Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Leo Fitz - The engineer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Leo Fitz - The engineer Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Leo Fitz - The engineer Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Leo Fitz - The engineer Empty


Vas. Május 31, 2015 10:04 pm
Tárgy - Re: Leo Fitz - The engineerElfogadva, gratulálunk..Nagyon tetszett a megfogalmazásod. Sikerült megismernem a háttér történeted egy fontos részét, az apai elnyomást melyek mindig a fejében csengenek, a Jemma irányába táplált titkos érzéseket és a világot amelyet egészen másképpen lát egy ilyen zseni. Minden sora élvezet volt, szerintem valaki biztosan tévedett hiszen szereped pótolhatatlan a csapatban, ezért üdvözöllek is köztünk irány a játéktér amint lefoglaltad az avatart!
Vissza az elejére Go down


Leopold Fitz

I am Shield Agent V. level
Leopold Fitz
Agent of Shield
Szintem : 5-ös szint
Hírnevem : 0
Play by : Iain De Caestecker
Csoportom : SHIELD ügynök
: Leo Fitz - The engineer Fitz

Leo Fitz - The engineer Empty


Vas. Május 31, 2015 9:43 pm
Tárgy - Leo Fitz - The engineer

Leopold Fitz
It's like magic, but it's... it's science!

Ki vagyok?


Teljes neved : Leopold 'Leo' Fitz


Beceneved: Fitz


Szintem: 5-ös szintű ügynök


Csoportom & Rangom : S.H.I.E.L.D. ügynök (Coulson csapata)


Születés ideje, helye: 1987. 08. 19., Skócia


családdal a kapcsolat: Anyám még gyerekkoromban elhagyott, nem is emlékszem rá, bár van róla egy képem, amit eddig senkinek sem mutattam meg. Apám nevelt fel, de a kapcsolatunk sosem volt jó, nem az a fiú voltam, akit magának akart. Miután eljöttem hazulról, nem tartottuk a kapcsolatot, utána már akkor találkoztam vele, mikor megtudtam, hogy beteg. Meghalt az akadémiai éveim alatt, de amiket mondott, arra a mai napig emlékszek.


5 db jellemző rád: Ragaszkodó, szégyenlős, visszahúzódó, udvarias és figyelmes.


Képességem:
Nincs képességem, leszámítva talán az agyamat, melyről olykor még Jemma sem tudja, mi is zajlik benne.

Titkos aktámÉvek óta a S.H.I.E.L.D. berkein belül tartózkodom. Az Akadémia tudományos részlegének elvégzése után ügynök lettem. A kiképzési évek alatt ismerkedtem meg Jemma Simmons-szal, aki a legjobb (és akkoriban egyetlen) igaz barátommá avanzsált. Valójában... mindig is tetszett, de sosem volt bátorságom ezt elmondani neki, és már lehet, hogy sosem fogom ,mert rettegek, hogy akkor elveszteném a barátságát. Viszont az ő unszolására mertem terepre is menni, és így válhattam én is részesévé Coulson ügynök csapatának. Igyekszem megtenni mindent, hogy tudásommal és munkámmal a csapatot segítsem, bár olykor inkább érzem magam hátráltató tényezőnek, ugyanis harcban egyáltalán nem vagyok képzett. Csupán egy lélekben még mindig szobatudós, fegyverekkel kísérletező mérnök vagyok, maximalista hozzáállással a munkához, és szeretem, ha a kérdésekre választ találok. Bár talán nem vagyok a legjobb ügynök, kitartok a csapat mellett, és megteszek bármit, amit kell, hogy segítsem őket.


   
▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ


   
Idegesen tettem le a szerkezetet az asztalra, amitől a kivetítő fénye el is aludt, így eltűnt a tervrajz, amit eddig böngésztem. Utálom, amikor nem tudok koncentrálni, most azonban akárhogy is próbálkozok,, nem megy. Lehetséges, hogy az alváshiány teszi. Jemma szerencsére alszik, nem díjazná, hogy ilyen későn is fenn vagyok, mert eszembe jutott egy új fejlesztés a fagyasztó fegyvereinkhez. Képes lehetek megnövelni a hatékonyságát, ha sikerül kiküszöbölnöm pár apróságot, melynek segítségével pontosabb lövés adható le, könnyebben az eddigieknél.
A gondolatok csak úgy kavarognak a fejemben, egyik a másik után, de most nincs rendszeresség, nincs kapcsolat közöttük, mint ahogy általában az lenni szokott, így most az asztalra könyökölve tenyerembe temetem az arcomat, majd a levegőt hosszan kifújva hajtom le a fejemet, így ujjaim felsiklanak, és hajamba túrok idegesen. Koncentrálnom kell. Eszembe jutnak apám szavai... ő mondta azt, hogy ha így folytatom, csak egy vesztes vagyok. Néha pedig úgy érzem, igaza van. Nem vagyok olyan specialista, mint Ward. Nem tudok harcolni, a terepen is alig állom meg a helyem, csak azért lettem ügynök a laboráns helyett, mert egyetértettem Jemmával, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy többet is lássunk az életünkben. Egyáltalán nem bántam meg, hogy vele maradtam az Akadémia után is, hiszen ennek köszönhető az, hogy most mindketten Coulson ügynök csapatát erősítjük. Persze nem csak mi, mi vagyunk úgymond a tudományos oldala a csapatnak. De ott van például May. Mindenki azt hitte róla, hogy visszavonult a terepmunkától, de még ma is remek harcos. Persze ha apám itt lenne, már kérdezné is: "Na és te mit tudsz felmutatni? Kütyüket? A papírodat a végzettségedről?" Ő olyan férfit akart látni a fiában, akire büszke lehet. Olyan fiút akart, aki nem én voltam. Ahogy nem vagyok most sem. Most pedig itt ez az egész dolog Jemmával... azt sem tudja, mit érzek iránta valójában, és... én nem tudom eldönteni, mi lenne a jobb. Jobb, ha csak a megszokott figurának tart, azt hiszem, aki a barátja lett a kiképzésünk alatt, aki átkarolta, amikor rémálma volt, pedig nehezen barátkozott, akárcsak én, a srác, aki rávette, hogy nézzen vele meg egy horrorfilmet, és bár vonakodott, majd a film nyolcvan százaléka alatt eltakarta a szemét, ott volt velem. Lassan hátradőlt és a vállamra hajtva a fejét nézte a televízió képernyőjét. Emlékszem, milyen szörnyen zavarba jöttem, a szívem pedig csak úgy kalapált. "Csak egy vesztes maradsz, fiam. Egy csalódás!" A szavak szintén úgy visszhangoznak fülemben, mintha csak tegnap szóltak volna fel utoljára, nem pedig hosszú évekkel ezelőtt. Talán igaza volt.
Lassan újra felemelem a pisztolyt az asztalról. Forgatom a kezemben, számomra csak egy eszköz, de Ward számára egy esély egy lövésre, és vele a túlélésre. De én nem fegyverként tekintek rá, hanem szerkezetként. Melynek hasznos minden apró darabkája, és csupán a mechanikáját kell csak megértenünk ahhoz, hogy megértsük a tárgyat magát. Most mégis, újra leteszem az asztalra. Momentán... nem is érzem magam többnek egy vesztesnél.
   

 
   Greg - koros - úgy 5 éve
   

   
   2015. credit by hogwarts chronles
   

Vissza az elejére Go down
 

Leo Fitz - The engineer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-