Agents of Shield


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lucinde & Klaus - belváros, egy kávézó terasza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lucinde Armstrong

I am Inhuman
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:

► You can see my sweet smile before I kill you! ◄
Szintem : ► NEkem nem kell ◄
Várom : ► Nobody◄
Hírnevem : 0
Play by : ► Claire Holt◄
Csoportom : ► Inhuman◄
:

► You want kill me? Try baby... ◄Hétf. Jún. 01, 2015 10:06 pm
Tárgy - Re: Lucinde & Klaus - belváros, egy kávézó terasza


Klaus & Lucinde

note • music• words


Egy újabb nap a szürke hétköznapok örvényében, amik semmit sem érnek... Mikor lettem ilyen költői alkat? Uramisten lassan le kell tagadnom gyönyörűségemet... Na de a lényeg, hogy ma elmentem vásárolni a város legdrágább és leghíresebb ruha üzletébe. Persze a kifinomult ízlésemmel - anyagi helyzetemmel - nem igazán lennék ide való, de egy próbát azért megér a dolog, hátha találok egy olyan darabot, amit minden áron megszerzek.. Két óra ruha próbálás után, már ideje lenne választanom, de olyan szép mindegyik, bárcsak találnék egy öregpalit, aki milliomos és elvenne, majd rám íratná mindenét és a nászéjszakán szívrohamot kapna a csodálatos meztelen testemtől. Álmodozásnak vége, hisz volt egy barátnőm, aki már ezt megcsinálta, és az öreg nem igazán kapott szívrohamot, sőt elővette a kis bőrkorbácsát, na azóta nem beszélek azzal a lánnyal, miután azt mondta, hogy élvezte... Fúj.. Most nem erre kell koncentrálnom, hanem a ruhákra, és jött az utolsó darab, ami atyaúristen... tökéletesen állt rajtam. Egy fekete anyagon ezernyi fényesen csillogó flitter volt, és mintha rám tervezték volna. Mikor felvettem s sétáltam egy üzletben, minden férfinak leesett az álla, nem mintha meglepő lenne számomra. És jött a legrosszabb része, meg kellett válnom ettől a csodálatos ruhától, de talán... Egy kicsit kipótolom máséval, akkor nem lenne semmi nagy gond. Körbenéztem és megpróbáltam kiszúrni a legpénzesebb fószert, aki majd "véletlenül" leejti a próbafülkébe a pénztárcáját, és mikor megtaláltam a tökéletes áldozatot a képességem segítségével így is lett minden. Azta... Nem épp a szegényebb fajtából származó volt, és szerencsére készpénze volt, nem kártyája. Még egy százat is tudtam dugni a melltartómba, majd mikor visszavettem az eredeti ruhám, és indultam is a kasszához fizetni... Jajj és majdnem nálam maradt a pénztárca... Az úton diszkréten elejtettem, majd a tulajdonosa felvette. A templomba is mindig azt mondja a pap, hogy: "Isten fizesse meg!" Hát ez most én is mondhatom.
Vásárlás után még gyorsan hazaugrottam, hogy feltudjam kapni magamra az új ruhámat, mert egyszerűen imádom, és soha többé nem akarom levenni, csak ha ki kell mosni. Hát igen, a már így is tág - 2 szobát elfoglaló - ruhatáram bővült egy újabb imádott darabbal. Majd mikor beléptem a házunkba Daphne nem volt otthon, és ez jó hír, hisz majd nem fogja elkérni tőlem ezt a gyönyörűséget... Majd mikor újra felkaptam magamra, két tenyeremmel végigsimítottam rajta, hogy eltüntessem a lehetséges gyűrődéseket, és begöndörítettem a hajam. Igen, göndören sokkal szexibb és karakteresebb vagyok, és egy szolid smink sem árthat. Majd mikor már készen álltam a készülésre gyorsan bedobtam egy-két szükséges dolgot a táskámba, és el is indultam egy kávézóba... Mikor odaértem körülnéztem, és már nem volt több üres asztal, most jön az, hogy le kell valakivel szembe ülnöm... Mikor megvan a kiválasztott hely, akkor az egyik pincérsrác kihúzza nekem a széket, és én egy bájos vigyorral jutalmazom, majd leülök.
- Egy Latte Macchiato lesz, köszönöm. - Már meg sem kell néznem az ajánlatot, hisz kívülről fújom, mert minden héten megfordulok itt egy Macchiato-ra, ami itt a legjobb a városban... Majd megpillantom a férfit, aki velem szemben ül, és újságot olvas.
- Remélem nem gond, hogy ide ültem... - Mosolyodom el édesen, és a válasza kicsit sem érdekel, mert hát oda ülök le, ahova akarok, elvégre szabad országban élünk, vagy nem? Jó nem tudok ma durcás lenni, hisz jó napom van, mert szereztem egy Isteni ruhát. Talán már túl sokszor is mondtam, de hát számomra a ruha olyan, mint másoknak a bélyeggyűjtés, sose lehet elég belőle.Vissza az elejére Go down


Klaus R. Jöllenbeck

I am Heil Hydra
avatar
Agent of Shield
Felhasználó profiljának megtekintése
:
Szintem : "Hetes" (ha törődne vele)
Várom : A megfelelő pillanatot...
Hírnevem : 0
Play by : Joseph Gordon-Levitt
Csoportom : S.H.I.E.L.D álca; Hydra lélek
:Vas. Május 31, 2015 9:28 pm
Tárgy - Lucinde & Klaus - belváros, egy kávézó terasza

To; Lucinde

Minden zökkenőmentesen alakult, bonyolódott le, ért véget. Ennek örömére indultam vissza, kis kitérővel, némi szabadságot engedve magamnak. Eddig ugyan nem hívattak vissza, vagy érkezett fontos telefon, így senkinek nem fog fájni a láblógatás, vagy épp feltűnni az, hogy minek lófrálok errefelé. Elvégre erre volt a nagy banzáj is, muszáj volt kicsit körbelesnem, van-e még nyoma akárminek, de talán túl laikus a szemem az ilyesmihez, és nem láttam jeleket. Belegondolva, mi lett volna, ha akkor én is ide kerülök, terepre, az egész mindenség közepébe.. Nem azt mondom, hogy féltem volna, és félek még a gondolattól is, hanem inkább az, hogy azok ellen tehetetlen lettem volna, és csak magam bosszantom. Sosem szeretem magam gyengének érezni senkivel, és semmivel szemben. Mindegy is ezen rágódni, nem voltam itt, nem éltem át semmit, elég volt a tudat, amit akkor kaptunk. Amit a világ kapott.
Most azonban a szokásos kép fogad. Az embertömeg, a zaj, a megannyi, beszédfoszlány, az illatok az utcai árusoktól. Nem fog el éhség, mivel azt már megejtettem, így inkább egy erős kávé mellett döntök, amelyből számomra valahogy sosem elég. Nem vagyok a rabja, de egyszerűen kihagyni sem tudom. A szeretem fura szó rá, inkább, az íz az, ami rabul ejtett. Kávézóban azonban nincs hiány erre, akad olyan, ahova csak betérsz, és már mész is, egész kicsi beülős, vagy hatalmas, kétemeletes csoda. Emellett döntök, de nem kívánok bent maradni, inkább leülök a teraszon pihenő székek egyikére, és megvárom, míg valamelyik pincérkisasszony felfedez. Nem sürgetem, egyelőre időm mint a tenger, és újság is akad a belső zsebembe hajtogatva, így hamar odakerül elém, és fellapozva olvasom a sorokat. Ebből szakít ki a halk köhintés, amelyre felfigyelve megpillanthatom a kiszolgálómat. Némán figyelem egy ideig, majd magamra öltök egy egyszerű mosolyt, amelytől talán nem riad el, és amely miatt egyszerű polgárnak hihet.
- Mit hozhatok, uram? – csilingelő, vendégszerető hangon teszi fel a kérdést, az itallap felé mutatva, amit én fel se lapoztam, érintetlenül hagytam ott. Nem is fontos, tudom mit akarok, így nem kell feltartanom böngészgetéssel.
- Egy erős expresso-t, kevés cukorral, tej nélkül. – adom le a rendelést, a lányka firkál, majd kurta köszönéssel már szalad is a többi, türelmetlen vendég felé. Sosem értettem, hogy aki nem bír ennyit sem várni, minek ül be ilyen helyre. Szórakoztató egy népség, annyi szent, de én inkább visszatérek az újsághoz, és a felpumpált, egyszerű hírekhez. Ez még szórakoztatóbb számomra.
A hozzászólást Klaus R. Jöllenbeck összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 20, 2015 9:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Lucinde & Klaus - belváros, egy kávézó terasza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Klaus hálószobája
» Klaus Mikaelson
» Klaus szobája
» Mikaelson család kunyhója
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-