Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Anne Clay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Anne Clay Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Anne Clay Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Anne Clay Empty


Vas. Május 31, 2015 2:45 pm
Tárgy - Re: Anne ClayElfogadva, gratulálunk..Húha, nekem nagyon tetszett a leírásod. Eléggé megrázó és nehéz élet van mögötted, az egyetlen dolog ami hajt az a bosszú és láthatóan mindent megteszel annak érdekében hogy ezt beteljesítsd. Tetszik, hogy rávilágítottál arra, hogyan érintheti a civil társadalmat ez a rengeteg túlvilági és megfoghatatlan harc a földön.  Sokan meghaltak és még biztosan fognak is. Nem is tartanálak fel elhatározott célodban, avatar foglalása után irány a játéktér Smile Remélem jól fogod érezni magad nálunk Smile
Vissza az elejére Go down


Anne Clay

I am Civil
Anne Clay
Agent of Shield
: Anne Clay Tumblr_mp4txe7bJs1rprk8wo5_250
Hírnevem : 0
Play by : Lily Collins
: Anne Clay Tumblr_inline_mnlqyvswAA1ql2gms

Anne Clay Empty


Vas. Május 31, 2015 11:12 am
Tárgy - Anne Clay

Anne Clay
Jobb élet az, amit a bosszú hajt, mint az, amit semmi.

Ki vagyok?


Teljes neved : Anne Clay


Beceneved: nem szeretem ha becéznek.


Szintem: -


Csoportom & Rangom : civil


Születés ideje, helye: New York, 1995. március 12.


Család? Arról nem olyan régen gondoskodtak, hogy szülők nélkül maradjak. Már úgy értem, hogy apa nélkül, de mióta nincs, az anyámban sem túl sok hasznom van. Megértem a fájdalmát, nekem is hiányzik, viszont megígértem neki, hogy megbosszúlom az apám halálát, akit a szemem elött öltek meg. Testvérem az nincs, mivel az anyám a születésem után balesetet szenvedett, ami miatt nem lehetett több gyereke. Ezt egy kicsit bánom, hiszen testvér nélkül azért nem olyan jó.


5 db jellemző rád: Amikor ideges vagyok, ropogtatom az ujjaimat és reszketek; ha zavarba vagyok, ostobán csavargatom a hajam, és lesütöm a szemem; smink nélkül nem megyek ki a házból, még az üzletig sem; félek a pókoktól; nagyon makacs vagyok, mindig kiállok az igazamért; rengetek akaraterő van bennem, amit eltervezek, azt véghez is viszem, kerüljön az bármibe.


Képességem:
Nincs ilyenem.

Titkos aktámNem vagyok semmiféle szervezet tagja, mindössze egy átlagos 20 éves lány vagyok, akit a bosszú hajt, hogy megölje az apja gyilkosát. Azonban tudok egyet, s mást ezekről a szervezetekről, az apám is tagja volt  a Shield-nek. Ez vitte őt a halálba, éz ezért nem akarta sosem, hogy én is beszáljak. Tudta, hogy az anyu és az én életem így is veszélyben lehet, viszont azt is tudta, ha csatlakozok hozzuk, akkor még nagyobb veszélyben lennék. Halála után be akartam lépni, de nem lehetett. Pontosan ezért döntöttem el, hogy majd egyedül végzek Loki-val, aki kioltotta az apám életét. Már két hónapja keményen edzek mindennap azért, hogy bosszút álljak.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔA 100. gugolás után, megkönnyebbülve fújom ki a levegőt, és iszok egy kortyot a vizemből. Elveszem a törülközőt, aztán megtörlöm vele a homlokomat és fáradtan rogyok le a székre. Ez elmúlt két hónapom nagyon kemény volt, és még csak ezután jön a java. Tudom, hogy bármennyit is edzek, nem leszek legyőzhetetlen vagy sebezhetetlen, sőt az életembe kerülhet ez a sok fáradozás, de az apám emlékéért meg kell tennem. Anyám nem díjjazta eleinte, sőt talán még most sem túl lekes amiatt, amit tervezek, szerinte nem ez lenne a megoldás, de én azt akarom, hogy szenvedjen az az alak, aki miatt egyedül maradtunk az anyámmal. Tudom, hogy azzal, hogy megölöm Lokit, az apámat nem hozhatom vissza, de legalább megkönnyebbülök.
- Te meg mit művelsz? Még nem végeztünk. - Gondolataimból Aaron szigorú hangja ébreszt fel, kelletlenül nézek rá. Mindig tudja, hogy mikor kell felbukkania. Én kértem a segítségét, hálás is vagyok neki, amiért az idejét rám pazarolja, de néha talán túl kegyetlen, ha mondjuk pihenésről van szó. Roppant komolyan tudja venni a feladatát, ami azért jó, hiszen az a lényeg, hogy legalább Ő komoly legyen, de én is csak egy ember vagyok, aki könnyen fárad. Két hónappal ezelöttig még cigiztem is, nem vagyok abban sem biztos, hogy a tüdőm amiatt teljesen rendben van. De a bosszúm miatt... az apámért, képes voltam elhagyni azt is.
- Ne már! Csak még 5 perc! – nézek rá könyörgő tekintettel, de Ő csak makacsul megrázza a fejét és közelebb lép hozzám, kezében egy piros kesztyű. Pislogok kettőt, de Aaron továbbra is hajthatatlan. Elöttem megállva felém tartja a boxkesztyűt, én meg kelletlenül, egy fintorral az arcomon állok fel. Elvigyorodik, én meg legszívesebben behúzznék neki is egyet, amiért ennyire szigorú hozzám. Elveszem tőle a kesztyűt, aztán felhúzom a kezemre, és a nagy, fekete zsákhoz lépek, ami az óriási szoba másik végén van. Aaron követ, érezni lehet az önelégült vigyorát az arcán. Megállok a zsák elött, tanítóm pedig a másik felére sétál és megfogja azt. Rám néz, én pedig tudom mit kell tennem. Tiszta erőmből kezdem el ütni a zsákot.
- Tartsd egyenesen a csuklódat! – hallom az utasítást, én pedig egy pillanatig megállok, bólítnok, aztán teszem amit Aaron mondott. Hírtelen pedig a képzeletemben a fekete zsákot maga Loki váltja fel, ami gyűlölettel és haraggal tölt el. Egyre erösebben kezdem ütni, már nem is érzem azt a fáradságot, amit korábban is éreztem. Egyre jobban  várom azt a pillanatot, amikor szembe állhatok vele.


 
K. - 19 - Jó pár éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Anne Clay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Civilek-