Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Mckenna Thuderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Mckenna Thuderson Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Mckenna Thuderson Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Mckenna Thuderson Empty


Vas. Május 31, 2015 3:18 pm
Tárgy - Re: Mckenna ThudersonElfogadva, gratulálunk..Egy újabb bosszú álló karakter, már a szó szoros értelmében Very Happy Tetszett a leírásod, a belső vívódás és az Asgardi lét fényes és árnyasabb oldala, mert mindenhol vannak elégedetlenek a rendszerrel. Loki örülni fog és én is örülök hogy csatlakoztál hozzánk. Menj és avatar foglalása után vedd birtokba a játékteret. Gratulálok!
Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Mckenna Thuderson D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Mckenna Thuderson Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Mckenna Thuderson Empty


Vas. Május 31, 2015 12:57 pm
Tárgy - Mckenna Thuderson

Mckenna Thuderson
Csak az ismeri az igazi fájdalmat, akit egyszer nem szerettek viszont

Ki vagyok?


Teljes neved : Mckenna Tunderson


Beceneved: Kenna, Kenny


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Asgardi


Születés ideje, helye: Vanaheim, 1997 éve


családdal a kapcsolat: Csecsemő koromban kerültem Asgardba, az anyámmal, aki a Vanaheim-ben pusztító nagy csaták elől menekült velem. Apám ebben az időben harcolt, a csatában is vesztette életét. Anyámmal nagyon jó a kapcsolatom, mindig számíthatok rá.


5 db jellemző rád:  érzelmi instabilitás, makacsság, csendes vagyok. haragtartó, bosszúálló típus.Képességem:
Asgardi vagyok, így talán elmondhatom, hogy könnyen gyógyulok, immúnis vagyok a mérgekre, a betegségekre, és azért van elég erőm is. Egy időben próbáltam kitanulni a varázslás mesterségét, de nem futja több, gyenge, pusztán néhány percig tartó hologramokra. Nem az én műfajom ez.

Titkos aktámMi az a szervezet? Nem ismerem ezt a szót, de ha valamiféle csoportos munkáról van szó, akkor inkább passzolom. Egyedül dolgozom, mert sokan elítélik a módszereimet. Férgek. Gyűlölöm mindannyiukat egytől egyig, talán csak egy kivétel van...  


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔEgy nő életében sok minden előfordul, sok érzés kap helyet a szívében, sok férfinek ad otthont a teste. Ezek anyám szavai, nem az enyémek. Én megcáfolom mindezt. Legalábbis cáfolnám, ha tudnám. Kétségbeesetten kapálózok leláncolt lábakkal egy tenger legalján, a levegőm folyton elfogy, meghalok újra és újra, de fel kell ébrednem, hogy szenvedhessek. Ezt érzem, ez van bennem, mióta megtudtam, hogy meghalt. Eddig legalább azt tudtam, hogy él, hogy jól van, most pedig minden megszűnt, de még így, a halála után is szeretem őt, pedig talán nem is tudta, hogy létezem. Itt éltünk mindketten, ebben a veszett nagy városban, s szinte minden nap láttam, felderült tőle a szívem, de most, hogy Thor miatt lezuhant a Bifrost-ről ez a csekélyke örömöm is elveszett, tehetetlen vagyok, mint partra vetett hal vergődök a talajon, torkomon ragadt a bánat, s elvesztem a sötétben. Pedig nem is ismert. Vagyis, persze, találkoztunk párszor, de nem mutatott felém érdeklődést, nem viseltetett felém kedvesebben, vagy nyájasabban, olyan volt, mint mindig, s pont ez tetszett benne. Senki nincs, akinek odaadnám magam, s nem volt még férfi az életemben, pedig anyám szerint itt lenne az ideje, hogy megházasodjak, nem tehetem. Bosszút kell állnom érte, amíg tudok, amíg szabad vagyok, amíg nem akarnak belekényszeríteni semmibe. És én bosszút is fogok állni, hogy a lelke békében nyugodjon, mert nekem Thor sosem lesz királyom. Bosszút állok érted, Loki Laufeyson.


 
Panni - 18 - 3 éve


2015. credit by hogwarts chronlesA hozzászólást Mckenna Thuderson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 31, 2015 3:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Mckenna Thuderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Asgard-