Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Vas. Jún. 21, 2015 11:34 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....Van az a szint, amikor az emberi jellemvonások szórakoztatóvá válnak számomra, és mivel mindig is ebben voltam a legjobb, a mesterkedésekben, nem látom akadályát hogy most is a magam kedve szerint alakítsam a szálakat. Kenna a lehető legjobbkor került az utamba. Persze, ezt ő nyilván nem tudhatja, és ha jól érzem elvakítja egy gyakori emberi érzelem, és meg is adom magam neki. Játszunk....
- Apám a döntéseit, bevallom fogalmam nincs mi alapján hozza, de nem tartom jó ötletlen a bátyámra bízni egy ekkora felelősséget. Ő jó harcos, és nemes a szíve de egyszerűen képtelen lenne uralkodni, igen sokszor még saját magán sem tud - ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni, hiszen ő elég indulatos, de jószívű teremtés. Az a jó szíve fogja a sírba vinni is, de majd... viszek virágot, és én lövöm ki a nyílvesszőt a hajójára. Vagy majd egyszer én fogom megölni, nem tudom, még ez is lehet. Bár jobb szeretném ha nem közvetlenül nekem kellene, sokkal kényelmesebb volna, de esküszöm megteszem ha kell. Megfizetek neki mindenért egyszer. Az örök elnyomásért, hogy az árnyékában kellett élnem, miközben ő volt mindig is az első, a trónörökös. Persze... csak kár hogy alkalmatlan a tisztségre. Figyelem ahogy ennyiben maradunk, nem igazán szívleli a bátyámat, és a kis galerijét, de ez nekem csak jól jön.
- Egyszer biztosan eljön az a nő aki képes meghódítani de... nekem nem kifejezetten az úrinők az eseteim. Egy nő is tudjon harcolni - mondom, direkt, mivel tudom hogy ő tud, és ezzel elejtettem egy utalást, nyilvánvalóbbá csak akkor tudom tenni ha azt is hozzá teszem hogy amúgy a vörösek a zsánereim.
- Nem, szerintem nem nyálas. Még nem, hiszen mindenki hisz benne hogy van valahol valaki, aki rá vár és akinek ő az a valaki - válaszolom ahogy karom ráejtem az ő vállára ha már így elhelyezkedtem.
- Én is bízom benne hogy van valaki és remélem közel hozzám - villantom rá zöldes szemeim, hiszen... én tudom. Értem a jeleket, és tudom hogy mit keressek és igen, akár még... esélyes is lehet. Bár nem varázsütésre értelemszerűen.
- Akkor harcolj mellettem, értem. Ahogy jobban tetszik. Van kedved kijönni a gyakorlótérre? - kérdezem ahogy kezem az arcára simítom és szelíd erőszakkal magam felé fordítom."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Szomb. Jún. 13, 2015 6:46 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Sosem értettem miért nem lép végre, hiszen a trón jogosan az övé is, születési előjoga, de mégsem tesz semmit azért, hogy a Mindenek atyja meggondolja magát. Pedig szerintem, és nem azért mert teljes mértékben elborítja az elmém a rája szálló lila köd, Loki lenne a legjobb király. A legjobb választás, ugyanis ennek a birodalomnak királyra van szüksége, és nem egy trónon kalapáló bohócra.
- Nem mindig látja reálisan?! Az apád képes lenne kilenc, ismétlem kilenc birodalom urának megtenni egy vásári majmot – kezdem elengedni magam, pedig véletlenül sem akarom őt megsérteni. Az, hogy a bátyját meg akarom-e más kérdés. Nyelek egy nagyot és visszatérek úrinői helyzetembe, nem akarom, hogy Loki azt gondolja rólam, én is csak egy vannaheim-i parasztlányka vagyok, aki még csak viselkedni sem tud, egy nála magasabb rendű emberrel szemben. Néha hajlamos vagyok kifordulni magamból, ami köszönhető apámtól örökölt heves természetemnek is. Ilyenkor kiabálok vagy csapkodok, sőt, egyszer véletlenül lefejeztem egy madarat a tőrömmel, teljesen véletlenül, de persze a herceg mellett próbálom korlátolni magamat.
- Nos, igen, maradjunk ennyiben – megejtek egy fáradt mosolyt. Mindig is idegesített a tény, hogy nekem majd Thornak, Asgard királyának kell majd hódolnom, meg is fogadtam magamnak, hogy sosem fogok térdre hullni előtte, akkor sem, ha ezért a fejemet veszik. Nekem Thor nem lesz a királyom.
- Igen, hát, egy kicsit kellemetlen – túrom a fülem mögé egyik kósza hajtincsemet, és elmosolyodok az orrom alatt. Még nem volt szerelmes, de szeretne az lenni. Ez azért sokkal inkább megnyugtat, mintha jelenleg is lenne kiszemeltje, csak nem én lennék az.
- Illetve jó dolog, csak ha nem szeretnek viszont, az nagyon kínos tud lenni, főleg, ha az illető tudja is, hogy az ember szerelmes belé. Görcsbe rándul az ember gyomra, és bizsereg a mellkasa. Mintha a lélek tudná, hogy van valahol egy párja – mondom, s mikor keze veszélyes közelségbe kerül a vállamhoz, megremeg a testem. Igaz alig észrevehetően, de belerázkódom a gondolatba, hogy hozzámérhet, azzal a gyönyörű, hófehér bőrével – de ez már kezd nagyon nyálas lenni – mondom gyorsan. Sosem voltam a romantika híve, nem akartam virágcsokrot, meg gyertyafényes vacsorát, csak őt akartam a magaménak tudni, semmi mást.
- Ó – szalad ki a számon. Neked nem csak a talpad nyalnám, gondolom magamban, s elpirulok a gondolatra – melletted szívesen harcolnék.


To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 371••


Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Csüt. Jún. 11, 2015 11:27 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....Fogalmam sincs már hogy hány éves lehettem amikor először találkoztam Kennával, de arra emlékszem hogy a lángvörös haja tűnt fel, itt keveseknek van ilyen jellegzetes haja. Sokkal inkább más miatt vagyunk érdekesek, de neki elképesztő színű haja van. Na persze, ez csak mellékes, de két gonosz tervem én is észreveszem a szépet és nem vetem meg a nőket sem. Kenna pedig igen csak szép a maga nemében, és ezt nyilvánvaló kell tennem. Soha nem tudhatom, mikor számíthatok egy szerelmes nő kitartására és dühére ha valami történne velem. Előrelátónak kell lenni, tervezni és ami még fontosabb, időzíteni is tudni kell, mert ez mindennek a kulcsa. A megfelelő időzítés.
- Micsoda szolid kifejezés, de helytálló. Magam is úgy gondolom, hogy Odin nem mindig látja reálisan a helyzetet... - értek vele egyet, én is azt vallom hogy nekem kellene az örökösnek lennem, nem Thornak, hiába jó harcos. Itt a probléma, harcos, és nem igazán királynak való, egy kalapáccsal nem lehet uralkodni. A meglátására felnevetek, ez nagyon jól példázza az én véleményem is.
- Ez abszolút jogos volt, Thor nem az önuralmáról híres, és nem is arról hogy ezen bármikor szándékozna is változtatni, nem úgy mint egy kivételes ember - mosolyodom megszélesedik, értettem hogy nekem szólt, és valahol mélyen ez nagyon is hízeleg a hiúságomnak.
- Valóban? És milyen érzés annak lenni? Bevallom, én még nem voltam, de még előttem az élet - mosolyodok el, ahogy elhelyezkedek, és kezem szinte a vállához ér, ahogy a padon üldögélünk.
- Nem is a bátyám társaságára gondoltam, hanem az enyémre. Az én társaságom kevesebben keresik, hiszen Thor a népszerűbb, de én örülnék egy ilyen harcos nőnek, mint te, Kenna - udvarlok finoman, minden megerőltetés nélkül, teljesen üres mosollyal, és még jegesebb szívvel. Ám ezt a látszat nem mutatja, és még a végén..."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Hétf. Jún. 08, 2015 4:37 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Soha nem gondoltam úgy a férfiakra, min potenciális férjjelöltekre, hosszú ideig nem is érdekeltek, elvoltam a fegyvereimmel, meg a gyakorlással, hogy még jobb harcos legyek, egészen addig a napig, amíg ez a férfi, aki itt ül mellettem, be nem sétált a küzdőterembe. Fiatalok voltunk mindketten, alig lehettem ötszáz éves, de amint megláttam őt, mintha eltűnt volna belőlem minden kétség. Akkor láttam először a fiatal herceget, s egy jó ideig azt hittem, utoljára is, de most itt van velem, testközelből láthatom, hallhatom a hangját. Azt is meg merném kockáztatni, hogy csak álmodom.
- Igen – mondom. Tekintete elveszi az eszemet. Mikor Odinról beszél, felkapom a fejemet. Sosem kedveltem túlságosan az öreget, mert nem volt nekem szimpatikus, de tiszteltem, mert befogadott engem és anyámat, amikor a segítségét kértük.
- Nos, a Mindenek atyja nem mindig tudja, mit csinál – mondom savanyúan. Lokinak kellene azon a trónon ülni, és nem Thornak, bár utóbbit sem ismerem túlságosan, de azokból a beszélgetés foszlányokból, amiket hallok tőle vagy róla, nem gondolom, hogy hatalmas lángész lenne a fickó. Háborúk…blablabla…erő…blablabla…mjölnír. Körülbelül ennyiből áll a szókincse.
- Ne haragudj meg Loki, de a bátyád, nem hogy egy birodalmon, önmagán sem képes uralkodni – szalad ki a számon elég nyers véleményem – előbb jár a keze mint az esze, és szerintem nem erről ismerszik meg egy kivételes király, vagy akár egy kivételes férfi – mondom, bár rejtett üzenet is áll szavaim mögött, reménykedem, hogy Loki nem lát a sorok közé, hiszen mit is gondolna rólam, ha kiderülne, hogy reménytelenül belészerettem?
- Hmmm… - elgondolkodom szavain egy pillanatra. Igen, együtt érzek Sif-el, bár nekem talán egy kicsivel könnyebb, hiszen nem kell egyfolytában azt a férfit bámulnom, akibe belezuhantam – talán egy kicsit. Tudom milyen szerelmesnek lenni.
Elpirulok attól, amiket mond nekem, s bár nem vagyok hozzászokva, hogy egy férfi ilyen szépeket mondjon, próbálom leplezni lányos zavaromat. Rá kell jönnöm, hogy az egyetlen gyengém itt ül mellettem, és hozzám beszél. Ő az egyetlen, akinek, és akiért megtennék bármit.
- Loki, nagyon kedves vagy – mondom, s lesütöm a szememet – bár, én örülök, hogy nem jutottam odáig, nem sok kedvem lenne a testvéred háta mögött kullogni, és nyalni a talpát.


To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 350••


Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Vas. Jún. 07, 2015 9:56 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....Elmosolyodom a nyilvánvaló felhíváson és enyhén hunyorítok rá, nem vagyok én semmi jónak sem elrontója, ami azt illeti. Szeretem a harcos nőket, sokkal szórakoztatóbbak mint a hétköznapi lányok. Na és persze az sem utolsó szempont hogy sokkal több hasznát lehet venni egy esetleges csatában olyannak, aki ért is a fegyverekhez. Ezért használom ki ezt az alkalmat, és játszok rá még jobban, hogy elbűvöljem, hogy ne szeressen más férfit rajtam kívül, hogy segítsen nekem ha kell.
- Máris jobb, nem olyan hivatalos  - jegyzem meg ahogy rápillantok, igazából a kedvemre való jelenség, Kenna maga is, na meg a tény, hogy nem Thor az idol, nem őt bálványozza. Nem mondom, hízeleg egy kicsit az egómnak, és a gonosz terveimnek is bizony jót tesz ez a tudat. Az, hogy van valaki aki mellettem fog állni akkor is, amikor talán Thor és a többiek is holtan akarnak majd tudni, valahogy megnyugtató. Nem vagyok teljesen szörnyeteg. Csak majdnem.
- Na igen, anyámnak van jó ízlése, ami már apámról nem teljesen mondható el sajnos- mosolyodom el hiszen ha Odinnak lenne egy kis józan esze, akkor nem akarná hogy a bátyám uralkodjon, azzal a mogyorónyi kis agyával. Vagy talán még így is túlzok. Na mindegy, láthatóan ezzel Kenna is egyetért, hogy Thor nem a legjobb király lenne a világon akit kívánni lehet.
- Szerintem is, de ebben úgy tűnik, nem vagyunk elegen akik így gondolják - mosolyodom el kissé kesernyésen, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne ha Odin egyszerűen csak nekem adná a királyságot. A bátyámmal ellentétben, én tudok uralkodni is. Nem csak harcolni.
- A bátyám jó harcos, de nem tud uralkodni. Bármennyire is szeretem, és becsülöm, nem lenne képes átfogni - nem hogy kilenc - de egy birodalmat sem - teszem hozzá gondterhelten, hiszen ez itt a legnagyobb gond, hogy hogyan szerezzem meg a trónt magamnak. Végül is várni tudok, de azért nem árt lassan előkészíteni a terveimet. Aztán Sifre terelődik a szó, és elnevetem magam.
- Talán együttérzel vele? Bár igazad van, Sif olyan rangon van és olyan társaságban, amit kevés nő ér el, és kevés is akarja elérni az az igazság. Nagy felelősség és kihívás, de... én el tudnám képzelni hogy te is ilyen erős legyél, mint Sif - teszem hozzá, már majdnem bóknak szánom, és zöldes szemeimmel nézem őt. Csinos, és a flörtölésben még nem halt bele senki, még mellettem sem. És nem vetem meg a női társaságot ha már itt tartunk.  "Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Csüt. Jún. 04, 2015 9:46 am
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Megrebegtetem hosszú szempilláimat, a herceg mosolya szinte teljesen elvarázsol, sosem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is ajándékoz majd belőle. Persze olyan sokszor láttam már, de még sosem volt alkalom arra, hogy miattam görbüljön rá a szája. Bármit megtettem volna, hogy ez a férfi az enyém legyen, olyan szinten vágyódtam utána, hogy nem bírtam kordában tartani a gondolataimat. Folyamatosan elkalandozok, s még én magam is belepirulok a képzelgéseimbe, persze próbálom eltitkolni előle, több-kevesebb sikerrel.
- Igen, herc… Loki – mosolyogtam rá. Ujjaimmal beletúrtam az égővörös hajamba, amit általában már messziről is ki lehet szúrni, egy tincsemet rátekertem mutatóujjamra, majd lehúztam róla. Ez afféle kényszeres mozdulat, pótcselekvés volt, hogy levezethessem kissé kitörni készülő izgalmamat.
- Nagyon szép ez a hely. A királynőnek hála érte – mondom, s elgyönyörködöm az egyik nyíló, éjjeli virágban, ami gyönyörű, citromsárga színben pompázik. Ezeket a ligeteket Frigga, a Mindenség atyjának felesége, és szerelmese építette, s rengeteg köszönet járt volna neki ezért, hiszen a hely békéjétől az emberek önnön csatái is megnyugszanak.
- Tudom, pedig szerintem, te sokkal jobb király lennél, és ezt ne vedd hízelkedésnek. A bátyád faragatlan, naiv, és túlságosan lefoglalja a csata, mintha nem is gondolkodna – vallom be, hiszen ezt gondolom, és én ugyan nem fogom elhallgatni a véleményemet, csak azért, mert olyan ember ül mellettem, aki közelről ismeri szavaim alanyát.
- Sosem értettem, apád miért nem téged választ a trónra. Egyébként Sif, ő Sif. Minden elismerésem neki, hiszen nőként nagyon sokra vitte, és tényleg a legjobb harcosok közé tartozik, de az, ahogy oldalt választ magának, ha fogalmazhatok így, gyenge jellemre utal. Hiszen mindenki tudja jól, hogy a szerelem fűzi a testvéredhez, aki még csak észre sem veszi, hogyan epekedik utána az a szegény nő – mondom kicsit halkabban. Teljes mértékben átérzem Sif problémáját, hiszen ugyan abban a csónakban evezünk, csak éppen más szigetre vágyunk kikötni. De egyik sem veszi észre, a nyilvánvalót, vagy csak nem akarnak foglalkozni vele.

To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 311••


Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Szer. Jún. 03, 2015 3:42 am
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....Az emberi természet olyan kiismerhető, még a mienk, asgardiaké is, egy gyakorlott szem, mindent meglát amit látnia kell, és amit nem rejtenek el figyelő szemei elől. Zöldes szemeim most látják, amit látni akarnak, és a mosolyom majdnem őszinte, közel áll hozzá. A belsőmön lévő üresség nem változik, de Kenna még tehet nekem pár szívességet a későbbiekben. Nos, vessék a szememre, de én már csak ilyen előre tervező kis ördög vagyok, szeretem ha előrenyúlnak a lépéseim, és az ostoba bátyám csak akkor jön rá, amikor már késő.
- Herceg vagyok, de szólíts inkább Lokinak, az a másik olyan formális, és most úgyis csak kettecskén vagyunk - szólalok meg, hiszen ha már tudom, hogy mi folyik körülöttem, ki vagyok én, hogy elutasítsak egy remek lehetőséget? Köztudottan én vagyok az illúziók mestere egész Asgardban. Némi mosolygás nem fog megártani, de annál többet segíthet. Ha lenne szívem, bizonyára egy ilyen harcos természetű nőt akarna. Ám nekem nincs, vagy ha van is akkor nehéz kő. Mert nem érzek semmit.
- Ennek én is örülök. Azt hittem magam leszek itt, de öröm látni hogy más is hódol a természet szépségeinek nem csak én  - teszem hozzá, ezeket a ligeteket még anyám tervezte meg, hogy mindig legyen hová kijönnie a palotából, ha éppen  agyára megy apám vagy a bátyám. Mondjuk nem csodálom, elég idegesítő mindkettő, és szívből unom már őket. Az egészet szívből unom, és gyűlölöm látni ahogy elrontanak mindent. Mindent!
- Oh igen van egy ilyen rossz szokásuk hogy eléggé fennhordják az orrukat ha tehetik. Márpedig előttük hódol közel a kilenc birodalom - sóhajtom, hiszen ez javarészt igaz, mind félelmes harcosok, ezt magam sem vitatom, köztük egy nő is. Micsoda dicsőség ez. És ott vagyok valahol én is, a support erő a támogató, és bár Thor szeret, én nem érzem ezt iránta. Túl ostoba, túlságosan öntelt és arrogáns.
- Zengenek róla? Ezt el ne mondd neki, a végén még mindenkinek kötelező megtanulni őket - kuncogok fel hiszen nem kétlem hogy a bátyám népszerű. Apánktól örökölt mindent, a szőkeséget, a kék szemet, a daliás termetet, és az ostobaságát is. Természetesen. Nem irigylem el tőle egyiket sem, én is harcos vagyok, annak nevelkedtem, és nem maradok szégyenben ha csatába kerülök. Tudnék vezetni egy sereget, vagy akár kormányozni egy országot. Egy világot, vagy mind a kilencet. Ki tudja?
- Mi a véleményed Lady Sifről? Arról, hogy nő létére a bátyám barátai közt a helye? Te nem vágysz mellé? - kérdezem, ahogy közelebb húzódok, mintha csak helyezkednék. Semmi számítás, semmi terv. Hát úgy ismer engem a világ?"Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Kedd Jún. 02, 2015 11:56 am
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

A mosolya, elvarázsol, egyszerűen belefeledkezek, és pár másodpercig csak bámulom, vékony, de szép ívű száját, ami mindig is mozgatta a fantáziámat. Annyira férfias volt, és mégis okos, eszes, ami felettébb imponált nekem. Mindig is jobban kedveltem az ilyen férfiakat, az izomagyú tökfejek, mint például Thor, sosem voltak a favoritjaim.
- Ennek örülök, hercegem – válaszolok tisztelettudóan. Anyámtól megtanultam, hogy egy király szavára mindig feleletet kell adni, legyen az akár mi, így tartja a szokás. És nekem Thor sosem lesz királyom, Loki a legmegfelelőbb erre a posztra, ezért így is fogok viselkedni vele. Ahogyan egy királlyal kell.
- Örülök, hogy velem osztod meg az estédet – mosolyom őszinte, s talán kicsit hevesebb is, mint amilyennek szántam. A mellkasomban csak úgy kalapál a szívem, még az ujjaim is remegnek egy kicsit. Kékeszöld szemei teljesen megbabonáznak, nem tudok nekik ellenállni, bár nem hinném, hogy van olyan nő, aki ellen tudna.
- Szívesebben vagyok itt, mint, a testvéreddel és a barátaival. Túlságosan fenn hordják az orrukat – mondom mindenféle kertelés nélkül. Tényleg így gondolom. Nekem nem okoz gondot az ölés, az, hogy másokat bántsak, de ők szórakozásból ölnek. Thornak a kedvenc időtöltése a háborúgerjesztés, a csaták utáni vágy lassan jobban eluralkodik rajta, mint a nők utáni vágy.
- Ez a hely békés, és eltereli a figyelmemet, szeretek itt lenni, addig sem hallom, ahogyan ódákat zengnek Thorról – mondom, akaratlanul is grimaszolva hozzá. Mindenki oda meg vissza van azért a férfiért, pedig csak egy nagy halom izom, semmi több. Se ész, se ravaszság. Remek király lesz, ha mindenki egy lépéssel előtte fog járni, mondhatom. Nem is értem, Odin miért nem Lokit akarja trónra ültetni, Asgard sokkal jobb hely lenne, hogyha ő lenne a király. Az egész naprendszer neki hódolna. Ő igazi hódító.


To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 283 ••


Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 10:41 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....Gondolataimból az vet ki, hogy észreveszek egy vörös hajú alakot, aki a ligetben kószál és egy kis erőlködés még a neve is eszembe jut, meg az is hogy jó harcos, és mintha többször is láttam volna már harcolni, meg úgy a közelünkben is. Bár abban biztos vagyok, hogy nem Thor fangirl-je, mint a fél asgardi női lakosság. Fél mosollyal fogadom az üdvözlését, formailag nagyon helyes, hiszen herceg volnék csakúgy mint Thor. Az egyetlen különbség hogy én egyszer király leszek, ő meg nem. És erre időben emlékeztetni is fogom őt. Most azonban a figyelmem Kennának szentelem, és nem kerüli el éles szemem az enyhe pír az arcán. Nocsak, nocsak... csaknem zavarba hoztam a megjelenésemmel? Akaratlanul is enyhe mosollyal nézek vissza rá.
- Kellemesebb itt a ligetben, hogy nem vagyok egyedül - jegyzem meg ahogy közelebb sétálok és mellé telepedek a padra, ahol éppen üldögél.
- Remélem nem bánod ha csatlakozom egy kis időre- villantok rá mosolyt ahogy kényelmesen hátradőlök, kihasználom minden létező adottságom, főleg ha nincs is olyan nehéz dolgom, és eleve van valami a levegőben.
- Te hogyhogy itt sétálsz és nem a vívótéren osztod a csapásaid? - kezdek könnyed csevejbe, hiszen tudom hogy harcos, és nem is rossz annak. Sosem hátrány ha vannak, akik engem kedvelnek jobban, mint a testvérem."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 3:48 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Az esti szellő simogatja a hajamat, s mikor meghallom a hangját kissé össze is rezzenek. Érzem, ahogy tűzrózsák nyílnak hófehér arcomon, alig merek megfordulni, de muszáj megemberelnem magam, hogyha nem akarok teljesen belesülni a dologba. Eddig abban sem voltam biztos, hogy tudja a nevemet.
Teszek egy fél fordulatot, s egyenesen belenézek a szemébe, ami olyan kék, hogy rögvest zavarba jövök, így hát inkább leszegem a tekintetem és a földet bámulom a lábam előtt.
- Jó estét hercegem! – pukedlizek. Látványától kellemes melegség fut végig a testemen, s bizsergés ébred a gyomromban. Nem igazán éreztem még ilyen máskor, teljesen elvesztem az eszem, ha a közelemben van, kínosan viselkedek. Megerőltetem magam, és ismét arra az angyali arcára nézek, bár a tekintetét kerülöm, inkább a szájára koncentrálok.
- Igen, egész kellemes – mondom, válaszolva kérdésére. Gyorsan visszaülök a padra, amit az imént elhagytam, így sokkal nagyobb biztonságban érzem magam arra vonatkozva, hogy ne csináljak semmi kínos hülyeséget.
Emlékszem mikor először megláttam, csak egy nagyképű kisfiú volt a szememben, kislányként gondoltam rá is, és a bátyjára, Thorra is. Nem voltak különleges érzéseim egyikük iránt sem, de ez az évek múlásával merőben megváltozott. Láttam őket az ünnepségek alkalmával, néha hallottam a hangjukat, amikor játszva elhaladtak mellettem, és szavaik teljesen megváltoztattak bennem valamit. Hogy mikre képesek a szavak nem? Képesek véleményt formáltatni másokkal a kimondójukról, és mégis, mindenki azt hiszi róluk, hogy veszélytelenek.
Azon gondolkodom, hogyan is elegyedhetnék beszédbe vele, mit is kérdezhetnék tőle, vagy mondhatnék neki, amivel nem sértem a rangját.
- Kezd leszállni az est – mondom aztán halkan, magam sem tudva, hogy mit is akarok ebből kihozni pontosan. Szememet a magas égre emelem, s bámulom a lemenő nap sugarait.

To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 273 ••


Vissza az elejére Go down


Loki

I am Asgard
Loki
Agent of Shield
Hírnevem : 2
Play by : Tom Hiddleston

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Vas. Május 31, 2015 10:52 pm
Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)Trust me....A mi napom kivételesen pihenéssel telik, ami rám nem szokott jellemző lenni, mert ha éppen nem a Bátyám, és az ő kis baráti körét boldogítom, akkor valami újabb csínyen töröm a fejem, amivel kellő mennyiségű fejfájást okozhatok nekik, és annak a balga öregnek is. Hogy babusgatja egy szem kisfiát... Végül is, egy vérből valók, nem is vonom kétségbe, elképesztően idétlen mindkettő annak ellenére hogy Odin a király, Asgard királya. És aki őt fogja követni nem más, mint az tökkelütött bátyám, Thor. Még a puszta gondolat is felidegesít, hogy ennyire kontár kezére adjuk gyönyörű világunkat. Thor nem alkalmas a trónra, ezerszer elmagyaráztam már apánknak is, persze szép szavakkal, de nem érdekelte, mit mondok. Most azonban éppen Anyánktól jövök, vele beszélgettem. Az egyetlennek, akit talán szeretek is. Nem vagyok benne biztos, de talán. Ez is sokkal több, mint amit a legtöbben tőlem kapnak.
Szokásos, zöld színű ruháimban virítok, de nem vagyok olyan feltűnő jelenség mint Thor, a piros palásttal. Én inkább a szolidabb, zöldebb színekért vagyok oda, és kivételesen a liget felé veszem az irányt. Bár ott sem leszek egyedül ahogy nézem, szemeim egy karcsú, de vonzó alakot vesznek észre, egy harcost. Láttam már harcolni, és talán... Hm. Közelebb megyek.
- Szépséges napunk van nem igaz Kenna? - szólítom meg a lehető legátlátszóbb szöveggel, ami csak a földön és asgardon létezik, de a nők szeretni szokták."Gonosz vagyok ez ugyebár nem hit dolga."
©

Vissza az elejére Go down


Mckenna Thuderson

I am Asgard
Mckenna Thuderson
Agent of Shield
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) D0c31ffe9d83ffbe29f0767e7bb75dbe
"Nem a segítségetekkel kell megnyernem a saját csatámat, mindenem erre tettem fel, halljátok gyávák, nem hajazok ti rátok, mert ti nem álltok ki, én meg nem kiáltok a bajban, lesz ami lesz, ha takar a föld leple, büszkén halok mert csak a legnagyobb győzhet le"
Hírnevem : 0
Play by : Rose Leslie
Csoportom : Asgard
: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Tumblr_m4za9r4A5T1rq4m9w
"Nem kell segítség senkitől, elbukik a gyenge jellem, törj ki a semmiből, legyél csepp a tenger ellen, mindig csak menj, ne menekülj, ne állj meg csak magad vagy, a világ ellen egyedül"

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Vas. Május 31, 2015 4:50 pm
Tárgy - Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Asgard. Az istenek világa, mondják sokan. Itt lakom én, már csecsemőkorom óta, pedig Vanaheim-ben születtem, de örülök, hogy most itt vagyok. A csodálatos városban, ahol megismertem azt az embert, aki a szívembe lopta magát, talán egy egész életre, ami nem kevés év. Öt, hatezer talán, ami azért nem olyan rövid idő, ha belegondolok, hogy most múltam ezerkilencszázkettő.
A csodálatos liget, amiben ülök, tele van gyönyörű virágokkal, talán tényleg isteni hely ez. Egyedül vagyok, hallgatom a csöndet, ahogy bemászik a fülembe, kizárva mindent, amit a külvilág sodorhat hozzám. Lehunyom a szemem, és már megint rá gondolok, a szemeire, amik annyira varázslatosak, a fekete tincseire, a hófehér bőrére. Aztán eszembe jut a bátyja, Thor, leendő királyunk, és elkap a nevetés. Nem tudom megállni, hogy ne kacagjak fel hangosan. Thor mindig is olyan félnótásnak tűnt Loki mellett, erős volt, és termetes, de akkor is, mintha kihagytak volna belőle pár fogaskereket, amik kellettek volna az agyi mozgáshoz. Az, hogy ő király legyen inkább tűnt jó poénnak, mint komoly kijelentésnek.
Mikor megtudtam, hogy őt akarják majd egyszer a trónra ültetni, komolyan elgondolkodtam azon, hogy itt hagyom ezt a helyet. Loki úgy sem fog észrevenni, soha, akkor meg minek maradjak. Visszaköltözök Vanaheim-be és élem tovább az életem. Talán férjhez is megyek, ha úgy hozza a sors. Felállok, kiropogtatom a gerincemet, és az ujjaimat, indulnom kéne. Kezd esteledni, és anyám még túl fiatalnak tart ahhoz, hogy sötétségben mászkáljak. Talán attól tart, hogy elvisznek a jégóriások, vagy tudom is én, de ezek csak hülye mesék, amikkel gyerekeket ijesztgetik. Vagy nem? Persze, tudom, hogy léteznek jégóriások, de véleményem szerint békés nép, legalább is, régóta nem generáltak már háborút, nem tudom, miért kell még mindig ezzel félemlítgetni mindenkit.
Megigazítom a ruhámat, és a hajamat is, majd lassan, apró lépésekkel elindulok kifelé a ligetből.

To Loki
•• Remélem tetszik  :3 ui.: Lesz ez még hosszabb is Very Happy •• Légy csak magad•• 293 ••


Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve) Empty


Tárgy - Re: Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)


Vissza az elejére Go down
 

Kenna & Loki (Asgard, kb. 15 éve)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Más idő :: .-