Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Skye alias Daisy Johnson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Admin

I am Admin of site
Admin
Agent of Shield
: Skye alias Daisy Johnson Tumblr_n413ksuvso1tyvxmdo3_500
Szintem : Legmagasabb
Várom : Mindenkit
Hírnevem : 0
Play by : *
Csoportom : Admin
: Skye alias Daisy Johnson Tumblr_n9nbzlkdIm1tdi4a4o3_r1_500

Skye alias Daisy Johnson Empty


Vas. Május 31, 2015 6:49 pm
Tárgy - Re: Skye alias Daisy JohnsonElfogadva, gratulálunk..Kedves Skye!

Te neked is elmondom, hogy hatalmas fejtörést okoztál te is és a "kihívottad is".
Csodálatos írás módotokkal teljesen lenyűgöztettek minket

Nagyon nehéz volt a választás, sok vita volt, sok érvelés.
De úgy véljük, nálad jobban átjött Skye természete. Ahogyan a szüleidet leírtad az is tökéletesen tükrözi, hogy milyen is ez a lány.

Ha rossz a helyzet, ő akkor is viccet csinál belőle.

Gratulálok neked, lépj tovább foglalj és játssz..
Vissza az elejére Go down
http://the-shield-frpg.hungarianforum.net


Skye

I am Shield Agent III. level
Skye
Agent of Shield
: Skye alias Daisy Johnson Tumblr_npk2bbAssA1rmdty4o8_250
Szintem : not good enough ❇
Várom : the rest of the team ❇️
Hírnevem : 0
Play by : chloe bennet ❇
Csoportom : shield agent ❇
: Skye alias Daisy Johnson Tumblr_npk2bbAssA1rmdty4o7_250

Skye alias Daisy Johnson Empty


Szomb. Május 30, 2015 7:57 pm
Tárgy - Skye alias Daisy Johnson

Daisy Skye Johnson
I think that's beautiful.. pieces solving a puzzle.

Ki vagyok?


Teljes neved : Daisy Johnson aka Skye aka Mary Sue Poots aka 0-8-4


Beceneved: Skye


Szintem: Valahol az elején..


Csoportom & Rangom : I wanna be a rockstar, khm.. Shiled Agent


Születés ideje, helye: 02. 07. 88.; Kína


családdal a kapcsolat: Bonyolultabb kérdés nem is lehetne. Anyukám a legcsodálatosabb ember a világon az apám pedig minden hibámat elnézi nekem. Ez mind szép és jó lenne, nem igaz? De sajnálatos módon nem az. A szüleimet soha nem ismertem meg. Nem tudom, hogy kitől örököltem a külső vonásaimat, vagy kire hasonlítok belsőleg. Nem tudom, hogy édesanyám volt ilyen egzotikus gyönyörűség, aminek halovány árnyéka visszatükröződik rám, akárhányszor az arcképemet látom. A nagy szívemet talán apámtól, vagy anyámtól örököltem? Kérdések ezrei dúlnak bennem és mindez egyetlen egy dolog körül. A családom. Sosem érezhettem magam igazán otthon sehol, hiszen mikor már hozzászokhattam volna az emberekhez, akik körülvettek, akkor jött el az a pillanat, hogy búcsút kellett intenem nekik és az árvaház kapui újra megnyíltak előttem. Minden este az utolsó gondolatom, hogy egyszer talán találkozhatom majd a családommal. Addig is mindent megteszek annak érdekébe, hogy a lehető legtöbbet megtudhassak róluk..


5 db jellemző rád: Humoros,  okos, barátságos, makacs, nagyszájú.


Képességem:
Soha nem tudhatja az ember, hogy mi is rejtőzik benne igazából. De egyelőre elégedjünk meg csak a hackelés közben nyújtott teljesítményemmel.

Titkos aktámNem mondhatnám azt, hogy azon időszak alatt, mióta a shield-nél vagyok - ami csak, hogy tisztázzuk nem túl hosszú időszak körülbelül pár hónap -  rengeteg dicsérettel gazdagodtam. Nem mondhatnám, hogy önszántamból csatlakoztam, de a nézeteim már elég sokat változtak azon idő alatt, amit a csapattal töltöttem. Igazán otthon érzem magam közöttük. Mindenkinek megvan a maga furcsasága és nem is igazán kívántam ügynökké válni, sosem ez volt a vágyálmom. Igazából ki akartam használni a helyzetet, hogy a lehető legtöbbet megtudjak a családomról, de idővel rájöttem a saját kis akcióim többet érnek, ha csapatban dolgozom. Ezután pedig már  nem bántam, hogyha nem is a legszebb módon, de bevettek a csapatba. Mert ténylegesen a csapat tagja akartam lenni. Ezért is vállaltam a kiképzést, amihez talán nincs akkora lelkesedésem, mint kellene.  
Felettes tisztemül Grant Ward-ot kaptam, akivel már azóta szívjuk egymás vérét, hogy megérkeztem. Szóval... Nem a legkellemesebb időtöltés.   


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔKi vagyok, vagy honnan jöttem. A lehető legnehezebb kérdések a számomra. Az életem első szakaszát teljes sötétség fedi. Nem emlékszem, hogy a szüleimtől elszakítottak volna, vagy esetleg tovább adtak, hogy jobb és biztosabb jövőm lehessen. Természetesen, mint minden árva gyermek nekem is megvolt a saját ábrándjaim arról, hogy mégis miért adtak fel és mi volt az oka annak, hogy úgy döntöttek már nincs rám szükségük. Talán egyszerűen nem kellettem nekik. Vagy túl korán jöttem, de az is lehetséges, hogy bonyolultabb volt ez az egész, mint azt bárki is gondolná. Az is lehet, hogy nem akartak lemondani rólam. Mindezek olyan kérdések, amikre bárcsak tudnám a választ. Adtak vajon nevet nekem, mielőtt elszakadtam tőlük? Boldogok voltak, mikor kiderült, hogy gyerekük lesz? Csalódtak, mikor megpillantották az arcomat, vagy melegség öntötte el a lelküket?
Annyi kérdés, amiket csak ők tudnak megválaszolni és azt sem tudom, hogy a világ merre rejtegeti őket előlem. Vagy, hogy egyáltalán élnek-e még. Az egyszer biztos, hogy addig nem fogom meghátrálni, míg meg nem találom őket és nem kapok válaszokat. Szükségem van ezekre a válaszokra, hogy bármit is mondhassak magamról, vagy az életemről, hogy honnan jöttem. De míg ezen hatalmas köd ül és a sötétség nemes egyszerűséggel magába szippantja mesélek azokról a dolgokról, amikben teljes mértékben biztos vagyok.
Ha nem is a vér szerinti családomra tettem szert Coulson csapatával, akkor is otthon érzem magam. Coulson olyan nekem, mint egy apa, aki soha nem adatott meg nekem. Nem tudom, hogy pontosan miért érzem így, de tökéletesen felnézek rá és azt hiszem egy kicsit talán ő is úgy tekint rám, mint a lányára, bár ezt szavakkal egyikünk sem fejezné ki soha sem. Ez egy olyan titok, ami a tekintetünkben van elrejtve és egyszerűen csak mi vagyunk képesek arra, hogy kiolvassuk egymás tekintetéből. De a többiek is a maguk módján kiérdemeltek egy helyet a szívemben és egy részem fél attól, hogy egyszer ez is véget ér, de a másik részem tudja, hogy ez nem így lesz. Hogy mégis miért? Vakmerő voltam és meglőttek. Küzdöttem, mert volt miért. Végre otthon éreztem magam és, mikor felébredtem tudod mi volt a legjobb? A tudat, hogy a csapat úgy harcolt értem, olyan dolgokat tett meg, amit egy családtagért teszünk. Pár hónap ide vagy oda azt hiszem tökéletesen ráhangolódtunk egymásra. Az pedig, hogy meglőttek és mondhatni tehetetlen voltam, hiszen a kiképzésem még alig kezdődött el és azt hiszem le is blokkoltam. De időm sem nagyon volt reagálni az egyik golyó követte a másikat mélyen belefúródva a testembe. Akkor azt hittem, hogy az lesz a vége, hogy a történetem ott abban a pillanatban fog véget érni, de nem így történt és emiatt csak még elhatározottabb lettem a célommal kapcsolatban. A családom, a kérdések minden, amire választ akarok kapni talán már csak egy karnyújtásnyira lebeg előttem és tudom jól, hogy a csapat segíteni fog, mikor eljön az ideje. Hiszen sosem fordítunk szándékosan hátat a családtagjainknak és pontosan ezek vagyunk mi. Egy család.

Ki gondolta volna, hogy egykoron a lány, aki mondhatni ellenségként tekintett a Shield-re ügynökké akar válni? Aki azt gondolta, hogy az egyetlen módja annak, hogy hős legyen, ha az emberekkel megosztja mindazt, amit a világ igazából rejteget a nyugodtan tűnő felszín alatt.. De rá kellett jönnie, hogy az emberek még közel sem állnak készen arra, amit a világ avagy világok rejtegetnek önmagukban..


 
Heily - 20-1 - Kb 5 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Skye alias Daisy Johnson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-