Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Captain - Steve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Vas. Május 31, 2015 1:31 pm
Tárgy - Re: Captain - SteveElfogadva, gratulálunk..Üdv Amerika Kapitány!
Nagyon tetszett a leírásod, ezekkel a napló szerű bejegyzésekkel, amik rávilágítottak éledett fontosabb pillanataira. A közelgő háború sötétségére, a gyermeki harcokra, Amerika hadba lép és egy kis szerelem is felvillant. Az út egy egészen gyenge fiútól amint a szinte legyőzhetetlen kapitánnyá válik egy kísérlet által. A lényeg, hogy mihez kezd valaki az erejével. Azt szinte biztosan tudom, hogy a mindig bátor és hősies Steve Rodgers mit fog. Menj és szolgáltasss igazsgot a játéktéren! Gratulálok!
Vissza az elejére Go down


Steve Rogers...

I am Inactive
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Várom : Bucky pls!
Hírnevem : 0
Play by : ¤ chris evans
Csoportom : ¤ hero
:Szomb. Május 30, 2015 8:15 pm
Tárgy - Captain - Steve

Steven Rogers
Courage, Honor, Loyalty, Sacrifice. You're braver than you think.!

Ki vagyok?


Teljes neved : Steven Rogers


Beceneved: Cap


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Hős


Születés ideje, helye: 1920. július 4 - Brooklyn, New York .


családdal a kapcsolat: Joseph és Sarah Rogers. Szegény, ír bevándorlók, akik nem tölthettek velem sok időt. Apám korán meghalt, anyám nem sokkal később. A katolikus neveltetésem az egyik fő oka annak, hogy a haza szolgálatába álltam. Azóta az emberek közt keresem a családi békét..


5 db jellemző rád: bátor, becsületes, lojális, régimódi, hagyományos


Képességem:
A képességem nem valami velem született dolog. Mindenki tudja, hogyan lettem a nagy, erős, legyőzhetetlen Kapitány. Dúlt a második világháború, és Amerikának szüksége volt egy szuper katonára. Elkészítettek egy szérumot, kiválasztották a tesztalanyt, aki én voltam. Egy injekció, ami örökre megváltoztatta az életem. .

Titkos aktámNos, magam sem tudom, hogy a SHIELD jelenleg milyen kapcsolatban van velem. Elég zavaros az egész. Mivel Howard és Peggy öröksége ez a szervezet, próbálok minimálisan, de hatékonyan együtt működni az ügynökökkel. Én magam, nem szolgálok senkit a felső vezetésnél, a magam ura vagyok, már ha lehet így fogalmazni. Ez a sok technológiai újítás... nem is tudom követni. A SHIELD viszont engem bárhová tud. A sorsunk elválaszthatatlan, már csak az a kérdés, hogy a történelmet hogyan fogjuk külön-külön vagy épp együtt befolyásolni. 


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔEmlékszek, mikor kitört a háború. Hitler csapataival bevonult Lengyelországba, és Európa pár napon belül már lángokban égett. Itt, Amerikában meg voltunk róla győződve, hogy mi nem fogunk belekeveredni semmi féle marakodásba.  Azonban mikor megérkeztek a hírek a halottak számáról, mikor a Times képeket közölt a frontról, minden hazafi, minden érző ember szíve megdobbant, és tenni akaró ritmusban dobogott tovább.
Aztán elérkezett a pillanat. Az USA hadba lép. Mindenki egyszerre sietett feliratkozni bakának, hogy aztán kiképzőtáborba mehessen, majd Európába, ha szerencséje volt. Voltak, akiket szigetekre küldtek, átutaztatva őket nem is egy óceánon.  De ha menni kell, hát menni kell, nincs mese.
Én, a vézna, erőtlen, beteges srác, minden eltelt nappal jobban gyűlöltem a testet, amibe be lettem zárva. Megyéket, államokat utaztam csak azért, hogy különböző orvosok bírálják el, írják lá a jelentkezési lapomra, hogy alkalmatlan.
A mozikban csodálattal, ámulattal bámultam az unalmas filmek előtt levetített toborzó videókat. Utálattal néztem végig magamon, mikor hazaértem és a tükör elé sétáltam. Szégyent hozok nem csak magamra, hanem a családomra is. Minden férfi a szabadságért, a hazájáért, egymásért vívja a csatát, én pedig a kényelmes ágyamban alszom el minden este, teli hassal. Hol van itt az igazság?
Hetente minimum egyszer, de rosszabb időszakokban többször is jól ellátták a bajom a helyi "nagyfiúk". Legtöbbször Bucky sietett a segítségemre, ha épp a közelben járt. Mindig azt kérdezte, hogy miért nem futok el, ha baj van? Azonban a választ nagyon jól tudta.

1942 - Camp Lehigh - Virginia

A nap forrón égeti a bőröm. Minden egyes lefutott kilométer után újabb kilókat fogytam. Legalábbis úgy érzem. A karom ólomként nehezedik a vállamról, lassan egy pohár víz felemelése is nehézkes lesz. Az őrmester egy perc pihenőt sem hagy nekünk, állandóan mozgásban vagyunk. A többiek jól edzettek, ők bírják. Terepgyakorlat után, vagy ebéd előtt vannak, akik még lefutnak egy-két extra kört a bázis területén, csak hogy megmutassák, hogy ők itt a legjobbak.
Tegnap itt járt a doki, meg Carter ügynök. Egyre többször utaznak ide, ahogy a kiképzésünk a végéhez közeledik. A szemüket folyton rajtunk tartják, jegyzetelnek. Talán mégsem vagyok tisztában azzal, hogy mire iratkoztam fel?

1943 - Brooklyn

Erskine nyugtatni próbál, látja rajtam, hogy feszült vagyok. Nem tehetek róla. Amikor megláttam Howard Stark-ot, a gyomrom reflexszerűen összeszűkült. Beugrott egy kép, egy vidámparkban rosszul elsült bemutatójáról. Remélem, ez az egész berendezés nem valami prototípus. A szuper katonát akarják, Stark pedig a fő befektető. Talán, csak az tud megnyugtatni, hogy itt van Peggy is. Az idevezető utat egy autóban ülve tettük meg. Valamiért, csak ő jár a fejemben.

Sokkal, sokkal később…

Csak egy megoldás van. Meg kell mentenem az embereket, nem lehetek önző. Ha ezt most nem cselekszem meg, ártatlan életek fognak a lelkemen száradni. Ezért jelentkeztem. Hisz ezért vagyok itt. A hazámat akarom szolgálni, minden lehetséges módon. Most végre megkaptam a lehetőséget, hős lehetek. Az egész világ tudni fogja a nevem, a Kapitány végre révbe érhet és beteljesítheti utolsó feladatát.
A rádió másik végén Peggy szól hozzám. A táncról beszélünk, ami valószínűleg már soha nem fog megtörténni. Hallom, ahogy hangja egy-egy kimondott szó után elcsuklik. Most jön, igen. Az utolsó pillanat.
- Nem szeretnék a lábadra….. 
A - 19 -  egy-két éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Captain - Steve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Steve Rogers - Amerika Kapitány /Foglalt/
» Carol Danvers - Captain Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-