Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Grant Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Raven Evia Petrovna

I am Shield Agent VI. level
Raven Evia Petrovna
Agent of Shield
: Grant Ward Tumblr_mtizwvEBBX1rhs5nco2_250
Szintem : 6-os
Hírnevem : 0
Play by : Lyndsy Fronseca
Csoportom : Shield ügynök
: Grant Ward 2hpjc6b

Grant Ward Empty


Szer. Jún. 17, 2015 11:34 am
Tárgy - Re: Grant WardElfogadva, gratulálunk..Hellóókaa!!

Karakterlapod számomra nagyon el nyerő volt. Érdekesen be pillantottunk Ward ügynök rejtett érzelmeibe is.
Családodról is szó esett aminek nagyon örültem, hogy tökéletesen kifejtetted.
Nem akarok többet írni, hiszem már Skye és Ward játékra fáj a fogam nagyoooooon!
Kérlek dobd meg Skyet szegénynek most pangása van legyen egy aktív játékotok! Annyira örülök, hogy megérkeztél. :3


Makes me that much stronger. So thanks for making me a fighter

♣️
Vissza az elejére Go down


Grant Ward

I am Shield Agent VII. level
Grant Ward
Agent of Shield
: Grant Ward Tumblr_mwxy4mDY4W1sb34dyo1_250
Szintem : 7-es
Hírnevem : 0
Play by : Brett Dalton
Csoportom : Végül kiderül :D
: Grant Ward Tumblr_mzzh2axthq1qcpw29o4_250

Grant Ward Empty


Vas. Május 31, 2015 6:06 pm
Tárgy - Grant Ward

Grant Ward
A legveszélyesebb fájdalom az, amit nem érzünk.

Ki vagyok?


Teljes neved : Grant Ward


Beceneved: Ward


Szintem: Hetes szint


Csoportom & Rangom : Shield ügynök / alvó Hydra ügynök


Születés ideje, helye: 1983. 01. 07 / USA -  Massachusetts


családdal a kapcsolat: Család? Számomra ez a szó semmit sem jelent már. Ha olyan családba születtél volna, ahová én is egyeznél a véleményemmel, vagy már régen egy gumiszoba falának vernéd magad a kényszerzubbonyod fogságától kikészülve. Soha, senkivel sem szoktam a családomról beszélni, de ez magánügy, senkire sem tartozik. John Garrett apám helyett apám volt, rengeteg dologra megtanított, neki köszönhetem azt, hogy nem siklott ki az életem. Felkarolt, amikor a legrosszabb passzban voltam. Ha lehet így mondani, akkor John a legközelebbi családtagom, még akkor is, ha vér szerint nem is vagyunk rokonok.


5 db jellemző rád: Bonyolultabb személyiség vagyok annál, hogy pusztán csak öt jellemzővel illessem magam. Mint mindenkinek úgy nekem is vannak jó és rossz tulajdonságaim. Kezdjük a rosszakkal: Kontrollálásra hajlamos, kritikus, birtokló, manipulatív, makacs, távolságtartó, kiszámíthatatlan, érzéketlen. Nos és a jók: Fegyelmezett, gyakorlatias, hatékony, objektív, szellemes, spontán, fantáziadús.  Képességem:
Nincs különleges képességem, de ott van nekem az öklöm és a harci tudásom, na és a fegyvereim, amikkel profin tudok bánni, kell ennél több? Az pedig csak úgy mellékesként hozzátenném, hogy nagyon erős az akaratom, jól bírom a kínzást, de ha egyszer kiszabadulok… Ne akard megtudni, hogy milyen bosszúálló vagyok.

Titkos aktámHa bele lesnél a „Grant Ward” nevű aktába lenne mit látnod, de ha a tejes sztorira vagy kíváncsi, akkor felesleges az aktámat bújnod. Különben is van neked rangod ahhoz, hogy utánam szaglássz? S.H.I.E.L.D. ügynök vagyok. Bizonyára erre magadtól is rájöhettél, ha voltál olyan elvetemült, hogy utánam kutakodj. Nem elégszel meg ennyi információval, ennél többre vágynál? Akkor megsúgok egy titkot: Nem is olyan sokára bekövetkezik a nap, mikor a Hydra átveszi az uralmat. Alig várom már, hogy felfedjem az álcámat.  


   
▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ


   
Nyugodtnak mutatom magam, de az adrenalin sebesen száguld ereimbe, ahogy egyre inkább közelebb érünk a célhoz. Oda kell figyelnem, hogy szabályozzam a pulzusomat. Minden egyes bevetés alkalmával ez történik. Noha jól tudom, hogy ennél felkészültebb már nem is lehetnék, hogy részt vegyek egy újabb harcban, de mégis tudtában vagyok annak, hogy még én sem vagyok halhatatlan. Egy ember vagyok a sok közül, aki már oly sok mindent átélt, s túlélt az életben, de vajon meddig tart még a nyerő szériám? Se hallhatatlan, se legyőzhetetlen nem vagyok, de mégis bízok magamban, abban a tudásban, amire szert tettem, amire John Garett tanított, de most mégis a S.H.I.E.L.D csapatát erősítetem. Beépültem annak érdekében, hogy információkra tegyek szert, amit a Hydra fel tud használni saját céljai elérésében. Szinte ez gyerekjáték számomra. Profi vagyok, még senki sem gyanakszik rám. Ez a S.H.I.E.L.D-re nézve aggasztó, hogy ennyire megbíznak az ügynökeikben, túlságosan naivak. Összetartóak, úgy viselkednek akár egy nagycsalád. Akár a S.H.I.E.L.D is lehetne a második családom, de sajnos nem vagyok olyan érzelgős, hogy erre vágynék, már az előző családommal sem tettem szert túl jó tapasztalatokra. Mégis kedvelem őket, ez lehet a legnagyobb gyengeségem. Szinte a nap huszonnégy óráját együtt töltjük, egy csapat vagyunk, nehéz tartani a távolságot.
Mosolygok, és a társaim visszamosolyognak rám. Vajon akkor is mosolyogni fognak, mikor felfedem kilétemet? Kétlem. Néhány perc múlva landolni fog a busz, de addig is figyelem társaim reakcióját. Mindenki nyugodt, csak Skye arcán látok némi idegességet, de ez nem csoda, kezdő még, de már most a szárnyaim alá vettem. Látok benne tehetséget és különös, de valamilyen szintem emlékeztet saját magamra, arra a Wardra, aki évekkel ezelőtt voltam, mielőtt még magába nem szippantott a rendszer. Akaratlanul is felmerül bennem a kérdés, hogy most minden más lenne, ha Garrett helyett Coulson lett volna az a személy, aki segítő kezet nyújtott volna, amikor a legnagyobb szükségem lett volna arra, hogy valaki megmentsen saját magam elől? Mindegy is, felesleges már a múlton töprengeni, már változtatni senki sem képes rajta. Teszem azt, amit kell, amire kiképeztek. May landolt a busszal, mindenki felkelt eddigi helyéről, s velük együtt indultam meg, hogy leszálljak, tudjuk mi a dolgunk, hogy miért vagyunk itt, már a parancsokat Coulson indulás előtt kiosztotta. Már éppen ideje volt annak, hogy szétrúgjunk néhány segget.

   

 
   x - x - x
   

   
   2015. credit by hogwarts chronles
   

Vissza az elejére Go down
 

Grant Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-