Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Lady Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Lady Sif Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Lady Sif Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Lady Sif Empty


Vas. Május 31, 2015 6:47 pm
Tárgy - Re: Lady SifElfogadva, gratulálunk..Nagyon tetszett a munkád, tökéletes leírása egy igazi Asgardi harcosnak. Büszke és kitartó, félelmetes harcos. Ami nekem külön tetszett, hogy a belső történetből kaptunk ízelítőt, a Thor iránti szerelemről, Loki csínytevéséről és az örökös kalandokból amikkel Thor és az Asgardi harcosok szembenéztek.
Kiváló munka légy üdvözölve nálunk. Irány a játéktér amint foglaltál avatart!
Vissza az elejére Go down


Sif

I am Asgard
Sif
Agent of Shield
: Lady Sif Tumblr_static_tumblr_mvara8fery1r2me0jo1_250

Hírnevem : 0
Play by : Jaimie Alexander
Csoportom : Asgadiak
: Lady Sif Tumblr_n9hdahLENR1ryey6zo3_r1_250

Lady Sif Empty


Vas. Május 31, 2015 6:29 pm
Tárgy - Lady Sif

Sif
Think of it, people! If he's an Asgardian, the same could be true for us! We could be gods, people! Gods! So let's start acting like them! Strike now for honor! For glory! For Asgard! - Sif

Ki vagyok?


Teljes neved : Sif


Beceneved: A rendes nevem is elég rövid.


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Asgardi - Harcos, a háború és a vadászat asgardi istennője


Születés ideje, helye: Asgard, sok ezer évvel ezelőtt.


családdal a kapcsolat: Heimdall a bátyám. Jó a kapcsolatunk, nem veszekszünk. Talán azért, mert keveset látjuk egymást, mind a kettőnknek meg van a maga dolga..


5 db jellemző rád: Bátorság, Igazságosság, Kedvesség, Lenyűgöző, Erős


Képességem:
Asgardi istennőként elég nehéz sebet ejteni rajtam, emberfeletti erővel, gyorsasággal, kitartással, regenerációval is rendelkezem. Továbbá velem született képességem a teleportáció, illetve az olyan gyors utazás a térben és elméletileg időben (még nem próbáltam), hogy oda utazhatok, ahova akarok, akár az összes világ között.

Titkos aktámNem dolgozom sem a Hydrának, sem a SHIELDnek. Vagy magamban, vagy Thorral és a többi asgardi harcossal vállvetve harcolok az igazságért és a békéért. Nem igazán foglalkozom sem egyik, sem másik szervezettel, ha csak nem kell megvédeni tőlük az emberiséget. Na jó, a SHIELD-el volt már dolgom. Idegesítő, de jó emberek.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔAsgardban születtem... akkoriban másképp néztem ki egy kicsit. Hajam aranyszínű volt és hosszú, selymes és puha, csak a szemem volt ugyan olyan szép égszínkék, mint most. Bőröm selymes és puha volt, ahogyan akkoriban az előkelőségeknek. Olyan voltam, mint bármely istennő Asgard kertjében. Már akkor, gyerekkoromban is ismertem már Odin és Frigg fiait, Lokit és Thort, akikkel sokat játszottam és kalandoztam is. Nem csoda tehát, hogy szerelembe estem a fiatalabbik, bátrabb és forróvérűbb fivérrel, Thorral. Nem tudom, Loki miért tette azt, amit tett. Talán a gonoszsága már akkor is marta belülről, talán csak a féltékenysége vezérelte, de egy éjjel levágta a hajam, az utolsó szálig. Cseppet sem voltam boldog, sőt, egyszerre voltam szomorú és dühös, szaladtam volna ki a világból és fojtottam volna meg Lokit a saját két kezemmel. De ennek nem ez volt a menete, így csak elzárkóztam és elmerengtem azon, hogy mennyire másképp is történhetett volna. Végül családja rávette azt a kígyót, hogy visszacsinálja azt, amit tett, s törpékkel szövetkezve az előzőnél is gyönyörűbb és puhább aranyhajat kaptam. Aztán ki tudja miért - vagy mert Loki nem akart, vagy mert nem tudott eleget fizetni a törpöknek - a hajam egyik napról a másikra olyan fekete lett, akár a csillagtalan éjszaka sötétje. És ekkor vesztettem el hitemet és bizalmamat Lokiban végleg. További "csínyei" az asgardi fallal, vagy a Mjolnirral csak erősítették bennem ezt az értést. Már akkor is tanultam a harcot, pusztakézzel és fegyverrel is, de ekkor vettem csak igazán komolyan. Teltek az évezredek, harcoltunk a kilenc birodalom békéjéért, Lokival, a jégóriásokkal, a lenti világok démonaival. Odintól kaptam is egy kardot, melyet ő maga áldott meg, s habár tudott képességemről, még is olyan áldást adott rá, hogy akár ezzel a karddal is tudok utazni a világok között.  Thorral valahogy eltávolodtunk egymástól, amely nem igazán tetszett atyjának... főleg azért, mert a férfi később egy halandó nőt talált magának, egy bizonyos Jane Foster nevű nőt, aki később több bajt csinált, mint amennyit el tudtam volna róla képzelni. Nem kedvelem őt. Ez persze nem csak azért van, mert halandó, cseppnyi féltékenység is keveredik bennem. Persze tudom, hogy nem őt kéne hibáztatnom, hanem Thort, aki egyáltalán őt választotta helyettem, de jobban esik inkább egy olyan valakire haragudni, aki egy évszázadot sem él majd meg, mint arra, akivel milleniumokat akarok tölteni. Persze ez azt jelenti, hogy egyenlőre én is szabad vagyok. A szerelem, szeretet nekem is kell, s ha Thortól nem kapom meg, talán majd mástól igen. Kérdés az, hogy ki tudna szeretni egy ilyen vad virágot, amely a 9 világot járja kaland reményében?


 
Vica - 22 éves - 10 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Lady Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Asgard-