Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Jemma Simmons

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Barbara Morse

I am Shield Agent VII. level
Barbara Morse
Agent of Shield
: Jemma Simmons Tumblr_inline_nojvvkWCuw1sww2ho_500
Szintem : 7-es
Hírnevem : 0
Play by : Adrianne Palicki
Csoportom : Shield ügynök
: Jemma Simmons Tumblr_ndtyklIUfE1t0xz7jo3_500

Jemma Simmons Empty


Vas. Május 31, 2015 6:04 pm
Tárgy - Re: Jemma SimmonsElfogadva, gratulálunk..Kedves Jemma.

Nagyon, de nagyon szeretem ezt a karakter és nagyon örülök, hogy tökéletesen vissza adtad. Very Happy
Karakterlapod remekül tükröz mindent és mindent megtudunk rólad.
Írásod csodálatos, remekül írsz. Olyan volt, mintha csak kedvenc könyvemet tartottam volna és azokból áradtak volna a szavak.

Nem akarlak itt feltartani Simons ügynök. Csatlakozz a többiekhez és hajrá!  Jemma Simmons 4240859997  Jemma Simmons 297682859  <3
Vissza az elejére Go down


Jemma Simmons

I am Shield Agent V. level
Jemma Simmons
Agent of Shield
: Jemma Simmons Tumblr_nkcddrYAeQ1re1u3do1_250
Szintem : △ level 5; scientist
Hírnevem : 0
Play by : △ lil henstridge
Csoportom : △ shield agent
: Jemma Simmons Tumblr_nkcddrYAeQ1re1u3do3_250

Jemma Simmons Empty


Vas. Május 31, 2015 5:56 pm
Tárgy - Jemma Simmons

Jemma Simmons
Just because we don’t understand something yet, doesn’t mean we should regress back to the dark ages, talking of magic and fairy tale.

Ki vagyok?


Teljes neved : Jemma Simmons


Beceneved: Jemma (Jem)


Szintem: ötös szint


Csoportom & Rangom : S.H.I.E.L.D. ügynök


Születés ideje, helye: 1987. szeptember 11. - Ashburton, Devon; Anglia


családdal a kapcsolat: Igazság szerint ez... kissé bonyolult. Nem arról van szó, imádom a szüleimet, mindketten kimondottan rendes emberek és én pedig hálás vagyok mindenért amit tőlük kaptam. Annyi mindent feláldoztak azért, hogy minél több lehetőségem legyen, mindvégig támogattak, csak lehetséges, hogy egy kicsit túlságosan erősen. Mindig is fényes jövőt képzeltek el számomra, és mikor rájöttek, hogy ez több mint lehetséges az én felfogóképességemmel, az egyetem és az Akadémia között valahogy eltávolodtunk egymástól. Én túl hamar lettem önálló, ők pedig túl korán szoktak ehhez hozzá. Viszont ettől függetlenül mindennap nagyon hiányoznak, egyszerűen csak megtanultam ezzel az érzéssel együtt élni.5 db jellemző rád: kíváncsi, gondoskodó, főnökösködő, improvizálásban értékelhetetlen, szabálykövető


Képességem:
A két doktorim képességnek számít? Mert azon kívül nem tudok mással számolni.

Titkos aktámTizenhét évesen kerültem a SHIELD-hez, mivel állítólag ez volt az egyetlen szervezet ami válaszokat tudott adni a millió és egy kérdésemre. Persze mint kiderült, ez igaz is, hiszen azóta is kissé túlságosan lelkes ügynöke vagyok a szervezettnek. Az Akadémia alatt ismertem meg a társamat, Fitzt, akivel mai napig együtt dolgozunk, sőt talán úgyis fogalmazhatok hogy a szokásosnál kissé jobban összenőttünk, legjobb barátokká váltunk - ami sokkal nagyobb előnyre ad nekünk szert a munka terén is, hiszen lassan fél szavakból is megértjük egymást, a másik szokásunk pedig befejezni egymás mondatait. Az én ötletem volt, hogy csatlakozzunk Coulson csapatába - noha egy szóval sem mondtam én neki, hogy bárhova is kövessen, csupán arra hívtam fel becses figyelmét micsoda kihagyhatatlan lehetőségről van szó - mivel őszintén szólva kezdtem már megőrülni a zárt laboroktól, és hogy lényegében alig láttam még a világot.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔSzinte biztos vagyok benne, hogy még sose voltam ilyen boldog, hogy végre elkülönített zuhanyt használhatok. A Buszon hat ember osztozkodik egy nem éppen tágas fürdőszobán, és mindenkinek megvannak a saját kis idegesítő szokásai (sose értem meg, hogy a férfiaknak miért esik olyan nehezükre lehajtani a a wc ülőkét, komolyan Ward csak egy szimpla mozdulat az egész) de persze valahogy megoldjuk a dolgot, hiszen ez se rosszabb mint egy kollégium. Viszont a mai nap után semmire se vágytam jobban mint egy hosszú forró fürdőre úgy, hogy még a lehetősége se merülhet fel annak, hogy valaki türelmetlenül dorombol az ajtón ha véletlenül elfeledkezel az időről. Meg aztán ki tudja mikor lesz újra alkalmunk rendes szálláson kipihenni magunkat, mondjuk én amúgy se panaszkodok hiszen a bunkerek is elég kényelmesek, meg persze praktikusak is, de azért a kényelmes franciaágy gondolata mindenkit elgyengít.
A kezeimet talán kissé erőteljesebben sikáltam le újra és újra, meg talán többször a szükségesnél, de szerintem érthető hiszen mégiscsak egy asgardi vére száradt a körmeim alá. Ha valaki csak mesélné a mai napot biztos nevetnék a dolgon, mert mégis mennyi az esélye, hogy véletlenül pont belefutunk egy idegenbe? Persze ez talán nem a legjobb szó rájuk, hiszen végül is teljesen emberiek, de attól még az űrből jöttek tehát lényegében teljesen jogos őket így szólítani, nem de? Igazából részletkérdés, hiszen ma a kezembe tartottam a szívét, miközben dobogott, áttörve a mellkasát olyan szögbe amitől tizenhárom másodpercben belül halottnak kellett volna lennie teljesen függetlenül attól, hogy a szíve működik e még vagy sem, és a nap végén teljesen épen és egészségesen sétált ki a templomból. Tisztába voltam vele, hogy az élet a terepen egy cseppet más mint a laborból szemlélve, de azért azt határozottan kijelenthetem, hogy ilyen messzire nem jártam a fantáziámmal.
Valószínűleg pont az ilyen gondolatokat kéne hibáztatnom azért, hogy még mindig éberen bámulom a plafont, és hallgatom ahogy az utcák az éjszaka ellenére továbbra is életteliék. Annyira meg fogom bánni holnap reggel, annyira, de annyira. A mai események eléggé kifárasztottak, csak egyszerűen nem annyira, hogy aludni is képes legyek, hiszen ma megmentettem egy ezer éves asgardi harcos életét, mégis ki képes ilyen tény mellett teljesen nyugodtan mély álomba szenderülni? Pedig még a matrac is kényelmesebb mint ami nekem volt valaha is. Mondjuk van valami megnyugtató ebben a csöndben, ahogy a kültéri zajok inkább csak olyan háttérzeneként hatnak, a tv fénye pedig egy kis félhomályt ad a szobának. Nem mintha találtam volna bármi érdekeset is, pedig háromszor biztos végigmentem az összes csatornát, hátha találok valami olyat ami eléggé elálmosít. Fél szemmel rásandítok az órára. Ó, mennyire megfogom én bánni ezt holnap reggel.


 
agent v. - tizenvalahány - 4 éve kisebb kihagyással


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Jemma Simmons

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-