a riposzt, ez a szurkálódás náluk mindig adok-kapok alapon működik. Nem lenne mégsem ellenére ha Sif kicsit kibújna a béke tűréséből és vele gyakorolna a bábuk helyett, ezért a csipkelődő él a hangjában és a cinkos tekintete felé. Mondjuk az élcelődést sem folytatná sokáig, egy idő után mindenki elveszti a humorérzékét, kivétel Loki-t persze. Na ő kivételes elme, legyőzhetetlen ebben a játékban.
- Te gyakorolsz azzal, vagy csak támasztéknak használtad?
Bök a fejével humorosan a kezében fogott dárdára, közben teljes testével felé fordul, egy lépés hátra, a bal kezében fogott kard megemelkedik éllel felfelé még maga előtt. Ezek a gyakorló fegyverek életlenek, bár ha találat ér valakit az szokott fájni. Két lehetőség van, Sif vagy elküldi a fenébe szóban, vagy neki támad.


Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Gyakorlótér Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Gyakorlótér Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Gyakorlótér Empty


Szer. Júl. 22, 2015 12:14 am
Tárgy - Re: Gyakorlótér


 

 
Thor & Sif

On the Training Fields


 

 
A mai napom felhőtlenül kezdődött. Hakonnal reggeliztem, bár elég hamari volt, hiszen neki mennie kellett a dolgára. Miután kényelmesen összeszedtem magamat, felvettem szokásos ezüstös páncélom, fogtam a kardom, s elindultam a gyakorló tér felé. Minden nap edzek, hogy amíg nem történik valami, addig is készenlétben és erőben legyek. Nem jó dolog ellustulni. Oda érve még nem sokan vannak bent, egy-két túl buzgó katona. Belépve üdvözlöm őket, ahogy ők is engem. A fegyverállványra teszem a kardomat, s felveszek egy gyakorló dárdát. Kezem már rég hozzászokott ehhez, a mindennapos használatnak hála, no meg ha a kardom mindkét pengéjét kiengedem, az hasonló lesz ehhez. A terem végébe megyek, s ott elkezdek gyakorolni a már bent lévőkkel. Az órák úgy telnek, hogy szinte észre sem veszem. A terem egyre jobban megtelik, a harc zaja, nyögések, fémes csattanások és hangos puffanások hallatszanak, ahogy a testek a földre, a fegyverek egymásnak csapódnak. Délben tartok egy kis szünetet, majd folytatom a gyakorlást. Nem sokra rá látok belépni a terembe valakit... Ezüst-fekete páncél, vörös köpönyeg.. Thor. Halovány mosoly kúszik az arcomra, ahogy a másik oldalról figyelem, hogyan méregeti a gyakorló "pálcákat". Kissé nevetségesen áll a kezében, főleg, ha az ember a pöröly látványával szokja meg. Amikor a bábuk elé lép, megindulok felé, s tőle kissé hátrébb, oldalt állok meg.
- Gondolod, ők méltó ellenfelek? - kérdem kis mosollyal. Megnézem, hogyan tartja a fegyvert. Van mit csiszolni rajta... Mondjuk mire is számítottam? Ő a kalapácshoz kovácsolódott, ahhoz van szokva. Az én kezemben egy íj állna nagyon bután... Nem is szeretem azt a fegyvert. Távolságok mögé csak a gyávák bújnak.
- Bár amennyire tapasztaltnak tűnsz, még lehet, hogy ők jobb célpontok volnának. - szurkálódom barátságosan, mint mindig. Thorral és a Harcos Hármassal ez már amolyan hagyomány. Ha nem piszkálja a másikat, valószínűleg beteg az illető. De persze konkrétan bántani, sérteni sosem szoktuk egymást. Legalább is arcba nem...

 

 
credit by Amy

 

Vissza az elejére Go down


Thor

I am Hero
Thor
Agent of Shield
: Gyakorlótér Tumblr_njzki5EVDb1qelb9co6_250
Hírnevem : 1
Play by : Chris Hemsworth
Csoportom : Asgard, Hero
: Gyakorlótér Tumblr_nosba9auiU1qllxuco1_500

Gyakorlótér Empty


Kedd Júl. 21, 2015 10:33 pm
Tárgy - Gyakorlótér

Thor & Sif


Jócskán délután van amikor Thor alakja jelenik meg a gyakorlótér bejáratában. Nem áll meg ott, egyenesen befelé indul a maga nyers stílusában.
A már bent tartózkodóknak biccent és folytatja útját a térre, ahol először a fegyver állványok felé siet. A pálya nagyjából kör alakú, ezek az állványok a fal mentén vannak felállítva. Nem mintha a Möjmöj nem lenne elég jó, inkább pont ez a baj. Könnyűszerrel szét tudja vele törni a bábukat és akkor nincs szó gyakorlásról, csupán vandálkodás lenne.
Ruházata a tőle megszokott, a vörös palástja is rajta van, könnyen libben minden mozdulatára. Most az állványoknál a Möjmöjt leteszi, helyette kezébe fog egy méteres lándzsát. Megragadja hogy aztán élével felfelé tartva méregesse a súlyát, szokja a fogását. A harci kalapács után ez finom fegyvernek nevezhető, kecses, íves, nem olyan tömzsi. Egy ideig egyensúlyozza a kezében, de még is vissza teszi. Jobb lenne egy kard talán. A fegyverek között válogatva talál egy gyakorlásra szánt kardot, most azt veszi a kezébe, egyet pördít vele vissza kézből és hallgatja a fegyver keltette zajokat míg a levegőt szeli. Sosincs megelégedve a gyakorló fegyverekkel, most is elégedetlen grimasszal fordul meg a tér közepe felé, ahol a bábuk is vannak. Megindul abba az irányba.


Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Gyakorlótér Empty


Tárgy - Re: Gyakorlótér


Vissza az elejére Go down
 

Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-