Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Clint Barton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
:Vas. Május 31, 2015 6:12 pm
Tárgy - Re: Clint BartonElfogadva, gratulálunk..Nagyon tetszett a történet megközelítése, ahogy az egész bevezetted. Hogyan lett egy egyszerűbb emberből, egy isten, egy milliárdos, egy szuper katona és egy szörny között igazi hős, aki kicsit sem lóg ki a sorból. Megismerhettem a hétköznapok béli Sólyomszemet is, aki normál módon éli az életét családjával. Kiváló és precíz munka. Hajrá! Az avatar foglalása után irány a játéktér! Sose tévessz  célt Wink
Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
:Vas. Május 31, 2015 1:44 pm
Tárgy - Clint Barton

Clint Barton
IDÉZEEET HELYE!

Ki vagyok?


Teljes neved: Clint Barton


Beceneved: Clint, Hawkeye


Szintem: Hetes szint


Csoportom & Rangom : Hősök


Születés ideje, helye: 1977. május 31., Kansas, Wichita


családdal a kapcsolat: A szüleim már meghaltak, a feleségem és a gyerekeim pedig nincsenek semmiféle aktában, vagy adatbázisban megemlítve. Jobb ez így mindenkinek, ha történne velük valami....


5 db jellemző rád: 1. Szeretem a magányt, nem vagyok egy kimondottan társaságkereső ember; 2. nem jelent problémát titkolózni senki előtt sem. Kivéve a feleségem. De amúgy is okosabb, mint én.; 3. Kém vagyok és nem katona, így a parancsokhoz sem minden esetben tartom magam, de megbízható vagyok és lojális.; 4. Tűzbe mennék a barátaimért.; 5. Nehezen szokom meg a gondolatot, hogy bekerültem az isten, szuperkatona és egoista milliárdos  alkotta csapatba. Néha úgy érzem, hogy Natasha és én kissé kilógunk mellőlük.


Képességem:
Kitűnő íjász, mesterien használ szinte bármilyen íjat. Másodpercek alatt képes akár több nyilat is kilőni, és a távoli célpontokat is gond nélkül eltalálja. Nincs nap, hogy ne gyakorolna, elvégre abból soha nem elég. Kitűnő mesterlövész, éles látással és kiváló pontossággal rendelkezik. Remek akrobata, átlagon felüli az ereje, állóképessége, de természetesen nem mutat túl az emberi határokon. Ügyessége és gyorsasága kivételes, nagyon kevés ember tudná felvenni vele a versenyt. Kitűnő Harcművész. Bár ritkán vetemedik közelharcra, olyankor képes meglepni társait és ellenfeleit is. Kiváló taktikus.

Titkos aktámSokáig egyedül dolgoztam, amolyan önjelölt igazságosztónak képzeltem magamat míg rám nem bukkant a SHIELD. Vagyis inkább Fury. Ellentétben a legtöbbekkel, én nem azért csatlakoztam,hogy megakarjam menteni a világot. Szép kis fizetést kaptam, hogy használjam a képességeimet, és nekem ennyi bőven elég is volt. Főleg miután családom lett. El kell valamiből tartani őket. Azonban én is változom, most már nem a pénzért csinálom ezt, vagyis nem csak amiatt. Csatlakoztam az új SHIELD-hez, kevesebb a pénz ugyan, mint volt, de nem igazán tudom magamat máshogy elképzelni. Már nem tehetem meg, hogy csak magamra gondolok. Bosszúálló vagyok, úgy is kell viselkednem, különben milyen példát mutatnék a gyerekeimnek?


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ- Clint, a traktor megint megadta magát! – már megint, az a rohadt traktor! Soha nem fogok így végezni a nappali felújításával, ha folyton félbe kell hagynom, mert az a tragacs leáll és imádkozni kell, hogy újra elinduljon. Persze, vehetnék egy újat, de… már régóta megvan, valahogy nem visz a szívem arra, hogy csak úgy félredobjam. Szóval marad az, hogy folyton újra és újra életet kell leheljek belé.
- Jól van, egy pillanat és megcsinálom, drágám! Csak ezt itt még befejezem. – elvégre én vagyok a férfi a háznál. Már amikor itt vagyok. A munkám miatt sokat kell utaznom, ez az egyetlen dolog amit igazán utálok benne. Laura sokkal több mindent, de végül is érthető.
Könnyed mozdulattal ugrom le a létráról és indulok meg a pajta felé, ahol a traktor áll. Ideje, hogy újra működésbe hozzam. Ehhez értek. Szerencsére Fury elintézte a SHIELD-hez kerülésemkor, hogy senki ne tudjon a családomról. Nagyon akarta, hogy belépjek a szervezetébe, de ehhez az egyik feltételem ez volt. Nem nagyon hittem abban, hogy a SHIELD majd megvédi őket, vagy netán a kormány. Mint később kiderült, a SHIELD még magát sem tudta megvédeni, okos döntés volt, hogy a családomat mégsem bíztam rájuk. De ez nem a SHIELD miatt volt. Egyszerűen csak nagyon bizalmatlan voltam akkoriban, magamon és a feleségemen kívül nem bíztam meg senkiben, és ezt Fury is megértette, úgyhogy elintézte ezt nekem. Pedig alig ismert akkor. Annyit tudott rólam, hogy árva vagyok. Egy elég átlagos családban nőttem fel a testvéremmel együtt. Apám vadász volt, úgyhogy ő tanított lőni többek között. Elég egyszerű volt az életem. Aztán egy nap arra keltem, hogy egy rendőr csönget  az éjszaka közepén. Másnap pedig árvaházba kerültünk. A szüleim egy autóbalesetben haltak meg. Csúszós volt az út, az autó felett elvesztették az uralmat és meg is történt a baj. Eleinte nem volt semmi különleges, Barney-val megvédtük egymást, aztán egy nap őt örökbe fogadták, én pedig itt maradtam. Próbáltam megkeresni, de nem találtam sehol. Nem tudom, hogy most hol van, még a SHIELD-nél sem volt képes senki sem megtalálni. Laura szerint ne gondoljak egyből a legrosszabbra, de szerintem ő sem ad valami nagy esélyt annak, hogy Barney él még. Fury évekkel azután talált rám, hogy otthagytam az árvaházat. Elszöktem. Nem volt olyan rossz, de… én sokkal jobbra vágytam. A SHIELD-nél viszonylag rövid idő alatt a legjobbak közé küzdöttem fel magamat, Fury úgy érezte, hogy gyémántot talált a szartengerben. Hamar megkaptam az első igazán komoly küldetésem. Egy orosz kémet kellett volna kiiktatnom. A parancs az parancs, de én mégis megszegtem. Natasha… megértettem őt, megkíméltem az életét és magammal vittem. Fury persze teljesen ki kelt magából, elhordott mindennek, megfordult a fejemben az is, hogy kirúg a végén. Aztán az idő elteltével Natasha bizonyította, hogy jól döntöttem. Nem csak a társam lett, de a legjobb barátom is, kevese azoknak akik tudnak a családomról.
Francba, új aksi kell. Mondjuk nem csoda, már egy évvel ezelőtt is gondoltam, hogy venni kéne egy újat, de mindig kiment a fejemből. Elég szétszórt vagyok mostanában, sok minden történt. Emlékszem arra mikor minden kezdődött. Fury kiküldött Új-Mexikóba, hogy egy rohadt sátrat védjek. Már akkor sem értettem, hogy mi szükség ott rám, elvégre ki az a hülye aki betörne? Erre nem megtette valaki? A fickó csak úgy átverekedte magát az embereinken. Már sajnáltam volna lelőni, csak Coulson nem adta ki parancsot. Elég nevetségesnek éreztem az egész helyzetet. A fickó betört, hogy megpróbálja megemelni azt az izét. Őrültek. Aztán ez az ipse egyike lett azoknak akikkel együtt harcoltam New York-ban. Igaz, hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy előtte a testvére átmosta valahogy az agyamat. Szörnyű volt. Tudtam, hogy mit teszek, de nem tehettem ellene semmit sem. Mintha a saját testedbe zárnának börtönbe. Szerencsére Natasha ott volt és jól fejbevágott. Soha nem örültem még annak, hogy fejbe vertek,  mint akkor. Még ma se igazán értem, hogy miként kerültem én be a Bosszúállók közé. Van ott egy isten, egy szuperkatona, egy páncélban repkedő milliomos, na meg a tudós, akit elég felidegesíteni, hogy a fél országot elpusztítsa. Erre itt vagyunk mi Natasha-val. Bármilyen hihetetlen, de a nyilvánvaló különbségek ellenére is győztünk. Ráadásul ezek a fickók a barátaim is lettek. Fura dolgokat hoz ki az emberből, ha segít megállítani egy idegen inváziót.
- Majd holnap bemegyek a városba és veszek egy új aksit. – mondom leginkább magamnak, mert a pajtában nem igen van rajtam kívül senki sem. Úgysincs nagyon más dolgom míg nem szólnak. A SHIELD bukása után szabadúszó lettem, kellett a pénz, de mikor hallottam, hogy Coulson újraépíti a szervezetet, nem is gondolkodtam azon, hogy csatlakozom újra. Amíg nem kapok feladatot, addig meg elvagyok itt. Ha meg majd a Bosszúállóknak kellek…nos, arról úgyis tudni fogok.


 
R - 16 - 1 év


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Clint Barton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» I won't turn my back on you -[Nat&Clint]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Hősök-