Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 FitzSimmons - A tudósok egy napja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Leopold Fitz

I am Shield Agent V. level
Leopold Fitz
Agent of Shield
Szintem : 5-ös szint
Hírnevem : 0
Play by : Iain De Caestecker
Csoportom : SHIELD ügynök
: FitzSimmons - A tudósok egy napja Fitz

FitzSimmons - A tudósok egy napja Empty


Vas. Május 31, 2015 10:56 pm
Tárgy - FitzSimmons - A tudósok egy napja


FitzSimmons


Mikor reggel felkeltem, a Busz csendes volt. Coulson ügynök, May, Ward és Skye akkor indultak el a központba. Még pár szót váltottam a főnökkel, majd Coulson ügynök egy biccentéssel és szokásos atyai halvány mosolyával sarkon fordult, és a csapat többi tagjával elhagyta a gépet, így csak én maradtam. meg persze Jemma, aki már korábban felkelt. Ő is szereti a rendszerességet, akárcsak én, így minden nap pontban ugyanakkor kel. Én viszont ma először elkéstem. tegnap sokáig fennmaradtam, és némileg a laborban aludtam el, mikor dolgozni kezdtem a jegelőkön. Sikerült összeraknom egy olyan célzókészüléket, mely a célzófényt az első mozgó tárgyra veti attól függően, hogy melyik irányba mutat, azonban még nincs tökéletesítve, ugyanis ki kell számolnom, hogyan tudnám kiküszöbölni a magából a célzásból eredő mozgást, hiszen a fénynek meg kell tudnia különböztetnie a potenciális célpont mozgását attól, amikor a fegyver használója mozdítja meg a fegyvert.
Nagyot ásítva lépek be a laborba, még mindig számok és gondolatok legkülönfélébb halmaza kavarog a fejemben, teljes káoszt okozva ezzel az elmémben, amit alapvetően nagyon nem szeretek. Gyűlölöm, mikor nem tudok arra összpontosítani, amire szeretnék, ráadásul most ehhez még párosul az a fránya kialvatlanság is, ami egy cseppet sem segít a helyzetemen.
Jemma mosolya viszont még az ilyen pocsék reggeleket is sikeresen bearanyozza, én pedig elcsodálkozok azon, hogyan képes erre. De szemében látom azt a csillogást, amit csak én ismerek fel. Tudom, hogy más nem lenne képes kivenni, vagy megmondani, hogy bármi más, bármi furcsa is volt a tekintetében, de nekem egyetlen pillantást is elég vetnem az arcára, hogy tudjam. Kiszúrta, hogy valami nincs rendjén velem, és mivel egyből az előző éjjel után ott felejtett jegelőhöz lépek az asztalnál, gondolom, pillanatok alatt összerakta a képet, hogy mi is okozhatja megtépázott kinézetemet, de mikor felém fordul, akkor is látom rajta, hogy szíve szerint rákérdezne, mi a baj. Nagyon okos lány, tudja, hogy egy egyszerű álmatlanság nem készítene ki annyira. Csak akkor válok ennyire zsibbadttá, ha a gondolataim sincsenek már rendben. Márpedig most nagyon nincsenek. Olyan szinten, hogy még sosem éreztem semmit sem ennyire kuszának a fejemben.
- Idehoznád nekem a szenzoros érzékelőmet, kérlek? Azt hiszem, a fegyvereknél hagytam. - nézek fel rá, hogy megelőzzem a rákérdezést. Hogy megelőzzem a 'Mi a baj?' részt, és inkább úgy teszek, mintha minden gondolatomat a jelen probléma megoldása, a jegelők tökéletesítése foglalná le. Viszont a szenzoros érzékelő valóban segíthet. Egy impulzus alapú követő összerakásával talán finomítani tudnám a célzórendszer működését. Viszont ehhez előbb maguk a szenzorok mechanikáját kell látnom, hogy összerakhassam egy lekicsinyített formában, mint a fegyverek alkatrésze, anélkül, hogy gátolná a kényelmes és biztonságos használatot. Aztán fejemben fény gyúl. Hiszen a vészjelző berendezések is képesek kiszűrni, hogy csak bizonyos behatásokra jelezzenek.
Gondolkodás nélkül lépek a panelhez a labor bejárata mellett, leszerelem a műszer külső fedőjét, majd szétszedem a jegelőkhöz tervezett célzóeszközt is. A panelt egyetlen huzal kapcsolja össze a központi szűrővel. Már csak azt kellene megtalálnom, hogyan történik a jelek megkülönböztetése. Kíváncsian húzom félre a huzalt, hogy lássam, mi van mögötte, ugyanabban  kezemben tartva új találmányomat is, azonban a zárlatra nem voltam felkészülve. A kisülés hátralök, neki az asztalnak, ahogy az elektromosság végigfut zsigereimen. de szerencsére nem kaptam komoly áramütést. Kezem egy pár pillanatra elzsibbad, de figyelmemet már az köti le, hogy a számítógéphang megszólal: "Veszély! Sugárveszély! Gamma eljárás! Veszélyeztetett zóna lezárása szükséges!" Mire észbekapok, kattan is a labor ajtajának zárja, tökéletes izolációt biztosítva köztem és a külvilág között. Ezt aztán megcsináltam! Már csak az hiányzik, hogy tényleges sugárzás legyen...


•• Words: nem számoltam •• Music: most nem volt •• Note: nem egy nagy valami, de remélem azért tetszik :$ •• ©

Vissza az elejére Go down
 

FitzSimmons - A tudósok egy napja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-