Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Help me? - Wanda&Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Wanda Maximoff.

I am Inactive
Wanda Maximoff.
Agent of Shield
: Help me? - Wanda&Bruce Tumblr_npf0gwF5db1qey15po5_250
Szintem : ¥ i'm not an agent
Várom : ¥ my other half
Hírnevem : 0
Play by : ¥ elizabeth olsen
Csoportom : ¥ hero i think

Help me? - Wanda&Bruce Empty


Vas. Május 31, 2015 9:28 pm
Tárgy - Re: Help me? - Wanda&Bruce

Just calm down. Breath.

New York nem az én terepem, sok nekem az ember, a tömeg és csak zavarnak azzal, hogy lökdösődnek, meg tolakodnak. Persze ha valaki belém jön, akkor is én vagyok a hibás, nem hagynak engem érvényesülni és nyeljem le a békát, amikor én semmi rosszat nem tettem. Miv nem akarok gondot persze nem reagálok rájuk  csendben meghúzom magam, még a nyakam is behúzom, ahogy kerülgetem őket. Ez mind szép és jó, egészen addig, míg az egyik nem lök majdnem fel, tapos meg, majd áll  le engem szidni, mintha én tehetnék mindenről. Csak csendesen bólogatok, mint aki egyetért vele, aztán mikor elmegy mellettem lazán kihúzom a lábát alóla. Igyekszem úgy csinálni, hogy a piros fény annyira ne vegye ki magát, de ez persze nehéz, így odébb is indulok.
Nem igazán van terv arról, hogy merre indulok egészen addig, míg a telefonom meg nem csörren. Ezek a vackok... csak egy szimpla sms, de ami benne áll megrémiszt, de nem azért, mert olyan emberről szól, hanem azért ami benne van. Bruce New Yorkban van, aminek nagyon örülök, és az se zavarna, hogy Hulk formában járja az utcákat itt, de az már iganis zavar, hogy rendőrökkel kell szembe mennem, hogy lecsillapítsam a zöld bestiát. Ilyenkor szerencsétlenség, hogy csak én tudom lecsillapítani őt, más pedig képtelen rá.
Futva indulok az említett hely felé, de ha nem tudnám merre kell mennem, akkor is kitalálnám, hiszen minden ember menekül onnan és rendőrautók szirénája harsan fel a közelből, még a villódzó fényeket is ki lehet venni. Minden gondolkodás nélkül iramodok abba az irányba, hogy megmenthessem az embereket, de lehet inkább csak a zöld lényemet, de az biztos, hogy el kell csalogatnom az emberektől, nem szereti, ha így látják.
- Héj Nagyfiú! - intézem felé a szavaimat, míg kezeimet megemelve, hagyom, hogy a vörós fény ellepje azt, majd az összes fegyvert, amit Hulk felé irányítanak, és lassan le is nyomom őket, hogy ne találják el. - Gyere a mamához. - egyik kezemmel eleresztem a fegyvereket, és ujjammal intek a nagy zöld embernek, hogy jöjjön felém. El kell csalogatnom először is egy olyan helyre ahol nincs senki, ott majd lenyugtatom.

Vissza az elejére Go down


Bruce Banner

I am Hero
Bruce Banner
Agent of Shield
: The green monster who plays he's a man...

Help me? - Wanda&Bruce Tumblr_m5ogog0ppp1qb3b8eo2_500
Szintem : I'm not an agent
Hírnevem : 0
Play by : Mark Ruffalo
Csoportom : Hősök
: Help me? - Wanda&Bruce 83364-bruce-banner-turns-into-hulk-g-7wxi

Help me? - Wanda&Bruce Empty


Vas. Május 31, 2015 6:33 pm
Tárgy - Help me? - Wanda&BruceHelp me?
To Wanda


Tudtam, hogy rossz ötlet volt New Yorkba jönnöm. A csata után megfogadtam, hogy soha többé nem jövök vissza ide, mert nem akarom, hogy a másik figura egy ekkora városban törjön elő belőlem megint. Persze, a legutóbbi átváltozásom Blonsky ellen szükséges volt, hiszen a sereg vagy a helyi rendőrök sosem tudtak volna elbánni vele.
Viszont rákényszerültem, hogy újra a városba jöjjek pár hónapja, mert a S.H.I.E.L.D. rám talált, hiába bujdostam el a világ másik végén. Az öngyilkossági kísérletem felkelthette a figyelmüket, hiszen nem történik minden nap egy fura rengés a jégtáblákon. Így visszaemlékezve pedig, gondolhattam volna. Túl egyszerű lett volna, ha csak ennyivel le tudtam volna zárni ezt az egészet. Viszont az ügynökségnek vissza kellett rángatnia. Most nekik kell segítenem, hogy valahogy helyrehozzák Blonskyt. Próbálják megfejteni a nála használt szert, és mivel annak idején én is hasonló dolgokon dolgoztam, van tapasztalatom az ilyen átváltozások terén. Hiszen... Hulk is ennek köszönhető. Persze nem vagyok ostoba, tudom, mi a hosszútávú tervük. Tudom, hogy a kísérleti anyagokkal vissza akarnak nyúlni az Újjászületés Projektig, amit állítólag lezártak, természetesen. Viszont nem bízom Fury-ban.
Mégis a Torony felé tartok, ahol a S.H.I.E.L.D. berendezte a legújabb tudományos központját. Érdekes, mennyi minden történhet, míg az ember eljut A-ból B-be. Ahogy az is, hogy elég egy egyszerű közúti konfliktus ahhoz, hogy a nap katasztrófába torkolljon. Emlékszem a pasas kiabálására, arra, hogy jobban figyelhetnék, lökdösni kezdett, majd behúzott egyet. Ezután pedig elvesztettem az irányítást. A szívem hevesen kezdett kalimpálni, már úgy hallottam dübörgését, mintha nem is a sajátom lenne. Emberi tudatom pedig szépen lassan kezdett háttérbe szorulni, s egyszerre mintha külső szemlélője lennék csupán saját tetteimnek, úgy néztem végig az átváltozást, és Hulk előtűnését.
Percekkel később már az utcán tombolt, autókat dobálva, az emberek sikoltozva menekültek. Felsorakozó rendőröket szúr ki a szeme sarkából, golyóik csipkedik bőrét, de nem ütik azt át. A zöld behemót így feléjük veszi az irányt, míg jómagam fohászkodok azért, hogy ne bántsak senkit. Próbálkozok belefolyni abba, ami történik, de nem sok sikerrel, így tényleg csak a reménykedés maradt...Vissza az elejére Go down
 

Help me? - Wanda&Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Más idő :: .-